lauantai 25. toukokuuta 2013

Pikapostausta !

Onko teille koskaan käynyt niin, ettette tiedä onko joku haju hyvä vai paha? Tänään kun heräsin ja menin keittiöön niin haistoin että ah ihana kesän, kesäisen illan tuoksu. Äiti kuivattaa siellä nokkosia. Hetken nuuhkittuani rupesin tarkemmin miettimään, mitä hajusta oikein tulee mieleen. No perkule, HUUSSI. Ulkohuussi ! Ei ehkä se mun lempparituoksu kuitenkaan......... ja nyt en osaa päättää tuoksuuko meidän keittiössä huussi vaiko kesäilta, hmm, on tää elämä vaikeeta.

Toi ei kuitenkaan taida ihan olla se suurin kysymys mietintämyssyssä tällä hetkellä, siellä pyörii nimittäin monta muutakin. Harmi, kun kaikkea ei elämässä aina voi saada, ei ainakaan kaikkea samanaikaisesti. Pitää osata valita, ja välillä niiden valintojen tekeminen on niin vaikeeta etten tiedä pitäiskö itkeä vai nauraa.

No, ehkä nää asiat tästä vielä järjestyvät kunhan vähän pohdiskelee. Avaudun ehkä lisää myöhemmin. Tällä hetkellä kuitenkin pohdin mitä vaatteita oikein pukisin päälle kun ulkona on taas kerran niin vaihteleva sää ! Onneksi ei sentään sada. Toivoin, että olisin eilen saanut napsittua Nuudelista kivoja kuvia mahdollisesti laitsalta, ja saanut tosiaan rustattua "kunnollisen postauksen", mutta nämä räkä sateet pilasivat kaiken... :( pitää yrittää joku muu päivä uudelleen.

Nuuskulan oma pikkulaidun tallin takana ;) Tohon sen vois jättää varmaan vaikka koko päiväks eikä se lähtis mihinkään ! Nam nam ruokaa.

Tämä viikko on tosiaan ollut aika kiireinen, minkä vuoksi blogikin on ollut vähän horroksessa. Tarkemmin en nytkään ala kertoilemaan, sillä a) ei ole tuoreita kuvia ja b) on hieman kiire ! Sama meininki siis jatkuu yli viikonlopun, ainakin. Nuuskulle kuuluu kuitenkin oikein hyvää, ja se on ollut pääasiassa tosi mukava ratsastaa. Eilen hepalla oli talutusvapaa (vai pitäisikö sanoa ruokailuvapaa, kun suurin osa ajasta kului vihreää mussuttaen, hups...), sillä kävin tallilla vain pikaisesti ennen kuin suuntasin Sofian kanssa "naapuritallille" kouluratsastuksen SM-kisoja kuvailemaan ! Sinne olen siis suuntaamassa tänäänkin ihan kohta (kiire, kiire, hehe...), ja toivottavasti myös huomenna. 

Nuutti tarkkailee tallin pihan tapahtumia :)
Tässä se mussuttaa tyytyväisenä porkkanaa.
Pikku rupinenu, mihin lie taas itsensä tökännyt.

Kunnolla kisakuvia siis luvassa taasen, varmaan aikaisintaan maanantaina. Onkos joku sieltä ruudun toiselta puolen ollut näitä kilpailuja paikan päällä seuraamassa, tai onko aikeissa vielä mennä? :) Tarkemmin fiiliksistä postailen sitten kuvien kera, nyt kuitenkin häivyn laittamaan kamat kasaan ja sitten nokka kohti Kirkkonummea ! Moi !

15 kommenttia:

  1. Täällä ollaan paikan päällä ja jännittää niin perkuleesti!! Tässä pitää vielä kolme tuntia kärvistellä ennen kuin pääsee selkään :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hahaa voi vitsi näin tän kommentin paikan päällä mutten saanu julkaistua ! :DD Mutta joo voin kuvitella mikä jännitys siellä on päällä, huh !

      Poista
  2. Mä kävin tosiaan peuramaalla eilen katsomassa kisoja. Oli kyllä hienoja poneja ja hyviä ratsastajia!

    VastaaPoista
  3. huussi :D hahaa! Oot ihan hassu.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. :D no semmonen se haju oli ! Tuli ihan mieleen ne ajat ku Wiknerilläkää ei ollu sisävessaa.......... :D

      Poista
  4. Ohhohooo sul on kohta 1000 lukijaa! ;) Tai siis no nii kuitenki :D oisko jotain erikoispostausta mahollista toteuttaa sittenku on se 1000 lukijaa?

    VastaaPoista
  5. Jes, uutta ulkoasua on jo tässä odoteltukin ;) !

    Voi voi Nuudeli sulonen ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heh, se on vähän jumittanut........ kyllä mä kohta sen saan esille ! :D

      Haha niin se on ♥

      Poista
  6. Onks sulla kuvasivua? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. On juu, mutten oo ollu kovin aktiivinen niiden suhteen... :D ikimuisto.kuvat.fi, voisin rupee tsemppaa kunhan ois aikaa !

      Poista
  7. Hei! Olet sijalla 3. suosikkiblogeissani! :) http://mylifeasnazdar.blogspot.fi/2013/05/42-lempiblogini-top-10.html

    VastaaPoista
  8. Huussintuoksuinen keittiö... :D nomut, ei oo kesää ilman huussia ja itikoita!

    Yyh vitsi katoin niitä sm-kuvia ja tuli se hevossaunainfluenssakuumeklimppi! Ei oo vieläkää helpottanu! :(:(

    peeäs susanna on paras <3<3<3 :D:D okei meen nukkuu.

    VastaaPoista

Kommentit sekä postausideat ovat aina ehdottoman tervetulleita, kiitos kaikille :) Vastailen heti kun ehdin !