keskiviikko 29. toukokuuta 2013

Rule number one, is that you gotta have fun !

Huh miten lämmin päivä tänään oli ! Tai on oikeastaan edelleen, koiratkin viihtyvät pihanurtsilla lekottelemassa. Juuri tultiin niiden kanssa lenkiltä, sitä ennen oltiin siskon kanssa tallilla ja kaupassa. Kohta jatkan taas kouluratsastuksen SM kisakuvien läpikäymistä, niissä onkin vähän isompi homma mitä laskeskelin... :D Seulottuna on kuitenkin onneksi jo kaksi kolmasosaa, eli perjantain sekä lauantain kuvat. Yritän huomenna jatkaa niiden parissa ahkerointia ja saada otoksia julkaistua sitten tännekin.

Tänään kuitenkin Nuuttilaista ihanien kuvien kera ! Aurinko päätti saapua seuraksemme oikein sopivasti kun tehtiin lähtöä tallille joten olosuhteet olivat mitä loistavimmat :) Heppasen kanssa oli suuntana pelto, jossa ollaankin nyt käyty pyörimässä lähes jokaisen maastolenkin yhteydessä. Lähinnä ollaan pysytelty käynnissä, ja välillä olen antanut hevosen mussuttaa ruohoakin jotta se hokaisi ettei pellolla aina tarvitse mennä kuin heikkopäinen... ;)


"Mitä mun pitikää just miettii ootas kyl mä koht keksin."

Tämänpäiväisen lämpimän ilman ja alkumatkasta rauhallisen oloisen Nuudelin rohkaisemana päätin ensimmäistä kertaa ottaa laukan mukaan kuvioihin. Maastotiellähän se siis on ihan tuttu juttu plääh ja hevonen on oikein kuuliainen, mutta pelto vaan on niin ihmeellinen paikka. Nuutti miettii että onhan se nyt ihan typerää nysvätä mummovauhtia kun edessä aukeaa lääniä niin maan pirusti ! Tänään heppa oli kuitenkin IHAN HUIPPU ! Se on kuin onkin fiksu otus ! Ravissa poikanen oli ihan iisisti, ja laukassakin yritti lähteä handusta ainoastaan kerran. Siis yhden vaivaisen kerran ! Ja hyvin pienesti, ei edes pukkia heittänyt. Kerran uskalsin sitä laukassa jopa laskea eteen, niin että se oikeasti venytti askeltaan. Ihan mieletön fiilis, vaikka ei me vieläkään kovin kovaa menty... :) Mutta kyllä me joku päivä vielä viiletetään vähintään tuhat lasissa... !

Patukka !


Nuutti näki kauempana pellonreunassa pari kaveria ja yritti hetken huudella perään....... röh röh.
Pitäähän sitä vähän testata onko kuski hereillä !

Loppua kohden rupesi Nuudelilla taas kierrokset vähän nousemaan, joten päätin lopetella vielä hyvän sään aikana - ennen kuin olisin siellä heinikossa levälläni ja heppa villinä vapaana omilla teillään. Nuutti on yleensä vähän semmonen dieseli; lämpenee hitaasti mutta sitten lämmettyään mieluusti jylläisi oikein voimalla eteenpäin... ;)

Aika hyvin mätsää meidän hiusvärit !

Loppuraveissa ukkeli olisi halunnut porhaltaa menemään kuin höyryveturi, mutta suostui kuitenkin sitten tepsuttelemaan ihan kiltisti pientä säpsyilyä lukuunottamatta. On se mahtava (sille päälle sattuessaan) ! ♥ Mun pieni hölmö :) ... joka on vähän läski kyllä tällä hetkellä. Tuntuu että se paisu ku pullataikina heti ku tuli kunnon vihreet.................... :D No, pieni kesämasu sallittakoon ku ei se ny mikään hillitön plösö kuitenkaan oo...


Rantapalloko se on ! Tää kuvakulma pakosti vääristää................ Kivasti alamäkeen seisoo, etujalat tommoset tynkänakit.
Kukkaispoika ! ♥ "tyhmät ihmiset ne ei tajuu että voikukat kuuluu suuhun !"

Jonnalle iso kiitos kuvista, toivon mukaan lähtee mukaan joku toinenkin päivä nyt kun porukat ovat vajaan viikon ajan Roomassa :) ihanaa että saavat kerrankin nauttia omasta ajasta ilman meitä kitiseviä lapsia !! Mä pidän huushollin pystyssä sillä aikaa hehe. Ainakin yritän. Haha äsken siivoillessani muuten muistin että mun pitikin näyttää teille yks hassu juttu, minkä äiti yks päivä lomppakkoaan siivoillessaan löysi... !


...... :D kovasti äiti väitti ettei oo kuunaan tommosta lappusta nähny ! Hehe, kukahan meidän seurueesta lienee se apina sitten ollut? Mä en ainakaan ! Miksei pysäköinninvalvojat sakkojen sijasta jakele tommosia? Paljon hauskempaa ois mullaki ! Hehe.

Nyt kuitenkin suuntaan katsomaan siskon kanssa leffaa ja sitten jatkamaan kuvien muokkailua. Näkemisiin ! :)

16 kommenttia:

  1. Oikeesti en kestä näitä sun juttuja! :DDD xD hahaha!!! :D "kivasti alamäkeen seisoo, etujalat tommoset tynkänakit" haha!! :DD "se on vähä läski, mut ei kuitenkaa mikää hillitön plösö" raukka Nubsukka :( :D mistä vedät sun jutut? :D ja kuin kauan sul yleens kestää kirjottaa postaus siis pelkkä teksti? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. :DDd joo raasu aina sitä läskitellään ! Hahha, en mä tiiä, Nuuttii katellessa keksii kaikenlaista XD ööm postauksen tekstin kirjottamiseen menee yleensä varmaan alle tunti, riippuen kui paljo on kerrottavaa :D joku postaus on raapustettu 10 minuutissa, joku ehkä just ja just siinä tunnissa...... :D kuvien muokkaaminen on sit se mihin menee aikaa, varsinki jos kone pelleilee omiaan !

      Poista
  2. Voi kun Nuutti on taas niin suloinen otus! :3 Ja tottakai masu nyt vähän kasvaa kesällä kun yhtäkkiä joka paikassa melkein kasvaa ruokaa ! :Dd

    VastaaPoista
  3. Kivoja kuvia aww <3
    Ihana parkkilappu!! :D Oon joskus itekin nähnyt toisessa autossa tollasen. Ja jättänyt ite kirjoitetun "v*tun idiootti opettele pysäköimään hv" kun oli jättänyt kahteen ruutuun.....
    http://img11.imageshack.us/img11/1518/skannaasmall.jpg
    Tää on kans hyvä! :D Pitäis olla autossa noita niin vois sitten jaella ihmisille... Terveisin road rage

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti ♥

      XDDDDDD mäki haluun päästä kirjottaa jollekki ! Yleens mä oisin varmaa se jolle pitäs kirjottaa........ AHAHAH iha sikahyvä toi Mikki !!!! :D

      Poista
  4. Ihanan kesäisiä kuvia! ^_^

    VastaaPoista
  5. Ihana toi toinen ja kolmas kuva :) !

    Hui miten näyttää että Nuudeli-poijjalla ois toi maha vähä venähtäny sivulle päin.. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ! :) Haha, se ei yleensä sivusuunnassa leviä, mutta maha rupee herkästi roikkumaan....... :D

      Poista
  6. Aiotko hypätä Nuutin kanssa lähiaikoina? Vai onko sen jalka vielä siinä kunnossa ettei tee hyvää? Olis kivaa saada uusia hyppykuvia teistä. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En tiedä, alakentällä en oo hirveemmin ratsastellu nii ei oo tullu hypättyäkään... :) ei oo mitään rajotteita jalan suhteen, vaikka ite oon kyllä vähän tullu araks... mut joku päivä varmaan pieniä maastoesteitä loikitaan... ;)

      Poista

Kommentit sekä postausideat ovat aina ehdottoman tervetulleita, kiitos kaikille :) Vastailen heti kun ehdin !