maanantai 14. lokakuuta 2013

Lippa vinoon ja menoks !

Kuten viime postauksessa mainitsin, niin mulla on tosiaan pari postausta valmiina luonnoksina, julkaisua odottelemassa, sillä en halua postata useasti samana päivänä. En oikeastaan tiedä miksi, jotenkin en vain osaa... :D No anyhow, mun piti alunperin julkaista niistä valmiina olevista toinen tänään, mutta suunnitelmiin tulikin muutoksia kun sain siskon kuvailemaan mua ja Nuudelia !

Eilen juoksutin heppasen yläkentällä ja sen jälkeen kävin pikaisesti selässä ilman satulaa. Tunnustelin askellajit läpi molempiin suuntiin ja heppa liikkui ihan hyvin. Se vain oli vähän mato, kun pimeällä "metsäkentällä" oli niin hurjaa............. eh. Tänään suuntana oli pelto ja meillä oli ihan kunnon varustus päällä, oliko Nuutti aika tyylikäs hei...? ;)

"Äiti hommas minulle tämmösen lätsän !"

Juu, uusi huopa sekä pipo ! Siis himoitsin noita niin kovin Hööksin syyskuvastoa selaillessani. Espoon liikkeen avajaisissa menin sitten sortumaan... Kyseistä yhdistelmää ei enää sinisenä putiikista löytynyt, joten piti pistää tilaukseen ja nämä tosiaan ovat ne "pari juttua" joista tuossa Hööksin avajaispäivän postauksessa mainitsin... ;) Olen ihan rakastunut ! Nyt meillä on sitten estevarustukseenkin tummansinistä.

Nuutin ensimmäinen mielipide kun puin sille uuden pipon: "pois minun päästä, rätit on tarkotettu lattioiden pesuun !"

Mutta, takaisin aiheeseen... ! Tänään Nuutti tuntui aluksi aika samalta kuin eilen, eli hieman "jäykähköltä". Ravailin muutamia kierroksia ja yritin tunnustella onko jompi kumpi suunta toista parempi. Selkeää eroa en huomannut. Clarissa oli myös mukana tutkailemassa ukkelin liikkumista maasta käsin, mikä olikin ihan loistava juttu. Vaikka selkään tietenkin yleensä tuntee parhaiten, niin on niistä ylimääräisistä silmistä aina hyötyä... :)

Nätti poika ! Mullakin on muuten uusi takki (thanks äiti !), joka näyttää näissä kuvissa pinkiltä vaikka se on oikeesti kirkkaan punainen !
Sitten Nunuuta kävi ärsyttämään kun vauhti oli liian hidas.
"Minä haluun mennä kovaa !!"
"Oot ihan nössö !!"

Hetken ravailtuame (sekä loikittuamme, hehe) siirryttiin laukan pariin. Se jännitti eniten ihan siitä syystä, että pelkäsin hevosen ok ravista huolimatta laukkaavan huonosti. Sehän tosiaan ennen piikitystä oli se "suurin merkki" niveltulehduksesta, sillä liitovaihe tuntui kokonaan kadonneen. Tänään sain kuitenkin ilokseni todeta, että laukka oli ihan SUPER ! Tuntui, että olisin voinut pyytää Nuuttia laukkaamaan vaikka aloillaan. Kaiken lisäksi laukan jälkeen ravikin parantui aika tuntuvasti.




Mä en ymmärrä tätä könötystä, yh.
Eteen alas ei aina pellolla ole niin helppo juttu... Lopuksi ukkeli kuitenkin kulki ihanan rentona ja kuuliaisena :)

Toistaiseksi siis näyttää hyvältä, mutta pidetään kuitenkin jalat maassa. Parhautta tietenkin olisi kun hevonen pysyisi hyvänä ja päästäisiin tosiaankin viimein tavoittelemaan sitä kuntoa mikä meillä on joskus ollut, mutta pitää varautua myös miettimään asioita vähän uudelleen. Ei kuitenkaan mennä niihin juttuihin vielä :) Tosiaan nyt HIHS viikon Nuudeli on vielä vapaammalla (Clarissan hoivissa), ja ensi viikon puolella laitetaan homma kunnolla etenemään.

Hönö ♥

36 kommenttia:

  1. :DDDDDDD en saa henkee, toi toka kuva :DDDD

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hahaa, mäki nauroin Nunuulle ;) Se oli ihan loukkaantunu ku kehtasin peittää sen hienot, suuret korvat !

      Poista
  2. ulkoasu on nyt todellatodella hieno! <3

    ja ihanat nuo uudet ostokset. ehkä munkin pitäis ostaa tollanen tummansinin hattu ruunalleni ;) meillähän siis on muuten täysin tummansininen varustus sekä esteille, että kouluun eikä multa oikeastaan muuta väriä löydykään paitsi kisoihin valkea, myös loimet, päitset jne ovat tummansinisiä.. mutta lakki tosiaan ois esteille vielä yks koriste lisää ainakin kuviin ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi kiitos ! :)

      Eikös ! Nonni, toihan sopis sit hyvin teidän edustuskamoihin ! Tummansininen on kyllä tosi hyvä väri, meillä ei oo ennen kauheesti semmosta ollu muuta ku loimissa sekä riimuissa. Vasta tänä vuonna oon hommannu tummansinisen kouluhuovan ja nyt tosiaan estekamat :) Ja joo haha, pipo tosiaan on aika söpö kuvissa, ei sil nii välii onko tarpeellinen....... XD

      Poista
  3. Vau, ihanan näköinen hevonen, ihanat varusteet, kivat postaukset... Taidan lisätä itseni lukijoiden joukkoon! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hihi, voi kiitos, mukavaa jos tykkäät !! :)

      Poista
  4. Mä oon tulossa tänää. Nuutti on nii ihana<3+ tosi hyvä postaus:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Monty Robertsia kattomaan? Mäki olin, oli huippu ! :)

      Kiitos, Nunuu on ♥ :)

      Poista
  5. Ihana banneri! :)

    VastaaPoista
  6. mukavan tuntuinen postaus! hienoa, että Nuutin laukka oli hyvä! :)

    pakko kehua, että on hieno banneri!! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Älä muuta sano, olin aika helpottunu ku se rullas niin hienosti :)

      Kiitos !! :)

      Poista
  7. Ihana postaus.. mutta eniten täytyy hehkuttaa täät ulkoasua koska olen niin in love tähän :)
    Hihsiinkin olen itse tulossa, työntekijän muodossa. Eka kerta minulle ja täytyy sanoa, että voi tulla aika mielenkiintoista menoa kun hihhuloin siellä

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitokset ! :)

      Oi kiva, missä oot töissä? :) Haha joo se on kyllä aika väsynyttä välillä kun työpäivät on pitkii, lauantaina ja sunnuntaina yleensä jutut huipussaan... ;)

      Poista
  8. Oottepa te niin tyylikkäinä! :) Ihanat nuo laukkakuvat varsinkin, oikein näkyy että ajatus on hyvin ylös ja eteen. Tsemiä, toivottavasti nyt ei tulis mitään takapakkeja enää. :)

    Hullun hieno muuten tämä ulkoasu, vau!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eikös ! ;) Joo siltä se tosiaan tuntuikin, ihan huippu Nuudeli ♥

      Kiitokset !! :)

      Poista
  9. daisy.mikkola93lokakuuta 15, 2013

    tosi ihana postaus!!:) Nuutti on niin söpö!

    VastaaPoista
  10. Oi selvästi autto mun kaikkien varpaitten ja sormien ristissäpitäminen! Hyvä Nuunuu! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi musuu ootko ollu siel ihan solmussa ! Pidä sama meinki jatkossaki nii päästään radalle taas ;) Hihi ♥

      Poista
  11. Tää sun uus banneri on ihan huippuhieno !! Pieniä muutoksia/jos haluut ihan viimesen päälle tehä niin tuo vasemman puoleinen teksti joka menee nuutin jalan päälle, sen vois ehkä siirtää, niin ei hyppäis silmään ;)

    Ja ite en oo keltasen kaveri niin vaihtaisin kylläkin tuon otsikon joksikin muuksi väriksi, mutta kyllä siihenkin tottuu, vähän vaan oudolta näyttää mun silmiin :) Oot kyllä tosi taiteellinen, voisin maksaa vaikka mitä sun bannerista, hienoimpia mitä oon nähnyt ehdottomasti !! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ui kiitos ! :) Itseasiassa just aattelin tsekkaa että onko mulla tallessa noi erilliset tekstilayerit niin että voisin yrittää siirtää tota tekstiä :D Jos on niin pitää koitaa miltä näyttää sivummalla !!

      Voi hitsi :D Yritin tavotella kultasta väriä, mutta en ihan onnistunu XD Testasin kyllä myös muita värejä, mutta ongelmana oli se, että ne herkästi hukku tohon taustaan D: Toi ku on just tossa läpinäkyvän rajalla, niin jos väri tekstin vasemmassa reunassa näytti hyvältä niin oikeessa reunassa ei :( Ongelmallista ! Mutta kiitos mielipiteestä, arvostan, näitä voi ainakin käyttää hyödyksi sitten seuraavaa ulkoasua suunnitellessaan ! ;)

      Poista
  12. Bongaako sut su HIHS:ssästä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Siellä mä oon töissä koko viikonlopun, eli jos on tarkkana niin kyllä varmaan ! ;)

      Poista
  13. ihana nuuuuuudeli !:)

    VastaaPoista
  14. Voi himskatti, että sulla on komea ja hienosti liikkuva hevonen! Määki tahon. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos ! Nuudeli on kyllä upea tapaus kaikin puolin ♥ :)

      Poista
  15. voi ku ootte niin makee pari. <3 ihanat!

    VastaaPoista
  16. Ihana Susi, ihana Nuutti. Kiitos tästä blogista, tän lukeminen piristää aina. Oot saanut hymyn mun huulille monesti tän kaiken peiton alla itkemisen keskelläkin. T:n tuhkat tuli tänään, jotenkin se helpotti. Ja onneksi mun vauvaponi tulee kahden viikon päästä kotiin, niin ei voi jäädä hukkumaan kyyneliin. Kiitos vielä tätäkin kautta, että oot ollut mun lohduttavana olkapäänä jälleen kerran.
    - J

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. ♥ anytime. Sun pitää katsella niitä T:stä kuvattuja videoita edelliskesältä, niin et voi olla hymyilemättä... :) Muista se aina sellaisena ! Ihanaa, että vauvaponi saapuu viimein, teillä tulee varmasti olemaan kivaa yhdessä. Jaksuja kovasti edelleen ♥

      Poista
  17. Onko toi huopa semmonen jämäkkä? Näyttää kivalta, mutta ite en yleensä uskalla ostaa muita kuin equilinen huopia, kun muut tuntuu "lörpsähtävän"..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Öö no siis ei toi mikään kamalan jämäkkä oo, muttei mikään löperökään :D Semmonen hmm... "pehmeen jämäkkä"? Pesussa saattaa kyllä vähän tuosta veltostua. Mulla on kyllä suht hyviä kokemuksia "halpishuovistakin", niin oon uskaltanu ostaa :) Equilinen huovat on kyllä tosiaan taattua laatua eikä mee pesussa mikskään !

      Poista
  18. Heheh, miltäköhän meno näyttäs jos Nuutin selkään laittas jonku taitavan kenttärastastajan ja päästäis vähän menemään nii ei tarviis Nuudelin tyytyä aina sun "nössöilyihin" ;--) XD

    Tosi kauniita kuvia ja Nuutti näyttää liikkuvan tosi hyvin ! Rakastuin neljänneks vikaan ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei kovinkaan erilaiselta, sillä en halua hevosen vielä juurikaan revittelevän ihan oman kuntonsa vuoksi... :) Eihän se sitä tietenkään tajua, kun haluaisi vaan mennä täysii !

      Kiitoksia ! Se on munkin mielestä ihana ! :)

      Poista

Kommentit sekä postausideat ovat aina ehdottoman tervetulleita, kiitos kaikille :) Vastailen heti kun ehdin !