lauantai 26. lokakuuta 2013

Onneks kohta on talvi...

... koska mua vähän masentaa. Ulkona vaan sataa, kaikkialla on ihan mutaista, ja mä oon tänään koko päivän siivonnut. Tai no en nyt ihan koko päivää. Enkä tietenkään omaa huonettani, täällä vallitsee kaaos edelleen. Nuutin loimia sun muita romppeita lojuu ympäriinsä, lattialla on parittomia sukkia joita koirat on riepotellu ja pöydällä olevista roskista voi päätellä että oon tässä kuluneiden päivien aikana syöny karkkia enemmän ku laki sallii. Mä aika usein vannon että nyt pidän oikein kunnon karkkilakon, mutta se kestää aina korkeintaan kaks päivää. Shame on me.

Eilen oli ihana ilma. Harmi, että hämärä ehti jo hiipparoida paikalle siinä vaiheessa kun viimein pääsin ratsaille. Olin saanut siskon suostuteltua mukaan meitä kuvailemaan, joten muutamia kuviakin saatiin :) Asetukset tosin olin laittanut hieman ihan pieleen, niin laatu on mitä on... älkää antako sen häiritä ! Alkukäynnit tepasteltiin metsätiellä, jonka varrella taas ilmeisesti oli runsain mitoin niitä ihmissilmän näkemättömissä pysytteleviä vihreitä miehiä.............. ;)

Pikku aasinkorva innokkaana ♥
... ja vähemmän innokkaana. "Help me..............."

Metsässä haahuilun jälkeen päädyttiin yläkentälle vähän tekemään töitäkin. Aluksi heppasella oli pieniä keskittymisvaikeuksia, mutta pieni huomautus raipalla pohkeen taakse sai sen havahtumaan. Lopun aikaa poika olikin oikein mallikas ja etenkin pari viimeisintä harjoitusravipätkää onnistuivat suorastaan hyvin. Nää meidän ratsastukset tässä vaiheessa eivät tosiaankaan mitään ihmeellisyyksiä sisällä, niin saatte nyt tyytyä aika lyhyisiin selostuksiin sekä kuviin... :) Ehkä tosin voisin joku päivä ryhdistäytyä ja keksiä meille jonkun "kunnon tehtävän" tuon normaalin ympyröiden pyörittelyn sijaan.......

Mä oon varma ettei se näyttäis yhtä paksulta jos sillä ois häntä...


Huomasitteko kuvista muuten ton mun toisen HIHS ostoksen? ;) Juu, uusi otsapantahan se. Aika pähee, eikö ! Turpis puuttuu siitä syystä, että noiden ko. suitsien turpahihnassa on sellaiset pienet kuolainkoristeet jotka eivät ihan ton otsiksen kanssa mätsää. Toisista mustista suitsista taas ei saa turpista irti ollenkaan, eli en saa vaihdettua otsapantaakaan... Pitää kaivaa jostain meidän kolmannet, ikivanhat mustat nivelsuitset, niin ehkä saan tuon sitten niihin !

Nyt meikäläinen kuitenkin kapuaa Maraboun Dominosuklaalevyn (liian hyvää...) kanssa peiton alle ja pistää pyörimään Pretty Little Liarsin uusimman jakson ♥ Oikein hyvää viikonlopun jatkoa kaikille !! :)

47 kommenttia:

  1. Oi ihana! Ja näin sut HIHS:issä, menit ihan mun edestä mut en viittiny sanoo mitää ku olit niin keskittyny. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hahaa voi eii, jossain expossa vai? :D

      Poista
    2. Eikun siis ihan kentällä kun oltiin ekalla rivillä! : D

      Poista
  2. Jälleen aivan superkivoja kuvia ja pakko sanoa, että Nuutti on älyttömän hieno! :)

    Näitä sun postauksia on aina niin kiva lukea kun kirjotat niin hyvin. Saisit vaan postailla vähän useemmin, näitä sun postauksia saa nimittäin aina odottaa kuin kuuta nousevaa (ja koskaan ei tule pettymään!!) :3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos ! :) Haha voi ei, just ku oon aatellu et no nythän oon postaillu aika tasaseen tahtiin :D Joka toinen päivä vois olla sellanen tahti mitä tavotella jatkuvasti, sillä päivittäin en kyllä varmaan millään ehdi... Mutta ihanaa jos tykkäät ja uusia postauksia odottelet, superia kuulla ! :)

      Poista
  3. IHANA toi vika kuva! Ja muutkin, ootte vaan niin söpö pari:)

    VastaaPoista
  4. Tää on ehkä vähän hassu kysymys mut ku ostat suklaalevyn ja kattot jotai leffaa niin meneekö sulla huomaamatta siinä se koko levy hups vaan mahaan vai syötkö pari palaa ja lopetat ajoissa sen ahmimisen? :D niin ja voi kuin söpö nuuttilainen :3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hahaa menis kyllä varmaan koko levy jos en pakottais itteeni lopettamaan XD Yleensä päätän sillee et joo tän verran voin syödä ja sit vien suklaat kauas ittestäni...... :D

      Hihi kiitos, niin se on ♥

      Poista
  5. oottepa suloisia :) varsinkii vika kuva on niin ihana <3

    VastaaPoista
  6. Katoinki heti,et Nuutilla uus otsapanta! Hieno :)
    Mie lihon jo pelkäst karkin/suklaan aattelustakii :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hihii kiitos :)

      Haha voi ei, mä niin ootan pelolla sitä aikaa kun niin rupee käymään mullekin......... :D

      Poista
  7. oikeesti niiin tympeetä ku koko ajan vaa sataa, jos taivaalta tulis lunta nii helpottas elämää huomattavasti :D
    Tosi ihania kuvia ja hienosti menee!

    Jäin miettimään tota "jos nuutilla ois häntä nii se ei näyttäis niin paksulta", toi voi itseasiassa olla tottakin :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo älä vaan, ei ois niin ankeetakaan ku ois maa valkosena !

      Hih kiitos :) Ja joo toi häntäjuttu on ihan tosi ! XD Tasapainottais vähän jos ison mahan jälkeen tulis paksu häntä..... :D Mutta ei ku ei, Nuudelilla on haituvat vähän harvassa - ellei vuohistupsuja lasketa !

      Poista
  8. Mistä sä katot tota pretty little liarssia? :)

    VastaaPoista
  9. Hei, kuulostaa ihan liian tutulle.. T. Maraboun Dominosuklaaseen totaalirakastunut + PLL:n uusin jakso! Hyvä yhtälö ;) Ja ihana Nuudelin uusi ostapanta ja muutenkin kiva postaus :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hahaa, älä, aika täydellistä ;) Kiitos !! :)

      Poista
  10. Mistä katot sitä pll? :)

    VastaaPoista
  11. Ja minä taas toivoisin, että pääsisin kentälle ratsastamaan jo sitä koulua... Maastoiluksi on mennyt! Täällä on satanut jo parikymmentä senttisen kerroksen lunta, joten ei mutaisuudesta tietoakaan. Kyllä puhdas lumi syksyn mudat voittaa, vaan ehkäpä kenttämme olisi jo tänään käyttökunnossa...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Parikymmentä senttiä ?! :o Huhhu ! Mut joo totta, meilläki tulee kyllä sit lumien tultuna taas ongelmia sen "kunnon ratsastelun" kanssa jos kentät ei oo ratsastuskunnossa..... Mä aina unohdan sen, ku takana on pitkä, helppo kesä ja nää mutakelit tosiaan ärsyttää :D

      Poista
    2. Joo, me asutaankin hieman pohjoisemmassa kuin te! :D Voi että, tuli kesää ikävä, tämä kesä olikin niin aivan mahtava!

      Poista
  12. Ihana toi otsapanta! Ja ei noi suitset musta ainaakaa tarviis turpista, kun Nuutti näyttää niin koleelta noissakin :3
    http://edistysaskeleita.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  13. Voi että, jos en asuisi täällä Lapin perukoilla niin vaatisin päästä kuvaamaan teitä! Niin olette kaunis kaksikko, tuollaisen hevosen kyllä kelpuuttaisin oikein mielelläni itsellenikin. ;)

    - Saana V.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hih, no voi kiitos :) Heppa on kyllä kieltämättä mahtava ♥

      Poista
  14. ihana otsapanta ja ihanat kuvat! :)

    VastaaPoista
  15. Tuo otsapanta on tosi näkee! Oisin luullu et punanen ei sovi rautiaalle hevoselle mut toi on siisti :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha, tais tulla typo, mutta ymmärsin kuitenkin ;) kiitos !

      Poista
  16. Kun joku tuolla aiemmin sanoi että ei tarvitse turpista koska nuutti näyttää ilmankin hyvältä, niin eikös turpiksen tarkoitus ole pitää suun kiinni ja ilmankin monet hevoset varmasti pärjäisivät, ei nuutti ainakaan kuvissa näytä aukovan suutaan, vai aukoiko ratsastaessa? :) aika sekavasti sanottu mutta usein tuollaisen "perusvarusteen" alkuperäinen tarkoitus unohtuu... Terveisin ratsastaja joka haluaa karsia kaikki "turhat" varusteet hevoseltaan :D
    Mutta joo, hienoja kuvia ja jotenkin ihanan syksyisiä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No siis alunperinhän turpis on kehitetty ihan vaan esteettisistä syistä, koska hevosen pää on pitkä ja turpis saa sen näyttämään paremmalta :) Normaali turpishan ei juuri suun aukomista estä, sitä tekee enemmänkin alaturpis. Mä käytän yleensä Nuutilla ainakin turpista, ja usein myös alaturpista, sillä ihan rehellisesti se helpottaa asioita toisinaan aika paljon. Koska toisinaan kun Nuutilta rupee vaatimaan enemmän, se yrittää päästä helpommalla ja rupeaa leikkimään kielensä kanssa. Alaturpiskaan ei oikeastaan estä sitä, mutta hillitsee kyllä. Ja jos mä ihan umpisurkeesti ratsastan, niin se kieli on väärällä puolella oli hepalla turpikset tai ei :D Mutta tosiaan kyllä ratsastelu ihan hyvin ilman turpiksiakin onnistuu, ja tosiaan hienoa vaan jos pärjää ilman "turhia" remeleitä :)

      Kiitos !! :)

      Poista
  17. Oottepas ihana pari:) Itse kannatan ihan kokonaisuudessaan turpahihnattomuutta(onko se sana?) ja hevosellani onkin aina joko kuolain tai turpahihna, ei ikinä molempia, ihan vain sen turpahihnan vaikutuksen takia :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :)

      Mä en nää turpahihnoissa mitään vikaa kun niitä osaa käyttää :) Nehän on tosiaan alun alkujaan kehitetty ihan ulkonäöllisistä syistä, ja vasta myöhemmin niitä on ruvettu käyttämään hevosen suun kiinni sitomiseen. Mutta tosiaan hyvähän se on, jos ei mitään ylimääräistä koe tarvitsevansa :)

      Poista
  18. Meilläkin on lunta ihan reilusti, melkein pystyy kylmäämään lumessa seisottamalla! Mutta jäin taas vahtaamaan tuota banneria kuinka se on hieno!!! Ja kivoja kuvia :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Huuuui, vähänkö siistiä ! :D Voi kiitoos :)

      Poista
  19. Sun blogi on maailman paras!!! Ihania kuvia ja ihana sä ja Nuutti<3 Luen sun blogia joka päivä ja se on aina yhtä hyvä ja ihana! Kirjoitat tosi kivasti ja muutenkin vaikutat tosi kivalta tyypiltä! Olis mahtavaa jos joskus tekisit varustepostauksen Nuutin kaikista varusteista kuvina tai videolla!:D Hyvää syksyä ja kaikke hyvää sulle ja paljon rapsutuksia ja herkkuja I.H.A.N.A.L.L.E Nuutille<3<3<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Vooi ihana kommentti, piristit mun iltaa ! :) Kiitoksia, tosi kiva kuulla ! Vien terveiset Nuudelille ♥ Oikein hyvää syksyn jatkoa sullekin !! :)

      Poista
  20. Vooooi, en taas kestä ku ootte molemmat niin söpöjä!
    Tuo on kyllä tuo otsapanta niin teidän näkönen! Ihania kuvia <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hihii voi kiitoksia ♥ Ja jooo älä mä oon iha rakastunu siihen !! :)

      Poista
  21. Voisitko joskus tehd' videon esim tallipaivastä jossa kuuluis äänet yms..

    VastaaPoista

Kommentit sekä postausideat ovat aina ehdottoman tervetulleita, kiitos kaikille :) Vastailen heti kun ehdin !