maanantai 26. toukokuuta 2014

Arvonta: voita liput Hippolan esteratsastusklinikkaan !

Kuten jotkut saattavat facebookista tai muista blogeista aiheesta lukeneena jo tietääkin, järjestää Hippola ensimmäisen esteratsastusklinikkansa ensi sunnuntaina 1.6. Kauniaisten Ratsastuskeskuksessa (Peikin talli) klo 11-15. Valmentajina toimivat kansallisen tason esteratsastajat Johanna "Johku" Mikkola sekä Antti Jurvanen.


Klinikka pitää sisällään neljä eri tasoista ryhmää. Hippolan bloggaajien (Aada, Anniina, Erika, Heidi, Senni ja Tiia) lisäksi paikalle saapuu muutamia muita alue- sekä kansallisella tasolla kilpailevia ratsastajia hevosineen. Estradille astelee siis monta hyvin erilaista ratsukkoa, joiden kanssa pyritään saamaan työskentelystä mahdollisimman tehokasta ja laadukasta - jokaisen omalla tasolla. Lisää tietoa tapahtumasta löydät sen omalta facebook -sivulta !

Nyt teillä kaikilla on mahdollisuus osallistua arvontaan, jonka palkintona on yksi kahden hengen lippupaketti. Varmistathan ennen osallistumistasi sen, että mahdollisen voiton kohdallesi sattuessa pääset liput paikan päälle lunastamaan.

O S A L L I S T U M I S O H J E E T :
- Tykkää Hippolasta facebookissa tai seuraa instagramissa
- Kerro kommentissasi minkälaisia tapahtumia toivoisit Hippolan jatkossa järjestävän
- Jätä samaan kommenttiin myös sähköpostiosoitteesi

Osallistumisaikaa on huomiseen, klo 21.00 saakka, ja voittajaan otetaan yhteyttä henkilökohtaisesti. Arpaonnea kaikille tasapuolisesti !

25 kommenttia:

 1. Tykätty ja seurattu (ig annikajasmino, fb Annika Oidekivi)
  Hippolatapahtuma, millä ratsastajat ratsastavat toistensa hevosia yhden hippolatapahtuman ajan.
  annika.jasminn@gmail.com

  VastaaPoista
 2. aino.iituli@gmail.com

  Toivoisin Hippolan järjestävän natural horseman ship-tapahtumia :)

  VastaaPoista
 3. Tykkään facebookissa.

  Kaikenlaista erillaista, jotta hippolan eri bloggaajat pääsisivät kokeilemaan kaikenlaista normaalin arkipäivän ulkopuolelta. Maastakäsittelyssä tehtäviä temppuja olisi hienoa nähdä jonkun opettavan hevoselle ja kertomalla samalla yleisölle.

  chenatah@gmail.com

  VastaaPoista
 4. - Olen tykännyt, sekä seuraan Instagramissa! :)

  - Toivoisin jonkinlaisen klinikan esim. sellaisen jossa olisi jokaiselle jotain, kuten vaikka puomeja tms. Taikka jonkilaisen miitin, johon pääsisivät kaikki halukkaat moikkaamaan Hippolan jäseniä ! (:
  - thepassofani1@gmail.com

  VastaaPoista
 5. Mielestäni Hippola voisi järjestää maastakäsittely klinikan, juoksutus klinika (tai siis semmosen miten kerrotaan miten heppaa juoksutetaan oikein), istunta klinikan
  ria.susanna@kolumbus.fi

  VastaaPoista
 6. Tykkään Facebook sivusta.
  Olisi kiva nähdä maasta käsittelyä :-)
  milja.husu@gmail.com

  VastaaPoista
 7. Haluasin juuri tämmöisiä klinikoita! Vois vielä mielellään olla kouluratsastus mutta kyllä esteetkin käy :)

  Olen tykännyt fb ja seuraan ig!
  heikkinenanu@hotmail.com

  VastaaPoista
 8. melisanoma@gmail.com, seuraan instassa.

  mun mielestä olisi kiva jos hippola järkkäisi jonkun seuran kanssa yhteistyössä kilpailut! tai vaikka yhden luokan, jonka voittajaa sitten haastateltaisiin hippolaan tms. :)

  VastaaPoista
 9. En voi tällä kertaa osallistua arvontaan kun lähdemme perheen kanssa Kreikkaan, mutta tulevaisuudessa olisi tosi kiva tulla seuraamaan jotain klinikkaa, missä perehdytään maasta käsin tehtäviin harjoituksiin! Juoksutusta, ohjasajoa, "johtajuusharjoituksia" yms.! Olisi mielenkiintoista nähdä miten te bloggaajat omien hevostenne kanssa toimitte silloin, kun ette ole selässä, vaikka tietenkin myös blogeissa olevat kuva- ja videomateriaalit jotakin paljastavat... :)

  Tämä on kyllä yksi ihan mun ehdottomista lempiblogeista, rakastan sun kirjoitustyyliäsi! Muuten lukulistalta löytyykin enimmäkseen ruotsalaisia lifestyle blogeja, mistä tulikin mieleeni, että onko sulla ikinä käynyt mielessäsi erillinen blogi muulle kuin heppailulle? :) Ja olisi muuten kiva tietää, minkälaisia blogeja sinä seuraat! Siinä siis postaustoive... ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, kiva jos tykkäät ! :) Juu, on mulla lifestyle blogi mielessä käynyt, mutta vielä en ole saanut aikaiseksi perustaa. Ehkä myöhemmin ! Tuollaisen postauksen voisin kyllä toteuttaa :)

   Poista
 10. Tykkään hippolasta facebookissa ja seuraan instagramissa.
  Toivon Hippolalta lisää klinikoita, sillä eka klinikka oli tosi kiinnosttava! Sekä voisi ottaa lisää vierailevia bloggaajia ym. :)
  oona.loimulahti@gmail.com

  VastaaPoista
 11. Toivoisin että Hippola järjestäisi jatkossa esim: Suuria este-maasto-koulu-kisoja, joissa olisi myös paljon Suomalisia ratsastajia. , ja muutenkin paljon kaikenlaisia ihania hevosmessuja! Olisi kyllä aivan unelma päästä katsomaan tuota tapahtumaa !

  ansapajatie@gmail.com

  VastaaPoista
 12. Hippolan järjestämät ratsastuskilpailut vois olla hauskat :p
  anninkuumalinja@gmail.com

  VastaaPoista
 13. en osallistu arvontaan kun en asu etelä suomessa mutta jos joskus tulisi vähän pohjoisemmas jotain niin olisi kiva esim jotkut kisat tai sitten samanlaisen koulu tai esteklinikka:)

  VastaaPoista
 14. Tykkään hippolosta facebookissa sekä seuraan instagramissa :)

  Haluaisin hippolan järjestävän lisää tälläisiä klinoita, sekä olisi myös kiva, jos järjestettäisiin jotain kilpailuita. Kuukauden bloggaaja oli hauska idea. Hippola voisi järjestää kenttäratsastus klinikan joskus, se voisi olla todella mielenkiintoinen kokemus monelle ratsastajalle.

  tiia97@windowslive.com

  VastaaPoista
 15. kenttäratsastus klinikka!!! semmonen ois toosi siisti. :))

  VastaaPoista
 16. - tykkään faebookissa

  - klinikoita ja muita tapahtumia, miel esteisiin liittyvää

  - nina.hakkarainen00@gmail.com

  VastaaPoista
 17. -tykkään instagramissa
  -esteisiin liityviä
  tiahakkarainen1@gmail.com

  VastaaPoista
 18. Tykätty kylläkin jo pitkän aikaa!
  - klinikkoja, kouluratsastuksesta-estehyppelyihin ja kaikkea mistä saa pään täynnä vinkkejä kotiin! Parasta on kyllä se että pääsee seuraamaan muitten onnistumisia ja virheitä, oppia, sekä uusia ideoita!

  fahlertia@gmail.com

  VastaaPoista
 19. Seuraan molempia.

  Klinikat on todella kivoja, joten niitä myös jatkossa. Erillaiset bloggaajien välillä järjestettävät kisat voisivat olla hauskoja, tai miksipä ei vaikka ihan seuratason kisat, johon moni bloggaaja osallistuisi ja sitä pääsisi moni innostunut seurailemaan.

  seela.poni@gmail.com

  VastaaPoista
 20. Toivoisin että Hippola voisi järjestää jotain vikellys tai lännenratsastus tapahtumaa:) sit ois kiva jos ois jotain hevosen käsittely ohjelmaa:) nellakka@gmail.com

  VastaaPoista
 21. Seuraan hippolan instagramia ja olen tykännyt facebook sivuista ajat sitten! :)

  Toivoisin esimerkiksi joissain hevosmessujen/tapahtumien yhteydessä hippolan "kojun", joissa esimerkiksi voisi kertoa blogin ylläpito neuvoja, ja kaikkea ratsastukseen/hevosen hoitoon liittyviä neuvoja, ym

  elli.toiviainen@hotmail.com

  VastaaPoista
 22. Seuraan Instagramissa
  Toivoisin Hippolan järjestävän klinikoita ja erilaisia luontoja esim. ratsastajan istunnasta, avuistq yms.
  Venla.noppis@gmail.com

  VastaaPoista
 23. Seurattu ja tykätty.
  Toivoisin varmaankin enemmän klinikoita ja eri lajeista, että pääsee tutustumaan laajemmin tähän hevosmaailmaan.
  anniina.ruotsalainen@hotmail.com

  VastaaPoista
 24. Seuraan hippolan instagramia ja tykkään facebookissa :)
  Toivoisin myös jatkossa klinikoita, mutta myös luennot ja bloggaajien väliset kilpailut olisivat kivoja.
  nea.saunamaki@gmail.com

  VastaaPoista

Kommentit sekä postausideat ovat aina ehdottoman tervetulleita, kiitos kaikille :) Vastailen heti kun ehdin !