lauantai 2. elokuuta 2014

Johan oli aikakin...

... uuden ulkoasun siis ! Tämä on taivaalla liihottavia lintusia lukuun ottamatta täysin piirrostyönä tehty kokonaisuus, minkä vuoksi jälkikään ei ole valokuvamaisen tarkkaa. Lintubrushista kiitos kuuluu tälle kaverille. Kokonaisuus on taas aika yksinkertainen, mutta believe me; näin se näyttää parhaalta. Jotenkin tähän piirrostyyliin eivät oikein taivaalle häivytetyt valokuvat istuneet. Tekstit ovat tutut yhdestä vanhasta talvibannerista, mutta olen vain niin kovin tykästynyt tuohon "iskulauseeseen". Ensimmäinen osa on Johanna Kurkelan biisistä Oothan tässä vielä huomenna, ja jälkimmäinen Tapio Rautavaaran yli 60 vuotta vanhasta Auringon lapset -kipaleesta.

Mitäs pidätte? Muutoksia saatan vielä tehdä, ja niitä voi toki myös ehdottaa, vaikka mitään suurempia tuskin rupean väsäämään. Blogin muuta ilmettä (sivupalkkia, linkkejä alasivuille jne.) muokkailen ensi viikon puolella.


Ilmoitettakoon vielä, että melko lailla kadoksissa ollut postausintoni on tekemässä paluutaan. Viikonlopun yli olen vielä reissussa, mutta sen jälkeen toivon aikaa siunaantuvan muullekin kuin työnteolle :) Keräilin jo omaan kansioonsa hieman matskua tulevia postauksia varten. Miltä kuulostaisi esimerkiksi postaus pieleen menneistä otoksista? Vastapainona niille kuvauksistamme julkisuuteen päätyville helmille voisin raottaa teille myös hieman sitä kaunistelematonta totuutta mun ja Nuudelin poseeraustaidoista, heh. Onkohan liian karua katsottavaa...?

Enempää en taas tällä erää ehdi koneella pyörimään, sillä koko paikalla oleva sukulaissakki kokoontuu juuri pihalle herkullisen mäkkiruuan pariin ! Haha, toivottavasti mulle on tällä kertaa tuotu kanahampurilainen.......... Adios !

P.S. Yritin tuloksetta etsiä tietoa siitä, onko kuvien varjostuksia mahdollista saada pois ainoastaan sivupalkin kuvista? Muissa ne näyttävät mielestäni ihan kivalta. Mikäli joku siis tietää vastauksen tai peräti neuvon tämän toteuttamiseen ja on halukas nerouttaan jakamaan niin olisin enemmän kuin kiitollinen !

63 kommenttia:

  1. Ihana tää, kivempi kun edellinen mun mielestä :)

    VastaaPoista
  2. sairaan magee.. :o

    VastaaPoista
  3. Sun ulkoasuihin ei koskaan joudu pettymään! Nää on aina niin persoonallisia, ihan ku taideteoksia.

    VastaaPoista
  4. Magnifique!, what a great piece of art. I'm speehless.. o.o'

    Greetings from France!, xoxo Emily.

    VastaaPoista
  5. M-I-E-L-E-T-Ö-N. Jotkut sitä nähtävästi vaan osaa!

    Mikä tää sun blogin fontti muuten on? Tosi kivan näköinen enkä löydä omasta valikosta.. Oletko jotenkin itse koodaillut?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos !! :)

      Tämä on ihan bloggerin valmisfontti, pitäisi käsittääkseni löytyä kaikille malleille ! Trebuchet nimeltään :)

      Poista
  6. Apua miten ihana banneri, todella tunnelmallinen! Ja postaus pieleen menneistä otoksista kuulostaa mahtavalta, innolla odottelen... ;-)

    VastaaPoista
  7. Ihan ylihieno! Kukaan muu ei osaa tehä tämmösii ulkoasui, siks tää onki mun lemppariblogi. :) Ja lisäks tietty Nuutti on sairaan söpö, sä vaikutat tosi kivalta ihmiseltä ja sun kuvat on aina laadukkaita! Mulla on mielessä vaan yks miinus: voisit postata useemmin! Koska sun postaukset on parasta luettavaa ja niitä sais tulla vaikka joka päivä! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitokset kehuista ! Haha, päivittäin en voi taata jatkossakaan postailevani, mutta ehdottomasti useammin kuin kuluneiden viikkojen aikana ! Into on ajan puutteen sekä muutamien erinäisten juttujen vuoksi ollut vähän kadoksissa, mutta eiköhän tämä tästä pian taas iloksi muutu... ;)

      Poista
  8. Wou! On tosi hieno 😊

    VastaaPoista
  9. Tää on niiiiiin upee!! Ehkä hienoin näkemäni banneru, oikeasti. Rakastan kaikkea pelkistettyä ja yksinkertaista, tää on aivan täydellinen. Muutenkin jotenkin välittyy herkkyys ja rakkaus hevostasi kohtaan. Ihana blogi sinulla, kiitos! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi miten ihana kuulla, suuret kiitokset !! :)

      Poista
  10. Tosi kiva toi uusi ulkoasu! Vähän erilainen mitä muissa blogeissa on :) Mä ainaskin tykkään

    VastaaPoista
  11. Hei nuo päivämäärät esim. 2. elokuuta 2014 jotka on tuossa postauksen otsikon yläpuolella ei näy juuri ollenkaan. Onko näin tarkoituskin? Olisi vanhoja postauksia lukiessa kiva nähdä millon ne on kirjoitettu. Muuten tää ulkoasu on oikein hyvä tällä hetkellä:)!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tota en oo ees aatellu ! Kiitos huomiosta, meen heti etsimään siihen sopivampaa väriä :)

      Poista
  12. Kivan näköinen ulkoasu, selkeä, mutta ei kuitenkaan tylsä. Ja nätti banneri :)

    VastaaPoista
  13. Tykkään paljon tästä uudesta ulkoasusta verrattuna edelliseen. Tuo banneri on ihanan herkkä ja kaunis.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ! Edellinen ei munkaan suosikkeihin lukeutunut...... :D

      Poista
  14. Tosi kiva tuo uusi ulkoasu ! :) ja kyllä se postaus pieleen menneistä otoksista kuulostaa hauskalta ajatukselta.

    http://herraherman.blogspot.com/

    VastaaPoista
  15. Voi herraneaika kuinka upea banneri! :O Oon aina tykännyt sun bannereissa, koska niissä on jotain erinlaista kuin muiden hevosbloggaajien bannereissa. Sun bannerit on vaan suoraansanotusti täydellisiä! Niissä on herkkyyttä ja kauneutta... jajaja apua! Mun piti muutakin kirjottaa mutta en saa niitä kirjoitettua sillei että niistä saisi tolkkua :DD.. Blogis on ollut mun lemppari aika alusta asti, ja uskon että tulee olemaan:) !! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos ihanasta kommentista ! Tosi kiva kuulla !! :)

      Poista
  16. Tuolla kodilla pitäis lähtee:

    #Image1, #Image2, #Image 5, #Image13, #Imgae14, #Image3, #Image4 {
    border: 0px solid #ffffff;
    -moz-box-shadow: 0px 0px 0px rgba(0, 0, 0, .0);
    -webkit-box-shadow: 0px 0px 0px rgba(0, 0, 0, .0);
    box-shadow: 0px 0px 0px rgba(0, 0, 0, .0);
    }

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi kiitos Tiia !! Meenpä heti sörkkimään :D

      Poista
  17. Ihana banneri!!

    VastaaPoista
  18. Ihana banneri <3 tee ihmeessä se kuvapostaus:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ! Juu rupean väsäilemään heti kunhan kotiin pääsen :)

      Poista
  19. ihanaa jos sun bloggausinto on tulossa takasin koska oot ihan paras bloggaaja! :) tosi hieno tää uus ulkoasukin, ehkä hienoin minkä oon ikinä nähny!

    VastaaPoista
  20. sun banneri on aina sika hienoja miten osaatkin ?? <3

    VastaaPoista
  21. vau toi on ihan älyttömän hieno! :o

    VastaaPoista
  22. Toi banneri näyttää jotenkin tosi taiteelliselle. (Mikä on siis hyvä asia)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha, hyvä toi selvennys XD Mutta siis kiitos, kiva kuulla ! :)

      Poista
  23. Wau, upea ulkoasu!! :) teetkö vielä tilauksesta bannereita maksua vastaan? Itsellä alkaa taidot loppua kesken ja sulla on niin mielettömän hyvä tyyli tehdä bannereita joten olen jo pidemmän aikaa haaveillut. :D Kännykällä en näe jos täällä on banneripaja, anteeksi :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos !! :)

      Valitettavasti en tällä hetkellä tee, liikaa kiireitä ;s

      Poista
  24. Mitäs Usvalle kuuluu? Vieläkö ratsutat sitä?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hyväähän sille :) Lomaviikkoa lukuun ottamatta ratsastelin sitä lähes koko heinäkuun, kun omistajat olivat reissussa. Treenailut toivon mukaan jatkuvat kunhan poninen palailee Ypäjän miitistä takaisin arkeen... :)

      Poista
  25. Wa mikä banneri!! Vetää sanattomaksi! Nää sun bannerit on vaan nii upeita! Voisitko tehä postauksen missä ois sun vanhoja bannereita? Ois niin siisti nähä niitä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos !! :) Olen tuollaisen postauksen joskut jo tehnytkin, kännykällä kun olen niin en valitettavasti nyt jaksa etsiä linkkiä, mutta googlettamalla (esim. hakusanoilla "puoliverinen prinssi bannerit kautta aikain") pitäisi löytyä !

      Poista
  26. Sulla on tosi upea blogi! Mielenkiintoisia ja selkeitä postauksia ja todella hienoja kuvia.:) kiitos ihanasta blogista!:)

    VastaaPoista
  27. Tosi tunnelmallinen ja hieno tuo uusi banneri, mutta ulkoasusta en oikein pidä, kun vain valkoinen..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ! :) Itse jotenkin pidän tästä perus valkoisesta tekstitaustasta, raikas ja neutraali... :) Toki joku haalea kuviointikin tms. voisi toimia, mutta en tiedä miten tässä mallissa saisin toteutettua... :o

      Poista
  28. Ihan mahtavan mahtavan mahtava banneri, niin kuin aina!!! :) osaat tosiaankin piirtää!

    VastaaPoista

Kommentit sekä postausideat ovat aina ehdottoman tervetulleita, kiitos kaikille :) Vastailen heti kun ehdin !