lauantai 31. lokakuuta 2015

Viimeisiä viedään

Nuutti muuttaa huomenna. Tämä viikko piti käyttää pakkaamiseen, mutta arvatkaapa vain sainko aikaiseksi yhtään mitään. No en saanut, en niin mitään. Ehkä tallille on ollut helpompi mennä, kun on nähnyt suitset ja satulat vielä omilla paikoillaan. Pölyisinä, mutta silti siinä, aivan kuten aina ennenkin. Huomenna onkin edessä melkoinen urakka. Tuntuu melko epärealistiselta ajatella, että kaiken yli kahdeksan vuoden aikana tallille raahaamansa muistaisi mukaan yhdellä kertaa, mutta onneksi sitä pääsee vaikka paluumatkan varrella kurvaamaan takaisin, mikäli jotakin matkasta jää. Kunhan hevosen muistaa, niin kaikki on kai aika lailla hyvin... ;)

Viimeinen iltamme vanhoissa, tutuissa maisemissa oli kaunis. Pidimme hauskaa ja hauskuutimme muita, pusuttelimme ja kävelimme rinta rinnan ympäri maneesia. Sen tuoksu toi mieleen monet onnistumiset. Siellä oli väännetty ja käännetty, vedetty pukkilaukkaa ristiin rastiin ja hypätty elämämme korkeimpia esteitä. Siellä oli voitettu, hävitty, tiputtu ja noustu takaisin ratsaille. Otettu ensimmäiset ravit pitkien sairaslomien jälkeen, itketty niin ilosta, surusta kuin pelostakin. Siellä oli tunnettu niin paljon, mutta tänään; tänään olimme vain onnellisia.

© Jonna.

Toisinaan tuttuun ja turvalliseen ei vain voi jäädä kiinni, vaikka se kenties helpointa olisikin.

22 kommenttia:

 1. miksi Nuutti muuttaa?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se lähti toivuttelemaan jalkaansa paikkaan, jossa saa elää vähän enemmän kuten hevosen kuuluu. Muutama kuukausi eletään päivä kerrallaan ja keväämmällä sitten katsotaan onko meillä vielä tulevaisuus.

   Poista
 2. Voi ei...:( mitäs nyt sitten tapahtuu? Aijotko käydä tunneilla vai vuokrata jotain muuta hevosta vai lopetatko kenties ratsastuksen kokonaa?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä kysymys, ajatukset ovat edelleen aika sekaisin... :s Alkuun ainakin ratsastelen tallikavereiden heppoja ja katson mikä on fiilis. Juuri nyt tuntuu siltä, että tarvitsen pienen "hengähdystauon", ihan vain harrastelua ilman paineita. Ei uutta hevosta, ei kisoja eikä treenejä. Niiden aika tulee ehkä myöhemmin, jos siltä siinä vaiheessa vielä tuntuu :)

   Poista
 3. Tsemppiä muuttoon, ja onnellisia päiviä Nuutille uuteen kotiin! <3 Onneksi muutto ei tarkoita teiden eroamista, vaan kuulemme varmasti Nuuttulaisen hassutuksista jatkossakin. Yhden tärkeän aikakauden päätös tämä kuitenkin on, joten voimia sen hyvästelyyn!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ♥ Ja joo, onneksi näin. Niin kauan kuin meillä on jäljellä onnellista aikaa, Nuutti ei lähde mihinkään pois! Hassua, että tämähän tosiaan oli "vain" hevosen muutto - näissä olosuhteissa se tuntuu niin paljon suuremmalta.

   Poista
 4. Heihei Nuudeli. <3

  VastaaPoista
 5. Sun blogi on hyvin kaunis, mä todella harvoin kommentoin yhtään mihinkään postauksiin mut nyt tuli sellanen olo että on vaan pakko. Voin rehellisesti kertoa että kyynel vierähti poskellani tätä lukiessa. Nuutti on saanu sulta hyvän kodin ja teidän viimeinen yhteinen päivö tuolla ainakaan hetkeen oli varmasti todella kaunis myös. Tsemppiä pakkaamiseen ja muuttoon yleensäkin. Blogisi on todella inspiroiva ja ihana. Ps. Ehdotin sitä myös bloxiexpojen visuaalinen blogi ehdokkaaksi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi että, kiitos ihanasta kommentista ♥ Nämä piristävät ihan mielettömästi, tuntuu niin hienolta, että pystyy omalla blogillaan antamaan jollekin muulle jotakin! Kiitos vielä, ja kiitos myös ehdolle ehdottamisesta! Olen ihan otettu :)

   Poista
 6. Voi maailman ihanimmat Nuutti ja Susanna, olette lyömättömiä. Jaksamisia! <3

  VastaaPoista
 7. Tulet meille ratsastaan sit joku viikonloppu! Netalla murtu käsi ni se ei ainakaa muutamaa viikkoo tee muuta ko kävele, jotenka heppoj on! Ja äiti sanos ettei antais Tsönöö ylläpitoon kellekkää muul ko sul;) Mut oikeesti se vois kuulema antaa sen. Mietissitä! Nauran tol viälki.. :Dd

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mietissitä ahaha en kestä! Naurahdin myös tolle sun nimelle... salainen... ;P Mut hei hitto meil on hyvät siskot, Jonnallaki käsi murtunu! Hahaa! Voi Tsönö, hänet voisin ottaakin ♥ Pitää ny vähä kattella...!

   Poista
 8. Paljon voimia ja tsemppiä Susanna! Harmillista että Nuutti joutuu muuttaa, mutta onneksi sentään ei lähde kokonaan elämästäsi pois. Olen todella kauan lukenut blogiasi, ja tajusin heti kun aloin blogiasi lukemaan että olette niin luotuja toisillenne, en voi kuvitellakaan että maailma voi olla niin julma että juuri teille käy näin :( Sen näkee kuinka paljon rakastat Nuuttia, ja uskon että Nuutti rakastaa valtavasti myös sinua :) <3 -Seidi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos, ihanasti sanottu ♥ Onneksi tiemme eivät tosiaan erkane, vaikka välimatka välillämme vähän kasvaakin :)

   Poista

Kommentit sekä postausideat ovat aina ehdottoman tervetulleita, kiitos kaikille :) Vastailen heti kun ehdin !