tiistai 8. maaliskuuta 2016

Rankka työ vaatii rankat huvit

Viikonloppuna - sekä lauantaina, että sunnuntaina - oli tarkoitus herätä aikaisin. Piti suunnata hevosmessuille, olla freesi ja pirteä, mutta no... toisin kävi. Perjantaina duuniporukalla tehty Tallinnan reissu sekä sen päälle muutama tunti ravintola Pastorissa vaativat veronsa ja seuraavana aamuna herätyskellon soidessa joka ikinen ruumiinosa tuntui painavan noin tuhat kiloa. Äärimmäistä ponnistelua vaatineen jalkeillenousuoperaation suoritettuani muistin vielä sellaisen pikkuseikan, että niin... autohan tosiaan jäi edellisenä iltana työpaikan pihalle Helsinkiin. Se siitä sitten, plörinäksi meni koko homma! Keskeltä Kirkkonummen tiheintä pöpelikköä kun ei sivistyksen pariin noin vain talsitakaan.....

Onneksi perjantai sentään oli aivan huippu. En ehtinyt tallille, mutta pääsin puuhaamaan muuta ajatuksia nollaavaa. Laivamatka Viroon kului Tax Freessä Happy Socksin esillepanon parissa ahertaen, viinejä maistellen sekä perusteellisesti ruokaillen ja maissa loikkasimme taksiin, joka pienen sompailun jälkeen pudotti meidät ampumaradalle. Suuri tehdasrakennus, kolkkoja halleja pylväineen, näköesteineen ja maalitauluineen... ei ihan sellainen kirkkaasti valaistu komero mitä elokuvien perusteella odotin. Hieman karmiva tunnelma teki kokemuksesta kenties vielä tavallistakin jännemmän ja pieni jälkitärinä kulki matkassa shoppailukierroksen sekä kahvitteluhetken läpi aina takaisin laivalle saakka. Huh, suosittelen kokeilemaan - pienen, paperisen maalitaulun rei'ittäminen sai aikaan aika voittamattoman olotilan!

1. Sukunimikin on tässä ilmeisesti vaihtunut. Susanna Mieni kuulostaa toden totta paremmalta kuin Niemi. 2. Sieltä se meidän paattinen tulee! 3. Ei lainkaan hullumpi vastaanotto, mmm! 4. Happy Socksin pääsiäisteline, vähän tyhjän näköinen vielä kun ei ole hyllyillä tavaraa, mutta eikös vain olekin söpö!
1. Well hello sunny Tallinn! 2. Ensimmäinen rata. Toisessa ammuttiin metallisiin maaleihin. 3. Vaan muutama huti! Ärsyttää kun en osunut sydämeen, mutta kyllä kaveri silti varmaankin kuoli. 4. Ruokapöydässä taas. 
1. Taisi olla ensimmäinen kerta kun maistoin nieriää! Vähän epäilytti, mutta hyvää oli. 2. & 3. Pastor ja Pastorin syntisen hyvät drinkit. Kaikki niin vimpan päälle! 4. Ampumaleikeistä innostuneena suunniteltiin viettävämme seuraavat paardit jousiammunnan merkeissä ja pomo lähti sitten jousiostoksille. No, ei löytynyt jousta, mutta jotain muuta kyllä: ilmakiekko- ja jalkapallopöytä! Arvatkaa kuka meillä enää tekee töitä ollenkaan?

Vaikka Helsingin Horse Fair siis tällä kertaa jäi välistä, oli viikonloppu kuitenkin kaikessa yksinkertaisuudessaan melko onnistunut. Joskus sitä vain kaipaa pientä irtiottoa, siitä aiheutuvaa rötväämistä, kasan hyviä elokuvia ja liikaa karkkia. Jätskikään ei ole pahitteeksi, pitsasta puhumattakaan. Työviikko on taas pyörähtänyt käyntiin melko kiireisissä merkeissä, mutta valoa kohti kulkevat illat edesauttavat jaksamista niin, että arkenakin tuntuu ehtivän enemmän. Kyllä tämä tästä vielä iloksi muuttuu, sanokaa mun sanoneen!

Olitteko te viikonloppuna messuilla?
Linkittäkäähän ihmeessä sieltä kirjoittelemianne postauksia kommenttikentän puolelle, lukisin niitä enemmän kuin mielelläni! Samalla voisin kaikkien tämän postauksen alle sähköpostiosoitteensa 15.3. mennessä jättäneiden kesken arpoa kahden hengen lippupaketin Tampereen hevosmessuille 2.-3.4.2016. Mikä juuri sinua tämän vuoden ohjelmassa kiinnostaa?

32 kommenttia:

 1. Kouluklinikka kiinnostaa eniten :)
  Kinnunennrosa@hotmail.com

  VastaaPoista
 2. Harmi, että Horse Fair jäi sulta tällä kertaa väliin, mutta taisi sulla silti olla järkyttävän hauska viikonloppu!

  VastaaPoista
 3. Itse en ollut Horse Fairissa, mutta postauksia olisi kiva lukea muilta!

  saanamiini@gmail.com

  VastaaPoista
 4. emmi_iivonen@hotmail.com

  Olisi aika hienoa nähdä itse Wegelius

  VastaaPoista
 5. Olin messuilla ensimmäistä kertaa elämässäni ja kivaa oli! Kuvasin sieltä melkein puolituntisen videopostauksen (https://youtube.com/watch?v=xLnWEoBB-lE) joka ei ole vielä ihan blogiin saakka ehtinyt :D Jos Tampereelle tulisi lähdettyä kiinnostaisi tietysti esteratsastus ja orikavalkadi ainakin, noin ohjelmaa nopeasti vilkaistuani :)
  emiliakirsikka@outlook.com

  VastaaPoista
 6. Wow, Tampereen heppamessuilla on todella paljon itseäni kiinnostavia juttuja! Este- ja kouluklinikat, istuntaan liittyvät luennot yms, satulansovituksen perusteet sekä tietysti estekisat kiinnostavat kovasti! En pysty luettelemaan kaikkea, mutta on kyllä ihanan paljon kaikkea kiinnostavaa!! :)

  erika.ahtiainen@hotmail.com

  VastaaPoista
 7. Arvontaan!(:
  peta.98@hotmail.com

  VastaaPoista
 8. Itseltäkin jäi Horse Fair tänä vuonna välistä, mutta joskos sitten Tampereelle kerkiäis... ;)
  varpu.virmavirta@gmail.com

  VastaaPoista
 9. Arvontaan mukaan! En olekaan Tampereen messuilla ennen käynyt joten toisi kivaa vaihtelua Helsingin messuihin :) Eniten kiinnostaa kouluratsastusjutut ja tuo ratsastuspilates!


  heevintili@gmail.com

  VastaaPoista
 10. Sunnuntain barrel race -kisa vaikuttaa kiinnostavalta :)
  3linarr@gmail.com

  VastaaPoista
 11. veeeraaa@outlook.com

  Eniten kiinnostaa Lauantain Christopherin esteklinikka!

  VastaaPoista
 12. Eniten kiinnostaa esteratsastusklinikka :)

  julia.kinnunen@gmail.com

  VastaaPoista
 13. Mullakin jäi hirse fair väliin. :/ mutta tuleehan noita!

  jätän tämän vain tähän
  siirappiliuos@gmail.com

  VastaaPoista
 14. Mua kiinnostavat erityisesti rotuesittelyt, kun ratsastuskoululla on vaan niitä tavallisia puoliverisiä ja shetlanninponeja. Lisäksi estekilpailut on aina jänniä katsottavia :)

  ronttuuh@gmail.com

  VastaaPoista
 15. Eniten odotan kouluratsastusklinikkaa! Voi olla että expokin houkuttelee aika paljon ;)

  kaisa.h@hotmail.fi

  VastaaPoista
 16. ainomaija.stromberg@hotmail.com
  Ohjelmaan en ole hirveästi ehtinyt perehtymään, mutta näin pikaisella vilkaisulla esteklinikla vaikuttaa ainakin kiinnostavalta! :)

  VastaaPoista
 17. Tänä vuonna Tampereen heppamessuilla kiinnostais ehdottomasti noi esteratsastuskilpailut! Viime vuonna ne missasin, kun piti olla lukiota esittelemässä melkeen koko messuaika.

  sini.rahkila@gmail.com

  VastaaPoista
 18. En itse tänä vuonna ollut Horse Fairissa, mutta viime vuonna oli kyllä ihan mielenkiintoista! Olisi kiva päästä käymään myös Tampereen hevosmessuilla, ja tuosta ohjelmasta ehkä eniten kiinnostaa Barrell Race ja askellajiratsastus :)

  lea.bjorn@outlook.com

  VastaaPoista
 19. Ensimmäinen kerta oilisi tulossa hevoset messuilla tänä vuonna, joten kaikki kyllä kiinnostaa tasapuolisesti näin messuneitsyenä :D siksi myös liput tulisivat hyvään osoitteeseen ;)
  a_nk_ku@hotmail.fi

  VastaaPoista
 20. Pieni irtiotto arjesta tekee kyllä hyvää välillä, itsekin olisin nyt niin jonkun miniloman tarpeessa :D Kävin itse kyllä pikaisesti horse fairissa, mutta tarkoitus olisi kyllä mennä myös tampereelle, ainakin jos satun voittamaan liput ;)

  erika.keurulainen@live.com

  VastaaPoista
 21. Kiva postaus :) Itseä kiinnostais kaikki estejutut tuolla Tampereen messuissa! nellimaarikosonen@hotmail.com

  VastaaPoista
 22. rautio.melissa@gmail.com
  Ollaan menossa tänäkin vuonna ja tällä kertaa lauantaina. Eniten odotan sitä, että voin tulla illalla kotiin pää täynnä uusia ajatuksia ja tietoja. Eli siis aiomme kierrellä kaikki mahdolliset tietoiskut, esim. ruokinta- ja maastakäsittelyjutut on ainakin pakko nähdä!

  VastaaPoista
 23. Olin perjantaina! Tossa mun postaus:
  http://tumminsilmin.blogspot.fi/2016/03/helsinki-horse-fair-2016.html?
  Ja osallistun kans lippujen arvontaan säpöosoitteella katsuuuh@outlook.com.
  Tosi mukavasti kirjoitettu postaus ja kivat kuvat. Mua kiinnostaa, että milloin toteutat linkkaa blogisi -postauksen joka oli joulukalenterin viimeisimmissä luukuissa? :) Olisi tosi kiva kuulla sun mielipiteitä blogeista ja erityisesti vähän palautetta omasta, kun sen linkkasin!
  Paranemisia Nuutille<3, omallakin vuokraponilla just tikkausta vaativasta haavasta poistettiin tikit ja saadaan pikkuhiljaa alkaa kävelemään.

  VastaaPoista
 24. Oi ihana arvonta! :) Tämän vuoden ohjelmassa ehdottomasti kiinnostavinta on Eettiset hevosmiestaidot-tietoisku! Ruokintajututkin kiinnostaa aina, samoin istuntaluennot. Myös expo-alue houkuttelee! :D

  rautio.lili@gmail.com

  VastaaPoista
 25. Minua kiinnostaa esteratsastusklinikka :)
  pihla.pitkanen@gmail.com

  VastaaPoista
 26. perlita@hotmail.com

  VastaaPoista
 27. Kivan oloinen reissu teillä, kyllä hyvä työporukka on yksi arjen suurimmista onnista!

  Tampereen messuille en valitettavasti tänäkään vuonna pääse, mutta mielenkiintoisen oloinen ohjelma siellä kyllä on :-)

  VastaaPoista
 28. Tässä mun Horse Fair -postaus :)
  http://onnea-etsimassa.blogspot.fi/2016/03/helsinki-horse-fair-632016.html

  Tampereelle olisi tarkoitus mennä lauantaina ja moni ohjelmista vaikuttaa mielenkiintoiselta, joten hankala sanoa suosikkia :D
  kiikkuuuu@gmail.com

  VastaaPoista
 29. idaelvina@hotmail.com
  Koskaan ennen en ole päässyt hevosmessuille lähtemään mikä vähän harmittaa.. Kova hinku olisi! Eniten kiinnostaa varmaankin suomenratsujen orikavalkadi, esteklinikka ja istuntaklinikat. :)

  VastaaPoista
 30. janina.vuorenmaa@kolumbus.fi

  VastaaPoista

Kommentit sekä postausideat ovat aina ehdottoman tervetulleita, kiitos kaikille :) Vastailen heti kun ehdin !