lauantai 28. tammikuuta 2012

It will never be impossible

Että osaakin väsyttää (taas kerran)... Eilen oli Lauran läksiäiset, hän lähtee Australiaan snif ! Kello oli reippaasti yli puolen yön kun kotiin ehdin. Oli kyllä mukava nähdä kaikkia taas ♥ ... mutta yöunet tosiaan jäivät hieman vähäisiksi :P Sori kun valittelen melkein jokaisessa postauksessa väsymystäni, mutta ihan oikeasti; uskon olevani sukua muumeille. Voisin niin hyvin vain nukkua koko talven yli ! Onneksi päivät pitenevät kaiken aikaa... ehkä tämä tästä siis on helpottumaan päin ! (: Tänään oli kyllä niin ihana ilma, ettei ole tosikaan ! Auringonlasku väritti maiseman ihanan kullanhohtoiseksi ja katsoin oikein kellosta, että lähipäivinä jos saisi jonkun kuvailemaan meitä maastoon kolmen aikoihin (samanlaisena kirkkaana päivänä) niin tulisi varmasti todella upeita kuvia ! :) Tänään kuitenkin keventelin heppasen maneesissa.

Nuupero oli melko mukava jälleen ! Kun olen nyt ruvennut vaatimaan siltä enemmän, huomaan selkeästi että se oikeasti alkaa käyttämään itseään paremmin ja liikkumaan isommin kerta kerralta. Ravi ei ole enää sellaista laakeaa möyhellystä vaan siinä on hyvä tahti (joka hevosella kyllä on luonnostaan) ja energia ! Laukkakin pyöri tänään ihan valtavan hienosti :) Olen niin iloinen näistä onnistumisista, etten tiedä miten päin olla ! Anteeksi, mikäli hehkutan liikaa, mutta... tuntuu vain niin hienolta, kun monien vuosien pienempien sekä isompienkin vastoinkäymisten jälkeen alkaa vihdoin toimia ja tuntuu, että kehitymme emmekä vain junnaa samassa pisteessä. Tässä vaiheessa olen kiitollinen siitä, että hevoseni ei anna mitään ilmaiseksi ! Se osaa olla vaikea, mutta pienetkin onnistumiset tuntuvat tavallistakin hienommilta :)

"Joo tee vaan kuule ihan keskenäs !"

Rakas siskoni (perun [toistaiseksi] kaikki pahat sanomiseni hänestä) suostui siis jälleen tulemaan mukaani tallille, joten sain kuvia :) Tällä kertaa huolehdin noista säädöistäkin hieman paremmin ja kuvat onnistuivat ihan ok, joskin edelleen on parannetavaa. Koko ajan oppii lisää, mikäs sen mukavampaa... :) Maneesissa oli estevalmennuksen takia pienoinen tungos ja me, jotka emme hypänneet jouduimme pyörimään melko pienellä alueella peilipäädyssä. Ei siinä oikein kovasti mitään mahtunut tekemään, mutta onneksi tosiaan vain keventelin hevosta pyöreäksi enkä edes ajatellut tekeväni mitään sen kummempia kuvioita.

Hatuttaa muuten pienesti sellaiset, jotka eivät ratsastaessaan osaa ottaa muita huomioon lainkaan... Itse yritän oikeasti aina katsoa, etten mene kenenkään eteen ja mikäli en mahdu suunnittelemiani tehtäviä suorittamaan, jätän ne tekemättä ja keskityn asioihin, mitä voin tehdä muita niin paljon häiritsemättä. Tuollaisina ruuhka-aikoina pitää välillä itse kunkin osata joustaa, mutta kun on olemassa perussäännöt (esim. oikealta ohi, eli siis vasenta kierrosta menevillä on "etuajo-oikeus" uralla) niin jatkuvasti kun meinaa tulla kolareita sun muita vaaratilanteita sellaisen missä sattuu seilaamisen takia, alkaa kyllä väkisinkin raastamaan. Ihmettelen oikeasti, ettei Nuutti muutamaan otteeseen erästä hevosta potkaissut, kun ratsastaja toi sen ohitsemme ihan kylkeä hipoen... Lisäksi on toki pakko käännellä voltteja ja täyskaartoja suoraan toisten eteen. Silmät auki ja vähän muidenkin huomioon ottamista, kiitos !

Sainpas avautua, hehheh... :P Vihaan kyllä hirveässä ruuhkassa ratsastamista, en osaa itse keskittyä yhtään... mutta ehkä ihan hyvääkin treeniä tuollainen välillä, niitä kisaverkkoja nimittäin ajatellen ! Niissäkin tunnen aina olevani ihan hukassa. MUTTA kuten sanottu, nyt meinaan ryhdistäytyä myös kisatilanteissa ;) Wää, 12.2. koulukisoissa mikä luokka ?! D: Ehkä pitää katsoa miten saadaan nuo väistöt taas luistamaan ja miettiä sitten. Tuo Helppo B:0 2009 on ainakin tuttuakin tutumpi ohjelma, että sen puoleen olisi helppo... ;P No, pitää tosiaan miettiä, ilmoittautumisaikaa on kuitenkin vielä melkein viikko.

Tässä postauksessa näytillä taas otoksia tältä päivältä. Vaikka kuvaaminen olikin hevospaljouden takia varmasti melko haasteellista, niin taas löytyi kyllä paljon julkaisukelpoista materiaalia (: Kaikki kuvat © Jonna ! Nyt kipittelen suihkuun ja sitten katselemaan Putousta ! MTV3:lta alkaa muuten tänään tuo Terra Nova wooh ;o Pitääpä katsella sekin. Sen jälkeen menen (ehkä) ajoissa nukkumaan, sillä huomenna herätys siinä kuuden maissa, että pääsemme ajoissa hyppäämään Nuban kanssa ! :) So excited !

8 kommenttia:

 1. Terra Nova on kyllä ihan sairaan hyvä! Ps. Olen kateellinen teidän maneesista. Meidän tallillamme kun pitää aina mennä taivasalla. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo mäki tykkäsin ! :) Ouuh nice, oon kyllä juu ilonen kun on toi maneesi (vielä lämpöeristettykin) :D

   Poista
 2. Samat ohjelmat katoit sitten eilen kuin minä ^^ Mukava kuulla, että Nuutti on alkanut edistymään ja te näytette kyllä niin tasapuoliselta parilta noissa kuvissa :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Whii, hyviä ohjelmia siis katsot ! ;) Kiitoos kovasti ! (:

   Poista
 3. tee postaus jostain kisoista, miten sulla ja Nuutilla on mennyt, parhaiten sekä huonoimmin menneet, mieleenpainuvimmat kisat :)
  Tai sitten millainen Nuutti ja sinä olitte kun teidän yhteinen taival alkoi ja miten ootte kehittynyt.
  Sellainen että otat vaikka jotain kuvia missä olet vuonna -08 ja mietit millainen ratsastaja olit, istuntaa yms ja mitä on parantunut tähän päivään asti, ja mitä parannettavaa on :)
  Ja sitten joku valokuvapostaus teidän tallin poneista :-D olis ihana :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo kiitos ideoista !! Tommosia voisin kehitellä :) !

   Poista
 4. Todella kivat sivut, olen lukenut blogisi monta kertaa, ja mielenkiintoisia ne on. (joo osaan kirjoittaa hyvin XD)
  Ulkoasu on hyvin kiva ja kaikinpuolin ihana. kuvat on todella kivoja. <3 (::

  VastaaPoista

Kommentit sekä postausideat ovat aina ehdottoman tervetulleita, kiitos kaikille :) Vastailen heti kun ehdin !