torstai 13. syyskuuta 2012

I feel like a little kid again

Voi mitä nostalgiaa ! Katsoin juuri Muumilaakson Tarinoita, jakson numero 1 ! Siis ensimmäisen jakson apua, ja tästä se lähtee... muumi maraton ! Skidinä mulle tuli muumeista aina jotenki semmonen hmm tosi jännä olo... ne jaksot oli niin kutkuttavan jännittäviä että huhhuh. Vitsi miten hieno keksintö joku Youtubekin on, kun siellä on näitä muumitarinoita ja vähän kaikkee muutakin hienoo nähtävillä... tässä LINKKI tuohon ensimmäiseen jaksoon :) Nauroin muutamaan otteeseen ihan katketakseni kun nuo jutut (etenkin Pikku Myyn !) vain ovat niin hupsuja.

Juu tosi nastaa, tänään en koko iltana muuta teekään kuin katson muumeja ja juon kaakaota ja nauran noille Pikku Myyn jutuille... :) Okei mutta kirjotan kuitenkin ensin postauksen tästä päivästä...

Aamu oli aika sateinen, minkä johdosta tänään ei ollut töitä höh... nökötin siis kotona, siivosin ja hilluin kuratassuisten pikkukoirien kanssa, tui. Vähän ennen kolmea isä tuli kotiin ja toi minulle pienen paketin ihmeteltäväksi. Samsung Galaxy Xcover? Mulle? Oooooh me like ! Kapulahan on ilmeisen kestävä, eli juuuuuuri hyvä minulle jolta tavarat tuppaavat lentelemään vähän minne sattuu. Tuo vanha luurini oli aina ihan tuhannen säpäleinä aina kun vähän kolahti. Ja hei, tässähän on tietty kamerakin (kuten toki vanhassakin kännykässä, mutta oli ongelmia tiedonsiirron kanssa...), eli tämä saapi nyt toimia väliaikaisesti videointivälineenäkin kunnes saan asiaan kuuluvan varustuksen kuntoon ! Jaii :) Muutenkin kaikki on tämän Galaxyn kanssa tosi helppoa ja nopeaa, tykkään. Ehkä tähän kosketusnäyttöönkin vielä tottuu....

Tallille lähdin joskus öö en muista milloin, myöhässä kuitenkin. Hirveä säätö taas arh että meinasi tulla itkupotkuraivari ! No mutta joooo, tallille päästyäni lähdettiin aikalailla samoin tein Sofian ja Ermi ponin kanssa sänkkärille. Ermi on siis Sofian uusi projektiluontoinen hoitoponi, joka on ollut Virossa vaelluspollena eikä oikein osaa muuta kuin maastoilla letkan mukana, eli kaikki avut ovat hieman hakusessa. Kuntoakin pitäisi vähän kohottaa, mutta eiköhän siitä vielä mukava poni tule ! :)

Kuvasin Sofiaa & Ermiä Sofian kameralla, eli valitettavasti tänne en nyt saanut julkaistavaksi yhtäkään kuvaa suloisesta parivaljakosta, mutta kipaiskaa katsomassa otoksia Sofian blogissa :) Ermin jälkeen oli vuorossa Nuudelin liikutus ja suuntasimme senkin kanssa samaiselle sänkkärille. Tänään ohjelmassa oli vain liinassa juoksutus, Sofia siis juoksutti kun minä otin kuvia... :D Ajattelin että jos vaikka saisi uuteen bannuun mukavaa kuvamatskua ja no, ehkä sieltä jotain tuli... :) Nuutti ei ollut mitenkään erityisen pirteänä, mutta liikkui kuitenkin isosti ja mielellään eteen kun Sofia pyysi.



Tyylikkäästi ristilaukassa...

Sori en jaksanut muokkailla narua pois tästää.....

Poikasen rakenne näyttää tässä ihan kummalliselta ! :D Oli vain pakko julkaista kun hepan häntä näyttää niin ihanalta ! + turpakarvat ♥

Tuossa ylhäällä ihan pari juoksutuskuvaa vain, kaikkia en tänne pistänyt sillä tosiaan ajattelin tulevassa bannerissa niitä / jotakin niistä parhaimmista käyttää... ;) Tosi ihana auringonpaiste oli kyllä illemmalla taasen, vielä voisi koittaa joku päivä mennä pellolle ihan siinä auringon laskiessa... tulisi varmaan ihania kuvia... :)

Juoksutteluiden jälkeen Nuuttilainen oli hieman hikinen ryntäistä, vaikka ei edes kovin kauan siinä pellolla pyöritty ;o Oli tuolla kyllä aika leuto ilmakin että ei sen puoleen, mulla tuli kuuma jo siinä kun vaihtelin kuvatessa paikkaa vähän väliä... :D

Kotimatkalla kävin nopeasti kaupan kautta hakemassa Milkyway patukoita, kokista ja ihan superhyvää Jenkki Juicy Cube purkkaa, makuna öö... Apple - Pomegranate? Mitä eroa on omenalla ja granaattiomenalla? No ihansama, tosi hyviä nää purkat kuitenkin on eli suosittelen mmmm ! Nyt on siis hyvät herkut illan muumeilua varten, kananuudelikeittokin on hellalla valmistumassa niin että taidanki tästä juosta katsomaan ettei se räjähdä tai jotain muuta vastaavaa, moi moi !

P.S. Tiesittekö että Hemuli on englanniksi THE HEMULEN !!!! Kuolen nauruun ihan just vitsi mikä neronleimaus !!

21 kommenttia:

  1. Ärsyttävää kun yritin avata Sofian blogia uuteen välilehteen niin tulee vaan boksi ''all rights reserved!'' Olisi kiva päästä noihin linkkeihin mitä blogiisi laitat, eikä niin että joutuu täältä poistumaan (ja pahimmassa tapauksessa jättää loput tekstistä lukematta)...

    Ihania kuvia tässä postauksessa kuitenkin! (:

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo en tajunnu että toi esto vaikuttaa linkkeihin myös D: laitoin sen noita kuvia varten. Mutta noi kaikki linkit pitäis kyl aukee uusii ikkunoihin iha ku niist normisti klikkaa :)

      Kiitos ! :)

      Poista
    2. En tajunnut kokeilla edes avata niitä klikkaamalla normisti, vaan oisin avannu hiiren oikeanpuoleisen nappulan kautta. En halunnut joutua sitten klikkailemaan edellistä, joka onkin todella vaikeaa kun hiirestäkin löytyy siihen nappula... Blondi ei vaan osaa :D

      Poista
    3. Hahha voi ei :D Mut joo toi on kyl totta et itekkää en tykkää jos joutuu edellistä klikkailee XD voi jäädä tyhmästi joku juttu kesken ja joo... hankala elämä :D !

      Poista
  2. Haha sun blogis on kyllä ihan mahtavan piristävä! :D Tykkään sun hauskasta kirjoitustyylistä ja lisäksi otat iha superduper hyviä kuvia, lemppariblogi eittämättä! :)

    VastaaPoista
  3. sain linkin tähän blogiin kaktun blogin kautta ja sulla on tosi hieno hevonen, onko sulla youtube tiliä? millä muokkaat kuvia ? :) liityn lukijaks kohta koska pidän tästä blogista ;DD

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, ja kiva kun liityit lukijaksi !! :) On Youtube tili, tosin siellä ei vielä hirveesti videomatskua oo mutta varmasti tulossa enemmän jatkossa... ;) Käyttäjänimi on nubamon. Kuvia muokkaan Photoshop CS5:lla :)

      Poista
  4. http://suloistasotkua.blogspot.fi/2012/09/haaste.html

    Haaste siulle :)

    VastaaPoista
  5. the hemulen?!:D:D hahahhh;D mutt millä muokkaat oikee noit kuvia:o? et saat niistä niinku liinan pois ja sillee :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha joooo !! :D musta se oli ihan mielettömän hassu sana :D

      Muokkaan kuvat Adobe Photoshop CS5:lla ja leimatyökalun avulla fiksailen liinat sun muut veke :) Onnistuu tietääkseni kyllä myös mm. Gimpillä jos ilmaisohjelmaa etsii :)

      Poista
    2. okei kiitti ! yritän löytää sen vaikka gimpistä:)

      Poista
  6. Muumit ovat ihan parhaita <3, ei mene koskaan pois muodista :). Sinulla on todella kaunis hevonen ja blogi. Löysin blogisi Kaktun ja Futuran blogin kautta, jonne olit tehnyt vallan upean kuvan -yhtä hieno kuin teidän banneri. Olet todella taidokas! Tosi kauniita myös nämä postausten kuvat, suorastaan satukirjasta :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo älä muuta sano, ne vaan on niin ajattomia ! :D

      Voi kiitos hirmuisesti, kiva jos tykkäät !! :'---)

      Poista
  7. Ihania kuvia taas :) Mä oon viimeset kaks päivää ollu kotona kipeenä ja katsonut mitäs muutakaan kun muumeja... Aina kun oon kipeenä pakko katsoa mitä muumilassa tapahtuu :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) Hahah voii, miks mä en oo kipeenä ollessani keksiny muumei ?! ne on nii loistavii ku se huumoriki on just semmost et kuolen nauruu...... :D Paranemisii sulle !

      Poista
  8. Onksulla mikä kamera?:) Tosi hyvälaatusia kuvia tulee!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Canon EOS 60d runko :) Joo, varsinki nyt ku on toi Sigman f/2.8 putkiki ! :)

      Poista
  9. Olen jo välillä sivusilmällä vilkuillut blogiasi, mutta nyt on PAKKO alkaa lukijaksi!
    Siulla on aivan uskomattoman hienoja kuvia täällä (oon niin kateellinen :D), kirjoitat tosi mielenkiintoisesti ja kaiken kruunaa tietysti tuo siun aivan ylisöpö otus! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva että ryhdyit lukijaksi !! :) Kiitos tosi paljon, kiva jos tykkäät ! Otus on kyllä suloinen juu... ♥ ;)

      Poista

Kommentit sekä postausideat ovat aina ehdottoman tervetulleita, kiitos kaikille :) Vastailen heti kun ehdin !