sunnuntai 28. lokakuuta 2012

Always live for today 'cause yesterday is gone and tomorrow may never come

Ai että, ihana päästä pitkän päivän jälkeen syömään ja rentoutumaan ! Ja ihana äiti kävi vielä ostamassa mulle Makuunista irtokarkkia ♥ En tiedä miten olen näin poikki, mutta epäilen jonkun pienen flunssan yrittävän minut yllättää......... ryökäle. Kurkku on vähän kipeä ja nenä tukossa, mutta onneksipa meillä on täällä mummin tekemää punaviinimarjamehua, sitä kun lämmittää niin kyllä saa pöpöt kyytiä ! :)

Tänään olin taas Sofian kanssa tekemässä tallilla aamuvuoroa, eli herätys oli siinä viiden maissa. Hemmettiläinen näiden kellojen siirtelyiden kanssa ! Mulle meinasi tulla hirmuinen paniikki, kun aamulla vessaan mennessäni katsoin keittiön kelloa, joka näytti 6.30 (jolloin olisi pitänyt olla menossa jo...), vaikka luulin sen olevan 5.30. Hirveässä hädässä sekava apua apua viesti Sofialle; "vedän vaatteet nopee niskaa ja lähen !", kunnes tajusin että ai... se keittiön kello ei siirrykään automaattisesti........... = nou hätä.

Hieman ennen seiskaa oltiin tallilla ja olipas ihanaa huomata, että joku muukin oli sekoillut tämän talviaikaan siirtymisen kanssa... :D Kun asteltiin Sofian kanssa talliin niin ihmeteltiin että mitähän ihmettä, kuinka hevoset mussuttavat heinää jo... ?! Törmättiin sitten yhteen tallimme ratsastuksenopettajista, joka oli tullut ratsastamaan hevosensa ennen päivän estekisoja ja eli siinä luulossa että kello on jo kahdeksan. "Siis onko kello nyt 7?" :D Hän oli jakanut kaikille hevosille siivut heinää, mikä sinällään olikin hyvä juttu, sillä nyt ne olivat ehtineet saada heinää alle reippaasti ennen väkirehuja :)

Kaikkien tallien ruokinnan jälkeen normaaliin tapaan aamuheppojen tarhaus, ja hirveä sumpliminen taas vaihteeksi. Mutta ah voi vitsi kun tuolla on aina niin kaunista aamuisin ! Siinä tarhauksien lomassa yritin vähän räpsiä Galaxylla kuvasia kauniista auringonpaisteisesta pakkasaamusta, ja vaikka eiväthän nuo kuvat ihan kaikkea kerro niin ihanan näköistä eikö?


Karsinoiden siivous meni tällä kertaa jotenkin sujuvammin kuin viimeksi, ehkä musta vielä hyvä tallitonttu tulee ! Pääsin käyttelemään sitä ihme imuriakin viimein uuuu ! Se oli tosi siisti, ei tarvitse kottareiden kanssa säätää. Ruokatauko pidettiin puolilta päivin ja mentiin toki maneesiin seuraamaan kisoja. Tai siis, niin me oltais haluttu..... onko meillä vähän hyvä tuuri vai mitä, mutta TAAS kisoissa oli meneillään joku tauko kun saavuttiin paikalle. Sama juttu oli myös koulukisoissa... arh. Ja toki kisat jatkuivat 80-120cm luokan verkalla juuri kun meidän piti poistua paikalta tuntiheppoja ruokkimaan..... =) voihan sentään, olisin halunnut nähdä vähän menoa ja meininkiä. Harmittaa myös ihan hirmusti, ettei Nuutin kanssa päästy hyppelemään, näitä syksyn kisoja kun oltiin niin odotettu ! Pääasia tietenkin olisi nyt saada heppanen kuntoon, muulla ei kamalasti merkitystä tässä vaiheessa ole.

Työvuorosta kolmelta päästyämme hoitelimme Sofian kanssa vielä heppasemme, eli Sofia ratsasti Ermiläisen kentällä ja minä taluttelin Nuudelia. Se vain oli niin suloinen että muutamasti meinasi ihan itku tulla... ihana rakas pikku hunajaturpa ♥ ... joka yritti kaivaa herkkuja mun taskusta. Mulla ei nyt tältä päivältä ole kuin näitä loistavia kapulalla otettuja kuvia, joten saatte tyytyä ainoastaan maisemiin. Nuutti näyttää niin nenäapinalta joka kuvassa, etten taida julkaista... Huomenna yritän saada otetuksi jotain parempia kuvasia kunnon kameralla... :)

Kuva ei tee oikeutta hetkelle ei sitten yhtään, mutta oli tosi kaunis taivas tuossa ennen kuin lähdettiin iltapäivän heppasia sisään hakemaan. Vasemmalla kenttä ja oikealla näkyy hieman yksäritallia.

Viimeinen muistutus vielä tuosta HIHS kilpailusta; tänään on siis vika päivä ilmoittautua mukaan, eli kaikki kuvia saaneet äkkiä tiedostot sähköpostitse osoitteeseen susanna.niemi@live.fi ! Huomenna laitan kaikki kuvat Sofialle ja päätämme yhdessä voittajan, joka julkistetaan ensi viikon aikana. Kiitos jo tässä vaiheessa kaikille osallistuneille, ihan mahtavia kuvia olette kyllä onnistuneet nappaamaan :)

Kello on vasta vähän yli yhdeksän, mutta mun on ihan pakko suunnata jo nukkumaan. Huomenna siis ohjelmassa sama homma kuin tänään, eli seiskalta aamuvuoroa tekemään :) tykkään tykkään !

27 kommenttia:

  1. aivan ihanannäköinen aamu ollut siellä! mä olin viime yönä taas duunissa, kun kelloja siirrettiin :P eli vuoro oli 12 h :DDDD

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo oli kyllä ! :) Äh voi ei, huono tuuri ! :'---D

      Poista
  2. Miksi teette yhdessä vuoroa?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Miksi ei? En minä tiedä, mene kysymään Annukalta jos kiinnostaa.

      Poista
  3. Aa sinun tekstiä aina tosikiva lukea!! :)

    VastaaPoista
  4. mä en ollu varma, ootko sä siellä areenalla niin en ottanut sitten kuvaa (:

    VastaaPoista
  5. Höh, olisin halunnut osallistua mutta en nähnyt teitä vaikka silmä kovana yritin bongailla! :(

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No voi hitsi ! Onnistuttiin olemaan näkymättömiä ;o

      Poista
  6. Olisi vähän kivempi jos olisi paras, sitten kakkos paras ja kolmas :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mmm no en tiedä, meille tuloksen päättäjille ehkä helpompi valita yksi voittaja. Lisäksi kun en ole palkintojakaan seuraaville varannut tai mitään...

      Poista
  7. Ää, en uskalla liittyä kun en tiedä palkintoa. Mulla kyllä olisi vino pino stalkkerivalokuvia susta ja Sofiasta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Et uskalla? Pelkäätkö että palkinto on jotain niin kamalaa, ettet halua sitä vastaanottaa? Siitä saa kyllä kieltäytyä. Kuten aiemmin olen maininnut, voittaja saa valita useammasta jutusta haluamansa palkinnon.

      Poista
    2. täh ???? okk pieni repeeminen. Jos sulla on kuvia nii miks et osallistuis sama se mikä palkinto ois tuskin niil kuvil muutakaan teet ?? outoo.

      Poista
    3. Pakko myöntää että itsekin vähän hämmästyin? :D

      Poista
  8. Oletko muuten vastannut noihin kisaosallistumisiin, kun en ole nyt ihan varma onko osallistumiseni tullut perille? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu viimein pääsin sähköpostiin sisään, pitäisi siis olla vastattu kaikille kenen viestin olen vastaanottanut :)

      Poista
  9. Todella kiva blogi sulla ja postauksia on todella miellyttävä lukea, ihania kuvia myös! :) Kivoja kuvia oot saanut näppäistyä, vaikkei sanojesi mukaan teekään tarpeeksi oikeutta ihanalle taivaalle. ;)

    http://iltapaivapulla.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi kiitos !! :) Käväsen kurkkaamassa sun blogin :)

      Poista
  10. Heippa. SUlle on mun blogissa haaste, tee jos jaksat:)! Ihana blogi muuten!

    VastaaPoista
  11. heij! :) Olen lukenut melkein kaikki tekstisi läpi ja pidän tästä blogista tosi paljon! Mutta saisinko kysyä sinulta apua, liittyen blogiin? Minulla on kans blogi mutta en löydä mistään asetuksista miten saisin siihen tämän kommenttiosion ja toinen juttu on että en millään saa tekstin yläosaan tuota päivämäärää... Olisi tosi kiva, jos voisit auttaa! (:

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moikka ! Ohho, siinä onkin ollut lukemista :D mutta kiitos, kiva jos tykkäät ! :)

      Tuolta bloggerin asetuksista kun menee osioon "tekstit ja kommentit", niin sieltä saa "kommentin sijainti" kohdasta valittua jos haluaa kommenttiboksin esille (upotettu, koko sivu tai ponnahdusikkuna). Tosta päivämäärä jutusta en osaa sanoa ;o oiskohan jotenkin mallista kiinni miten noi näkyy...?

      Poista
  12. Tosi kiva postaus jälleen kerran! :)

    VastaaPoista
  13. Tosi hienoja kuvia. Sun kirjotuksii on aina tosi kiva lukee.

    VastaaPoista

Kommentit sekä postausideat ovat aina ehdottoman tervetulleita, kiitos kaikille :) Vastailen heti kun ehdin !