maanantai 22. lokakuuta 2012

Helsinki International UB Horse Show 2012

Huhhuh, kyllä huomasi että vähän on rankempi viikonloppu takana kun nukuin tänään iloisesti kahteen saakka vaikka painuin unten maille jo joskus kymmenen pintaan. Mutta hei, kyllä sitä vielä olisi jaksanut enemmänkin ! Oli ihan huikea viikonloppu, parhaalla porukalla tottakai ! Tuli taas naurettua enemmän kuin laki sallii, oikein vatsalihaksissa tuntuu. Aina ei mennyt ihan putkeen, mutta hei... pääasia että oli hauskaa ! ... eikä kukaan sentään kuollut, vaikka ihan ei tapaturmiltakaan vältytty.

Estevarikko ! © hamh.pic.fi
"JUOSKAA !" Minusta näkyy ihan pieni osa naamasta tuolta tuubista, juuri olen valmiina syöksymään areenalle olkipaalin kanssa ! © hamh.pic.fi

Torstaista sunnuntaihin hilluttiin areenalla ahkerina aikaisesta aamusta myöhäiseen iltaan saakka. Eilen oli niin haikea fiilis, kun Rolex FEI World Cup luokan jälkeen roudattiin kamat radalta estevarikon sijaan ulos odottamaan kontteihin lastausta... "tässä tää ny taas oli". Melkein on jopa ikävä niitä maailman ihanimpia FEI johteita, jotka painavat varmaan 1000 kiloa eikä niistä tahdo saada otetta lainkaan......... ♥ kiva kun ne olivat viikonlopun aikana käytössä kaksi kertaa, ja molemmat kerrat meidän ryhmällä !!! Ah, ehkä me vain olemme niin parhaita... ;)

Tuossa tapahtumaa katsellessa kyllä tuli itsellekin taas niin hinku kilpailemaan ja hyppäämään ja kaikkea. Samalla se myös herätti monenlaisia ajatuksia ratsastuksesta ja hevosten kohtelusta, mutta niistä nyt ei ainakaan tällä erää sen enempää. Suomalaismenestystä ei harmi vain päästy kovastikaan tänä vuonna näkemään, mutta mulla tuli jotenkin tosi iloinen fiilis kun sunnuntain maailmancup luokan 8 virhepisteellä ratsastanut Hanna Tardiveau (Suomi) vaikutti niin tyytyväiseltä suoritukseensa upean ratsunsa kanssa. Muutenkin pidän kovasti hänen ratsastustyylistään.

Hanna Tardiveau ja Prinz Clintus ! © minä, en muita jaksanut nyt tähän hätään tänne ladata, tämäkin raakaversiosta vain pienennetty...

Mutta juu, ensi vuotta odotellessa ! On tuo kyllä ehdottomasti kaiken henkisen ja fyysisen väsymyksen arvoinen rupeama. More than a horse show, kuten kuuluu tuo iskulause. Hehe, F.C. Barcelonalta napattu... ;) Upeita hevosia, hienoa ratsastusta, mahtavaa seuraa... voiko olla parempaa tapaa viettää aikaa? Tuskin ! Rataryhmä on paras ♥

It's over !! :( Samantien rupesivat kaivurit hiekkoja poistelemaan, snif !

Pitäisi nyt vain saada äkkiä hommatuksi jostakin uusi ulkoinen kovalevy, jotta saisin kaikki viikonlopun aikana kuvatut ööm... about 5000 kuvaa koneelle. Kaikki muut ovat aivan täynnä... ! Sitten alkaakin hirveä muokkaaminen, huh, mutta inspistä on ;) Uudet kuvasivutkin voisin sitten linkitellä...

Kuvista puheen ollen... bongailitteko meitä Sofian kanssa? ;) Saitteko kuvia tai videoita? Muutamia otoksia olenkin jo vastaanottanut (kiitos tack !), mutta lisää saa pistää tulemaan ! Pakko kyllä sanoa, että ai ah, olen ollut hehkeänä. Normaalisti en oikein tykkää pitää hiuksia kiinni (muuta kuin ratsastaessa), ja näytänkin ihan laatikkopäältä noin. Muutenkin ihana edustus.............. Juu mutta siis kilpailun info pääosin TÄÄLTÄ + muutama lisämaininta vielä !! Kun lähetätte kuvan / videon, laittakaa viestiin ETUNIMENNE (ellei se osoitteessa / siellä lähettäjänä näy), jolloin voin teidät täällä blogissa mainita. Ja sitten... olisin iloinen mikäli saisin halutessani julkaista lähettämiänne tallenteita mm. facebookissa, mutta ilmoittakaahan mikäli ette anna siihen lupaa. Osallistuminen tapahtuu tosiaan ihan lähettämällä liitetiedosto sähköpostitse nimen kera. Osallistumisaikaa siis sunnuntaihin 28.10. saakka ! Voittaja saa valita palkinnon muutamasta vaihtoehdosta. Huom. saatan muokata kilpailukuvaa tarvittaessa (lähinnä rajata + pienentää blogiin sopivaksi).

Eli osallistukaahan kaikki kuvamatskua saaneet ! :) Lähden kohta tallille (Nuudeliduuu, kova ikävä poikasta !), niin toivon mukaan on sähköpostissa edes jokunen uusi viesti... ;) Tässä postauksessa minun otosteni lisäksi pari erään toimihenkilön nappaamaa kuvaa. Hän ilmoitti facebookissa että niitä saa käyttää, kiitos siis !

P.S. Tänään löytyi postilaatikosta kiva pikku piristys koomaiseen päivään: KappAhlin 50 euron lahjakortti, jonka voitin siinä Share Your Style kilpailussa ! Pitkään aikaan en olekaan mitään itselleni kunnolla shoppaillut, kiitos vielä kaikille äänestäneille :)

17 kommenttia:

  1. Hirmu kiva postaus! Olisi tosi kiva katsella enemmänkin noita kuvia, kun itse en paikalle päässyt ja olit näköjään upeita kuvia ottanut! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitokset ! :) Olisin laittanut tähän postaukseen enemmänkin kuvasia, jos vain olisi koneella enemmän tilaa mutta tää on ihan täynnä... :( Mutta kunhan saan uuden ulkoisen, niin lataan kuvat siihen ja muokkaan kuvasivuilleni, linkitän sen tänne sitten ! :)

      Poista
  2. Pistin yhden kuvan tulemaan :) ! Olisi vielä pari juttua jotka sähköpostista jäi pois.
    Se siis on tuo Annan lähettämä jossa kannatte vihreävalkoista puomia nauraen (ainakin toivon että tunnistin teidät, hiukan nolompaa olisi jos ette olisikaan siinä....)
    Jos kuva julkaistaan blogissa, olisi vielä superkiva jos saisit blogini merkattua nimeeni, eli annajamette.blogspot.fi! Sekin on jo toki tosi hieno juttu jos kuva kelpaa julkaistavaksi ;)

    Niin, ja sitä saa vapaasti käyttää miten haluaa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha, juu oikeat henkilöt olet löytänyt ! :D Oukkei, selvä juttu :) kiitos !

      Poista
  3. Moii! Bongasin sut ja Sofian areenalta :) Sofia ehkä huomasikin mut? ;) Olin la iltanäytöksessä siellä auton vieressä fanikatsomossa kakkosrivillä:) valkoinen tuubihuivi ja musta takki :p Mutta kuvia räpsin teistä, paljon :D
    Oon muuten aina sama henkilö, kirjoitin sitten nimellä ellu-, Ellu, ellu_. Ihan tiedoksi vain :D Mutta lähetan kuvat sitten kun olen saanut kuvat koneelle (:

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oii hauskaa !! :D Haha okei, kiva juttu ;)

      Poista
  4. Mulla on blogissani sulle post-it tunnus! :)
    http://www.eellalifee.blogspot.fi/2012/10/post-it-tunnus.html

    VastaaPoista
  5. Mua niin harmittaa kun kamera jäi lauantaina kotiin, olisin saanut hyvän videon kun istuitte siinä alhaalla ja sofialla oli jotain omia muuveja shakiran tahtiin :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi eii hahah Sofia yritti kiinnittää kameramiehen huomiota ku kuva kiers siellä yleisössä mut ei onnistuttu silti pääsee jumbotronille ! :D

      Poista
  6. Tosi kiva postaus. Kivoja kuvia ja muutenkin aina :) Itse en ollut mutta seurasin TV:stä minkä kerkesin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos !! :) No hyvä jos telkkarista ehdit näkemään :)

      Poista
  7. Mitä asetusta käytit kamerassa että sait tarkkoja kuvia? Yritin vaikka mitä ja tuntus vaan että menee laatu huonommaks kokoajan. Areenallahan ei ollut pimeä mutta jostain syystä kaikki kuvat on todella epätarkkoja ): Taidan poistaa vaan kaikki. Yritin manuaalia säätää sopivaksi mutta ei vissiin aukko riittänyt (f4).

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Manuaalilla kuvailen aina, torstai meni oikeestaan kokonaan ihan säätöjen kanssa rämplätessä kun ei tahtonut hyviä asetuksia löytyä, mutta kyllä se sieltä sitte viimein loppua kohden rupasi kuvanlaatu paranemaan :)

      Mulla on tosiaan toi putki f/2.8 niin se on huomattavasti helpompi kun "perusobbat", viime vuonna oli käytössä kai f/3.5 putki ja kyllä silläkin ihan ok kuvia tuli kun jakso vaan säädellä. Jalat tosin aika usein hieman tärähti. En muista mitä mulla ois tänä vuonna noi asetukset ollu... ISO lukua en hirveen ylös halunnu pistää ni se tais olla max 800 tai alempiki, mut ei joku 1600:kaan kyllä mikään kovin paha vielä oo. Valotusajan kanssa lähinnä säätelin... :)

      Poista
  8. Millä kameralla kun sulla tulee ihan mielettömän ihania kuvia ku niis o ihanat värit :)?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Canon eos 60d ja Sigman 70-200mm f/2.8 putki :) Kiitos !

      Poista
  9. Heissan! Teen opparia Horse Showsta ja olen ihastellut upeita kuviasi. Siksi kysyisinkin saisinko käyttää muutamaa kuvaasi opparissani? :) Olisin todella, todella kiitollinen! :)

    VastaaPoista

Kommentit sekä postausideat ovat aina ehdottoman tervetulleita, kiitos kaikille :) Vastailen heti kun ehdin !