lauantai 13. lokakuuta 2012

I know you too well to say you're perfect, but you'll see... you're perfect for me

Voiko olla näin hyvä päivä? Ilmeisesti voi kun tänään kerran oli ♥ vitsi se on ihana tunne, kun kerrankin kaikki näyttäisi menevän aika hyvin putkeen. Eilenkin oli hyvä päivä, ja toivon ettei tämä putki katkea ihan heti... :)

Hmmm mistähän oikein aloittaisin ! No vaikka siitä, että onneksi maailmassa on taitavia ja ystävällisiä ihmisiä ! Ville löi tänään Nuutille irtokengän jalkaan, kun Pekka ei varmaan ennen huomista olisi ehtinyt. Eli siis... me päästään starttailemaan tallin kisoissa tuo suunniteltu Helppo B:0 ! Jee, kiitos kiitos kiitos ! Seuraavaksi osataan heti kääntyä oikean henkilön puoleen jos Nuutti tiputtaa jonkun kenkänsä :)

Toinen juttu mikä tänään ansaitsee JEE -maininnan, on itse Nuutti ! Se oli tänään todella mukava ratsastaa, pääosin ainakin... :D Kahdessa ensimmäisessä keskiraviyrityksessä se yritti kiskoa minut irti satulasta (+ yksi muulilaukka pyrähdys vielä päälle), mutta sen jälkeen lähti aika kivaa ravia. Vähän kyllä kieltämättä jänskättää huomiset kisat siinä mielessä, että Nuutilla voi olla vähän virtaa ja kisatilanteessahan sillä on tapana virittyä vielä hieman lisää... Okei no joo sitä ei kannata murehtia etukäteen.

Alkuravailua :) Heppanen kantaa itsensä nykyään todella hyvin alusta saakka.
Eh... ensimmäinen keskiravi oli hieno. Varmaan ois kymppi irronnu koulukisoissa !
Ennen näitä kuvia heppa rykäisi itsensä vauhtiin, tässä se sitten kiskoo kuskia irti satulasta... erittäin onnistuneesti.
Miksi olet Nuutti aina niin fiksun näköinen.
Mutta sitten sentään löytyi yhteinen sävel ja poju oli hiano !


Tänään tein heppasen kanssa vähän käyntiväistöjä ja sitten ihan parit keskilaukat keskiravien lisäksi. Nuutti toimi tosi hyvin eteen ja takaisin, olin taas niin iloinen ratsastuksen jälkeen :) Toivottavasti saadaan huomenna kouluradalle mukaan sama meininki ! Apua, nyt kävi vähän jännittämään ääks...

"En varmasti suorista itseäni vaan menen makkarana eteenpäin !"

Huomenna voi olla, että jännittää vielä enemmän kun kaikki aikataulujutut pitää miettiä aika tarkkaan. Teen nimittäin aamutallia, eli periaatteessa minulla on ruokatauko aikaa hoitaa Nuutin verkkaus + startti. Annukka kuitenkin sanoi että joo ei mitään stressiä, suunnittelette Sofian kanssa juttuset yhdessä jne... Eli yritän ottaa ihan rennosti :) Toivon mukaan löytäisin tallilta jonkun innokkaan heppatytön, kuka voisi talutella Nuuperoa ennen ja jälkeen radan mikäli en itse ehdi. Suunnitelmana on tehdä lyhyt ja ytimekäs verryttely ulkokentällä, paljon suoristelua ja siirtymisiä askellajien sisällä. Sitten maneesiin siinä vaiheessa kun olen valmistautuva ratsukko. Mulla ei ole mitään hinkua mennä sinne kouluradan päätyyn pyörimään ja odottamaan että millon Nuutti virittyy tunnelmasta tarpeeksi...

Oikeesti äh, oon niin mahdoton kisajännittäjä että oksat pois. Ihan sama vaikka kuinka olisi oman tallin seurakisat, minä olen aina ihan paniikissa ja juoksen ympäriinsä kuin päätön kana. Sitte verkassa koomaan vihanneksena ja radalle mennessä on aina semmonen olo että hei en mä vielä oo valmis ?! Nuutilla kyllä oikeasti tarvitsisi aika pitkän verkan, jotta sen saisi parhaimmilleen, mutta elättelen toiveita että heppanen olisi huomenna yhtä hyvä kuin nyt muutamina viimepäivinä...........

Nuutti ei huomenna saa mitään lettejä eikä kisapanostus muutenkaan varmaan ole ihan kymppi, mutta se nyt ei ehkä ole aivan se ykkösjuttu tässä tilanteessa. Pääasia on, että päästään taas kouluaitojen sisään ja toivottavasti tekemään hyvä, tasainen rata. Huh, oon tosi innoissani, mutta samalla jännittynyt koko huomispäivästä. Toivon mukaan kaikki menisi hyvin putkeen eikä tulisi mitään armotonta kiirettä missään vaiheessa.

Ah, pakko mennä nukkumaan ihan kohta, jotta jaksaa herätä öö... apua viideltä. VIIDELTÄ ! En muista millon viimeksi olisin herännyt noin aikaisin. No, hyvää valmistautumista ensi viikkoa varten kun on tiistaista sunnuntaihin aika ihania aamuherätyksiä ! Muistakaahan hei TÄMÄ KILPAILU mikäli olette HIHSiin tulossa !! Luultavasti hommaan palkinnon Exposta... :P Mutta joo nyt se on nukkumaanmenoaika moj.

46 kommenttia:

  1. Ihana nähdä ratsastuskuvia, joissa ratsastaja hymyilee! Noista tuli oikein hyvä mieli :)

    Tsemppiä kisoihin!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha, pitäis opetella hymyilemään useemmin :) !

      Kiitos !

      Poista
  2. Kauniita kuvia, ja hvänänäköistä menoa!

    VastaaPoista
  3. Sun blogisi on aivan upea, kuolaan tätä ulkoasua & banneria sekä kaikkia kuvia mitä sulla on postauksissa! Kerrassaan upeaa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oo kiitos, tosi kiva jos tykkäät !! :'---)

      Poista
  4. hertsileijjaa nuutti on hieno ! ootte kyllä niiin hyvä pari :)
    btw onko sulla mitään muistikuvaa mistä toi sun huppari on ?;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin se on hih, kiitos !! :'---)

      Ei mitään tietoa, toi taitaa olla mun veljen vanha... :D Voin kysyä josko äiti muistais !! :)

      Poista
  5. Upeita kuvia :) Kyllä tollasella menolla voitto tulee ^^ Saisitkohan jonkun kaverisi kuvaamaan ratasi ja voisit laittaa sen tänne blogiin?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos hirmusti :'---) ! Kun olisikin mennyt tänään samalla tavalla..... :D

      En valitettavasti saanut rataa videolle kun äiti ei päässyt paikan päälle :( Seuraavista kisoista yritän saada !! :)

      Poista
  6. Moips! Ensimmäistä kertaa tulin tänne kommentoimaan, mutta olen seuranut ei-jäsenenä paljonkin tätä ihanaa blogiasi! :D Tuo 4. kuva, "Miksi olet Nuutti aina niin fiksun näköinen" on kyllä mainio otos! ;D Sulla on jotenkin tosi hölmön ja hauskan näköinen ruuna! Noita hassun hauskoja ilmeily- ja tilannekuvia on aina niin kiva katsoa ja Nuutilla on sellainen "iskevä ilme" aina joissain kuvissa, sellainen perusNuutti ilme. :D Haluisin vielä kysyä, että miten oot kiinnostunu enemmän kouluratsastuksesta kuin esteistä, jos siis osaat vastata tähän? :3 Kiitos jo etukäteen vastauksestasi!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ihanasta kommentista !! :'---D Se on kyllä tommonen niin Nuutti kun olla ja voi ;D

      Hmmm molemmista lajeista tykkään hirmusesti, mutta ehkä enemmän oon kouluratsastaja :) Nuutti kyllä hyppääkin hirmu hyvin, tai siis esteheppanahan se on ostettu, mutta mutta... koulu on varmaan se mun juttu :) Vanhemmiten mulle on alkanu vähä tulee rimakammoo esteillä, joku 100cm vielä menee, mutta siitä ylöspäin radat tuntuu jo vähän "epämukavalta" :D Yksittäisenä sit toki helpompi hypätä vähän isompaakin !

      Poista
  7. oi, tsemppiä koulukisoihin! :)

    VastaaPoista
  8. nuutti on aivan magee näköne hepo ;) <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, onhan se ! ♥ :) vielä kun kuski oppisi ottamaan siitä enemmän irti.... :D

      Poista
  9. voi vitsi ku sinä ja nuutti ootte nii pari! :--) hienosti näyttää nuutti menevänki ja kuvat paljo kivempia näi isoina :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos !! :'----) Okei no hyvä, sitten ne saa olla isoina :D !

      Poista
  10. Hitsi että Nuutti on upea!

    VastaaPoista
  11. Hitsi että Nuutti on upea!

    VastaaPoista
  12. Aloin ihan ääneen nauramaan tolle kuvalle, jossaa Nuutti kattoo kieroon! <3 :D Aivan ihana hevonen ja ratsastajakin! :) Hieno blgi, ihana kuvanlaatu, hyvät postaukset ja aivan täydellinen blogi! :) Mun 1. blogi tällä hetkellä! ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha se on aika suloinen ♥

      Voi kiitos hirmuisesti, ihanaa jos tykkäät !! :'---)

      Poista
  13. Vitsi nuutti on upee:)tykkään myös paljon sun blogista;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kovasti, kiva kuulla ! :) Nuutti on ♥

      Poista
  14. Ihania kuvia! :D
    Hitsit voisin toimia sun innokkaana heppatyttönä ja muutenkin olisi niin kivaa päästä kuvaamaan teitä, mutta hittolainen kun asun niin kaukana.. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ! :) Voi eii :'---D missäköhän suunnalla asut? Pitää yrittää päästä kisoihin jonnekin lähimaille niin voit tulla kuvaamaan ;D

      Poista
  15. Nuutti on hieno!
    On muuten kiva, kun laitat kuvat tolleen isoina ;D tykkään!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, se on ♥ !

      Kiva jos on parempi, kiitos mielipiteestä :) Saavatkin siis jäädä isoiksi ;)

      Poista
  16. Tosi ihana ja hyväntuulinen postaus, nauratti nuo sun kuvatekstit. :D Nuutti on hieno ja siistiltä näyttää ratsastus. Tsemppiä kisoihin!

    VastaaPoista
  17. Voi että rakastan näitä sun kuvies laatuja ja kirjotustyyliäs! :)

    VastaaPoista
  18. Noi kuvat on liian täydellisiä ! ;D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sofia on liian hyvä kuvaamaan ! XD mutta heh kiitos ;D !

      Poista
  19. Nuutti on hieno ja tsemppiä kisoihin! Love the ulkoasu btw :-D Kiva kun kuvat on isompina.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin se on ♥ kiitos kiitos ! :'---) hyvä juttu, itekki tykkään enemmän näin vaikka vielä jonkun aikaa sitten oli vieraan tuntunen ajatus käyttää näin isoja kuvia... XD

      Poista
  20. Todella hyvin menette + hienoja kuvia ja minultakin onnea kisoihin sinulle sekä Nuutille! :)

    VastaaPoista
  21. Upeita kuvia! :) Hienosti menee!

    VastaaPoista
  22. Upeita kuvia, tarttuvaa tekstiä ja loistava kokonaisuus, parempaa me lukijat ei voitaisi edes toivoa!

    Ps. Satulahuopa on aika herkku, mulle kans! ♥

    VastaaPoista

Kommentit sekä postausideat ovat aina ehdottoman tervetulleita, kiitos kaikille :) Vastailen heti kun ehdin !