tiistai 16. lokakuuta 2012

It's almost here !

First day @ Hartwall areena takanapäin ja huomenna vielä vähintään kulkuluvat hakemaan, ennen kuin varsinainen show sitten torstaina pyörähtää käyntiin !

Herätys oli tänään puoli kahdeksalta, mutta sain itseni ylös vasta tasalta ja toki tuli kiire. Vähän ennen yhdeksää lähdin ajelemaan tallille ja nappasin matkalla Sofian kyytiin. Aikataulu oli mietitty oikein tarkkaan (no okei ei se nyt ollu ihan justiinsa), jotta ehtisimme Hartwallille klo 12, mutta siitä kyllä myöhästyttiin hieman...

Ratsastimme Ermiläisen ja Nuudelin maneesissa, kun ulkona hieman tuuli. Muutenkin maneesissa on niin kiva koomailla jos paikalla on vain muutama ratsukko, eikä siellä lisäksemme ollutkaan kuin yksi. Tilaa siis oli ! Nuutti oli tänään hieman työläs ratsastaa. Laukka tahtoi jäädä junnaamaan ja jouduin eteen ratsastaessani todella kovin kiinnittämään huomiota omaan istuntaani, etten keikkunut selässä ihan vammaisesti. Ravi puolestaan oli ihan super ! Nuutti liikkui toosi hienolla energialla :)

Joo tiedän aika karmaiseva istunta näissä kuvissaa........ pitää yrittää korjailla.

Alkuverkkailun jälkeen toisissa laukoissa heppa oli kyllä pätkittäin tosi rasittava ! Tai siis, minä en vain osannut ratsastaa. Paikoittain Nuutti lähti viemään minua melko vahvasti ja jouduin käyttämään kaikkia vatsalihasteni voimia pitääkseni itseni satulassa... yritin ajatella vahvaa istuntaa ja unohtaa sen vetokilpailuun lähtemisen. Hiljalleen poikanen tuli paremmaksi ja antoi periksi, sen jälkeen se kantoi itsensä todella hienosti ja tuntuma suuhun oli ihan mielettömän kevyt (mutta ei kuitenkaan tyhjä). En ratsastanut kovin rankasti, eikä mitään erikoisempaa tehty :P perus haahuilua ja oman istunnan vaikutuksen mietiskelyä.

Superr poju 

Meillä oli Sofian kanssa hyvä työnjako; kun toinen piti hepan kanssa huilitaukoa, hän nappasi kameran käteen ja räpsi toisesta kuvia, joten saatiin tänään kumpikin vähän kuvamatskua ratsasteluistamme ! :) Nuuttilainen ♥

Vähän ennen kahtatoista päästiin lähtemään tallilta kohti Helsinkiä ja Hartwall areenaa ! Hihi, kohta se starttaa............. ;) Tänään oli ohjelmassa show ohjelmien harjoituksia ja alkuun oli kyllä hieman jäistä, mutta loppua kohden rupesi homma vähän selkiintymään. Menihän meillä siellä areenalla ööm melkein 7 tuntia (?!) vaikka tuntui ettei paljon mitään tehty....... no, ainakin teoriassa tiedetään (ehkä) jotain ja nähtiinhän me mukavasti noita harjoituksia. Plus tietenkin ruoka maistuu aina, nam nam.

"Tääl me ollaa !"
Ahkerana kiinnitän oransseja muovisuikaleita naruun hihii.

Päivän piti päättyä klo 19, mutta hieman venyi... Lähdettiin kyllä paikalta siinä kahdeksan maissa, kun meitä ei oikeastaan enää tarvittu ja olimme Sofian kanssa kumpikin aika jäässä. Oli kyllä oikein hauskaa ja sai taas nauraa ihan kiitettävästi... ;) Sofian uusi kamera on ihana kun siinä on semmonen kalansilmätoiminto, ja sillähän oli tosi hauska leikkiä. Haha päivän kuvia tulossa näytille ehkä myöhemmin kunhan ne ystäväiseltäni saan ;)

Kasin maissa tosiaan lähdettiin pois, mutta ei suinkaan kotiin nukkumaan kuten ehkä olisi ollut fiksuinta, vaan kaupan kautta Jessicalle katsomaan Espanja - Ranska peliä !! Ihan hyvä kun punaisten pallonhallinta oli parhaimmillaan sellaista 76%... :D Ja ihana ihana ihana Ramos teki ensimmäisellä puoliajalla hienon maalin ihana mies oikeasti se on niin ihana että tui tui tui ♥ ! Sydän vaan hakkasi hulluna kun ensin pusku tolppaan ja sitten toisella yrittämällä pallo kauniisti pussiin ! Toisella puoliajalla Ranska kummasti piristyi ja ihan lisäajan viime sekunteilla se sitten onnistui tekemään tasoitusmaalin... lopputulos siis 1-1. Oli kyllä niin hauska ilta taas ♥

Toisaalta kävi myös eräs asia tuossa illemmalla ärsyttämäänkin. Ei varsinaisesti koske minua, mutta joidenkin ihmisten periaatteet vain käyvät niin ihmetyttämään... Tämä johti siihen, että aloin kirjoittamaan jotain maailman epäselvintä mielipidepostausta kaikesta mahdollisesta. Se saa jäädä odottelemaan julkaisua, mikäli sellaista edes tapahtuu. Pääpointti kuitenkin on se, että hevosen hyvinvoinnin pitäisi mun mielestä aina mennä kaikessa touhussa kaiken muun edelle. Järkeen käypää, eikö?

Ja hei toinen asia mikä tänään ärsytti, oli se kun huomasin suuremman elektrolyyttipönikkämme hävinneen... siis en nyt vain voi käsittää että mihin ne meidän tavarat oikeasti katoaa ?! Vaikeaa olisi ajatella jonkun pöllineen, mutta tavaroilla ei kai ole savuna ilmaankaan tapana hävitä. Ottaa vain niin aivoon, kun ihan rahanarvoista mömmöä ja erittäin tarpeellista sellaista tällä kertaa kyseessä. Meiltä on nyt hävinnyt niin paljon kaikkea että arh multa hajoaa oikeasti pää kohta.......

Joo. Mutta tänään oli kuitenkin suurimmaksi osaksi onnistunut päivä ja innolla odottelen loppuviikkoa :) Huomenna pääsen vielä ratsastelemaan Nuutin, mutta sitten se onkin muiden hoidettavana neljä päivää. Muistakaahan muuten kaikki Horse Showhun tulijat vielä tuo KILPAILU !!! ;)

P.S. Toissapäiväisten koulukisojen melko eh epäonnistuneesta suorituksesta (ks. edellinen postaus !) huolimatta ei oltu edes luokkamme viimeisiä ! Taisi olla sijoitus 5 / 9. Ilman ryntäilyä olisi voinut ruusuke irrota, sillä sehän laski paitsi kyseisen arvostelukohdan pisteitä, myös taatusti alapisteissä mm. kuuliaisuutta. Mutta ei se mitään, ainakin meillä oli hauskaa ! :)

12 kommenttia:

  1. Oi ihanaa, toinenkin futisfani näissä piireissä! ;) ite oon penkkiurheilija henkeen ja vereen :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ooh sukulaissielu ! Haha sama täällä, hirvee myötäeläminen aina tärkeissä peleissä... ♥

      Poista
  2. Ite kyllä toivoisin, että julkaisisit sen mielipidepostauksesi, sillä olen (tietysti) aivan samoilla linjoilla kanssasi, ja siihen postaukseen tulis tältä anolta kommenttia aivan taatusti!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos toivomuksesta, pitää yrittää saada sitä selkeämmälle mallille niin voisin ehkäpä lähitulevaisuudessa sen julki laittaa :)

      Poista
  3. Onko muuten siellä areenalla jo paljon hevosia? :D Onneksi postailet suht usein, koska postauksesi ovat niiin parhaita!:))

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo on siellä ! Eilen oli vähän hiljaisempaa, mutta tänään oli jo aikamoinen kuhina käynnistymässä... :)

      Voi kiitos, ihanaa jos tykkäät !! :'---)

      Poista
  4. Tosi tyhmää!! Ja epäreilua! Vaihdetaanko osia niin, että mä tulisin sun tilalle sinne HIHSiin töihin ja sä tulisit pelkästään lauantaina iltanäytökseen? ;) No ei, varmaan hienoa seurata mitenkä huippuratsastajat verkkaa hevosensa ennen kisaa, siistiä!! :) Ja muutenkin, itekki haluaisin sinne HIHSiin töihin :p No, kaippa mä sinne joskus pääsen sitte (:

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha, on se onneksi kivaa katsomostakin ! :) Mutta opettavaista kyllä nähdä huippujen treenailua ennen kisaviikonloppua sekä tietenkin itse kilpailuverkkaa. Siellä näkee paljon, mitä ei siinä radalla lyhyessä ajassa, huippuunsa viritetyssä ratsukossa näe.

      :) ei se ole mikään mahdottomuus !

      Poista
  5. Ratsastat todella kauniisti :) Muutenkin blogisi tekstit ovat asiallisia, hyväntuulisia ja mielenkiintoisia sekä vielä lisäksi blogin ulkoasukin on hieno. Pitää katsella jos sitä alkais vähän tarkemminkin seurailemaan :)

    Terv. normaalisti se ei-heppablogien ystävä

    http://thoughtsofmermaid.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos ihanasta kommentista ! :) Käyn tsekkaamassa sun blogin !!

      Poista
  6. Kyllä Nuutti on söpö <3 Käytitkö tämän postauksen "ratsastuskerralla" este- vai yleissatulaa? Ihana blogi!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, niin se on ♥ Kiva jos tykkäät ! :)

      Estesatulalla tässä mennään, kun en jaksanut panostaa koulusatulan kanssa........ :D toi on niin paljon mukavempi !

      Poista

Kommentit sekä postausideat ovat aina ehdottoman tervetulleita, kiitos kaikille :) Vastailen heti kun ehdin !