keskiviikko 10. lokakuuta 2012

It's only you and me, and the darkness around us...

Nuutti oli tänään ihan suuuber hiano ! Siis niin iih että ei vitsi mulla jäi ratsastuksen jälkeen hyvä fiilis, ihana poitsu ♥

Pääsin tänään tallille vasta illemmalla (seiskan jälkeen), mutta en kuitenkaan malttanut odottaa yhdeksään saakka (jolloin ratsastuskoulun tunnit loppuvat ja maneesi vapautuu yksäreille) niin jouduin menemään kentällä. Mutta sehän ei haitannut tippaakaan, sillä pohja on niin tosi hyvä että ai ai, kyllä kelpaa :) ! Sain tänään kuviakin, kun sisko halusi välttämättä lähteä mukaan ! Hän on saanut käyttöönsä minun vanhan kamerani (Canon eos 400d, tai siis oikeastaanhan se on iskän) niin kuvausintoa on alkanut löytyä ihan uudella tavalla... ;)

Tein Nuudelin kanssa sellaisen kevyehkön läpiratsastuksen, johon kuului paljon siirtymisiä ja suoristelua. Alkuun heppa tahtoi vähän jäädä hitaaksi, mutta hetken ravailtuani se alkoi rullata todella kivasti ! Voi että miten ryhdikkääksi ja kevyeksi heppanen tulikaan, olin niin jossain pilvissä kun se puksutteli menemään ja minä pystyin vain nautiskelemaan kyydissä... :) Menin tänään ilman satulaa, koska se on hauskaa. Vaikka Nuutin selkä ei olekaan ihan hauskimmasta päästä...

Muutama verkkakierros loimen kanssa ettei nakunuutti palele ! Ei siis ole klipattu, mutta Nuudelin karva on ihan mini ympäri vuoden niin on se aika nakuli.
Jahuu !

Nuutti oli tänään juuri sellaisessa sopivan virittyneessä mielentilassa, vähän se aluksi kyttäili ja säpsyili mm. omaa varjoaan, sekä otti kerran pienet lähdöt, mutta ai että kun sen sitten sai keskittymään ja suuntaamaan energiansa työntekoon... ;) Tuosta olisi ollut niin kiva lähteä työstämään lisää, mutta lopetin kuitenkin aika pian kun kaikki yksinkertaisesti meni niin hyvin. Siirtymiset olivat hyvin takapään päällä ja hevonen liikkui oikein tyytyväisenä hyvässä muodossa. Kyllä vain edelleenkin olen sitä mieltä, että aina ajoittain tällainen kevyempi huilijakso (maastoilua ja muuta mukavaa) tekee ihmeitä hevosen työmoraalille !

Herra huligaani kyllästyi mummolaukkailuun (taas kerran)... !
Mikähän askellaji mahtaa olla kyseessä? Onkohan tuo edes hevonen... ;o (huomatkaa olion tyytyväinen ilme...)

Loppuun käveltiin vielä runsaat loppukäynnit ja sisko sai talutella Nuudelia hetken aikaa :) Minä puolestani otin heistä kuvia ja muutaman oikein suloisen otoksen heppasen nassustakin sain, tässä niitä !

Pallopää sisko ! :D
Kuului niin jänniä ääniä että korvatkin menivät ihan vinksalleen !
Herkkää... ! Hihi kuolasuu.
Söpöliini 

Oli muuten aika pirun kylmä ilta ! Sormet jäätyivät heti kun otti hanskat pois ja hengitys huurusi vai höyrysi vai mitä se nyt tekeekään. Ihan kuin joku talvi, hrr... :D Mutta jotenkin niin tykkään. Muutenkin oli ihanaa olla tallilla taas iltasella, kun on niin levollinen tunnelma... ah ♥

Tämän postauksen ratsastuskuvista suuret kiitokset Jonnalle, joka siellä ihan paleltuneena kentän laidalla kuvaili :D Mielestäni olosuhteisiin nähden ihan kelpo otoksia, selvää saa ainakin :)

P.S. Olen osallistunut KappAhlin johonkin tuollaiseen kisaan, missä yleisö voi äänestää asukokonaisuuksia joista pitää... Mikäli tykkäätte mun outfitistä, niin äänestää saa toki, vaikka tuomariäänillä tuo kisa kai loppuviimein ratkeaakin :) Tässä kuitenkin linkki mun kuvaan, kiitos kaikille äänestäneille ! Jos olette itsekin osallistuneet (tai mikäli ette ole niin kannattaa, saattaa voittaa KappAhlin lahjakorttia !) niin linkittäkää ihmeessä kuvanne kommenttiboksiin, tykkäilen mielelläni omaa silmää miellyttävistä asuista :)

* EDIT: Laitoin kuvat suuremmiksi, ovatko parempia noin vai keskisuurina (kuten ennen)? *

16 kommenttia:

  1. jonnastki on tullu jo nii iso !! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha nii, millokoha oot sen viimeks nähny...? XD

      Poista
  2. kuvat vois olla isompia, ja mistä keksit noi otsikot !? :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo oonki miettiny et laittaisin niitä isommiks ! :) Välillä omasta päästä, välillä googlettamalla jotain mieleenputkahtavaa aiheeseen liittyvää sanaa / lausetta ja kattomalla josko löytyis hyvää "mietelausetta" :D Laulujen sanoistaki voi välil nappaa kaikkee kivaa :)

      Poista
  3. Kauniisti liikkuu, ihan totta että hevosellakin on välillä oltava helppoa ja mukavaa hommaa tai alkaa nopeasti tympimään työnteko. Äänestin sinua :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ! Niimpä, oon samaa mieltä. Huomaahan sen ihmisistäkin että loman jälkeen yleensä palaa töihin huomattavasti suuremmalla innolla :D

      Ja oi kiitos kovasti äänestä !! :)

      Poista
  4. Kävin kanssa äänestämässä sua, asu oli mun mielestä tosi kiva! :)
    ja noi rennot päivät on tosi tehokkaita ja huomaa kun tekee kaikkea maastakäsin ja maastojuttuja pari päivää niin jaksaa todella paljon paremmin treenata koulukiemuroita itsekkin :)
    ja muuten en oo saanut aikaseks kommentoida, mutta sulla on ihan superhienot bannerit aina! Ihan supermageita!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oo kiitti hirveesti !! :)

      Niimpä, hyvä molempien välillä pistää aivot narikkaan eikä mennä verenmaku suussa 24/7 ;D

      Vooi kiitos, kiva jos tykkäät ! :'---)

      Poista
  5. Ihana Nuutti :) Tiiätkö sä et saako siellä horse showssa kuvata?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hih kiitos, niin se on ! Juu saa kuvata :)

      Poista
  6. Wau! Toi banneri on ihan MIELETÖN! :o

    VastaaPoista
  7. waude wauuu :o ihana uus ulkoasu sulle tullu tänne! kiva että joku osaa ! :---D hieno Nuubeli!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joooooo taidat olla sä se joka osaa ;D Hih kiitti, Nubsi on !

      Poista
  8. Upee banneri! Ja tän postauksen viimenen kuva..♥

    VastaaPoista

Kommentit sekä postausideat ovat aina ehdottoman tervetulleita, kiitos kaikille :) Vastailen heti kun ehdin !