torstai 4. lokakuuta 2012

My precious ♥

Mooooii mitäpä kuuluu? :) Mulle kuuluu hyvää ! Vähän tylsää sinänsä, ettei Nuuttia ole vieläkään kengitetty, mutta ainakin sen saa nyt samalla laittaa uuteen kenkään kokonaan, ja toisaalta musta myös tuntuu että on ihan hauskaa välillä ottaa rennommin... :) Ollaan siis tehty maastoreissuja ja nautittu yhdessäolosta ! Kunhan saadaan uudet kengät, niin sitten taas tiedossa ahkerampaa treenaamista.

Tänään pyörittiin Nuutin kanssa yläkentällä, ja heppa vaan on niin söpö että en kestä ! Sillä on kyllä selkeästi virtaa, mutta hirmu kiltisti kuitenkin käyttäytynyt joka päivä. Poikanen oli taas ihan pörhönä ja poseerasi kauniisti kameralle, niin sain siitä aivan ihania kuvia ! Tai siis ihania Nuutin osalta, laatu vähän pissi kun olimme liikenteessä niin myöhään että hämärä hiippaili jo paikalle... :( Pitää yrittää huomenissa tai viikonloppuna saada samanlaista kuvamatskua paremmassa laadussa !

Yhtään julkaisukelpoista riehulikuvaa ei valitettavasti ole, kun poikanen pörräsi niin lähellä eikä käyttänyt hyödykseen koko kentän tilaa. Ainoat saamani liikekuvat ovat jotain tärähtäneitä mössökasoja tai vastaavasti kuvaan on löytänyt tiensä ainoastaan osa hevosesta. Maybe next time. Tässä kuitenkin teille kasa tämän päivän söpösiä patsastelukuvia :) Tuii pikku ukkeli... 






Pölhökustaa.

Siinä se taas hyvän tovin kesken kieriskelyn istuskeli :) "mä kuulen että sä otat kuvia musta !! Eikö täällä saa ees rauhassa piehtaroida ilman paparazzeilua ?!?! Kyl tää staran elämä välil ottaa koville..................."

Pienen irrottelun jälkeen Nuudeli suostui myös tekemään kiltisti pysähdyksiä ja peruutuksia sun muuta kivaa maastakäsin :) Alkuun kun yritin saada heppaan jonkinlaista kontaktia, se lähti vain viilettämään ihan vikasuuntaan ilkikurinen ilme naamallaan. Lopuksi Nuutti oli kuitenkin niin kuuliainen että ! Muutamasti se yritti lähteä haahuilemaan omille teilleen, mutta palasi luokseni kun maiskutin. Hih voi miten söpöliini voi olla... !

Meillä oli tänään tosi hauskaa ja just tää fiilis vaan on niin parasta ! :) Uskon että Nuutillakin oli kivaa, se on tosi huumorintajuinen otus ! Välillä melkein unohdan että se on hevonen, kun tuntuu että se vaan tajuaa niin paljon asioita... :) Ainakin se tajuu olevansa maailman paras... ♥

En tajua miksi tämä kuva näyttää ihan tärähtäneeltä täällä... ;s

Oltaisiin viihdytty kentällä pidemminkin, mutta alkoi satamaan niin kiiruhdettiin talliin. Siellä hengasin sitten Sofian kansa tämän tehdessä iltatallia, haha olipas hupaisaa juttua meillä taas ;) hihi. Ja Sofia on ihan paras tallitonttuli kun se antaa Nuudelille paljon ruokaa ♥

Pakko kyllä sanoa, että vaikka pääosin on ollut happy feeling, niin muutamia ärsytysmomenttejakin on viimepäivien talleiluun mahtunut... Ärsyttää nimittäin se, ettei osata kunnioittaa toisten omaisuutta ! Kyllä meidän puurokippoja voi lainata, ei siinä mitään, mutta ois ihan kiva että ne myös löytäisivät tiensä takaisin omalle paikalleen... Eli joo, mössöastiat kadonneet jonnekin, samaten kauha. Saa nähdä palautuvatko ollenkaan, tai palautuvatko ehjinä... kerran meiltä katosi yksi astia, joka ilmestyi takaisin parin viikon kuluttua tuhannen säpäleinä. Siis ihan oikeesti? Ei mulla vaan olis pokkaa. Noiden kadonneiden astioiden lisäks vähän ärsytti kun huomasin, että joku on ottanut käyttöönsä meidän Greenlinepöntön... se oli hetken tyhjillään, ja kun toin kaikki rehusäkit tallille niin huomasin että ahha... joku onkin ottanut käyttöönsä. Mun mielestä ois aika selkeetä, että jos pömpeli ei oo oma, niin sit sen on varmaan jonkun muun. Ei mekään olla niitä pönttöjä sun muita sinne huviksemme raahattu, vaan ihan sitä varten että niihin sais ne Nuutin rehut. Jooo sori avautuminen mutta pistää toisinaan vähän pännimään... ;s

Tätä päivää ei kuitenkaan onnistu mikään pilaamaan, onni on maailman ihanin heppa... :) Voi olla että jotakin tämän päivän kuvaa käytän tulevassa bannerissa, mutta en nyt malttanut olla noita julkaisematta... Syksyinen look siis tulossa kohtapuoliin, malttakaa hetkinen ! Kannattaa muuten käydä kurkkaamassa Nellin blogiin juuri saapunut ulkoasu, jonka banneri on mun käsialaa... :) mitä pidätte?

Psst... tänä vuonna Helsingin Horse Showhun (18.-21.10.) saapuilevat ihmisolennot tarkkana ! Teille olisi luvassa kilpailua, josta infoa tarkemmin lähipäivinä................. ;)

19 kommenttia:

  1. Moikka!
    Löysin blogiisi juuri, ja oli pakko lukea _pitkälle_ näitä sun postauksia, nousit kyllä juuri lempparibloggaajakseni ! Olisi kiva seuraavana erikoispostauksena vaikkapa 10 lempiblogiasi ? :) En nimittäin tiedä mitään kamalan hyviä blogeja, niin olisi mukavaa lukea laadukkaita blogeja ... !

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moi, tervetuloa mukaan ! Ihanaa jos tykkäät, kiitos kovasti !! :) Joo sellaisen voisin tehdä ! Mustaki on aina kiva bongailla muiden blogeista tuollaisia lempiblogit -postauksia, löytää yleensä monta uutta luettavaa :) Yritän toteuttaa lähiaikoina !

      Poista
  2. HMMMM taidan arvata minkälainen kilipailu ;DDD Katotaan osunko oikeeseen! ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Apua oot joku selvännäkijä salee XD Haha joo ;) !

      Poista
  3. Sulla on aivan upea blogi! Ulkoasu on mielettömän kaunis ja kuvat myöskin hyvälaatuisia ja hienoja (: Siitä tulikin mieleen että mikä kamera sulla on?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos hirmusti, kiva jos tykkäät ! :) Mulla on Canon eos 60d runko ja siinä käytössä pääasiallisesti Sigman 70-200mm f/2.8 obba :)

      Poista
  4. kiitos vielä susanna, palvon tota niiiiiin että huuuhhhuuh.. ♥ ja 3 uutta lukijaa tuli, hehheh.. ;'D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hiih eipä mitään kuule, oon nii ilonen että tykkäät !! :)

      Poista
  5. Kiitos ! :) Oi käyn kurkkaamassa sunki blogin !

    VastaaPoista
  6. ähää joku on taitava tekemään bannereita! mä en kun itse osaa yhtään mitään tehdä ja nyt kun syksy tulee niin pitäisi tehdä joku syksyinen banneri, hmh.. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Musta taas tuntuu etten koskaan osaa tehdä mitään erilaista vaikka kuinka koitan ideoida XD ! Mutta kiitosta :) Pöh en usko, sun blogissa on aina ollu kivoja bannereita !! :)

      Poista
  7. Nuutilla on ihanan viaton ilme joka kuvassa :D Awww!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha, joo se osaa ton söpöilyn "minäkilttipieni" ;)

      Poista
  8. Video postaus ois kiva ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hehe apua, joo pitää tehdä semmonen kunhan sais kaluston kuntoon ja mahdollisesti jonkun muun kuvailemaan... ;)

      Poista
  9. Tosi suloisia kuvia ! Ja toi sun tekemä banneri on aivan ihana. :) Oot taitava !

    P.S. Mullekin saa tehdä, jos inspistä löytyy ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos !! :)

      Haha pitää kattoo miten tässä lähiviikkoina on aikaa, kun tuppaa Nuutin lisäksi työt + HIHS pukkaamaan päälle... :D

      Poista
  10. Super hienot kuvat taas! Nuutti on niin upean värinen hevonen että!:) Ja on kyllä kivaa ottaa välillä rennommin, itsellä on nyt tosin ollut jo vähän liikaakin rentoilua:D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos !! Oih sulla on hyvä värimaku ;) mustakin se on tosi hyvän värinen otus ♥ ! Haha voi ei :'---D mustakin alkaa kyllä kohta tuntua että pitäs päästä vähän treenaamaan mutta kengittäjää edelleen ootellaan..... :)

      Poista

Kommentit sekä postausideat ovat aina ehdottoman tervetulleita, kiitos kaikille :) Vastailen heti kun ehdin !