lauantai 3. marraskuuta 2012

It's all about our will, our desire and our choices...

Heiips ! Joku ehkä onkin jo huomannut, mutta lisäilin tänne blogin alareunaan tuollaisen musiikki playerin. Mitä olette mieltä? Pidättekö biiseistä? Makuja tietenkin on monia, mutta toivoisin tuon hieman piristävän :) Toistaiseksi sisältöä on aika vähän, mutta lisää tulee kunhan ehdin laittelemaan. Ja laatu korvaa määrän vai mitä? ;) Tällä hetkellä soittolistalla on muutama biisi, joita tykkään soittaa repeatilla hehe... yksi on tämä...

P ! N K   -   T R Y


Olen kuunnellut tuota ihan hulluna pari päivää. Ehkä paras tsemppibiisi pitkään aikaan, vai mitä itse tykkäätte? Jotenkin nuo sanat vain ovat niin osuvat tässä tilanteessa. Where there is desire there's gonna be a flame, where there is a flame someone's bound to get burned... but just because it burns doesn't mean you're gonna die, you've gotta get up and try try try... Hassua miten musiikki voi saada luoduksi tietynlaista uskoa parempaan... se on aika ihana tunne oikeastaan.

Toinen tämän hetken rakkaus on ihanan Lana Del Reyn ihana Damn You. Rakkaus ♥ Mutta juuuu, tietenkin pidän kaikista soittolistalla olevista kappaleista, eiväthän ne muuten tuolla olisi... :) Ja hei ehdottakaa ihmeessä uusia biisejä sinne ! Kaikki ehdotukset otan ilomielin vastaan :)

Sitten muihin kuulumisiin, joita on vähän köyhänlaisesti... Tai siis kyllähän mä voisin tarinoida turinoida vaikka ja mitä, mutta ärsyttää kun ei ole tuoreita kuvia. Eilen satoi, minkä vuoksi ei päästy edelleenkään kuvaamaan niitä yksiä kuvauksia vaikka olisin niin halunnut ne tänä Pyhäinpäivänä julkaista... :( itkuuuuu. No, aion ne kuitenkin toteuttaa vaikka tulevatkin nyt jonkun verran Halloweeneilyn jälkeen...

Aina vaan ei mene putkeen. Tuntuu että just nyt kaikki menee ihan pieleen ja oon hirveän uupunut kaiken aikaa. Mä kyllä yritän olla vahva ja hymyillä, mutta kotiin tullessani käperryn aina omaan huoneeseeni murehtimaan. Oikeastaan, Nuutin tilannetta lukuunottamatta kaikki olisi ihan fine, mutta enhän mä nyt oikein onnistu saamaan iloa irti mistään. Tulkaa joku antamaan mulle kunnon potku persuksille tai jotain?

"Tässä tulee minun ikioma jumppa ohjeeni teille kaikille ! Ottakaa nassullenne leveä hymy ja katsokaa mallia...... !"
"Ensin tällein näin potkaisette vähän vauhtia oikein kovasti, ai että minusta tämä hiekassa rullaamine on niin nastaa ! En edes oikein tiedä miten tämän turpani laittaisin !"
"Ja sitten katsokaahan kuinka meikä mestaripoika pyörähtää tyylikkäästi toiselle kyljelle tällä tyyliin oikein vetreästi ! Tässä kuvassa taidan myös sivusilmällä varmistaa että kuvaaja on varmasti mukana menossa...."
"Tässä sitten ketarat kohti taivasta ! Mitennii näytän kevätkääryleeltä.........?"
"Jihuu ! Lopuksi varmistakaa että olette mahdollisimman hiekkasia joka puolelta koska eihän tämä muutoin oo lainkaan siistiä !"

Olen kolunnut (taas...) nettiä läpi ja lueskellut jännevammoista, tässä linkki eläinlääkäri Kati Tuomolan nettisivuille, jos jotakuta kiinnostaa pieni tekstipätkä aiheesta lukea: http://www.heppalaakari.fi/jannevamma.html. Kuten tuollakin sanotaan; aika on se mitä nämä eniten vaativat. "Kaikki jänteet paranevat joskus, mutta uusi kudos on aina heikompaa, jolloin uusi vaurio on aika todennäköinen." Niin... kysymysmerkkinä on juuri aina se, että kuinka paljon se jänne sitten toivuttuaan kestää... Sitä ei voi ikinä tietää.

Eli kylmäystä ja taluttelua... niillä mennään. Se ainakin on varmaa, että toista kertaa emme hevosta operoimaan lähde... Nuutti on kuitenkin jo aika vanha, ja se muutaman vuoden takainen rumba uusiksi... ei. Nyt katsotaan ja mietitään. Heppanen on onneksi ollut kyllä viime päivät varsinainen ilopilleri ja tallinpihallakin puhistellut terhakkana kaikelle mahdolliselle... :) sen kanssa puuhailusta saa kummasti voimaa, aina.

Ja kiltit hei, mä en nyt oikeesti kaipaa yhtään ilkeetä kommentointia tähän Nuutin tilanteeseen liittyen. En usko, että kukaan muu tietää mun hevosen voinnista jne. paremmin kuin minä. Tai siis joo eläinlääkäri, mutta sellastahan mä tietenkin kuuntelen. Toivon, että voitte nyt kaikki antaa meidän tehdä omat päätöksemme rauhassa ja silleen... kiitos.

Tästä postauksesta on taas tullut melkoinen romaani vaikka ei pitänyt... hups. Tästä päivästä nopeasti vain sen verran, että Nenja hoiteli Nuudelin kun itse lähdin perheen kanssa Haminaan sukuloimaan :) Vietettiin siellä isänpäivää ja samalla mun synttäreitä, oli tosi kivaa ! Syötiin hyvin, herkuteltiin ja mä sain taas heittäytyä vähän lapseksi kun leikin Kukan, Juulin ja Jonnan kanssa kirkonrottaa vai mikä se on se piiloleikki... :) Olin jopa aika hyvä ! Hih. Kotiin palattiin juuri äsken, puolisen tuntia sitten ja kello on nyt... vähän yli kymmenen. Pitkä puuhapäivä siis takana, joten vähän väsyttää... :) Huomenna taas tallille pikku ukkelia moikkaamaan ♥ tilasin sille porkkanoitakin, niin siellä pitäisi olla iso säkki sille herkuteltavaksi nam nam !

Yritän oikeasti saada napsittua Nuutista jotain kuvia joku päivä ennen pimeän tuloa, mutta tähän postaukseen laitoin muutaman ihanan kesäisen kuvan arkistojen kätköistä... :) Nuude ottaa rennosti.

Tämän vuoden HIHS ryhmäkuva :) vankikarkurit siinä......... hehe, löydättekö mut ja Sofian? ;) © fotomedia.fi

HIHS kilpailun aikataulu venyy hieman ensi viikon puolelle, sillä tällä viikolla on ollut vähän kaikkea (lue: koneen kuvatila loppu = ylihidas masiina jonka kanssa menee hermo + muut kiireet) ja Sofia lähti viikonlopuksi Turkuun jne. = ei olla saatu voittajaa selville. Mutta maanantaina pistetään asiaa heti taas vireille ! Haluaisin päästä arvontaakin jo julkaisemaan whii, kohtakohta...........

30 kommenttia:

  1. Jos oot ylärivissä nii sitte löysin? Ja taas ihania kuvia ja tuo piehtarointi juttu oli tosi ihana!:--)

    VastaaPoista
  2. Onko nuutillla jännevamma jalassa :o ?

    VastaaPoista
  3. Ei tuota musiikki juttuu :( Toi on ihan kauhee, yhessä toisessa blogissa kanssa samanlainen ja vituttaa joka kerta se uudellee ja uudellee pois päältä laittaa. Jokanen varmaan voi kuunnella koneelta ite omaa musiikkiansa jos tahtoo, ettei tartteis noita tänne blogeihin survoo "piristämään"=vituttamaan :D Nojoo, mut jokasen oma blogi :P

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Harmi, mä ainakin tykkään muidenkin blogeissa :) Eihän tuota tartte kuunnella jos ei halua.

      Poista
    2. jos anonyymiä vituttaa joku musiikkipalkki toisen blogissa nii voi hyvää päivää mahtaa olla hyvä elämä

      Poista
    3. Noo, mielipiteensä kullakin :)

      Poista
  4. Ettekö te ole nuuttia vieläkään käyttänyt lekurilla, vaikka eikös se nyt ole jo monta viikkoa ontunut? Ei siis millään pahalla tietenkään, ymmärrän tilantees, mutta eikö kannattais jo lähtee klinikalle katsoo missä vika? En oo lukenut kaikkia aiempi postauksia joten voi olla että jotain en oo lukenut, mutta eihän se pakosti sitä vanhaa jännevammaa oireile, voihan siellä muutakin olla?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei varmaan klinikalle olla lähdössä kun uä tutkimuksen saa tehtyä kotitallillakin ja tosiaan kun ei jalkaa meinata leikata (eikä shockwave hoidot sun muut oo vielä ajankohtainen juttu), niin ei siinä oo oikeen mitään tarvetta sinne lähteä. Voi olla toki muutakin, sitä ei näiden eläinten kanssa koskaan tiedä, mutta mitä ilmeisimmin se on jänne. Ja siis tuohan ei ole se jalka mikä silloin operoitiin (se oli oikea takanen), vaan ristikkäinen, eli on varmasti siinä otj toipumisessa ottanut enemmän rasitusta jne. ;s mutta saa nähdä. Ei tässä toistaiseksi oo oikein muuta tehtävänä kuin lepo ja kylmäys, koska jalassa ei ulkoisesti näy muuta kuin siis se turvonnut jänne...

      Poista
  5. Tosi ikävä tilanne teillä .. :( mutta onko multa mennyt jotain ohi, onko ell jo käynnyt katsomassa Nuutin jalan ?
    Meillä oli tässä pari viikkoa sitten lähes samanlainen tilanne. Omani alkoi ontua vasenta etusta, jossa ollut vuohisen ulkopuolella turvotusta (en ottanut sitä alkuun vakavasti, koska hevonen ei aristanut painellessa, se ei ollut kuuma, hevonen ei ontunut ja turvotus lähti laskemaan liikuttaessa). Sain ontumisen alkamisen jälkeen nopeasti ell paikalle. Ohjeiksi saatiin kävelyä ja kylmäystä, jonka jälkeen ultraus.
    Estola kävi ultraamassa jalan viime tiistaina ja hankositeen ulkohaaran revähdyshän se sielä. Päästin kuitenkin aika "vähällä",itse olin varautunut jo pahempaan. Jos mitään erikoista ei käy, hevonen on jo normaalissa käytössä helmikuussa.
    Itseäni kuitenkin vähän mietityttää miten tuo jalka tulee kestämään käyttöä, koska hevosella ollut muutama vuosi takaperin kyseisessä jalassa myös jännevamma .. mutta katsotaan tulevaisuutta sitten, kun saadaan kaveri kuntoon :/
    Tsemppejä ja jaksamisi sulle !

    // unohdin muuten aikaisempiin postauksiin ilmoittaa, että sitä mun lähettämää kieli ulkona horse show- kuvaa saa käyttää ihan vapaasti missä vaan.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei oo ultrattu tai mitään, on vaan katottu ulkoisesti ja kun ottaa huomioon hepan taustat niin kyllä se aika varmasti se jänne on. Vamman vakavuutta ei siis tietenkään vielä tiedä ja no eihän sitä ikinä siltikään tiedä miten toipuminen sun muu menee, mutta eletään päivä kerrallaan.

      Voi eii... ;( ! Mutta onneksi on suhteellisen lievän laatuinen vamma teillä kyseessä, tosin juu eipä noista sitten koskaan tiedä että mitä sitten todellisuudessa tulee kestämään vaikka kuinka lievä tai vakava olisikin... :( Aika sen näyttää.

      Kiitos hirmusti tsempistä ja samaa sinne sulle !!

      Ai juu tosi kiva, kiitos :)

      Poista
  6. Oi kun Nuutti on onnellisen näkönen noissa kuvissa! Tsemppiä sulle, kyllä se tästä! (:

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hih joo mäki ku kattelin vanhoi kuvii ni totesin et pakko laittaa nää tähän postaukseen kun tyyppi on niin onskana :'---D Kiitos kovasti, toivotaan ! :)

      Poista
  7. Sain sydänkohtauksen yhtenä päivänä, kun tulin tsekkaamaan tämän blogin ja nupit sattuivat olemaan kaakossa. :D Mulla oli miljoona välilehteä auki ja pläräsin niitä hädissäni vaikka kuinka kauan ennen kuin tajusin, mistä musiikki kuului.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi ei !! XD Se tais olla sillon autostartilla, nyt ei enää pitäis niin jokainen päättäkööt itse haluaako kuunnella... :D

      Poista
  8. Mullakin tuo P!nkin Try soinut vaikka kuinka kauan jo repeatilla. :D Se on vaan niin kaunis biisi + eilen illalla/yöllä mun oli jo ihan pakko väkertää siihen pieni tanssi koreografia, kun se nyt vaan on sellainen... :D

    Toi soitin on mun mielestä kiva! :) Multa ainakin pisteet sille siis! :D

    Awws noi kuvat! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä ihastuin siihen vasta nyt, en oo jotenki ehkä aiemmi kuunnellu sen sanoi nii tarkkaa tms. :D Mut se on kyl tosiaan ihana ♥

      Kiva jos tykkäät, mustaki on kiva kun siitä saa musiikin soimaan jos haluaa ja muiden blogeista aina kiva kattoo jos löytäis vaikka uusia biisejä ! :)

      Hih kiitti, Nubs söpöilee ♥

      Poista
  9. Tosi kiva toi soitin juttu ! Löytää uusia kuuunneltavia biisejä. Mun toisella liikutettavalla on aiemmin ollut jännevamma vej ja nyt kesän loppupuolella se sitten ilmeisesti uusiutui :( Oltiin just päästy reenailemaan ja ekoihin kisoihinkin, niin totta kai kaikki alkoi ns alusta. Nyt ollaan pikkuhiljaa palailtu normaalimpaan arkeen, mutta harmittaa, kun miettii, että ei siitä enää kunnon käyttöön hevosta tule :'--( On ne vaan niin ikäviä noi hevosten kaikki vammat ! Ilman niitä elämä olisi niin paljon helpompaa.. Mutta siis tsemppiä sulle ja paranemisia Nuutille !! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep mustaki on hauskaa löytää kaikkii uusii joka puolelta, kiva jos tykkäät ! :)

      Voi eiii ;( On noi kyl tosi kurjia, ja just ku jännevammoihin ei oikee mitää kovin pätevii hoitoi oo et eniten siin tarvitaan vaan aikaa ja pitkän ajanki jälkee kaikki on tosi epävarmaa :(

      Kiitos tsempistä, ja samoin sinne, toivottavasti sun liikutettava pysyis kunnossa !

      Poista
  10. Hirveesti tsemppiä ja paranemisia jalalle! En muista olitko tän jo saanut, mutta tällainen olisi kuitenkin sulle: http://esteistunnassa.blogspot.fi/2012/11/252-haasteita.html

    VastaaPoista
  11. Aivan super blogi! Ja ihania nuo sun hepan ''puhelut'' :D Itselläkin mecklenburgilainen tamma ja ehdottomasti rupeen seuraan sun blogia!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos ! :'---) Ooi ihanaa, mäki just kurkistelen sun blogiin ja kivalta näyttää ! Mecklenburgerit on pop ;)

      Poista
  12. Paljon tsemppiä teille ja rapsutuksia ja herkkuja Nuutille, kyllä se on pian taas loisto kunnossa :) !

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos hirveesti ! Toivottavasti :'---)

      Poista
    2. Pakko viel kommentoida, mut Questa on salaisesti Nuutin sukulainen!! ;oo se teki sellaset Nuutit että meikäpoika lensi ku leppäkeihäs :)) ja sen jälkeen se oli kovin ylpeä omaan suoritukseensa ja kovasti ihmetteli että miksi tuo tyttö räkii hiekkaa tuolla maassa :)))

      Poista
    3. Hahahah eikää XD ! Go villiponiit ! Nuuttiki aina nii iloisena ku oon lentäny, eihä niille voi ees suuttua sitte ♥

      Poista
  13. Ää..kyttään tääl joka päivä, et millon HIHS-kisan voittaja julkistetaan:D Mut ymmärrän, et ei oo aikaa. Toivottavasti Nuutin jalka paranee!!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi eii, yritän saada ne tänne ensi tilassa ! :'---) Nyt oottelen enää Sofian mielipiteitä kuvista ;)

      Kiitos, näin toivotaan !

      Poista

Kommentit sekä postausideat ovat aina ehdottoman tervetulleita, kiitos kaikille :) Vastailen heti kun ehdin !