tiistai 9. lokakuuta 2012

UUSI ULKOASU + KILPAILUSTA !

Moii, viimein sain tuon syksyisen ulkoasun valmiiksi ja esille ! Pakko sanoa, että itse olen kaikkea muuta kuin tyytyväinen, pää yksinkertaisesti vain löi niin tyhjää tuota tehdessä että eihän siitä mitään meinannut tulla. En vain osaa, mutta onneksi kohta on talvi ja pääsee taas läträämään sinisten sävyjen kanssa... 

Kommenttia saa toki antaa, vaikka ei tämän kummoisempi lopputulos nyt olekaan. Voi olla, että teen vielä muutoksia ja parannuksia, mikäli oikein käy ärsyttämään. Nyt vain en yksinkertaisesti jaksanut tapella enempää, minkäs sille voi jos on ihan aivokuollut... ! Mulla oli niin kova inspis kun aloin bannua vääntämään mutta se taisi häipyä yhtä nopeasti kuin oli ilmestynytkin...

Ja sitten sitä lupailtua infoa tästä suunnittelemastani kilpailusta, jonka nimi saa nyt luvan olla... BONGAA HIHSISTÄ ! Oletko tulossa Helsingin Hartwall -areenalle seuraamaan Horse Showta joku päivä 18.-21.20.? Oletko aikeissa ottaa mukaan jonkinlaisen valokuvia tai videokuvaa tallentavan vempaimen? 

Jos vastasit molempiin kysymyksiin kyllä, haastan sinut mukaan kilpailuun, jossa tehtävänäsi on yksinkertaisesti bongata minut / meidät (minä & Sofia) ja tallentaa muistikortille kuva tai videonpätkä minusta / meistä palloamassa jossakin ! Kuulumme Horse Shown rataryhmään, eli häärimme radalla rakentamassa sekä purkamassa esteitä, ja luokkien aikana olemme radalla nostelemassa puomeja sekä huolehtimassa radan yleisestä kunnossapidosta ! Meillä on ratavuorot, eli emme ole radalla joka luokassa, mutta esteitä rakentelemasta meidät pitäisi yleensä löytää. Vapaa-ajallamme (jos emme siis ole luokan aikana ratavuorossa) istumme luultavasti toimihenkilökatsomossa tai kierrämme Expossa. Myös passikatsomo (toisella pitkällä sivulla areenan tasolla oleva pikkukatsomo) on hyvin mahdollinen olinpaikka. KAIKKIALLA ON LUPA PAPARAZZEILLA ;)

Kuva viime vuoden HIHSistä ! Pressanlinnan kokoaminen oli melkoinen palapeli... Kuva © Ann-Marie !

Kilpailutallenteiden kuvanlaadulla ei ole mitään väliä, kaikki ovat erittäin tervetulleita mukaan ja osallistua saa useammallakin (kuitenkin korkeintaan kymmenellä) tallenteella ! HUOM. KEKSI KUVALLESI / VIDEOLLESI HYVÄ JA KUVAAVA KUVATEKSTI / KUVAUS ! Näin voit hyvin suuresti vaikuttaa kuvasi sijoittumiseen ! Kuvat / videot lähetetään minulle sähköpostitse osoitteeseen susanna.niemi@live.fi.

Voittajan valitsen yhdessä Sofian kanssa, ja palkinto... ei olekaan vielä tiedossa vaikka niin luulin, sori väärä hälytys ! Muutamien toiveiden takia tuli muutoksia suunnitelmiin ja pistin koko palkinnon vielä mietintämyssyyn... :P JOTAIN SE VOITTAJA KUITENKIN SAA, no worries :D Tässä vaiheessa on mahdollisuus esittää toiveita / mielipidettä ! Kovin suurta hankintaa mulla ei ole varaa tehdä, kun on tuo arvontakin tulossa, mutta sana on vapaa. Voi olla että palkinto selviää ennen HIHSiä, voi olla että ei... you never know !

Pyrin julkaisemaan täällä blogissa kaikki kilpailukuvat / -videot, mutta mikäli niitä tulee aivan hirmuinen määrä, niin karsin esille parhaimmiston. ILMOITTAUTUMISET VASTA HIHSIN ALETTUA / SEN JÄLKEEN, kun tiedätte oletteko saaneet meidät tallennetuiksi ;) Eli ilmoittautumisaikaa to 18.10. - su 28.10. !! Sen jälkeen selaamme kuvat sekä videot läpi ja päätämme voittajan. KAIKKI SIIS KAMERAT KÄTEEN JA BONGAILEMAAN ;)

Tunnusmerkeistä voin kertoa sitten lähemmin. Se että sanon "raidallinen paita" tuskin helpottaa kun samanlaista käyttää koko toimihenkilöjoukko........... :D Mutta pientä vinkkiä tosiaan sitten ihan tapahtuman kynnyksellä. Kertokaa ihmeessä, oletteko aikeissa meitä sieltä bongailla ja ottaa osaa kilpailuun ! Tietää sitten onko innokkaita osallistujia edes olemassa........ :D Meitä saa toki tulla myös moikkaamaan, jos uskaltaa ! Lupaan olla purematta, Sofiasta en kyllä voi mennä takuuseen... ;) TÄSSÄ vielä linkki Sofian blogiin :)

Joo että semmosta ! Kommentoikaa, kritisoikaa, huutakaa... mitä ikinä nyt keksittekin, liittyi se sitten ulkoasuun tai kilpailuun. Kilpailusta muistuttelen vielä varmaan useaan otteeseen hehe...

* EDIT: Ulkoasua muutettu hieman, jos ehdit nähdä aiemman niin onko parempi? *

67 kommenttia:

  1. No onpas joo ruma ulkoasu hyjj että ! haha noeii, hienohan tämä !, tuli heti jotenki Spirit mielee tost bannust x))

    ja woopwoop toi kisa !! ja että ai minäkö myös tuomarina haha selvä, hyvä että sanoit. :'DDDD ja niin aivan joo mulla on tapana purra ihmisiä jos tulevat liian lähelle murrrr ! jeee

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No on kyllä XDD ! kiva olla tämmöne vihannes joka ei keksi mitäääään... haah Spirit :D:D meinasin laittaa siit lyricseiki hohooo !

      :D eks oo hyvä et ilmotin !! No nii mä aattelin et pitää varmaa pitää sut jossai kuonokopassa ku oot semmone tuhmeliini...

      Poista
  2. Toi banneri on ihan superhieno! sen kun saisi vähän selkeemmin näkymään, on hitusen liian hailakka ehkä :) Mutta todella kaunis on, olette niin kaunis pari heppasi kanssa ! :)))

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos !! :'---) Jep, mustakin vähän haalea mutta tummempana ei jotenkin toiminut myöskään... ;s

      Poista
  3. I KNEW IT! :D oikeesti, oon niin selvännäkijä!

    VastaaPoista
  4. Vanha ulkoasu oli kivempi, tää on tosi lättäne ja haalee... :(

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin on, en vaan keksinyt miten sais paremmaks...

      Poista
  5. Hauska kisa :))
    Lahjakortit on aina varma valinta. Tai kuvauskeikka voittajan luokse (jos haluaa ja jos ei asu kaukana). Entiiä :D

    VastaaPoista
  6. harmi ku en pääse hihsii :( mut tää on aaaaivan upea tää ulkoasu! :)

    VastaaPoista
  7. Ihana tää uus ulkoasu!! :) Hahaha arvasin ton et pitää bongata sut areenalta :D

    VastaaPoista
  8. Mun mielestä ihan jees ulkoasu! ja tosi hauska idea toi kilpailu :D

    VastaaPoista
  9. Mä oon lauantaina tulossa Helsinkiin:D

    VastaaPoista
  10. Ainiin piti vielä kommentoida, että ulkoasu on ihana! :) TOSIN, tausta voisi olla ehkä hitusen vaaleampi tai bannerissa vähän enemmän tummuutta. Muuten tää on aivan upea.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo mun pitää koittaa säätää noiden sävyjen kanssa vielä... :D kiitos !

      Poista
  11. Aivan ihana tuo banneri ja ulkoasu ! Ja tosi hyvä idea tuo kilpailu. Harmi vain, että itse en pääse osallistumaan, kun en pääse HIHS:iin :( Silti toivotan onnea osallistujille ja sulle ja sofialle voittajan valitsemiseen ! :)

    VastaaPoista
  12. Hahah arvasin et tää on tällanen kisa :D mut hyvä juttu, pitää yrittää bongata teitä kun ollaan tulossa katsomaan GP-näytös. Ulkoasusta en saa vielä hirveesti kommentoitua, kun katselen sitä tästä kännykän pikkunäytöltä mut hyvältä näyttää ainakin tässä! :-)

    VastaaPoista
  13. vähänkö hauska tuommonen paparazzikilpailu ! :---) Harmi vaan kun en itse ole tuonne menossa. ): Ja voi että tuo banneri on sitten niiin upea! Väri ja kuvat ja tekstit, kaikki ihania. En ymmärrä miten osaat väkertää noin hienoja nuista ! (--:

    VastaaPoista
  14. hauska idea tuo kilpailu :) itse en tänä vuonna mene ollenkaan HIHSiin :( ps. ihana banneri!

    VastaaPoista
  15. Tosi hieno ulkoasu! :) Tulee joku hevoskuiskaaja mieleen ;)

    VastaaPoista
  16. Ihana ulkoasu♥ Ehkä pitäis yrittää teijät bongata, mutta kun en omaa serkkuanikaan tunnista! =D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos !! :) Hahah, aina voi yrittää ;) !

      Poista
  17. ookko sä instagramissa? :)

    VastaaPoista
  18. Aivan ihana ulkoasu, todellakin ihana idea ja kaikki! (: Täydellinen, älä muuta mitään sävyjä? Ja arvasin ton kilpailun kans mut se on tosi kiva :D Varmaan hiukan kivaa olla siellä radalla (:

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kovasti, kiva jos tykkäät ! :'---) Joo onhan se ihan hauskaa, vaikkaki rankkaa ;D !

      Poista
  19. Hahaa hihsiin ollaan menossa :D toi kisa oli kyllä loisto idea! ja ihana ulkoasu, bannu on ehkä vähän liian vaalee mut mitäs pienistä ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi kiva !! ;) Joo niin mustaki, mutta tummempana se näyttää jotenki äklöltä... :D pitää vielä yrittää fiksailla !

      Poista
  20. Moikka! Sun postaukset on aina niin kivoja ja monipuolisia että niitä on nääääääin kiva lukea!:) Mutta asiaan, itse olen tulossa HIHSiin lauantaina illalla kaverini (ja iskäni:( ) kanssa:) Ja muuten otan kameran mukaan, joten varaudu paparazzeiluun:D Ja olisi mukava muutenkin nähdä sut:D Ja jopa jos vaikka EXPOssa näen niin olis kiva vaikka tulla juttelemaan, jos uskallan;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moi ! Tosi kiva jos tykkäät, kiitos kovasti ! :'---)

      Ooh hyvä hyvä !! ;) Tuu ihmeessä juttelemaan jos kävelen vastaan, yritän olla epäpelottava... XD

      Poista
    2. Hah joo:D ja muuten, tää ulkoasu on tosi kiva:>

      Poista
  21. mitä sä oikein höpiset?! tää on just ihan super ihana ulkoasu as always! ♥ ja mä tuun lauantaina ja otan ehkä järkkärin mukaan nii bongaan sut sielt sit jos nään ;)

    VastaaPoista
  22. tosi kiva ulkka tykkään! :))

    VastaaPoista
  23. Hianohan täÄ ulkka on! Toi bannu on ehkä omaan silmään hieman "valoittunut", mutta samalla taas se piristää tätä sateista syksyä! Hiano nuudeli on :D

    Jeee! Mä oonkin tulossa perjantaina niin koitampa bongata sut! Nytten kun on vielä ihan ihka oma järkkärikin hallusa ja hallinnassa...! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo mustaki siinä vois olla jotenki enemmän "syvyyttä" jne. mutta kiitos :)

      Uuu hienoa ! ;)

      Poista
  24. tää ulkoasuhan on tosi kiva ! Ja mä oon niin ujo, että todennäkösesti jos törmään suhun hihsissä niin jäädyn totaallisesti ja unohdan paparazzeilla, mutta katotaan katotaan... et sä ainakaan öö olikohan se tampereen hevosmessuilla, niin hirveen pelottavalta vaikuttanu : )

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos !! :)

      Haha no hyvä etten vaikuttanu XD yritän olla ei-pelottava ;)

      Poista
  25. Ihana banner, oon aina ihaillut sun kaikkia kuvia ja bannereita. Ja mielestäni tuo kisa on aivan mahtava idea, pitää siis ottaa kamera käpäliin ja bongaamaan:DD

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos, tosi kiva jos tykkäät :'---) !

      Jeii kiva !! :)

      Poista
  26. Mun mielestä toi banneri on tosi kiva!
    Täytyykin yrittää bongaa sut :D

    VastaaPoista
  27. Aiva ihana banneri :) Mistä oikei lataat nää taustat? O: ja miten? ku ite oon koittanu googlaamalla jotakin 'patterns for photoshop' nii löytäny kivoi mutta en osaa ladata niite mitenkää.. :d

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä googletan ihan samalla hakusanalla ja sit selailen kaikenmaailman sivustot läpi :D Usein kyllä teen taustat ite yhdistelemällä eri patternei / brushei, jos ne ei valmiina miellytä silmää :)

      Poista
  28. Banneri on vähän turhan haalea ja itseäni häiritsee tuo ''P.S. I love you''-teksti oikeassa reunassa. Se punainen väri ja tuo fontti eivät oikein kuulu minkään muun asian kanssa yhteen. Fontti saattaisi vielä olla ihan ok, mutta tuo punainen ei ): Muuten tykkään värimaailmasta, vaikkei ehkä kaikkein syksyisin ole. Odottelin hieman jotain enemmän oranssiin vivahtavaa, mutta kiva näinkin (: Niin ja banneri on taas aavistuksen kapeampi kuin muu blogi, perfektionisti vai miten se meni :D

    Muistakaa käydä shoppailemassa niin pääsen paparazzina ikuistamaan sellaisen hetken (; Olin viime viikolla katselemassa mitä ihmisvarusteita tulee myyntiin sinne, niin ei voi kun vaan todeta että melkeinpä kaiken kelpuuttaisin itselleni! Hevosille en edes tiedä mitä kaikkea ihanaa sinne tulee, mutta veikkaisin että niille löytyy myös vaikka ja mitä ihanaa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kattavasta kommentista ! :D Mä en oo oikeen oranssin suuri ystävä, joten en vaan osaa tehdä sen värin kanssa mitään XD Vaikka syksystä tulee kyllä mieleen kirkas ruska niin jotenki mielsin sen enemmän semmosena hmm sumusena syysaamuna ! Ja toi "P.S. I love you" on tuolla vähän siks ku musta toi tila näytti niin tyhmältä ilman mitään "täytettä" XD Ja kun sain vähän inspistä jostain mun vanhasta, samansävyisestä kirjepaperista niin länttäsin sinne sit tommosen....... :D JOOO muaki vähä häiritsee et on kapeempi, mut päästii sentää vähä lähemmäs samaa leveyttä ku kesäulkan kanssa..... XD Ehkä sit seuraavaks osaan tehä viel leveemmän ja sillee ;)

      Haha joo eiköhän me sinne Expoon jossain vaiheessa päädytä ;) Niin joo pitääkin sieltä tsekkailla palkintoa ellei ennen sitä löydy hyvää !! Mäki luulen että siellä on aikalailla kaikkee haluttavaa......... :D

      Poista
  29. Hei mä oon tulos sunnuntain kattoo HIHSII:D Yritän bongaa sut, tosin mun järkkäris o surkee zoomi:DD

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Uu hyvä ! ;) Ei se mitään, kaikki kuvat otetaan ilomielin vastaan !! :)

      Poista
  30. me yritetään bongaille teitä kaverin kanssa ;)

    VastaaPoista
  31. mulla on susta nyt varmaan sata kuvaa : ) hevosista ei sitte niinkään paljoa ! pitääpä huomenissa varmaan pistää ne sulle, kun nyt en kerkee.

    VastaaPoista

Kommentit sekä postausideat ovat aina ehdottoman tervetulleita, kiitos kaikille :) Vastailen heti kun ehdin !