perjantai 9. marraskuuta 2012

Smile, and the world will smile with you

Perkuleen nukkumatti on taas hylännyt mut ! Viimeyönä masa ei vaivautunut visiitille lainkaan, eli iloisesti vietin aikaani ees taas pitkin sänkyä rullaten niin että Memelläkin meni hermo ja se siirtyi suosiolla tulevaan vauvakoppaansa nukkumaan. Voi mun pientä puudelikakaraa, siitäkin tulee ny sitte äiti... :( onhan se ihan kiva saada koiravauveleita taloon, mutta mulle ois kyllä ihan riittänyt jo noi Lilyn tulevat palleroiset :P

Joooo. Olemattomiin yöuniini nähden tämä päivä meni suhteellisen pirteissä fiiliksissä. Oikeastaan vasta äsken tähän koneen äärelle istahtaessani tuli hieman sellainen nuutunut olo. Tänä iltana voisi yrittää mennä vaikka ajoissa nukkumaan.......

Tänään oli kyllä niin ihana sää että huh ! Varmaan sekin vaikutti positiivisesti vireystasoon. Pikku pakkanen + auringonpaiste = ♥ Kaiken ihanuuden päälle sain vielä siskon innostettua mua kuvailemaan, jotenka... pitkästä aikaa kuvia pelkästään musta lagaamassa kameran edessä, jee ! ...? Oon kyllä aina yhtä uunona noissa tilanteissa, hepan kanssa on paljon helpompi "poseerata"...

Tässä kuitenkin muutama kuvanen näytille ! Mikä on paras? :) Mulla on noissa muuten päällä mun uusi rakkausneule, eli yksi niistä vaatekappaleista mitä viimeksi KappAhlista shoppailin kun kävin lahjakorttini tuhlaamassa. Tuon lisäksi ostin yhden harmaa musta raidallisen polo paidan sekä "samaa sarjaa" topin, ihan ei se 50€ riittänyt ! ... ja vielä jäi yhdet farkut hyllyyn, mitkä kyllä ajattelin käydä joku päivä hakemassa....... :)


... joo tiedän että en osaa tehdä käsien kanssa mitään järkevää ja tiedän että hiukset ovat aivan sekaisin ja tiedän että kuvat olisi voinut rajata eri tavalla (ja kokonaiskuvia), mutta koska auringon takia siskolla oli hieman vaikeuksia tarkennuksen kanssa niin tultiin siihen tulokseen että suunnilleen noin rajatut photot onnistuvat parhaiten... :) pitää muistaa että kameran takana on 11 v. tyttö joka vasta opettelee kuvailun alkeita ja tässäkin mentiin puolittain automaattisäädöillä. Mutta kommentoida saa toki silti !

Kuvailuiden jälkeen lähdettiin ripeästi tallille, jotta ehdittiin sinnekin vielä valoisan aikaan. Voi että mä meinasin ruveta itkemään kun kävelin talliin ja huhuilin Nuuttia jo sieltä ulko-ovelta, niin se nosti heti päänsä ja hörisi ♥ miten noin pienestä voikaan saada niin hyvän mielen? Ihana pikku heppa. Nakkasin ukkelille ulkoloimen niskaan ja lähdimme sen kanssa yläkentälle, missä saatiin kaikessa rauhassa puuhailla kaikkea mahdollista maasta käsin. Nuudeliduu oli niin söpöläisenä (kuten aina)... :)

"Tulkaa ny joku hyvä ihme pelastamaan mut toi aivokääpiö vaa lääppii kaiket päivät, näytäks mä joltai
halinallelta vai......." no näyttäähän tuo eikö !

HIHS kilpailusta sellaista infoa, että ollaan mitä luultavimmin saatu voittaja selville, eli huomenna luvassa kunnon kuvapläjäystä ja silleen ! Tarkkana siis kaikki osallistuneet ;) Voittajaan otan kyllä toki yhteyttä myös sähköpostitse joten no worries. Juu, huomisiin siis ! :)

20 kommenttia:

  1. Vau, oot tosi kaunis !! Ja noi hiukset... :3

    VastaaPoista
  2. Onko multa mennyt ohi, mutta kävittekö klinikalla ja mitä sanottiin?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei olla käyty klinikalla kun ton UÄ tutkimuksenhan saa tehtyy kotonakin. Jalkaa ei siis oo ultrattu, mutta kyllähän se varmaan pitäis... sais ainakin vähän tietoa vamman vakavuudesta ja siitä miten jatketaan. Mutta siis sen vois sanoa että aika varmasti se jännevamma on, sillä ulkoiset seikat viittaa siihen ja tosiaan Nuutillahan on siitä oikeesta takasesta jänne hoidettu vuosia sitten. Joten kävely ja kylmäys on oikeestaan ainoat asiat mitä tässä voi nyt hevosen hyväks tehdä, aika näyttää...

      Poista
  3. ai että miten nättejä kuvia auringossa! olet niin luonnonkaunis ! :)

    VastaaPoista
  4. Mielettömän ihania kuvia, upee valo ja oot tosi nätti :)

    VastaaPoista
  5. toka kuva paras! why are you so pretty :( ♥

    VastaaPoista
  6. Upeita kuvia, mielestäni kolmanneks ensimmäinen on ehkä paras :D Ootteko muuten vaihtamassa tallipaikkaa, niinkuin selitit täällä joskus kauan sitten? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ! :) En tiedä, yhtä tallia pitäis käydä lähiaikoina kattomassa mutta en osaa sanoo vielä mitä sitte loppujen lopuks asian kanssa tehdään :) en niin millään haluais tuolta muuttaa pois !

      Poista
  7. Ihana tuo viimeinen kuva missä on Nuuttikin! Taitaa Nuutin ilme siinä kuvastaa hyvin monen muunkin hevosen fiiliksiä tuollaiseen söpöilyyn :D

    Toivottavasti paranisi kuitenkin pian ja pääsisitte taas treenaamaan! Harmi että menee hukkaan näitä ihania talvipäiviä (vai syys?) sen takia että hevosella ei ole kaikki kunnossa. Meillä on hieman samaa tilannetta, mutta on hyvin suurena kysymysmerkkinä että mikä on edes vikana ):

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, haha joo voi olla... XD onneks Nuutti yleensä onnistuu näyttää siltä et toi on iha kivaa puuhaa ! Ehkä se on vähä piilohalinalle kuitenki... ♥

      Jep, toivotaan näin ! No sanos muuta, ois niin ihana tehdä pitkiä maastoreissuja ja laukkailla teillä vielä kun ne on hyvässä kunnossa ;( ei auta itku ! Voi eii kuinka tylsää... :( toivottavasti syy selviäis ja pääsisitte tekin "normaaliin arkeen" mahdollisimman pian !

      Poista
  8. Toinen kuva ylhäältä päin on minun mielestäni paras. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, se on ehkä munki mielestä onnistunein ! :)

      Poista
  9. Ihania kuvia! :) ja ihanan näkönen kello sulla! Ois kiva nähä se paremminki! :P

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ! :) Joo se on ihana, pitää yrittää ottaa jotain kuvia missä se näkyy paremmin ! Paitsi ainii tuossa heinäkuun "Teretulemast Tallinkil !" -postauksessa siitä taitaa pari kuvaa ollakin... :)

      Poista
    2. Jaa niinpä näky olevan! :) kiitoksia! Hei miten nyt ku sulla on tuo muutamia kuukausia ollu ni onko se ollu kovassaki käytössä ja onko se kulunu vai pysyny ihan hyvänä? ootko ollu siihen tyytyväinen? Mä täs kellon meinaan joululahjaks pyytää ni mietin otanko nahkasella vai metallisella remmillä sen ni sillä kyselen :)

      Poista
    3. On se aika kovassa käytössä ollu ja on kyllä pysyny hyvänä ! Oon tosi tyytyväinen, lasissa ei oo naarmuakaan ja hihnakin tosi siistissä kunnossa vaikka kello on ollu kädessä tallillakin jos jonkinmoisessa säässä :) Ite tykkään noista nahkasista hihnoista, ne on niin kivan näkösiä ja mun mielestä toi ainakin on mukava kädessä. Voin kyllä suositella ! :)

      Poista

Kommentit sekä postausideat ovat aina ehdottoman tervetulleita, kiitos kaikille :) Vastailen heti kun ehdin !