lauantai 2. maaliskuuta 2013

Hyvä meininki !

Eilen oli ihan huippukiva päivä ! Siis ihan ihan ihan huippu, aamusta iltaan :) Kymmenen maissa lähdettiin Roosan kanssa kohti Kirkkonummea ja Nuudeli hoitelemaan. Koska sää oli niin ihana, käytiin vähän maastoilemassa. Ajattelin hepan olevan aika virtaisa kun ei olla vähään aikaan maastossa muuta kuin käppäilty, mutta se olikin ihan löttis ! Katseli vain maisemia ja nautiskeli kauniista auringonpaisteesta rennosti tepsutellen. Yllättävää, maaliskuussa mennään ja mulla on noin rauhallinen heppa ?!

Roosan ja Nellin GoPro testissä !! UUU saan videon itselleni varmaan jossain vaiheessa :)
Vanha oweni on vuosien mittaan vähän löystynyt ja vaikkei kamera paljoa painakaan, niin kyllä se vähän sai potan silmille ! Hauskaa oli silti =)
Kiva kuolavana eikö ! Näistä kuvista kiitokset Roosalle :)

Vähän ennen kahtatoista päästiin suuntaamaan kulkumme Lohjalle ja hoideltiin Roosan kanssa heidän heppasensa. Ensin käytiin maastossa Konstan (ihihi ihan mun uusi rakkaus, koko aika se vaan on kivempi ja kivempi !) ja Nopan kanssa, oli hauskaa ! ... vaikka välillä Konsta olikin sitä mieltä, että ihan varmasti meinasi joku metsästä hyökätä kimppuun ! Siis onhan ne puut aika hurjia, mutta kovaakin vierestä huristelevat ja rapaa lennättävät autot sitten...? No problem, ei niissä mitään ihmeellistä oo ?! Tää on taas tätä heppalogiikkaa..........

Käännyttiin pois tieltä, jossa nopeusrajoitus muuttui 30 km/h, niin sitte tuli painorajotus ! Mihin tää maailma on oikein menossa ku ekaks ei saa mennä kovaa (siis ihan varmana käveltiin kovempaa ku kolmeekymppii) ja sit pitää miettii mahdetaanko just ja just olla ton kymmenen tonnin rajoissa (koska tunnetustihan hevosten sekä ihmisten painot niihin tuhansiin kipuavat)..... ?!?

Maastoilun jälkeen ratsastettiin vielä Sintti ja Kalle maneesissa. Meikä siis meni Sintillä, eikä muuten ollut helppoa ! Tammalla oli alla kaksi kevyempää päivää ja sitä olisi huvittanut ainoastaan mennä kovaa, tietty ! Mutta hei kyllä me välillä oltiin samalla aaltopituudella ! ... käynnissä lähinnä.

Talleilun jälkeen meninkin alkuperäisestä suunnitelmasta poiketen suoraan Roosalle ja Nellille, siellä pikaiset suihkut ja sitten kokkailemaan ! Nam nam nam, hyvää ruokaa, ratsastusta telkkarista (miks ne kommentaattorit on juttuineen niin koomisia), sekä hauskaa seuraa... ei huono? ;)


Ysin maissa lähdettiin kaikki Jullen kyydillä Helsinkiin ja leffaan ! Käytiin katsomassa 21 tapaa pilata avioliitto, ja kyllä se mun mielestä ainakin oli hauska ! :D Ihanan erilainen suomileffa, voin kyllä suositella. Kiitos tytöt, oli mahti ilta ! :)

Tänään sainkin onneksi nukkua ihan rauhassa, joskin typerä sisäinen kello päätti herättää mut jo kahdeksalta. En todellakaan jaksanut nousta, vaan lilluin vuoteessa ties kuinka kauan. En tajua miten voi saada monta tuntia kulumaan tekemättä oikeasti yhtään mitään ?! Tuijottelin vain kattoa, mietin maailman menoa ja äkkiä olikin kello kymmenen. Friikkiä. Sentään Meme sekä vauveli saivat rapsutuksia...


"Tää luu on ihan kauheen hyvää !!"
Kaunis poika :)

Lintukoira ! ;)

Kahden maissa reipastuttiin ja lähdettiin Jonnan ja Kukan kanssa tallille Nuuskuli hoitelemaan. Aurinko tyhmä päätti mennä piiloon juuri siinä automatkalla ;( aika törkeetä. Harmaudesta huolimatta päätin että tänään mennään ulkona ! ... osasyynä toki se, että maneesissa alkoivat rataharjoitukset, jotka olin kokonaan unohtanut. Noh, ei se mitään, yläkenttä oli aurattu (jahuu viimein ! Ensimmäistä kertaa koko talvena...), joten sinne siis. Pohja oli paikoitellen hyvä, paikoitellen huono. Aika yksitoikkoiseksi jäi siis meidän puuhailu, mutta ei voi mitään. Nuutti toimi kuitenkin hienosti, ja käyttäytyi niin fiksusti että uskalsin päästää tytöt käymään heppasen selässä vähän loppukäyntejä kävelemässä :)

Pikku apurit :)


Jonna oli niin ylpeä saamastaan kuvasta, että halusi näyttää mulle kesken kaiken :) Nuudeli on sitä mieltä että aivan tylsää tämmöne urheileminen.

Kivoi nää sisäohjat... no enpähä ainakaa roiku niissä !



Kuvista kiitos Kukalle ! Jonnan kamerasta saan noita varmaan myöhemmin. Kotimatkalla käytiin Omenassa, ja siellähän oli ihan hirveä hulabaloo meneillään. Lohkotut hinnat tai jotain, itse ostin tuubihuivin, jota olen jo muutamasti aiemmin KappAhlista katsellut. Aika siistiä, normaalisti hinta joku 20€ ja nyt 4€ ! Ompusta vielä mäkin kautta kotiin ja pelaamaan huojuvaa tornia ! Mä voitin koska en kaatanut tornia kertaakaan ;)


Kohta painelen suihkuun ja sitten katsomaan mitä telkkarista tulee, ainakin Amazing Race. Huomenna lähden taas Roosan kanssa tallille, tai oikeastaan kisahoitajaksi ;) hihi, tuntuu vaan vähän hassulta kun ne kisat siis on Wiknerillä... :D Jupsi. Vastauspostauksen saan toivottavasti huomenna valmiiksi ! Eipä muuta kuin hyvää yötä taas ! :)

22 kommenttia:

  1. Ihania kuvia taas kerran! :) Tykkään sun blogista kun on aina niin paljon ja laadukkaita kuvia katseltavana. Ja kirjotat tosi hyvin! :) Nuutti on tosi komea heppa ja kaunis omistaja!!!! Onko toi koira muuten villakoira? vai minkä rotunen?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos ihanasta kommentista, kiva jos tykkäät !! :) Koira on villakoira juu !

      Poista
  2. Menittekö aivan vaan käyntiä Nuutin kanssa!?Kivoja kuvia kaikki! :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Siis missä milloin häh? Ja siis ketkä, Jonna ja Kukka vai? Menivät loppukäynnit, Kukka ravasi yhden pienen pätkän toisella pitkällä sivulla.

      Kiitos ! :)

      Poista
    2. Hahah! :D voi eikä >:D oot ihan ulalla^^ eiku sinä ja Nuutti .. Maastossa? :D siis tarkotin tota kun kerroit tuola alussa, että olitte maastoilemassa roosan kanssa :P

      Poista
    3. AAAAA oho ! :D Hahah, mut siis joo mentiin ravii ja laukkaaki :D

      Poista
  3. Sun postauksia on aina kiva lukee, ku kuvia ja tekstiä on sopivasti ja heppakuvat on aina niin hienoja! :)

    VastaaPoista
  4. Voi kun kiva postaus :)

    VastaaPoista
  5. Meinasitko tehdä sen kysymyspostauksen vai onko se jo tehty mutten tajunnut sitä :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Siis kysymyspostaus on ollut jo, ei kai sitä vastauspostausta muuten vois tehdä :D

      Poista
  6. Siis ketä noi Nelli ja Roosa on ku oot puhunut niistä nyt sun blogissa? Ja onks siis Konsta niiden heppa ja kuinka mont heppaa niil on? Ja miks siis ratsastat Konstalla? sorry oon vähän kujalla mutta muuten ihania kuvia ja söpö koiruli! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nelli ja Roosa on mun kavereita, ollaan tunnettu jo monia vuosia mut nyt ollaan taas oltu enemmän tekemisissä :) Konsta on tosiaan heidän, tai siis Nellin heppa, ja yhteensä niillä on tuolla samalla tallilla neljä hevosta. Lisäksi on yksi kantava tamma toisaalla :) Oon menny Konstalla (sekä muilla) nyt koska Nelli on ollut lomailemassa ja sillä on nyt jonkin aikaa käsi vähän poissa pelistä. Oon ilmottanu että musta saa liikutusapua aina tarvittaessa, niin toivon mukaan pääsen jatkossakin tyttöjä samaan malliin auttelemaan :)

      Kiitos ! :)

      Poista
  7. taas jälleen niin hieno nuudeli! <3

    VastaaPoista
  8. Mistä oot ostanu ton sun mustan hienon takin? Ihana Nuude!!

    VastaaPoista
  9. Olipas mukava postaus. Täällä jäi hymy lukijan huulille.
    Voi LUAJA tuota pientä penneliä! Voiko suloisempaa olla?
    Ja voi miten hienoja kuvia oli Nuudelilla ratsastuksesta lopussa! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos, ihana kuulla ! :'---)

      Hihi pentu on kyllä tosi suloinen kaveri ♥ Ja kiitos, Kukka osas epäilyksistään huolimatta kuvata tosi hyvin ! :)

      Poista
  10. Eikä! Oon pitkään miettiny et onko tää sama Nuutti mistä Milla ja Jonna joskus näyttelyreissussa puhui, mutta olihan se! :D
    On se Nuutti vaan komea! :)
    Ja mikä pentu to tuollainen on? ihana! :3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha eikää !! :D Sama polle juu-u ! Joskus kun olin messarin näyttelyissä mukana niin äiti oliki sillee "tuolla on se ja se ja se, ja toi on se Tuisku ja...." :D Jonna käski lähettää terkkuja !

      Hih kiitos, Nuudeli on kyllä hieno halutessaan ! ;)

      Toi on meidän Melodyn sekä Saaran Noan pentu, syntyny 8.1. :) se on kyllä tosi hurmaava pikkumies !

      Poista

Kommentit sekä postausideat ovat aina ehdottoman tervetulleita, kiitos kaikille :) Vastailen heti kun ehdin !