torstai 28. helmikuuta 2013

I want more days like this

Whiuuu menipä myöhäiseksi taas postailu, mutta no can do kun on kaikkea sählinkiä tässä pitänyt... :) Mulla olisi muutamia ideoita tänne blogiinkin kyhättäväksi, kun vain olisi aikaa toteutella... !

Mutta anyhow, tänään lähdin taas tosiaan Nellin ja Roosan kanssa tallille. Nuudeli sai talutteluvapaan ja huomennakin pidetään kevyt päivä koska kiire... ! Lauantaina voisin vaikka tehdä jotain fiksua, sillä sunnuntaina on luvassa taas "erikoisohjelmaa" ja Nuudella kevyempi liikutus. Joo mutta tänään......... siskokset nappasivat mut puolilta päivin kyytiin Helsingistä tullessaan ja suunnattiin heille syömään sekä ihmettelemään heidän hankkimaansa GoPro kameraa ! Ihan sika siisti, me like. Varsinkin jos on jo ennestään "normi videokamera", tuo kun on vähän erilainen :)

Lempi goes pro, kamerakoira !

Tallilla aloitettiin heppojen liikutus Nopasta, koska Roosa hyppäsi sen kanssa. Nelli piti pätevänä tuntia ja mä melkein yhtä pätevänä hoidin kuvaajan virkaa ;) Hui miten helpon näköisesti ylittyi vaativammatkin esteet, kyllä se Noopeli osaa kun haluaa !Lempin lento-opisto !
"Menen ali... !"
"Eiku hyppään sitteki !"


Lempi ja nenäliina.......... :D

Roosan (ja Lempsun !) hyppäilyiden jälkeen mentiin laittamaan kuntoon muut hepat ja liikuttelemaan ne. Ensin tosin otettiin Nellistä eläimineen vähän perhepotrettia pihalla...... :)

Step 1: "hepat, kääntykää !"
Step 2: "koira, tänne ! Tänne ! ... Lempi... !"
Kuvista tulee tietty aina parempia kun purasee kaveria naamasta !
... tai yrittää syödä viattoman puun. Huomatkaa tässä välissä kiinni saatu koira !
Ja siinä ne ny viimein on niin kauniina koko porukka ! :)

Meikä sai tänään ratsuksi taas ihanan Konstan, jolla menin ööö oliko viime perjantaina tai joskus, enkä osannut yhtään ! Musta tuntu että tänään meni aavistuksen paremmin. Heppa hakeutuu herkästi kuolaimen taakse, joten yritin muistaa ratsastaa vahvemmin istunnalla ja jalalla. Ai että toi heppa on kyllä niin poni, mulla on ihan yli-iso olo sen selässä........ :D Nelli otti meistä muutamia kuvasiakin hii, tässä niitä !
Sporttipoika ja the michelin man.
Kattokaa ny ! Tää on mun käsityksen mukaan about samaa säkäkorkeutta ku Nuutti ?! Eikä Nuuttikaan selkään mikään kovin järeä ole, itseasiassa suhteellisen kaponen sekin, mutta Koge vaan on niin tsirppana poika :)

Tykkään kyllä Konstasta tosi paljon, siinä on hirveesti liikettä kun vain osaisin ratsastaa ! Nelli sanoi että ihan vapaasti tervemenoa koulukisoihin sen kanssa hohoho ;) joo ehkä me vielä vähän tutustutaan ennen ku ruvetaan semmosii riehuu...... ! Vaikka siis lahjattomat treenaa, sehän se on ollut yksi meidän motoista iät ajat, hah... ;)

Huomenna tosiaan aamupäivällä Nuudelin luo, yritän saada jotain kuvia ukkelista jos sää suosii ! Sitten Lohjalle Roosan kanssa ja illalla onkin luvassa kivaa tyttöjen kanssa :) Nyt kiiruhdan nukkumaan jotta jaksan herättää äidin klo 4.30 ! Kauniita unia :)

20 kommenttia:

 1. Voi kuinka ihana postaus ja hienoja kuvia! Nauroin noille Lempin hyppykuville koska toinen vähän pikkunen ja söpö :'3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitooos ! :) Lempi on kyllä tosiaan ihan huippusuloinen :)

   Poista
 2. eikä! IHANA toi koira kun se hyppii :D voi awww

  VastaaPoista
 3. hyviä kuvia sait otettua! lemppareita on ehdottomasti ton Lempin eka hyppykuva, Lempi näyttää siinä niiiin pieneltä ja nuo puomit jättiläisen kokoisia sille, mutta hyvä kuva silti! :D ja toi Lempin kielikuva on myös tosi kiva ja tarkkuusalue osui juuri sopivasti kohdalle! :)
  Kivasti Konstalla näytti menevän kuvissa. Mee ihmeessä Konstalla koulukisoihin! ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo katottiin kans et puomi ja este näyttää ihan toooosi isolta, vaikka oli ihan maahankaivettu ! :D Kiitos !! :)

   Poista
 4. Wooow, ihan älyttömän hienoja kuvia! :D Ja sun kuvatekstit on parhaita ;)

  VastaaPoista
 5. Ihania kuvia taas kerran ♥ Oot kyllä ehdottomasti yks lempibloggaajistani (: Ja Nuudeli on iihana (: ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos kovasti, onpa kiva kuulla ! :'---) Nuudeli on kyllä suloinen poika ♥

   Poista
 6. ihana koira :3 kivoja kuvia muutenkin :)

  VastaaPoista
 7. Aivan sairaan sulonen toi Lempi :33
  Ja tosi kivoja kuvia ja muutenkin hauska postaus (:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lempi on !! :) Hih kiitos, kiva jos pidit :)

   Poista
 8. Söpöliini koira! Awww...minkä rotunen?

  VastaaPoista

Kommentit sekä postausideat ovat aina ehdottoman tervetulleita, kiitos kaikille :) Vastailen heti kun ehdin !