tiistai 25. elokuuta 2015

Astetta ufompi

Nuutti on nyt muutamana päivänä tallin pihapiirissä norkoillessaan herättänyt muiden hevosten keskuudessa pientä kummastusta. Kävin viime viikolla ostamassa sille silmien suojaksi ihan oman ötökkähupun ja mukaan tarttui tottakai se kaikista pramein vaihtoehto: Horseware Rambo Fly Mask Plus, suomennettuna siis ufopönttö. UV-suojattu, sisäänrakennetun kiskonsa ansiosta pois silmien päältä pysyvä hökötin. Nuutti näyttää se päässä ihan ulkoavaruudesta saapuneelta muukalaiselta. Kaiken kaikkiaan siis mielestäni ihan kantajansa näköinen kapistus, vai mitä olette mieltä?

"Joo, kiitos, naurakaa vaan ihan vapaasti."
"Itekki pidät välillä semmosta myssyä missä on katos edessä, se se vasta juntin näköstä on!"
"Sitäpaitsi tää on tarpeellinen, ei mee ötöt simmuun."
"Eikä ees korvilla oo ahdasta!"
Höpsöli 
Pelleiltiin vähän lötkötötsän kanssa. Nuutti tosiaan rupeaa käskystä kuopimaan sitä maahan - tai heittelemään ympäriinsä. Jälkimmäinen käsky on vielä vähän työn alla.
Taitava!
"Miten tässä nyt näin kävi? Kuules tötö kun mä en saa namia ennen ku sä oot pitkälläs."
"Niinku näin. Tällee se maailma pyörii."

Eläinlääkäri kävi eilen vilkaisemassa Nuutin silmää ja totesin, että eihän tuo tässä vaiheessa voisi yhtään paremmalta näyttääkään. Muy bueno! Penisiliinikuuri loppui toissapäivänä eikä kipulääkettäkään enää tarvita. Ainoastaan silmätipat annetaan normaalisti perjantaihin saakka kunnes ell tulee poistamaan tikit. Saimme luvan palailla liikkumaan muutenkin kuin kävellen ja tänään kävimmekin auringon laskiessa hölkkäilemässä keskellä suurta peltoa. Kuviakin tuli, ja sieltä pitää ehdottomasti paremmassa valossa saada lisää! Nuudeli oli vähän vahva, mutta liikkui noin muuten oikein hyvin. Vitsi, olipa ihana olla oman hepan selässä taas!

26 kommenttia:

 1. Minusta tuo näyttää ihan kaasunaamarilta! Ehkä se suojelee Nuuttia niiltä avaruusolioilta... :'D

  VastaaPoista
 2. Meillä on ihan sama huppu, se on hyvä :-)

  VastaaPoista
 3. Tiedän sen tunteen kuinka ihanaa on päästä jonkinlaisen saikun jälkeen takas taas oman hevosen selkään! Se on niin ihanaa että ei sitä voi oikein kuvailla <3 meni se ratsastus miten tahansa mutta silti se tuntuu niin kivalta :D tuo kärpäshuppu on kyllä kieltämättä hauskan näköinen, mutta varmasti todella hyvä ja käytännöllinen! :)

  http://mruggla.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on kyllä tosiaan niin ihana fiilis... ♥ Ja joo, haha, hassu mutta hyvä. Ei vahingossakaan pääse kosketuksiin silmän kanssa kun kisko pitää kankaan irti naamasta :)

   Poista
 4. En voi kieltää etteikö mua olis ruvennut vähän hihityttämään kun katselin näitä kuvia, on se kieltämättä aika ufon näköinen... :D Kiva kuulla että silmä on alkanut paranemaan ja oot päässyt taas Nuutin selkään! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No joo mäki oon vaa naureskellu Nuutille edelleen, en kestä ku se näyttää vaan niiiiin pöntöltä...! :D

   Poista
 5. On tosiaan vähän hassun näköinen ötökkähuppu :D Mutta toivottavasti siitä on apua :) Hyvä että Nuudeli on paranemaan päin ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha, no joo! On kyllä ollut hyödyllinen vekotin :)

   Poista
 6. Tosi hyvä että Nuutin silmä on paranemassa!

  VastaaPoista
 7. Tarhaako Nuutti kavereiden kanssa vai yksin? Onko herra laitumella vai ei? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toistaiseksi tarhaa yksin, olen kyllä monta vuotta halunnut sille kaveria mutta ei vain ole oikein löytyny sopivaa... Tai siis monilla on jo pari, ja suurin osa ei uskalla kokeilla yhteistarhausta ollenkaan. Katsotaan jos tänä syksynä saadaan asioihin muutos! Kesät Nuudeli on laitumella isossa laumassa :)

   Poista
 8. Nuutti on oikein söpö marsilainen, ja Nuppu-kissa lähettää täältä symppaavia terkkuja. Se kuulemma voisi päivittää tötterönsä tuollaiseen super deluxe -vekottimeen anytime. ;) Hyvä, että silmä on paranemaan päin. Puhalluksia, jotta viimeisetkin toipumiset sujuvat yhtä hyvin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo onhan tuo kieltämättä aika fäshön ;) Mahtuisi yhteen pönttöön Nuppu kumppaneineen moneen kertaan! Kiitos puhalluksista, silmän taisivat löytää kun on niin hyvin toipunut, mutta nyt huolta aiheuttaakin sitten jalka... Voi huokaus sentään!

   Poista
 9. Mun mielestä joku näistä ois kyl istunu Nuuden imagoon kans: http://www.viljarshop.com/image_view.php?name=0/laajakuva_101013_0_0.jpg ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahaha, eiii, huikeita! Etenki toi keskimmäinen, ihan ku Nuudelin aamunaama ;)

   Poista
 10. hei mistä toi huppu on ! :D mun heppa haluu kans ufomyssyn joka tulee nenulle ja ei oo ihan silmien päällä..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hööksistä! Haha, toi on kyllä ihan loistava :)

   Poista
 11. Eikö tossa hupussa pitäis olla vielä sellaset silmät? ;)http://www.ridmer.fi/image/cache/data/Pfiff/pfiff%20%C3%B6t%C3%B6kk%C3%A4huppu-300x300.jpg
  Meidän tallilla on hevosilla noita huppuja ja vielä seepraloimet, ovat kyllä melkosia ilmestyksiä..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha joo no ne uupuu, sit ois täydellinen! :D Apua, voin kuvitella, saattaa siinä etenkin hevosista ja näistä niiden kärpäs- ja ihottumaloimitus tsydeemeistä tietämättömät vähän naureskella... :D

   Poista
 12. ihana nuutti tosi hassu :)

  VastaaPoista
 13. Jättiläis kärpänen avaruudesta selkeästi :Dd ihana Nuunuu!

  VastaaPoista

Kommentit sekä postausideat ovat aina ehdottoman tervetulleita, kiitos kaikille :) Vastailen heti kun ehdin !