torstai 31. maaliskuuta 2016

Linkitä blogisi -poiminnat

Vihdoin, viimein! Suuret pahoittelut kaikille tätä postausta odottaneille, julkaisu venyi ihan luvattoman pitkälle. Ilman konetta tätä vain on ollut tosi hankala väsäillä, vaikka linkitettyjä blogeja aina vuoden alusta lähtien selailinkin. No, tässä tämä listaus nyt kuitenkin on. Ihan ensimmäiseksi sanottakoon, että wau miten kivoja blogeja teillä on! Kiitos osallistumisesta! Kaikissa linkitetyissä oli paljon hyvää ja haluaisin antaa pienen maininnan ihan jokaiselle, mutta siinä tapauksessa tästä postauksesta tulisi tuhat kilometriä pitkä... Päätin siis pitäytyä alkuperäisessä suunnitelmassa ja valita esiteltäväksi 10 kärkikamppailuun yltänyttä. Kierrän kommentoimassa kaikissa muissakin, joten jos et vielä ole saanut minulta palautetta, niin se tulee viimeistään ensi viikolla!

Yleisesti ottaen kiinnostun blogeista, joissa on siisti ulkoasu sekä runsaasti hyvälaatuisia kuvia. Tekstit sekä blogin päähenkilötkin ovat toki isossa roolissa, mutta visuaalisesti miellyttävä kokonaisuus on se millä usein tehdään merkittävin ensivaikutelma. Ja me kaikki tiedetään ensivaikutelman merkitys, eikö ;) Hyvin kirjoitettu teksti sekä persoonallinen ote puolestaan voivat tehdä aihepiiriltään "ei niin kiinnostavasta" blogista suosikkiainesta. Itse lähtökohtaisesti jään herkemmin seuraamaan blogia, jossa touhutaan oman tai jollakin tapaa vakituisemman hevosystävän kanssa, mutta loppuviimein vain se fiilis ratkaisee. Tässä tämänkertaiset poimintani:



Siirin blogi on kuulunut suosikkeihini jo vuosia. Helppolukuista, ajatuksella kirjoitettua tekstiä, hienoja kuvia, aina siisti ulkoasu sekä tietenkin: ihanat päähenkilöt. Jostakin kumman syystä olen iskenyt silmäni läsipäiseen raudikkotamma Beedaan, enkä saa mielestäni kuvaa siitä ja Nuutista onnellisena pariskuntana. Ei järin kaukainen ajatus edes, jos ihan totta puhutaan!

Vielä Siirin blogiin palatakseni: suosittelen liittymään lukijaksi erityisesti mikäli untuvainen varsa-arki kiinnostaa, sillä blogissa esiintyvä suomenhevostamma Unelma on kantavana ja laskettu aika lähestyy huimaa vauhtia! Jännää! Itse olen tämän jatkuvasti kasvavan heppavauvakuumeen johdosta jo ihan pähkinöinä, enkä tiedä miten pysyn nahoissani sitten kun pikkuori syntyy. Koska siis sehän on ori, vai mitä veikkaatte?


http://annisstyle.blogspot.fi/


Seuraava maininta menee Annin blogille. Tämä oli minulle ihan uusi tuttavuus ja jäi positiivisesti mieleen erityisesti hurmaavan Pinkki-ponin ansiosta. Mikä ihana pieni pallero! Hauska väritys sekä mukavan oloinen luonne, mutta oman mielenkiintoni herätti ennen kaikkea ponin ikä. Nuorten hevosten kasvua ja kehitystä on aina niin kiva seurailla!

Nelivuotiaaksi kääntynyt poni on 16-vuotiaan omistajansa ensimmäinen ja yhteinen arki tuo taatusti mukanaan kommelluksen jos toisenkin. Blogista löytyy sujuvan tekstin lisäksi runsaasti hyvälaatuisia kuvia sekä aika ajoin myös videoita. Suosittelen tsekkaamaan!



25-vuotiaan Emmin sekä 15-vuotiaan kouluruuna Fanin elämää. Tämä oli niin ikään blogina ihan uusi tuttavuus, vaikka Emmin lukijana jo pidemmän ajan takaa muistinkin! Koulukentille tähtäävän ratsukon ensimmäinen yhteinen vuosi oli melko epäonninen (jollakin tapaa kuulostaa tutulta, hmm....), mutta nyt parivaljakko on jälleen valmis jahtaamaan unelmiaan. Treenipostauksia, upeita kuvatervehdyksiä ja, no... sitä tavallista hevosenomistajan arkea iloineen ja suruineen. Siihen on ainakin allekirjoittaneen helppo samaistua!




Anniinan blogi on myös yksi pidempiaikaisista suosikeistani, eikä vähiten ihastuttavan mustan ansiosta - Albus on niin pop! Persoonallinen pikkukaveri, jonka ilmeille saa kerta toisensa jälkeen nauraa vedet silmissä. Näistä tulisi Nuutin kanssa varmaan ihan mahtavat kaverukset!

Laadukkaan tekstin lisäksi blogista löytyy toinen toistaan upeampia kuvia sekä kenties niiden ansiosta sitä jotakin, mitä aina nenä pitkänä blogeista etsin. Tämäkin kannattaa ehdottomasti pistää seurantaan mikäli haluat lukea arjesta nuoren hevosen kanssa, tai kenties vain hymyillä hieman.



Tämä yllätti meikäläisen positiivisesti! Normaalisti harvemmin innostun blogeista, missä ei harrastella oman hevosen kanssa, mutta tämä sai pidettyä yllä mielenkiintoni postauksesta toiseen. Osansa toki ehkäpä tekee se, että tapasin Sallan toissaviikonloppuna ja postauksissa esiintyvien hevosten joukossa on tuttuja naamoja. Se jollakin tapaa antaa enemmän tarttumapintaa.

Vaikka vakituista heppakaveria ei tällä hetkellä olekaan, ovat tekstit hyväntuulisuutensa sekä runsaan kuvituksen ansiosta kivaa luettavaa. Omalla tavallaan harrastaminen ilman sitä omaa kaviokaveria tai ratsastuskoulun viikkotuntia tuntuu myös melko rohkaisevalta. Omalla tsempillä pääsee pitkälle!




Hyvä esimerkki siitä, miten siistin ulkoasun ei tarvitse olla silmiä hivelevä taideteos toimiakseen paremmin kuin loistavasti! Jo ensinäkymä houkutteli lukemaan pidemmälle. Todella mielenkiintoisen oloinen blogi nuoren kouluratsastajan ja sympaattisen oloisen monitoimiruunan yhteiselosta. Treeneistä ja niistä hetkistä, kun ei ole kiire mihinkään. Kaunis kaksikko, ihania kuvia, monipuolisia postauksia... mitä vielä. Suosittelen katsastamaan! Tuli muuten itselle ihan järjetön hinku valmennuksiin tätä selaillessa, oih...



Tämäkin blogi on keikkunut lukulistallani jo kauan - aina sen olemassaolosta lähtien. Sitä ennen seurasin Rositan ja hänen vuokrahevosensa elämää heidän vanhassa blogissaan (vai oliko se sama blogi, joka vain vaihtoi nimen...? Ei voi muistaa...), johon kävin joitakin kuviakin räpsimässä. Olisi mukava päästä puuhaamaan samaa joskus toistekin, niin kun on upeita hevosiakin siellä Ruatsinmualla! Tosiaan, tapahtumapaikkana on rakas naapurimaamme Ruotsi ja oman mausteensa teksteihin tuo kaksikielisyys. Meikäläinenkin oppii kuulkaa ruotsia ihan, hupsista, tuosta noin vain! Eikä siinä vielä kaikki. Omat silmäni meinaavat toisinaan sulaa kun postauksissa on niin satumaisia kuvia. Käykää vaikka katsomassa!



Hevosblogien osalta tällä erää viimeisenä, muttei vähäisimpänä: Suurin Onni Elämässä. Täällä blogissa muistan vierailleeni joskus... aikojen alussa, kiva, että nyt löysin sen uudelleen! Postaustahti tosin on tänä vuonna ollut melko verkkainen, mutta eh, mikäpä minä olen sanomaan..... Pienen aktivoitumisen kautta tästä voisi kuitenkin olla vaikka mihin! Nimi on osuva (koska heppahan on nimeltään Onni, eikä ole ihan pieni kaveri), mieleenjäävä, samoin kuin tuo upea väritys! Rautias, kolme sukkaa, läsi... tarvitseeko mun sanoa enempää? ;)
Sitten vielä yksi koira- ja yksi kissablogi! Vaikka varottelin, etten yleensä innostu muista kui heppa-aiheisista, niin nämä kyllä ovat paikkansa lempparilistallani lunastaneet!


http://www.hupsuja.blogspot.fi/

Tämä on hulvaton! Suloisen kissakaksiko elämää ihmeellisessä maailmassa. Vaikka itse olen "koiraihmisiä", niin nämä kisulit voisin napata itselleni vaikka heti! Loistavasti tulkittuja tekstejä, joille ei voi muuta kuin nauraa. Tämä kannattaa ehdottomasti katsoa!!!



Jollakin tapaa tavattoman kaunis ja koskettava, mutta silti todella elämänmyöntinen ja reipashenkinen blogi pienistä ihmisen parhaista ystävistä. Upeista, suorastaan satumaisista kuvista ja pysäyttävistä kirjoituksista välittyy suuria tunteita. Aivan ihana!

- - -


Siinä olivat ne 10, eivät missään paremmuusjärjestyksessä. Löysittekö uutta luettavaa? Kiitos vielä kertaalleen kaikille bloginsa linkittäneille, sain monta uutta seurattavaa, jotka lisäilen listalleni heti kun blogger suostuu yhteistyöhön. Tosi upeita lifestyle- ja valokuvausblogejakin oli vaikka kuinka monta, jes. Käykää ihmeessä kurkkimassa osallistumispostauksen kommenttiloodaan mikäli etsitte lukemista. Lupasin yhdelle tähän postaukseen päätyneistä pienen palkinnon ja koska valinta meni niin vaikeaksi, päätin laittaa arvontakoneen pyörimään. Onnettaren suosikiksi valikoitui Emmi, http://faniunelma.blogspot.fi/, onneksi olkoon! Kaikkien osallistuneiden kesken avotun bannerin voitti Riina (http://qheppa.blogspot.fi/). Laitan postia teille molemmille!

22 kommenttia:

  1. Oi, kivoja blogeja! Ja kiitos maininnasta <3 kyllä tänne saa tulla kuvailemaan milloin haluat ;) Masan kanssa ja sittemmin Gracian kanssa seikkailin vuosina 2011-2013, tää nykyinen blogi ollut pystyssä nyt kaksi vuotta. Aika menee pirun ja pelottavan nopeasti!! :(((

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oleppa hyvä! ♥ Ois kyllä niin siistiä tullakki, voi vitsi! Ja aivan, niinhän se menikin! Aika tosiaan menee ihan käsittämätöntä vauhtia, kohta sitä on ihan harmaa ja kiikkustuolissa kutomassa villasukkia perhana.....

      Poista
  2. Huijasin aamulla Nuppua ja Jujua, että joku on kaatanut raksupussin olkkarin matolle ja niitä saa syödä karvamasun täydeltä. Hieman kyseisestä pilasta möksähdettiin, eivätkä katit meinanneet uskoa, kun seuraavaksi selitin, että meidät on fiitsöröity ihanasti meitien lemppariheppablogissa! :))) Mutta totta se taisi olla, vaikka aprillipäivä onkin. Kiitos mahtavista kehuista - huippua, että hömppäkisut ovat löytäneet reitin koiraihmisenkin sydämeen! Mutta on niin meidän tuuria, että vetäydyttiin juuri viime postauksessa hetkeksi retriittiin. (Voihan ääh!) Mutta jos joku meitä tulee blogiin moikkaamaan ja vaikka vähän tykkää lukemastaan, niin ehkä hän sitten jaksaa odottaa muutaman viikon paluutamme. Seuraavaksi sitten sukellan muihin vinkattuihin ja linkattuihin blogeihin! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi, melko julma pila kyllä, täytyy myöntää! Hihii, tämä lempparilista puolestaan oli totta tosiaan :) Hyvää kannattaa aina odottaa, mä ainakin oon täysillä messissä kunha taas palaatte näppäimistön äärelle! Terkut ihanille karvamasuille ♥

      Poista
  3. Voi että, kiitos vain kovasti huomioinnista ja olipas mulla hyvä tuuri arvonnassa tällä kertaa :) Oon kyl varmaan joskus (ehkä tuhat kertaa jo) sanonutkin mut sun blogi on edelleen yks mun suosikeista! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi, kiitos itsellesi! Otan suhun yhteyttä palkinnon suhteen tässä ihan parin päivän sisällä :)

      Poista
  4. Tosi kivoja blogeja. :)

    VastaaPoista
  5. Ihan tosi hyvälle vaikuttavat kaikki nää, pitääkin käydä tutustumassa vielä paremmin! :) Ja ainakin tuo Ride, Love, Laugh tulee kyllä päätymään omaan blogloviniin ihan vaan ensi syksynä odottelevien ruotsin yo-kirjoitusten vuoksi, josko motivois heppablogi lukemaan kieltä muutenkin, kuin kirjasta. Ja jep, musta orivarsa se Unelman varsa on, läsillä ja sukilla... ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla! Haha, toi on muuten hyvä ;) Ja niinpä, juurikin tuollainen se vauveli tulee olemaan, ihan takuulla!!!

      Poista
  6. Pämppiski päässy edustaa 8)

    VastaaPoista
  7. Kiitos Huiskuhäntämme-blogin maininnasta ja ihanasta kommentista!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eipä kestä, kiitos aivan ihanista lukukokemuksista! :)

      Poista
  8. Kiitos maininnasta, oli iloinen yllätys! :) Tosi kivoja ja mielenkiintoisia blogeja olit valinnut, oikein koukutuin lukemaan kaikkia pitkäksi aikaa :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hii, oleppas hyvä :) Kiva kuulla, että löytyi luettavaa!

      Poista
  9. Olipa kiva löytää oma blogi listalta! Albus kiittää ja kumartaa ;) <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi Albus ❤️ Välitä sille (herkku)terkut mun puolesta!

      Poista

Kommentit sekä postausideat ovat aina ehdottoman tervetulleita, kiitos kaikille :) Vastailen heti kun ehdin !