perjantai 20. tammikuuta 2012

Like a dream, but I know it's real

Ooooh I love my dad ♥ Tänään minun oli tarkoitus lähteä aamulla töihin, mutta isä antoikin minun nukkua ! Tai siis sain vapaapäivän kokonaan :D Eilen olinkin reippaat kuusi tuntia hommissa ja... mitähän sitä osaisi muuta sanoa, kuin... KUOLEMA ! Ottaa voimille... :D Mutta tänään anyways heräsin yhdentoista aikoihin (tavattoman väsyneenä edelleen) ja lähdin puolilta päivin hakemaan siskon koulusta mukaani tallille ! Haluan nyt mahdollisimman paljon kuvia, kun on lunta ja maisema niin älyttömän kaunis (eikä aikaisemmilta vuosilta ole Nuudelista niin kovasti talvikuvia), varsinkin kun tosiaan keksin taas tuon hyvän kuvauspaikan, missä saa taustaksi nuo ihanat pellon ja metsänreunan ! :)

Tallille tullessamme Nuudeli oli vielä ulkona ja toivoin, että se olisi ehditty hakea sisään sillä välin kun laittelin puurot turpoamaan ja kävin tsekkaamassa tarhalistat. Janetinkin kanssa jäin juttelemaan ties kuinka pitkäksi aikaa, mutta Nuutti oli silti edelleen ulkona... damn :D Noo, kahlasin tarhalle sitten itse ja minua vastassa olikin tavattoman ilahtuneen näköinen, märkä heppa. Nuutti hörisi hieman kun taituroin riimua sen päähän ja kiire ruokailemaan oli ilmeisen kova, kun piti kävelemisen sijaan stepata koko matka talliin saakka. Laittelin heppasen kuntoon samalla kun se ahmi päiväheiniään ja virittelin kameran suojaksi kaulaliinani sillä ulkona satoi lunta melkoisesti ! Hyvä kun eteensä näki... :D Onneksi pyry hieman hellitti kun pääsimme ulos räpsimään parit kuvaset ennen ratsasteluita !

Tänään päätin mennä taas ilman satulaa, joten kuvailujen jälkeen nousin selkään maneesin vieressä olevalta rampilta ja sisko avasi meille maneesin oven. Nuutti käveli sisään hyvin varoen ja kurkki korvat töttöröllä oliko paikalla muita. Se rentoutui huomattavasti kun huomasi, että Lucky -poni oli seurana ! Alkuun laittelin kameran asetukset suunnilleen kohdilleen maneesikuvausta varten (goosh kun en osaa säädellä...) ja siskoni huoleksi jäi ainoastaan kuvaaminen ;) Vähän tummia noista tuli, mutta kyllä niistä selvää saa ! Ja täytyy toki muistaa, että siskoni on 10 vuotias eikä hän ole kuvannut kamerallani juurikaan ;P Kotona kuvia katsoessamme hän suorastaan hämmästyi; "olenko MINÄ ottanut nuo kuvat?" :D

Näytän ihan Michelin ukolta tuolla........ :D Mutta Kingslandin untuvaliivi on rakkaus talvikeleillä !

Taitaa se poika piaffinkin ;)

Nuudeli oli tänään kyllä ihan superkiva ! Se kantoi itsensä todella ryhdikkäänä ja vakaana. Takapääkin polki mukavasti alle (: On se vain niin tajuttoman ihana sille päälle sattuessaan ! Olen huomannut, kuinka postiivisesti tämä melko kevyellä ja vaihtelevalla liikunnalla oleminen on hevoseen vaikuttanut ! Se on huomattavasti motivoituneempi työntekoon niinä päivinä kun sitten liikutan sen "kunnolla". Muutenkin olen sitä mieltä, että pari rankempaa ratsastuskertaa viikossa riittää. Hevonen on huono palautumaan ja se tarvitsee rennompia päiviä, ettei mene jumiin. Vapaapäiviä ei tarvitse (seisoskelua siis), vaan mieluummin voi ottaa ohjelmaksi esim. käyntimaaston :) Tänään ratsastelin hepan melko kunnolla ja vaadin sitä työskentelemään kuuliaisesti. Päivän teemana olivat siirtymiset (etenkin alaspäin) ja ne sujuivat jopa yllättävän hyvin ! Alkuun Nuutti tavalliseen tapaansa pyrki vain tippumaan kädelle, mutta kun ratsastin vahvasti eteen ja napautin siirtymässä hieman raipalla taakse niin se rupesi kantamaan itsensä melko kivasti. Hevonen ei noussut pois avuilta, vaan pysyi tasaisena siirtymän läpi - myös laukasta käyntiin ! :) Ratsastuksen jälkeen oli todella mukava fiilis ja Nuuttikin oli tottakai tyytyväinen itseensä, kuten aina ;) !

Laukka rupesi pyörimään hirmu kivasti loppua kohden ! Iloiseksi yllätykseksi etenkin vasen (normaali "huonompi laukkamme") toimi todella hyvin :) Tässä jo loppulaukat menoillaan; eteen alas... :)

Huomisen ja sunnuntain ohjelmasta en ole vielä täysin varma, riippuu ihan siitä onko minulla töitä. Jos on (täysi päivä), niin luultavasti en yksinkertaisesti jaksa lähteä tallille vaikka mieli tekisi D: Ei vain pysty jos kroppa on ihan jumissa, turha se on mennä hevosta kiusaamaan huonolla ratsastuksella... ! Tai sitten mikäli valoisan aikaan ehdin töistä, niin voisi ihan vain lähteä maastoon käpsimään :P Keksin muuten erään tavattoman hienon idean, enkä tiedä miten en ole sitä aiemmin hoksannut (tyhmä olen) !! Järkeilyni ansiosta blogiin on luultavasti tulossa tulevaisuudessa hieman enemmän myös videomateriaalia ratsastuksistamme ;)

Ah ihana päivä kyllä tänään ♥ Lunta, Nuutti, lumipuudelit ja rauhallinen leffailta kotosalla ! Me like :) Nyt kiiruhdan tekemään nuudeleita (jälleen) kun veli tuolla jo hoputtaa ! Illan leffana American Pie: The Naked Mile ;) Tässä postauksessa kuvia tältä päivältä, kaikki © siskoni Jonna ! Niitä tuli tähän nyt aika paljon, mutta........ ei voi mitään kun heppa hienoilee :D Kommentoikaa ihmeessä jos vain ehditte ja jaksatte ! Ja kiitos muuten ihan hirmuisesti yli 90:stä lukijasta ! :) Linkitelkää ihmeessä omiakin blogejanne, hallintapaneelista ei ilmeisesti aina kaikkien blogit näy vaikka olen yrittänyt katsella... :(

37 kommenttia:

  1. Blogin ulkoasu on todella ihana ja pirtsakka. En älynnyt lumisateen olevan tehtyä, kunnes luin sen. :D

    Olen lueskellut blogiasi jo jonkun aikaa sa sitä on todella mukava lukea. Olet kirjoittanut hyvin, eikä teksti ole mössöä, josta ei ota selvää. Hyvää työtä ! ((;

    Jälleen kerran tämäkin hyvä postaus. Jatkan todellakin tämän blogin lukemista edelleen. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hahah no hyvä jos ei huomaa ! :D Kiitos hirmuisesti ja tosi kiva kuulla ! (:

      Poista
  2. Pidän todella paljon blogistasi, ja olenkin seuraillut sitä jo satunnaisesti jonkun aikaa. Postauksiesi perusteella oletan, että Nuutti on ihana, ja sinun mielestäsi maailman paras hevonen! (: Ulkoasusta pidän ylipaljon, koska en ikimaailmassa osaisi tehdä samanlaista! Kuvat, joita lisäät postauksiisi, ovat kerrassaan mahtavia, niin siskosi, kaverisi kuin sinunkin kuvaamasi kuvat! (: Voisin jopa olla kateellinen, kun osaat kuvata niin hyvin, ja sinulla on oma hevonen! Minäkin toivoisin, että saan.. mutta sehän nyt ei tähän liity mitenkään! XD Pidän myös siitä, kun selität kaiken niin yksityiskohtaisesti joka postauksessasi ; Alkuun Nuutti tavalliseen tapaansa pyrki vain tippumaan kädelle, mutta kun ratsastin vahvasti eteen ja napautin siirtymässä hieman raipalla taakse niin se rupesi kantamaan itsensä melko kivasti. Hevonen ei noussut pois avuilta, vaan pysyi tasaisena siirtymän läpi - myös laukasta käyntiin ! - PIDÄN näistä ihan HIRMUISESTI! :D jatka samaan malliin ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi kiitos pitkästä kommentista ! :) Nuutti on kyllä ihana hevonen ja tosiaan omasta mielestäni tietenkin ihan paras :D ♥
      Omista kuvastaidoistani en nyt ole niin varma, mutta kaverit kyllä juu osaavat onneksi kuvata ja aika usein saankin kuvamatskua heiltä ! :) Ehkä itsekin tässä pikkuhiljaa oppii enemmän... :) !
      Haha no kiva mikäli pidät, aina pelkään vähän että menee liian yksityiskohtaiseksi :'---D Mutta sitten ajattelen, että turhaa se on kirjoittaa mitään: "menin maneesiin ja ratsastin tunnin, sitten vein Nuutin talliin" ja kun noista keinoista, millä saan Nuuttia paremmaksi voi olla hyötyä muillekin ! :)

      Poista
  3. Voi, Nuudeli on taas aivan upeana :--) Pidän ulkastakin kovasti, ja joskus olisi kiva lukea erikoispostauksia - vaikkapa Nuutin varusteita, sen ruokinnasta tai vaikka sinun heppailuistasi ennen Nuutin saapumista. Ja kuten jo mainitsinkin, ulkka siis on upea. Kirjoitat hyvin, sekä useasti - goood! Tsemppiä teille, toivottavasti toimii jatkossakin hyvin ! :--)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heheh kyllä ;) Juu varustepostaus on ainakin tulossa ja yritän tietenkin toteuttaa muitakin toiveita ! :) Kiitos kovasti !

      Poista
  4. Ihania kuvia, ja ylisöpö Nuutti :) Hienosti menee!

    VastaaPoista
  5. Nuuttituutti on niin ylisöpö! Ihanat tekstit ja onnistuneet kuvat. Seuraavaan postaukseen voisit laittaa vaikka töherryksiä, sillä minä TIEDÄN että osaat piirtää!!! Ulkoasu on kivan talvinen, pidän tästä uudesta enemmän kuin vanhasta. Kokonaisuudessaan upea blogi. Itte en osaa tätä blogspottia käyttää, mutta pitäis kokeilla uudelleen :----D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on ! ♥ :D Jooo voisinkin itseasiassa koittaa jotain piirrellä ! ...... en kyllä takaa että onnistuu mutta aina voi yrittää ;D Kiitos tosi paljon ja kokeile ihmeessä uudelleen ! Haluan lisää blogeja luettavaksi ;) !

      Poista
  6. Heipsu!
    Oot suoraansanoen ainut blogi, jonka ulkoasu on inhimillisen värinen ja pidän todella paljon bannerista! Minusta on mukava nähdä, että sinä osaat tehdä omanlaisen blogin. Minusta myös tänne blogiin, voisi tulla video, missä ratsastat(että näkyisi läheltä asennot yms.) Ja sitten kirjoittaisit paljon myös itsestäsi, vaikka blogi on minusta suunnattu enemmän harrastukseesi, mutta kertoisin jossain kunnolla itsestäsi. Ja voisit oikeastaa laittaa edes kerran kuussa postauksen miltä näytän tänään? / vaikka blogisi onkin suunnattu harrastukseesi, toistan itseäni. // Ja laittaisit kasoittain piirrustuksiasi, koska olet todella taitava käsistäsi. Sitten myös olisi mukava nähdä varusteesi ratsastuksessa. Nimittäin vaikka en ole mikään ratsastaja, mutta jotain tiedän ja haluan oppia:)! Oikeastaan sulla ei oo mitenkään paranneltavaa, koska tämä on nyt jo suurenmoisen ihana.
    ++ rakastuin sun omanlaiseen kirjoitus tyyliin! Kirjoitat hassusti mutta selvästi!
    ps. mun on ihan pakko sanoo, mut miks ihmees sä voit olla noin hirmusen kaunis! :o
    asd, mutta joo tykkään blogistasi joten varmasti tuun lukijaks! :)
    Hyvää talven jatkoa ja muutenkin harrastukseesi, tsempat(:!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oooh kiitos tosi paljon pitkästä ja perusteellisesta kommentista ! :) Todella mukava kuulla, että miellyttää silmää ! Itsekin pidän selaisesta missä on melko neutraalit värit eikä liikaa kaikkea erikoista :) Toki myös jotkut hieman rohkeammat valinnatkin toimivat, mutta välillä törmäilee sellaisiin värien ja kuvioiden sekamelskaan että tulee ihan rauhaton olo ! :D Toki se on makuasia mutta... :)
      Juu videoita voisinkin yrittää useammin postailla ! Kun vain löytäisin tuohon kameran jalustaan sen välikappaleen millä saa kameran kiinni... ;D Saisi sitten laitettua jalustan kentän laidalle kuvailemaan :)
      Hmmm juu miksei :) ! Tuntuu vain etten osaa kertoa itsestäni mitään, mutta ehkä kuvia voisi todella laittaa ja näin :) Hehe juu no en nyt tuosta taitavasta ole oikein varma köhh... mutta toki voisin jotain onnistuneimpia teoksia täälläkin julkaista :'----) ! Ihan kivahan niitä on itsekin vaikka myöhemmin katsella ja havaita kehittymistä !
      :D Haha no hyvä mikäli teksti ei oo tylsää luettavaa tai ihan puuroa... ;D Yritänkin pitää selkeänä, jottei sitten lukijan tarvitse miettiä, että "mitähän se tollakin tarkoitti?" :D Ja pyh en mä mikään kovin kaunis omasta mielestäni ainakaan ole :D Aina löydän vaan karmeesti vikoja, mitä haluisin parannella ja vannon että parantelisinkin mikäli olisi varaa ;D Mutta no can do, pakko se on kai tähän pärstään ja muuhun kehoon tyytyä :D !
      Ihan hirmu kiva kuulla, suuret kiitokset ja samoin !! :)

      Poista
  7. Ihana postaus taas kerran ja ulkoasukin kivan talvinen! Kivasti oot kertonu kaikesta ja ihania kuviakin saatu mukaan :) Jäin kaipaamaan lisää kuvia susta ja Nuutista kun et ratsasta.
    Oon seuraillu blogias jo jonkin aikaa ja tykkään todella paljon!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti ! :) Joo semmosiakin kuvia on aika paljon, mutta musta tuntuu et ne on aina melko samanlaisia (pitäis ottaa jatkossa paljon erilaisia !) ja näytän niissä aina ihan idiootilta......... :D
      Kiva kuulla että oot seuraillu ja tykkäät ! :)

      Poista
  8. Voi eikä! Toi sinun ulkoasus pudotti mun silmät enkä enää löydä niitä. Noh, tais tippuu viereiseen kaivoon. Mutta siis ihania bloggauksia. Ärrinmurrin kun oon katelliinen sulle cx

    VastaaPoista
  9. Jaksat todellakin kirjottaa blogia kunnolla! Itse tein blogin, mutta en jaksanut kirjoittaa mitään :( Blogeja kyllä luen ihan mielelläni, ja varsinkin sun blogia (: Ihan hirveesti oot saanu blogivisiittiä . Ja voisit pistää jonkun kivan muotipostauksen, missä esittelisit sun asukokonaisuuksia kuvilla ja teksteillä. Niin ja tää ulkoasu : Perfecto!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo nyt oon koittanu tsempata tai siis itseasiassa on tullu semmonen innostus taas tähänkin :) Mullakin kävi alkuun niin, että muutaman postauksen jälkeen into lopahti ja blogi jäi vaan lojumaan :'----D Mutta nyt näyttää valosammalta !
      Joo itekki oon katellu että oho, aika paljon sivunäyttöjä ;o ! Kiitos ideasta, pistetään korvan taakse ! ;)
      Aww thanks !! :D

      Poista
  10. Blogisi ulkoasu ja tekstit ovat hyvin kirjoitettuja ja mielenkiintoisia. Kuvat on hyviä, toisinaan vähän tummia, mutta muokattu hienosti. Olisi kiva jos blogisi sisältäisi joskus vaikkapa kokkauspostauksen, missä kokkaisit jotain ja laittaisit niiden ohjeet ja kuvia ja sit niinkun välivaiheetkin:D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ! :) Juu kuvat meni vähän tummiksi kun en ihan niihin säätöihin kauheasti panostanut.... :D Laitoin vaan ne Nuutin selässä nopeesti kuntoon ja iskin kameran siskolle, mutta seuraavaks sitten ehkä parempia ;D !
      Oi hauska idea, vois koittaa kyllä jossain välissä ! :D En vaan oo mikään kauhee mestarikokki, mutta ei kai sillä niin väliä ;) !

      Poista
  11. Blogin ulkka on kyllä ihan überhieno, postaukset on pitkiä ja niitä tulee säännöllisesti. Ja kerrot kaikki niin hyvin, etkä liian nopeasti tms. On sopivasti yksityiskohtia tekstissä ja näin. Myös on ihana aika katella sinun ja Nuutin ihania ratsastus kuvia, vieläpä kun Nuudeli on niin suloinen. Ja tietysti luen blogiasi aina uuden postauksen ilmestyessä. =) Varustepostaus vois olla kiva + siihen kuuluis sunkin ratsastus kamppeet.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitoos ! :) Kiva kuulla kun just totakin oon välillä miettiny että eihän mee liian yksityiskohtaseks ja välillä taas että enhän liian pikasesti selitä :'----D Mutta hyvä mikäli on selkeetä ! Haha Nuutti on kyllä :'---) ♥
      Hei juu kiitos, en ollutkaan aatellu, että munki varusteista vois postaukseen laittaa jotain ! :)

      Poista
  12. Tää sun blogi on niiin kiva! Ulkka on upee, värit just kohillaan, ja postauksia on mukava lukee kun ne on niin selkeitä ja pitkiä. Kuvat on superhienoja, enkä keksi mitään parannettavaa ♥ Sinä ja Nuba voisitte esitellä teidän hienot askellajit, eli videolle käynti ravi ja laukka, + koottuna ja lisättynä ne ! :D Sit vielä jotain pohkeenväistöä ja hienoja koulujuttuja mitä osaatte ! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kovasti ! :) Haha joo videoita voisin yrittää saada lisää ! .... hienojen koulujuttujen kohdalla Nuutti voi kyllä sanoa, että "tee ihan keskenäs vaan" ja tulee hienoa videomateriaalia meidän keskusteluista sitten... :D Tai sitte se voi yllättää ja olla ihan super, ei voi tietää ;) Mutta kiitos ideasta, pitääkin tästä lähteä harjottelemaan noita lisättyjä sun muita etten sitte videolla heilu siellä ihan holtittomasti ;D

      Poista
  13. Tykkään hirveesti blogisi ulkoasusta ihanan talvinen<3 Mitkään kirjoituksesi eivät ole tylsää luettavaa ja tykkään erityisesti näteistä kuvista joita aina laitat :)

    VastaaPoista
  14. Blogisi ulkoasu on nätti ja tähän vuodenaikaan sopiva. Se on myös sopivasti muokattu, eli ei ole mitään liikaa, niin että se näyttäisi töherrykseltä. Kirjoitat pitkiä postauksia, mikä on just parasta. Postauksissa ymmärtää mistä on kyse. Kuvia on aina sopivasti. En ole nähnyt yhtäkään postausta missä niitä ois ollu liikaa. ; ) Tosi kaunis blogi ennen kaikkeaan. : ))

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ! :) Hyvä jos ei oo ollu liikaa kuvia tms. ! Välillä iskee niin valinnan vaikeus ja tuntuu että ängen tänne ihan kauheesti kuvia, mutta kai se on parempi kuin ettei ois kuvia ollenkaan :)

      Poista
  15. Tosi kiva blogi! Just tämmösiä jaksaa lukee, ku on nii selvästi kirjotettu, eikä oo liikaa eikä liian vähänkään tekstiä. :) Blogin ulkoasu on myös tosi ihana ja sopii täydellisesti tähän vuodenaikaan! Ja hevosesi on tosi ihana ja hienosti menee! ^^ + Kaikki kuvat on hienoja ja on tosi hyvä kun niitä on nii paljon, että näkee esim. miten hyvin sun hevonen menee ja miten hyvin ratsastat! ;D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kovasti :) Hehe mäkin tykkään usein laittaa useempia kuvia just tonki takia, että kokonaisuus kaiketi hahmottuu sitten paremmin? (:

      Poista
  16. Blogisi on todella selkeä ja hyvä. :) Postaukset ovat myös sopivan pituisia ja kuvat laadukkaita. Sulla on todella upea hevonen! :)

    VastaaPoista
  17. No ensinnä ottaisin esille ulkoasusi; Tuo ylin kuva on todella kaunis ja tunnelmallinen, fontit sopivat mukavasti tunnelmaan. Tuo tausta taasen käy hyvin kuvaan, mutta lopulta jää hiukan tyhjäksi. Kaipaa jotain.. erilaisempaa. Kuitenkin ihan pyöeän 9 arvoinen ulkoasu.
    Teksteistä sitten sen verran, että ne on mukavasti kirjoitettu ja niistä itse tämmöinen perustuntilainenkin ymmärtää ja jopa oppii :) Osassa teksteistä on hiukan liikaa kuvia,kuvat voisivat olla millin tai pari pienempiä ja vierekkäin. Tuntuu, että saa kelailla ikuisuuksiin ennen uuden tekstin löytymistä. Kuitenkin kuvia on mukava katsoa kun teikäläinen on niin mahtava niitä ottamaan, joten ehdottomasti et jätä niitä poies :DD
    Nuutti on todella nätti polle ja työ sovitte ihanan hyvin yhteen :3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ! :) Juu no ton taustan tein tarkotuksella aika haaleeks ja tollasella melko huomaamattomalla kuvioinnilla ettei mene liian sekavaksi, mutta on kuitenkin jotain enemmän kuin vain yksivärinen tausta (: Mutta pitää yrittää parantaa vielä !
      Tosi kiva jos niistä saa jotain irti lukijakin !! :) Hehe joo mulla on vähän vaikeuksia aina valita kuvista muutama niin sitten niitä aina tuppaa tulemaan vähän enempi... :'----D Kokoa jos muuttaa pienemmäksi niin kuvat menevät sitten taas aika pieneen kokoon ;s Ei ole valittavissa mittaa siitä pienen ja keskisuuren kuvan väliltä D: Ja sitten taas tuollaisina isompina vaakakuvina ne eivät mahdu vierekkäin... vaikeaa ! :D
      Mutta kiitos ehdotuksista, yritän parantaa parhaani mukaan ! :) Oi, kiitän !

      Poista
  18. Ihanan pitkiä nuo postauksesi! Huomaa että panostat blogiisi ja pidät sen pitämisestä, itse kun meinaan olla melko laiska omaa blogiani päivittelemään :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ! :) Haha, tällä hetkellä kyllä pidän tästä juu :D Itsellänikin oli vähän sama ongelma tuossa yhdessä vaiheessa...... ;D

      Poista
  19. Tosi kiva tää blogi! Vaikka minusta tuo tausta on vähän levoton, se sopii täydellisesti tuohon yläkuvaan, eikä se siten jää paljoa kaivelemaan..:D Otsikoiden ja tekstien fontit on kivat & sopii yhteen kivasti.
    Tekstisi on mukavan kiinnostavaa, ja sitä jaksaa lukea. Postauksissa on kivasti kuvia, joskus ehkä muutama liikaakin, mutta se ei nyt niin jäärin kauheeta ole, kun niitä on kuitenki kiva kattella. :)

    Niin ja ihana tuo heppasi!(:

    VastaaPoista

Kommentit sekä postausideat ovat aina ehdottoman tervetulleita, kiitos kaikille :) Vastailen heti kun ehdin !