maanantai 23. tammikuuta 2012

Need food to survive

Vapaapäivä ♥ Heräsin hieman ennen kahtatoista, söin (liikaa), lilluin ja peuhasin pihalla koirien kanssa :) Sen jälkeen olikin koko huusholli ihan märkänä kun kaikki neljä puudelia lompsivat sisään hirmuiset lumipaakut jaloissaan... Ehheh :P Nuutilla on viikonlopun ollut vapaata kun olin tosiaan töissä ja muutenkin riitti sählinkiä eilisten koiranäyttelyiden takia. Itse en siis ollut mukana, mutta piti pestä tuota koiraani ja eilen sitten hoidin veljeni kuljetukset jääkiekkoon. En enää illalla seitsemän jälkeen jaksanut tallille raahautua... ;s Tänäänkin oli tiedossa vain kävelyä, koska tuntien takia ei pääse maneesiin enää viiden jäkeen. Suunnitelmissa oli mennä ilman satulaa jossakin, mutta olikin niin kylmä tuuli, etten halunnut jäädyttää korviani... siispä tyydyin taluttamaan.

Kamera oli tänään mukana tallilla, ajattelin että jos saisi tallissa jotain kivoja otoksia Nubasta, mutta ei sitten oikein onnistunut :D Kuvailin ihan turhanpäiväisiä kuvia, eikä joukossa ole varmasti yhtäkään julkaistavaksi kelpaavaa :P Ainiin, Nuudeli sai muuten uuden naapurin kun viereisestä karsinasta muutti toiselle tallille Wiknerin vanha tuntihevonen, Lavretta (snif, itsekin sillä muinoin aika ahkerasti ratsastelin). Tilalle tuli kimo eestinponitamma, Era :) Juuu, Nuutin kanssa sitten ulkona kävellessämme muutama poni innostui hieman juoksentelemaan pihatossa, mutta oli niin pimeää jo (ja kamera tallissa) etten mitään kuvia ottanut. Lisäsin tähän nyt kuitenkin pari kuvaa ööm edellisviikon sunnuntailta kun osuin kerrankin paikalle ponien ollessa pirteinä ! Parhaat spurtit ehtivät tietenkin jo vetää ennen kuin sain kamerani valmiiksi, mutta mutta... kyllä siinä muutamat otokset sai kun ponit olivat intoilujen jälkeen vielä niin halukkaita poseeraamaan ! Kuvissa ponit Etna, Harmony ja Buffalo :)




Nuudeli on kyllä todellinen ahnepallo (miten niin omistaja ja eläin alkavat muistuttaa toisiaan...?) :D Se on oppinut, että pihaton edessä on usein heinän rippeitä ja niimpä se aina, joka kierroksella tallin ympäri kävellessämme pysähtyy siihen pihattoaitauksen eteen (ellen kivenkovaa vaadi sitä jatkamaan kävelyä). Sitten se vihjailevasti kuikuilee mahdollisia heinäjäämiä ja seisoo kyllä kiltisti aloillaan kunnes sanon "ota vain" :D Nuutti on oikeasti ihan hassu kun se tuntuu ymmärtävän niin paljon ! Kerran se karkasi karsinastaan kun olin siivoamassa sen ruokauppia ja ovi oli tietenkin sepposen selällään. Se oli kokonaan käytävän puolella, livistämässä kovaa vauhtia kun huusin "NUUTTI takaisin !" ja oikeasti, uskokaa tai älkää niin hevonen kääntyi ja palasi karsinaansa :D Siitä se saikin sitten hirmuiset kehut ja herkkupalat ;) Harvoin heppanen enää kyllä karsinasta karkailee, mikäli olen itse näköetäisyydellä. Se on oppinut, että jalkojen pitää pysyä kynnyksen toisella puolella ja välillä se oikein ilkikurinen ilme naamallaan nostaa etujalkansa kynnyksen yli käytävälle...... sitten kun sanon "takaisin" niin se nostaa jalkansa taas karsinan puolelle :D Aina ei kyllä tarvitse mitään edes sanoa, riittää kuin katsoo Nuutin suuntaan ja on aikeissa avata suunsa :D Ei -sanan merkityksen Nuutti tasan tarkkaan tietää ja sitä se totteleekin todella hyvin lopettamalla käynnissä olevan toimintansa (esim. karsinan oven auki työntämisen tai boksissa pyörimisen) tuon sanan kuultuaan. On se vain niin fiksu poika ;)

Wää, mutta juu tänään ei sen kummempaa... ! Kohta alkaa Huippumalli Haussa, jota tietenkin pitää mennä katselemaan ! Tämän kauden lemppareitani ovat varmaan... London, Teyona ja Aminat :) Celia saisi kyllä lentää hevon kuuseen, en näe koko tyypissä yhtään mitään, jotenkin ihan tajuttoman rasittava ämmä D: ...mutta jokaisella on makunsa - kaikissa asioissa. Nämä presidentinvaalitkin esimerkiksi tällä hetkellä puhuttavat aika paljon. Monetkaan eivät tunnu käsittävän, että oma mielipide ei ehkä ole se ainoa oikea... :) Vihaan sitä kun ihmiset kilahtavat jos sanoo mitä on asioista itse mieltä. Mutta juu ei siitä sen enempää, alkaa aihekin jo kyllästyttää huoh ;P Tämän postauksen nuo ponikuvaset siis kaikki © minä, nyt häivyn television ääreen moro ! :)

18 kommenttia:

  1. Postausideaksi ehdottaisin varustepostausta, jossa kerrot mitä varusteita Sulla ja Nuutilla on, ja kertoisit missä asioissa mielestäsi voisi varusteiden kohdalla hieman säästää, ja missä taas hieman panostaa (: Ulkoasu on kiva, mielestäni sitä ei tarvitse mitenkään muuttaa. Myös postaukset ovat hyviä, kuvineen päivineen (:

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu varustepostaus on ehdottomasti eniten toivottu postaus ja semmonen on kehitteillä (: Kiitos !

      Poista
  2. Uijui, tykkäsin uusimmista kuvista ihan über paljon. Muutenkin äärettömän nättejä kuvia. Meinasin itsekkin ehdottaa jotain varuste postausta mutta Sonjam ehti ensin. Ulkka on kivan talvisen raikas ja kevääksi voisi suunnitella sitten varmaan jonkin raikkaan vihreän? Tykkään kovasti kirjoitus tyylistä ja ja ja. Oikein ihana blogi!Muuta ei oikein voi sanoa! x)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ! :) Haha joo sitä on tosi monet ehdottanu ja semmonen on ehdottomasti tulossa ! (: Juu maybe ! Jotain vihertävää oon itekki aatellu, mutta saa nyt nähdä ! ;)

      Poista
  3. Miten saat noin hyvii pääkuvii poneista? rapisteletko namipussii vai?? :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha, noi oli tosi pirteinä tollon ku noi kuvat otin :D Ne veti siinä pihatossa rundia ja sitten korvat töttöröllä puhis siinä kattelemassa ku kuvasin ;) Muullon ne ei oo ihan niin uteliaita, mutta kyllä ne yleensä nostaa korvat HETKEKS pystyyn kun maiskuttaa tai jotain :D Pitää olla nopee ! ;)

      Poista
    2. Aaa, okei, kiitti vinkistä, pitäs meinaa mun saada yks pääkuva yhest piensuokista, jol käyn ratsastaa ns. yksityistallilla:D

      Poista
    3. Haha okei, toivottavasti onnistuu ! :)

      Poista
  4. oh, kuinka suloisia kuvia ;__; itsekin niiiiin haluaisin tallille, saada hoitohepan tai edes päästä ratsastamaan kerran kuussa. Ei ole varaa semmoiseen lystiin. Ethän kerro kenellekään jos käyn hakemassa nuo ponit itselleni? Otan ne tänne koulun asuntolaan, ei kukaan huomaa =3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ! Voi harmi, onhan tää kyllä aika kallista hupia joo ;s Haha joo en hiiskahdakaan, noi on niin pieniäkin, että helposti ne kuskaa pois vaikka auton takakontissa ! ;)

      Poista
  5. Ai vitsit kui ihanii nää kuvat!<3 ja ei oo tullu blogiis lueltuu ihan hetkeen mut nythän oikeen innostu taas lukee ku näkee mitä kaikkee mielenkiintosta sä ja Nuutti ootte puuhaillu! Ja tää blogin ulkoasu on nykyää yleisestikki tosi ihana ja sopii niin hyvin tähän talviseen vuodenaikaan. tuo on kans kiva tos ylhäällä noi etusivu, minä ja hevoseni kun ne on tollai eriksee laitettuu ja tää blogi on muutenki tosi selkee nykyää et oikein ilolla lukee näitä postauksias! Ei täst kyl ees keksi mitää kritiikkiä, jatka vaan samaan malliin (;

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ! (: Tosi kiva jos on mennyt parempaan suuntaan sitten ! :D Yritän parhaani ;)

      Poista
  6. Todella hieno ja taidokkaasti tehty blogi! Rakastuin tässä postauksessa eteenkin tuohon kimoon polleen, niiiiin suloinen. :3

    Sitten postaus ehdotus; perehtyisit joskus enemmän Nuutin arkeen (ja omaasi myös). Kertoisit, mistä Nuutti erityisesti tykkää ja mistä ei. Jotain kuvia Nuutin mielipuuhista olisi myös kiva saada. Ja jos kertoisit myös vaikka, että mistä itse tykkäät eniten ja mitkä ovat sun mielestä Nuutin parhaat puolet!

    Talleilla itse en ole käynyt moneen vuoteen, teini-iässä kaikki epäsopiva tuli kuvioihin ja siihen se sitten jäi. Nyt kuitenkin tuli into käydä katsomassa heposia pitkästä aikaa! Ehkä jo huomenna suuntaan tallille monien vuosien jälkeen.

    Pitää kyllä alkaa seurailemaan tätä blogia useemmin, tosi mielenkiintosta luettavaa! Kaunis muutenkin kokonaisuutena. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon ! :) Hih, se on kyllä hirmu sulonen ! Joo kiva idea, jotain tollasta voisin myös ruveta kehittelemään !! (:
      Voih ! Suuntaa ihmeessä, ehkä sitä jopa innostuu uudestaan... ;) Voi kuinka kiva kuulla, kiitos vielä !

      Poista
  7. hui apua tää sun blogis on hieno!:o tykkään näistä sun kuvista toositoosi paljon:o liityin lukijaks:)

    http://www.ihavestoryinmyheart.blogspot.com/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi kiitokset !! :) Sunki blogi on tosi kiva !

      Poista
  8. En ite oo vielä saanu aikaseksi omaa blogia, mutta tää on niin ihana. Ulkoasunki kun näkee, tulee semmonen fiilis että tästä haluu ottaa selvää. Upeita kuvia ja hieno muutenki. Tosiaan Nuutista ois kiva saada vielä lisää tietoo, ja sitten se varustepostaus olis huippu. Hienosti ja taidokkaasti kirjoitettu ja toteutettu blogi.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla ! :) Okei, tarkempi Nuuttipostaus siis listalle sitten kun olen tuon varustepostauksen saanut tänne ;) Kiitos !!

      Poista

Kommentit sekä postausideat ovat aina ehdottoman tervetulleita, kiitos kaikille :) Vastailen heti kun ehdin !