lauantai 21. tammikuuta 2012

A piece of summer

Ah jouduin kuin jouduinkin tänään lumitöihin, heti kahdeksalta aamulla - how nice ! :) Ehkä fiilikset ovat hieman paremmat sitten kun saa tilin ensi kuussa, hehhe :P Saisi kyllä oikeastaan tuo lumen tulo pikkuhiljaa riittää... luulen että pellollakin sitä on ihan tarpeeksi niin, että voisin joku päivä lähteä tuon hirmumenijä-Nuban kanssa sinne peuhaamaan ! Jos vaikka saisi kuvaajankin taas mukaan... ;)

Minun on pakko myöntää, että pidän talvesta (oi kyllä, ihan totta !), omalla tavallaan. Rehellisesti sanottuna, en osaa oikein laittaa vuodenaikoja paremmuusjärjestykseen. Etenkin täällä Suomessa jokaisessa niistä on jotakin hienoa ja erilaista ! :) Vaikka talven kovimmat pakkaset eivät aina lukeudukaan niihin mukavimpiin keleihin, niin kyllä ne kestää. Mikäli et keksi yhtäkään hyvää syytä pitää talvesta, niin annan sinulle muutaman ehdotuksen ! a) ei ole ötököitä b) luminen maisema on ihan tajuttoman kaunis c) hiihto-/pulkkaratsastus on hurjan hauskaa d) pulkkamäet ja laskettelurinteetkin ovat kivoja e) talvinen ilta tuoksuu ihanalta f) eläimistä saa lumihangessa aivan älyttömän ihania kuvia, etenkin pakkasilla kun hengitys huurustuu g) lämmin kaakao ei muulloin maistu yhtä hyvältä h) pellolla lumihangessa saa hevosen kanssa kunnon treenit ja i) mikäli sattuu sinne tipahtamaan, alusta on pehmeä ! Siinäpä nyt muutama syy tykätä talvesta :) Kai edes yksi nappasi?

Itse yritän nyt oikeasti nauttia tästä talvesta kun viimein on luntakin ! Vaikka kuvatessa sormet jäätyvät ja tallilta kotiuduttua varpailla kestää aikansa sulaa, niin yritän olla valittamatta... :D Vaikeaa se voi toisinaan olla, mutta... kyllä sitä sitten kesän kuumuudessa, itikanpuremia auki raapiessaan taas kaipailee näitä pikkupakkasia ;) Koska tänään oli (ainakin aamulla aikaisin) varmaan tuon tuulen takia melko kylmä ja kirosin töissä jäätyneitä korviani (sekä lunta joka lensi naamalleni kun idioottina lapioin sitä ihan miten sattuu...), katsoin oikeudekseni siirtää ajatukset hetkeksi kesään ! Odotan todella innolla tulevaa kisakautta Nuutin kanssa sekä kuvauskautta siinä samalla ! Suunnitelmissa on muutenkin hirmuisesti kivoja juttuja - varmasti odottamisen arvoisia :) Viime kesä oli ihan kiva, aika rauhallinen ja mukaan mahtui paljon hyviä reissuja yms. Välillä on oikeasti ihanaa vain lojua kotipihalla ottamassa aurinkoa ja huudattaa musiikkia niin, että unohtaa kaiken muun. Liitinkin tähän nyt liudan biisejä, joista itselleni niin tulee kesäfiilis ! Monet näistä ovatkin teille varmasti jo tuttuja, mutta ei se mitään :)

Shakira ft. Freshlyground - Waka Waka
Aivan ihana biisi edelleen, vaikka onkin jo "vanha" ja moneen kertaan kuultu. Etenkin 2010 kesällä tämä biisi soi meillä ja paljon... ! Tämän säestämänä kannustimme Espanjan jalkapallon maailmanmestareiksi ;) Parhautta !

DJ Antoine vs. Timati ft. Kalenna - Welcome To St. Tropez
Mitähän tästä nyt muuta voisi sanoa, kuin että ihan älyttömän hyvä kesäbiisi ! :) Tekisi melkein mieli pakata laukut ja lähteä St. Tropezin lämpöön... !

Jessy Matador - Allez Ole Olé
Vaikken Ranskasta ja ranskan kielestä niin pidäkään (olin ranskalaisessa päiväkodissa ja siitä eteenpäin ranska oli A1 -kieleni lukioon saakka eikä oikein innostanut...) niin tämä biisi saa kyllä hyvälle mielelle ! :)

Jennifer Lopez ft. Pitbull - On The Floor

Harmittavasti radiossa melko puhki kuluttettu biisi, mutta iskee minuun edelleen kun viimeaikoina ei ole juurikaan kuullut :) Nuo Lambadan sävelet saavat ikäväni Espanjaan kasvamaan...

Akcent - King Of Disco
Suosituksen avulla löydetty biisi joka omalla kohdallani ainakin toimii hyvin fiiiksen nostattajana ;) Ilmeisesti siis romanialainen bändi (?) ja täytyy sanoa, että olen iloinen kun tuohon törmäsin (:

Michel Teló - Ai Se Eu Te Pego
Viime aikoina hirmuiseen suosioon noussut ihana, pirteä kesäbiisi ! :) Tämäkin on sen tyylistä musiikkia, mitä Espanjan kaduilla paljon kuulee ♥ Me like !

Liitin tähän alle vielä yhden suosikkikuvistani kesältä 2011 :) Siinähän on siis Nuudeli laukkailemassa laitumella ja kuvan olen ottanut itse ! Vanhoihin kuviin on aina mukava palata ja katsella niihin tallennettuja, unohtumattomia hetkiä (: Etenkin nuo kaikki kesäkuvat ovat näin talven kylmillä ihania muistella ! Pieni pala lämpöä pakkasen keskelle :) Nyt menen kuitenkin taas ottamaan iloa irti talvesta ja lähden noiden pikkuruisten puudelien kanssa metsään juoksentelemaan ! ... ensin pitää toki pukea kaikille nuo takit ja töppöset :D Viimeinen muistutus muuten tuosta kysymyspostauksesta vielä tähän loppuun :) Vastauspostaus on tulossa nyt seuraavalla viikolla niin pian kuin suinkin ehdin kaikkiin kysymyksiin vastailemaan. Heido !

16 kommenttia:

  1. Kyllä siinä niin käy että talvella ajattelee väkisinkin kesää (: Tää "Nuutti" heppa on kyllä ylisöpö <3 Niin ja mulle tulee noista muutamista kappaleista myös kesä mieleen :D Ja sitten vielä tää sun blogin ulkoasu + nimi ... On ihan parhaat ja yhdistettynä syntyy täydellisyys :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha niimpä - ja välillä myös toisinpäin ! ;) Hih niin se on ♥ Kiitos kovasti ! :)

      Poista
  2. Aivan ihanan pirteä blogi! Lueskelin näitä tekstejäsi läpi ja ne olivat kaikki kivoja ja huolella mietittyjä. Yhteenkään typooen en törmännyt ja sait hymyn huulilleni monta kertaa. Etenkin tästä postauksesta pidin paljon, koska olen talvi-ihmisiä :) Valitsemasi biisit saivat ihanasti kesän mieleen ja kvakin oli aivan ihana. Mukavaa kerrankin lukea blogia, jossa on panostettu kaikkiin pieniinkin yksityiskohtiin eiikä vain päivitellä säätä tai päivän asua. Todella laadukasta tavaraa!

    Pakko vielä mainita tuo banneri, koska se on aivan ylihieno!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha tosi kiva kuulla, että pidät kokonaisuudesta ! :) Kiitos paljon !

      Poista
  3. Kyllä talvi on ihanaa aikaa. ;>> Kaikki nuo sun mainitsemat dyyt pitää talvesta on kyllä ainakin mun kohdalla totta. Vaikka talvi ei aina niin kivalta tuntuiskaan, vaan ajattelis kesää, niin kyllä varmaan joskus kesän kuumimpina päivinä ajattelee, et olispa talvi, niin ei olis näin kuumaa ;__D

    VastaaPoista
  4. Ekaksi haluan sanoa pari sanaa blogin ulkoasusta:
    Blogin ulkoasu on yksinkertainen mutta tässä tapauksessa se on vain hyväksi.Värit sopivat hyvin yhteen kuvan kanssa (jossa Nuutti on ylisöpö),Blogin tausta on ihana tuommoinen kiekura kukka.Kuvassa oleva fontti on ihana ja niin myös blogin nimi,teksti vaan voisi olla hiukan isommalla. Blogi on talvinen ja se tietysti sopii myös vuodenaikaan ;)
    Blogin ulkoasu on parantunut huimasti entisesti ja tämä on enemmän mieleeni kuin se vanha.
    Nuo linkkipaikat (vai miksi niitä nyt sanotaan) tuossa kuvan alla ovat myös hyvin valitut ja sopivat ulkoasuun.
    Näin yleisesti upea ja yhtenäinen ulkoasu :)
    Sitten tästä postauksesta:
    Tämä postaus oli minusta kaikkein paras.Ehkä sehn takia koska siinä oli kesäisiä/keväisiä biisejä jotka saavat kesä/kevät fiiliksen päälle.
    Nuutti on aivan ylisöpö tuossa kuvassa ja se saa myös kesä/kevät fiilikseni täyteen vireeseen.
    Nuo syyt pitää talvesta jutut ovat aivan ihania ja siavat minutkin ajattelemaan positiivisesti kinoksia ja niitä ikuisia lumitöitä ;)
    Olen kyllä aivan samaa mieltä kuin Ansku: Sitten kun on kunnon helle niin siinä pakoltakin saa itsensä toivomaan pikku pakkasia ;D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos pitkästä kommentista ! :) Tosi kiva kuulla, että uusi ulkoasu on kivempi kuin vanhat, ehkä tässä sitten pikkuhiljaa kehittyy... ;D
      Hihi, itekki kun vanhoja kuvia juuri selailin niin toi otos sai kyllä mulleki ihan kesäfiiliksen ! :D

      Poista
  5. ah, tää on ihana ;) Itsekin pidän kovasti talvesta, välillä kuitenkin kaipaa kesän ja etelän lämpöön, halusi sitä tai ei ♥ Oikeastaan kaikki syyt aasta iihin ovat talvessa ihaninta, en vain enää kovasti pulkkamäessä käy, enkä hiihtoratsastukseen uskalla mennä, jos vauhti huimaa pientä pääraukkaani :D tykkään kyllä - edelleen - todella näistä teksteistäsi :) aivan ihania! Olen myös kaikki noista biiseistä kuunnellut miljoonasti, aivan mahtavia jokainen! Hyvää talvea, ja kesän odotusta! ;) ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ! :D Haha mua välillä rupee lapsettaa niin että on ihan pakko lähtee laskemaan pulkalla :D Ja isommalla porukalla on kyllä kiva mennä jollain muovipussiviritelmillä sun muilla, saa aina hyvät naurut ;D ! Ite oonki mieluummi hiihtoratsastukses siel hevosen selässä :D ! Vaikka kyllä siellä suksilla/pulkallaki on hauskaa, oon vaan ihan surkee enkä pysy yhtään pystyssä....... :D Jee, kiva kuulla että tykkäät (:

      Poista
  6. Moi!

    Sulla on upee blogi, se on kaikessa yksinkertaisuudessaan ihanan selkeä ja kaunis. Olet taitava kuvaaja, sulla on hyvä kamerasilmä. Blogiasi on kiva lukea, sillä myös kirjotat sujuvasti ja selvästi omana itsenäsi. Kuvat tekevät blogista virkistävän ja antavat mukavan elämyksen lukijalle x) On enää vaikeaa pistää tuosta paremmaksi, mutta voisit vielä vähän panostaa tekstiisi mitä kirjoitat - lähinnä jättää turhia hymiöitä pois ettei niitä pomppaa joka väliin. Ja teksti saisi olla hitusen isommalla. Voisit myös joskus tehdä joitakin videopostauksia, tai vaikka vastata jengin kysymyksiin, mikäli niitä on. P.S. kuuntelet myös hyvää musiikkia! Löydän aina jonkun joka on pakko ladata omaankin Ipodiin kuunneltavaksi x) Terv. Kumppari

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ! :) Joo mulla on tapana käyttää aika paljon hymiöitä....... heh.
      Kysymyspostaus juuri olikin ja vastauspostauskin näkyvillä jo (: Kiva jos tykkäät ! ;)

      Poista
  7. Hei!
    Blogisi ulkoasu on mielestäni upea ja sopii näihin sun postauksiin hyvin. Kuvat ovat laadukkaita ja hyviä. Kirjoitat hyviä postauksia. Tämä postaus on mielestäni paras minkä olen ikinä lukenut. Mun mielestä tätä sun blogiasi ei tarvi mitenkään parantaa, koska täähän on jo paras mun mielestä.=)

    VastaaPoista
  8. Vautsi miten ihania ja upeita kuvia blogisi sisältääkään! Tykkään kovasti myös tuosta logo kuvasta ylhäällä. Blogi tekstisi ovat sopivan pitkiä jotta niitä jaksaa kiinnostuksella lukea :)Olen myös nähnyt suurimmalla osalla blogin omaavista linkit yms oikealla puolella tätä varsinaista tekstiosuutta ja tykkään siis sinun erilaisesta ratkaisusta asettelujen kohdalta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, tosi mukava kuulla että tykkäät ! (:

      Poista

Kommentit sekä postausideat ovat aina ehdottoman tervetulleita, kiitos kaikille :) Vastailen heti kun ehdin !