maanantai 16. tammikuuta 2012

Wanna spend every tomorrow with you


Siskoni tosiaan lupasi tulla tänään kuvailemaan minua ja Nuuttia, mutta eipä hän sitten yllättäen halunnutkaan vaivautua -.- Juuri tuo on niin rasittavaa, että sanoo lähtevänsä mukaan ja sitten yhtäkkiä viimetipassa ilmoittaakin ettei tule ! Ärh... No, lähdin sitten kaksin kamerani kanssa ja mietin, että mitähän sitä tänään oikein tekisi... Ajattelin joka tapauksessa pitää kävelypäivän ja vaihtoehtoina oli a) maneesissa ilman satulaa b) yläkentällä ilman satulaa c) maastossa ilman satulaa d) maastossa taluttaen ja e) maastakäsin työskentelyä yläkentällä. Koska minua masensi ajatus mennä pyörimään ruuhkaiseen maneesiin, päätin suunnata kulkuni yläkentälle valiten siis vaihtoehdon e !


Kenttä oli toiselta pitkältä sivulta aika jäinen; siellä viiden sentin lumikerroksen alla oli sellainen ihan mukava luistinrata. Toinen sivu ja päädyt olivat kuitenkin melko hyvässä kunnossa niin pyrin sitten pyörimään niissä, Nuutillakin kun on kengissään vielä ainoastaan nuo kantahokit. Alkuun taluttelin Nuuttia ja päästin sen sitten irti. Heppa olisi vain halunnut jäädä paikoilleen pällistelemään, joten piti välillä hieman raipalla avittaa. Tein ihan perus pysähdyksiä, peruutuksia sekä liikkeelle lähtöjä ja pyrin saamaan Nuutin kuuntelemaan minua ihan pienillä liikkeillä. Väistättelin hevosta erilaisilla urilla ja vaadin sitä kulkemaan sujuvin ristiaskelin takapää koko ajan aktiivisena. Tällainen puuhastelu on ihan hauskaa vaihtelua ja kasvattaa tietenkin hepan hallittavuutta kun ei ole ratsailla. Nuuttisellakin rupesi puuhastellessa ihan suu vaahtoamaan ;) Harmi ettei kukaan tänään ollut ottamassa videomateriaalia kun yhdessäkin vaiheessa Nuutti oli niin super söpönen ! Kävelin sen edellä ja pyysin sitä pysähtymään ihan normaalisti laittamalla käden sivulle ja sanomalla "seis". Menin itse hieman kauemmas, jotta saisin napattua hienosta poikasesta pari kuvaa. Hevonen poseerasi oikein innokkaana ja kun sitten tarpeeksi monta kuvaa räpsittyäni sanoin "tule" ja taputin jalkaani, niin Nuutti käveli perääni kuin koira :D Voi että se osaa olla niin hellyyttävä ! :)


Sain ukkelista paaaaljon kivoja kuvia, joista tässä näkyvillä muutamia :) Sormet jäätyivät kyllä todella nopeasti kun otti hanskat hetkeksi pois käsistä :s Olihan tuolla joku -7 astettakin, hyrr. Lisää lunta vain kiitos niin päästään pellolle kunnon hankitreeneihin ! Jihuuu, keskiviikkona irtohypytän Nuutin ja Laura tulee mukaani kuvailemaan ! :) Ehkä käyn itsekin selässä hyppäämässä muutaman pompun pitkästä aikaa :P

Siivosin tänään muuten ahkerana miedän tallikaappimme ! Se onkin ollut aikamoinen sekasotku jo pidemmän aikaa hehheh, kotiin lähti aika monta muovipussillista turhaa tavaraa... :D Harjapakin siivoilen sitten kun saan sen uuden lootan. Hahmottelin tässä vähän sitä varustepostaustakin ja siitä voi tulla hieman... pitkä? :D Otin tänään itseasiassa kuviakin sitä varten joistakin riimuista ja loimista yms. Voi mennä hetki, että saan kaiken "tarpeellisen" kuvattua... :D Mutta juupeli... taidan tästä häipyä SYÖMÄÄN ! En ole koko päivänä syönyt mitään, joten hieman kurnii masussa. Nam nam kanapastaa... 

Kaappi ennen...
... ja kaappi jälkeen :) Huomatkaa mm. Nuutin taulu sekä hieno Espanja -riimu !
Tässä vielä tuo taulu lähikuvassa :) Ostettu kai vuonna 2007.

6 kommenttia:

  1. useesti kysytty mutta mikä kamera ja objektiivi sulla on? :o tosia laadukkaita kuvia!
    ps. kivaa tekstiä! : ) näitä on kiva lulkea

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulla on tällä hetkellä runkona Canon EOS 60D ja nää kuvat oon ottanu kahella objektiivilla ku vaihtelin välillä :D Noi kolme ylintä Nuuttikuvaa oon ottanu tolla Canonin EF 70-300mm 1:4-5.6 IS USM ja muut Canonin EF-S 18-135mm 1:3.5-5.6 IS putkella :)
      Kiitos, tosi mukava kuulla !! :)

      Poista
  2. Ihana tuo Nuutin taulu! :D

    VastaaPoista
  3. Voivoi, olen käynyt varmaan kaikki sinun blogikirjoitukset läpi! Rakastan tyyliäsi kirjoittaa. Alussa mainitsinkin, sujuvaa, selkeää ja rentoa. Tämä postaus pisti silmääni, johtuen varmaan aivan mielettömän upeista kuvista. Nuutin taulu on mielettömän hieno, toisinsanoen suloinen. Mielestäni hevosen nimi passaa sille todella hyvin. Castello, Nuutti.. mmmh :3 Olisi kiva jos pystyisin itsekkin tekemään kaikkea kivaa hevosten kanssa, mutta lähellä ei ole mitään tallia ja mielellään en menisi paikkaan jossa on paljon ihmisiä. Mutta takaisin blogiisi. Ääähh ois vaikka mitä kerrottacaa sinun blogista, mutta tuskin tekstit mahtuu tähän :DD Kuinka korkea muuten Nuutti on?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Vooi kiitos ! :) Haha mustaki toi taulu on aika passeli Nuutille ;) Vaikka ei se kyllä enää oo niin "laiska" mitä sillon vuonna 2007 luultiin :D Voih, ymmärrän kyllä että isot tallit eivät kaikkia oikein houkuttele ;s Toi Wikner, missä Nuutti asuu, on aika iso paikka. Mutta toisaalta oon alottanu siellä jo melkein kymmenen vuotta sitten niin oon vähän kasvanu siinä mukana ja kivoja ihmisiä siellä on (: Mutta pienemmissä paikoissa tosiaan ehkä helpompi päästä mukaan porukkaan näin yleisesti ottaen. Nuutti on säkäkorkeudeltaan kai about 167cm :)

      Poista

Kommentit sekä postausideat ovat aina ehdottoman tervetulleita, kiitos kaikille :) Vastailen heti kun ehdin !