keskiviikko 11. tammikuuta 2012

You're one in a million and I love you so

Okei, tänään on vähän ketuttanut yksi jos toinenkin asia... Ensinnäkin, rupesin aamulla melkein itkemään unenpöppörössä kun heräsin kännykän herätyskelloon aikaisemmin mitä piti, sillä olin taidokkaasti laittanut sen herättämään 8.30 -.- Jokin vanha aika siis jäänyt sinne enkä ollut tajunnut korjata... Ja hei älkää ikinä tehkö sitä virhettä, että laitatte herätyskellon ääneksi jonkun biisin mistä tykkäätte... siitä nimittäin tulee muutaman karmean aamuherätyksen jälkeen hyvin äkisti todellinen inhokki. Eli siis, pitää varmaan mennä lataamaan Justin Bieberiä...... :) No ei, anteeksi. Minulla ei ole mitään Bieberiä vastaan, hänen musiikkinsa ei vain iske that's it. Jotenkin tuosta vain on tullut melko yleinen läppä... :D


Eilen sain suostuteltua siskoni lähtemään tänään mukaan tallille, kuvailemaan siis tietenkin ! Jes ! Hain hänet yhdeltä koulusta ja ajoimme siitä suoraan tallille. "Ilokseni" huomasin, että Nuutti oli vaihteeksi siirretty aamutarhasta iltaan... -.- Eli siis se oli seissyt aamun sisällä ja mennyt alle tunti sitten ulos (vaikka olen sen aamutarhaan toki merkinnyt kaikkina päivinä)... Tuo on niin rasittavaa, kun ei koskaan tiedä missä vuorossa heppa on ulkona ! Jos tarhoja ei ole tarpeeksi, niin eikö sitten voisi edes heittää hevosia ulos siinä järjestyksessä kun niiden nimi on listassa eikä vain randomilla siirrellä. Nopeat syövät, hitaat eivät - se periaate tähän kiitos; eli ne jotka ensimmäisinä listaisivat hevosensa aamuun, myös pääsisivät sinne ja kun tarhat loppuvat niin viimeiset nimet siirrettäisiin iltaan. Eri asia sitten jos on joitakin toiveita tarhavuoroista esim. kisojen tai eläinlääkärin takia; sellaiset voi tietenkin päästää tavallaan listan ohi. Jotkut ovat kuitenkin hyödyntäneet tuota toivomista kirjoittamalla tarhalistaan "liikutus ip", jotta pääsisivät aamuun... No öö? Luultavasti kaikilla hevosensa aamuksi ulos haluavilla on aikeina suorittaa liikutus iltapäivällä........... Mutta niin... todella hankalaa kyllä kun pitäisi sitten varmaan olla joku meedio, että voisi suunnitella mitä minäkin päivänä heppansa kanssa tekee. Tiedän myös, etten todellakaan ole yksin tämän mielipiteeni kanssa noista tarhajutuista ja me ainakin olemme siitä tallinomistajallekin maininneet, mutta eih... Tänään meni siis ulkoilupäiväksi.

Rapsuttelutuokio... :) Nuuttinen on aika söpö kun se useimmiten itse aloittaa ensin tuon nyhväämisen huulensa kanssa ja sitten pitää tietenkin etsiä jostakin hyvä rapsutuskohta (:

Vein Nuutin yläkentälle, jossa taluttelin sitä hetken aikaa ja päästin sitten irti jos se olisi vaikka halunnut vähän juosta. Pohja oli yllättävän hyvässä kunnossa vaikka tietenkin siinä hiekan päällä oli sellainen inhottava märkä loskakerros, mutta liukasta ei onneksi ollut. Eipä Nuuttia kyllä kamalasti kiinnostanut intoilla, se vain seiskoskeli ja maleksi perässäni ympäri kenttää. Hevosen ilme kirkastui kun kaivoin taskusta porkkanaa ja sen jälkeen se seurasikin minua niin skarppina ! Juoksemaankin lähtiessäni se ravasi vieressäni oikein kuulaisena poikana ;) Sisko napsi meistä nuo muutamat ihanat yhteiskuvat ja minä sitten Nubasta vielä nassukuvia. On se vain niin lutu Ulkoilimme heppasen kanssa reilun tunnin ajan ja hyvin siellä sohjossa juoksennellessa kyllä kengät kastuivat :) Harmittaa tosiaan "hieman", että Nuutti ei nyt päässyt aamulla tarhaan ja sai ulkoilla vain reilut pari tuntia mutta no can do... Tuolla tallilla on todella paljon hyviä puolia, mutta jotkut asiat eivät vain tunnu toimivan.


Mutta tosiaan whii kuvamateriaalia tuli taas ja tässä tämän päivän otoksia onkin näkyvillä useampi :) Nuo kolme yhteiskuvaa sekä alimmaisista pääkuvista oikeanpuoleinen © siskoni Jonna ja muut © minä ! Meinasin kirjoittaa, että kivaa kun sai Nuuperosta lisää talvikuvia, mutta sitten mietin että ehei... ei tuolla mikään talvi kyllä ole :( ... mutta ehkä nuo silti lasketaan talvikuviksi kun näkyy valkoista taustalla :)

Valkoista oli myös kotonamme kun tulimme tallilta... nerokkaat pikku puudelimme olivat päättäneet repiä pissavaipan riekaleiksi ja sepäs olikin oikein mukavasti tehty ! Minä suorastaan hymy pyllyssä tuolla konttasin pitkin olohuoneen lattiaa keräilemässä sitä silppua pois. Kiitos rakkaat piskit :) Sain onneksi lohdutusta kun kävimme isän kanssa kaupassa ja hän osti minulle Maraboun minttukrokantti suklaalevyn ♥ Leffailta (klo 21.00 TV5: Luunkerääjä & klo 23.45 Canal+ Action: Paranormal Activity 2) here we come ! ;)


Mikäli ette muuten näitä biisejä ole kuulleet niin suosittelen ehdottomasti kuuntelemaan ! :) mm. nämä siis pyörivät tänään kun otti hattuun ! ;) Couldn't live without music ! ♥

E N R I Q U E   I G L E S I A S   -   I   W I L L   S U R V I V E


C H E R Y L   C O L E   -   A M N E S I A


K I D   C U D I   -   S K Y   M I G H T   F A L L


M O H O M B I   -   S A Y   J A M B O


D O N K E Y B O Y   -   C I T Y   B O Y

10 kommenttia:

  1. Blogisi on ihana! :3 postausehotuksena: 5 tärkeinta asiaa elämässäsi :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ! :) Ooh kiitos, ton voisinki tehä johonki välii ;) !

      Poista
  2. blogisi on upee ja ihania nää postaukset <3 tosi pitkiä mut kuitenki jaksaa lukea !;3 kuvat on mitä upeimpia (--: postausehdotuksena; missä olet matkustellut jos olet? (:

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitän ! :) Ja toiki on tosi hyvä idea, voisin ruveta kehittelee ! :D

      Poista
  3. Ihana blogi <3 <3 ja ihania kubia :) Voisit esim kertoa että oletteko käyneet kisoissa ja missä päin ja miten olette sijoittuneet =)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos !! :) Joo niin voisin, vaikkei kauheesti ulkopuolisissa olla käytykään :D

      Poista
  4. Postauksiin ei oikeastaan ole mitään parannusehdotuksia, mutta suurta plussaa on se, että lähes jokaisessa on paljon ja hyvälaatuisia kuvia!
    Postausehdotuksena kuitenkin olisi jonkinlainen varustepostaus tai esimerkiksi 5 parasta ja huonointa hetkeä Nuutin kanssa. :)
    Ulkoasuun ei ole mitään moitittavaa, päinvastoin! Ja kevättä kohtihan tässä ollaan menossa, niin sitä ajatellen seuraava ulkoasu voisi olla joku vihreän sävyinen? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, mukava kuulla että tykkäät ! :) Varustepostaus on tuloillaan ja kiva idea tuo toinenkin ehdotus ! Voisin koettaa sitäkin toteutella johonkin väliin ;)
      Joo vihreä voisi olla aika nappi väri ja mietin sen kaveriksi vähän jotain beigeä tai oranssia? (:

      Poista
  5. Aivan ihania ja hyvälaatuisia kuvia oli paljon ja tekstit oli ihanan arkisia, just semmosia mihin itellä on helppo samaistua. Tää ulkoasu mikä sulla on täällä on ihanan talvinen ja rauhallinen, paitsi ehkä toi yläkuva missä on Nuutti <3 Niin ja tietty oot super onnekas ku sulla on niin ihana pieni, iloinen isokorvainen, söpö Nuutti :) Rapsuja sille !

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos hirmusesti, kiva jos tykkäät ! :'---) Nuutti on kyllä ihana pikku ukkeli ♥ toimitan rapsutukset sille heti ensi tilassa (vaikkakin vähän myöhässä kun huomasin kommenttisi vasta nyt :'----D) ;) !

      Poista

Kommentit sekä postausideat ovat aina ehdottoman tervetulleita, kiitos kaikille :) Vastailen heti kun ehdin !