tiistai 17. huhtikuuta 2012

Need for speed

HYVÄ HAKIJA
Olet pyrkinyt opiskelemaan hevostalouden perustutkintoa Ypäjän Hevosopistolle. Yhteishakutietojen perusteella Sinut on valittu Ypäjän Hevosopiston soveltuvuuskokeeseen.

Ahaa ! Ensimmäinen opiskelujani koskeva kirje tuli siis tänään postissa ja Ypäjältä... :D Se oli siis yhteishakuni 5. vaihtoehto, koska en halunnut jättää mitään kohtaa tyhjäksi hehe. Hm hmm... toivon mukaan muualtakin alkaa pian kuulumaan.

Tänään Nubalilla oli "kävelypäivä" eli siis... piti kävellä, mutta eihän siitä mitään tullut kun heppa oli niin pirteänä ! Taluttelin sitä alkuun yläkentällä (jonne matkatessamme se "pelkäsi" kaikkea mahdollista olematonta) ja päästin sitten irti. Ensimmäiseksi heppanen tavalliseen tapaansa meni piehtaroimaan ja istui taas niin söpönä siinä hetken aikaa puolta vaihtaessaan (: Sitten Nuutti rupesikin vetämään sellaista rallia että oksat pois ! Minun ei kertaakaan tarvinnut sitä liikkeelle husia, päinvastoin... yritin vähän väliä vähän rauhoitella menoa, kun rupesi kierros kierrokselta vauhti vain kiihtymään. Kuvat epäonnistuivat tänään aika hienosti... en tosiaan tiedä missä esim. tarkennukseni on seikkaillut. En vain jotenkin keskittynyt yhtään... Oli siellä muistikortilla onneksi joitakin ihan julkaisukelpoisiakin kuvia niin sain pari tänne näytille. Tuollainen lännen nopein... ;)


Tuli muuten kunnon the horse whisperer olo kun Nuudeli kerran tykitti kentän päädystä suoraan kohti minua ja stoppasi kuin seinään kun kohotin käteni :D Sitten se jäi siihen aloilleen puhisemaan ja odottamaan että tulin luokse. Formuloinnin jälkeen kävelin heppasen kanssa melkein puoli tuntia, pidin sen loppuajankin vapaana ja voi että se on lutu kävellessään perässäni kuin koira ♥ Se tuli kiltisti seuraten kaikki ihmeellisimmätkin kuviot, mitä pitkin kenttää vaeltelin... :D Välillä jos se jäi jälkeen maailman menoa ihmeteltyään, niin hirveä kiihdytys tai pienellä hölkällä minut taas kiinni. "Älä jätä" :D Tein siinä kävellessä myös useita pysähdyksiä ja peruutuksia, ne toimivat tavalliseen tapaansa ilman ongelmia. Yritän saada siskon joku päivä ottamaan videokuvaa meidän maastakäsin juttusistamme... :)

Tästä viikosta on tulossa Nuutille taas aika rento, sillä minä olen perjantaista sunnuntaihin töissä tuolla Tampereen hevosmessuilla ja ööm keskiviikosta en vielä tiedä, oli puhetta että roudaisimme joitakin kamoja sinne jo valmiiksi. Torstaina olisi siis ainoa päivä kun loppuviikosta tallille pääsen, enkä tiedä mitä on ohjelmassa silloin. Melkein olisi pakko ratsastella heppa läpi, mutta pitää katsoa mikä itsellä on olotila. Olen nimittäin hieman kipeä... eli mikäli on vähänkään huono olo niin luultavasti käyn vain maastossa kävelemässä tai vastaavaa. Yritän nyt pitää itseni tässä kunnossa, sillä olisi aika kurjaa olla viikonloppuna sitten ihan tööt... :D Ensi viikolla alkaa sitten taas tiukka treeni, tähtäimessä tosiaan nuo 5.5. rataharkat kotitallilla ja Helppo A:4 ! Kevyempinä päivinä on sitten ohjelmassa varmaankin taas noita kuvauksia Sofian päättötyötä varten....... ;)

Mutta wää kohta alkaa Huippis joten lähden vaeltamaan olohuonetta kohti ! Kumpa Kara tai Sundai tippuisi... rasittavia. Nicole ja Laura ovat omat suosikkini ;) JA HEI, TITANIC klo 21 Subilta ! En malta odottaa ♥ Nyt kuitenkin hihhuloin tuonne noin, tässä yllä kuvia tämän päivän rallihepasta, kaikki © minää !

9 kommenttia:

 1. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 2. Ihania nää sun kuvat!:)

  VastaaPoista
 3. Nuutti on kyllä niiiin komea!!!

  VastaaPoista
 4. mitää! en ees tienny et oot hakenu ypäjälle :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha joo no en tiiä hainko sinne iha sil meiningil et oisin menossa mutta mutta... en tiiä :D !

   Poista
 5. Noni sit vaan Ypäjälle ;D haha! Oon miettinyt että vaihtaisin kyllä heti toimistoduunin hevostyöhön jos palkat olis paremmat. Harmi sinänsä :(

  Ajateltiin katsoa lauantaina kaverin kanssa Titanic, kuolen varmaan siihen itkuun! :D Luin eilen Titanicista ja Estoniasta juttuja ja tuli niin ahdistava ja surullinen olo että terve... Hyh, surullisia juttuja. Vanhempieni piti mennä Estonialle muutama viikko onnettomuuden jälkeen...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo no pitää täs punnita vaihtoehtoi vähä, ää kauheen vaikeeta ! Jep sepä se, ois ihan kiva ku sit jäis vähä käteeki... ;s

   Haha voi eii ! Se on kyllä niin... koskettava että mäki itkin silmät päästäni ku katoin sen maanantaina :'----D Vaikka olin nähny sen edellisen kerran torstaina ni silti itketti, oikeestaa viel enemmänki ! Hui apua D: onneks eivät menneet tollon... ! Sieltäkää ei kovin moni selvinny... :( Mut joo jotenki oon iha addiktoitunu toho Titaniccii, oon kans lukenu siit hirveesti kaikkee ja tulee aika haikee olo kyllä... Vähä mua harmittaa etten koulussa ikinä tehny esitelmää Titanicista ! Se on nii mielenkiintonen aihe, että ois varmasti saanu aikaseks muutaki ku jotai väkisin väännettyy, wikipediasta copy paste meiningillä kyhättyy kokonaisuutta... :D

   Poista

Kommentit sekä postausideat ovat aina ehdottoman tervetulleita, kiitos kaikille :) Vastailen heti kun ehdin !