torstai 19. huhtikuuta 2012

They changed it, now it sucks

Tämä uusi blogger on aivan perseestä ! Kadotti juuri kirjoittamani tekstin........... hemmetti ! Lisäksi muutenkin sekava ja laginen koko paska... vanha takaisin ! :(

Joo no siis... ehkä tähän tottuu, mutta harmittaa tuo postauksen häviäiminen kuitenkin. Ja nyt ei ole kamalasti aikaa uuteen panostaa, kun pitäisi juosta suihkuun, pakkaamaan kamat ja sitten ajoissa nukkumaan ! Tuo viimeinen ei varmaankaan tule onnistumaan, mutta yritys on kova. Tässä nyt melkoinen pikapostaus eilisestä ja tästä päivästä, sillä kuten sanoin; vammainen bloggeri kadotti aiemman, KUNNON postauksen ja siinä olleet videoklipit samaten enkä jaksa ruveta uudelleen lataamaan ja säätämään... huoh. Ei niissä mitään ihmeempiä tosin ollutkaan, sisko kun ei yllättäen suostunutkaan lähtemään kuvailemaan niin videoin lähinnä Janetin sekoilua............ :D

Eilen liikuttelin Nuperon melko normaalisti yläkentällä. Harmi ettei kukaan ollut kuvailemassa, sillä heppanen liikkui aika kivasti ! Otin sitä läpi lähinnä laukassa, välillä kokosin enemmän ja välillä annoin sen laukkailla rentona eteen alas. Ajoittain Nuutin keskittyminen meinasi ottaa taukoa, kun oli muka tärkeämpää hirnua kavereiden perään ja kuullostella naapurista kantautuvaa kolinaa kuin tehdä hommia. Mutta pääosin meni ihan kivasti :) Tänään oli sitten maastakäsin työskentelyn vuoro ja Nuutti oli oikein kuuliainen. Annoin ukkelin myös vähän irrotella ja muutamat lähdöt se jaksoi ottaa. Pukit olivat kyllä niin laiskoja, että ainakaan niistä eivät kuvat todellakaan onnistuneet :D Tuossa yhdessäkin se näyttää ihan torkkuvalta balettilahnalta.........

Tässä kuitenkin jokunen poseerauskuva tältä päivältä, Nuutti on niin söpö että oli pakko edes nämä päästä julkaisemaan vaikka tämä kokonaisuus nyt muuten melko kuivaksi jäikin ! Kohta puoliin on aivan pakko hipsiä nukkumaan, että jaksaa huomenna heräillä kuudelta. Kahdeksan maissa sitten nokka kohti Tamperetta ja heppamessuja ;)

Joku on vähän söpö :)
Se löysi jonkun ruohotupsun ja mutustaa sitä onnellisena :)

Kotiudun sunnuntaina, joten näkyillään varmaan ensi viikon puolella ! :) Tsauu !

16 kommenttia:

 1. sen vanhan kyllä saa vaihdettua takasin :) sielä oikeessa yläkulmassa on semmonen "mutterin" kuva tai vastaava (hyvin selitetty) siitä kun painaa ja valitsee sen vaihda vanha käyttöliittymä (<-- jotenkin noin se oli).
  Pitäis ainakin toimia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi vitsi, saa vai ?! Kiitos tiedosta, meen heti vaihtamaan !! :D

   Poista
 2. Itsekin pelästyin että nytkö se uusi tuli, mutta näköjään sitä vanhaa pystyy edelleen käyttämään. Luojan kiitos, toi uus on ihan paska... Kokeilin sitä joskus viikko-pari sitten ja järkytyin jo silloin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Huhhuuh joo onneks ! Tuntuu ettei kyl kauheesti saa kannatusta toi uus............ :D

   Poista
 3. Mie oon jo vaihtanut tän vanhan takasin muutaman kerran.. :D Kovasti yrittää tuota uutta puskea, mutta se on ihan hirveä! Tosi epäselkeä ):

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nii onki ! ;s Mulla meni hermo ku en löytäny sielt mitää D:

   Poista
 4. Joo tuo uus on kyl aika peemäinen. Tosiaan siel on se sun näyttönimi ja sit sellai "mutteri" niinkui Epu sanoi niin siit painaa ja vanha takas :)

  VastaaPoista
 5. Kaksikin kertaa heitti mulle sen uuden päälle, mutta päättäväisesti vaihdan vanhan takaisin. (; Se on paljon parempi!

  VastaaPoista
 6. mä olisin voinu tulla kuvaa jos olis ollu kamera mukana (: bongasin teijät sielt kentältä! ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voooi harmi ku ei ollu :'----D ! Haha, kuvat on kyllä aina tervetulleita ;D

   Poista
 7. Se nähtävästi tarjoo tota uutta bloggerii aina kun kirjautuu uudestaan sisään, mutta sinnikkäästi kun aina vaihtaa nii eiköhän se jossain vaiheessa luovuta ! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha joo pitää kattoo kumpi on kovapäisempi........... :D

   Poista
 8. ihania kuvia ja ihana ulkoasu!

  http://life-withhorses.blogspot.com
  http://aman-elamaa.blogspot.com

  VastaaPoista

Kommentit sekä postausideat ovat aina ehdottoman tervetulleita, kiitos kaikille :) Vastailen heti kun ehdin !