maanantai 2. huhtikuuta 2012

They told me I'd never survive, but survival's my middle name

Selviytymistaitoja aletaan tässä kohta jo tarvitakin... heräsin aamulla ihanaan auringonpaisteeseen, katsoin ulos ikkunasta ja... wtf ?! Lunta ?! Paljon lunta. Liikaa lunta ! Siis mitä, nyt on huhtikuu ?! Pitäisi olla kevät ja kaikki lumet kohta jo poissa :( Kill me. Ei toki yhtään ketuttanut kaivaa autoa lumen alta ja ajaa tuolla kaiken maailman mammojen perässä kun eivät uskalla kaasua painaa. Ihan sieltä ja syvältä koko touhu, kuka näitä säitä oikein säätelee nyt loppu perkele ! I want summer.

Näky olohuoneen ikkunasta tänäaamuna... Onpas huhtikuisen näköistä... =)

Onneksi tuo sentään näyttäisi sulavan aika hyvää vauhtia, tuskin kauhean pitkään viihtyy meitä kiusaamassa. Oli kyllä inhottava tuolla ulkona kävellä, kun jokaisen puun oksilta tippui niskaan märkää lunta. Puudeliraukatkin ihmettelivät muutamaan otteeseen :D Melmeri jopa katsoi kerran minuun kuin kysyen "heititkö mua jollain ?!" :D Tui ♥

Tulee nyt kunnon off topic postailua, mutta pakko mainita, että sain eilen uuden puhelimen ! ... jotenkin on haikea olo, kun joutuu vanhasta luopumaan :( Tai siis enhän minä siitä luovu, mutta hylkään, poistan käytöstä ! Se on kyllä hieman käytössä kärsinyt (näyttö säpäleinä, nappulat irti / halki yms.), mutta palvellut silti uskollisesti jo pitkän aikaa ! Tunnearvoa ♥ Tämä uusi on kyllä ihan kiva. Joskin tässä on puoliksi kosketusnäyttö... en oikein perusta niistä. Äskenkin pelasin sillä jotain peliä ja raivostuin kun nakkisormellani yritin valita oikeita näppäimiä kosketusnäytöltä ja aina meni ihan pieleen ! Minulla ja kosketusnäytöillä ei vain synkkaa. Rupean heti riehumaan mikäli se ei reagoi, mrrh ! ... paitsi kappas, tajusinkin juuri, että hihhei tämähän toimii myös kun kynnellä painelee ! Too cool, tykkäilen heti enemmän ;) ... ärsyttää vain kun minun piti nyt samalla saada se ulkoinen, mutta eipä kuulu vieläkään -.- todella raastavaa.

Vanha ja uusi ! Tuolla vanhan näytön sisässä mm. Nuutin karvoja =) Uudesta en ole vielä saanut noita tarroja pois, mutta mitä pienistä.

Nuudeliduudelilla oli tänään vapaapäivä, eli taluttelin sitä ulkona... lumisateessa -.- Heppasenkin pää oli ihan märkänä kun satoi sellaista räntää... yök. Nuuttia ei kuitenkaan näyttänyt haittaavan, se oli ihan innoissaan kun sai taas vähän väliä pitää evästaukoa pihaton edessä olevilla heinätupsuilla. Kauhealla kiireellä aina kohti niitä... ;D Muutamaan otteeseen hepsu vähän loikki kun sai hyvän tekosyyn tallin katolta tippuvasta lumesta (... eipä siinä syödessä kiinnostanut tippaakaan) :D Hupsunen. Pitkästä aikaa otin siitä muuten kuvia kännykän kameralla ! Pitihän tuohon uuteen saada taustakuvaksi ukkelin nassu. Ehkä nappaan joku päivä paremman, mutta toistaiseksi tuollainen karsinalaamailu saa kelvata... :)

Nuutin hoideltuani painelin taas maneesiin katsomaan Jonnan tunnin loppua. Kävin vielä juttelemassa eilisestä (edellisestä postauksesta voitte lukea kaiken) Eevan kanssa ja hän totesi, ettei niin lyhyt verkka-aika todellakaan ole Nuutin kanssa tarpeeksi. Jep, ei todellakaan... Noin lyhyessä ajassa en yksinkertaisesti ehdi saada sitä valmiiksi, etenkään tuollaisina päivinä kun se on hieman tavallista laiskempi. Mutta juu, hevosetkin ovat eläviä olentoja, ja niilläkin on ihmisten tapaan toisinaan huonompia päiviä... aina vain ei voi onnistua. Haha, ehkä keskityn vain ihailemaan tuota saamaamme 8 ♥ ... kyllä me ensi kerralla sitten näytämme kaikille ! ;)

Ennen kuin painelen tästä ihan justiinsa katselemaan Huippista ja sen perään Subin leffaa The Day After Tomorrow haluan liittää tähän vielä biisin joka soi päässäni koko ajan ! Voitte vain kuvitella miltä kuulostaa kun oikein eläytyen hoilaan tätä täällä...

Ashley Tisdale - How Do You Love Someone

Juu... :D Ihan hyvä biisi mielestäni ! Pitkään muuten mietin miksi herättää välillä hilpeyttä kun sanoo pitävänsä esim. juuri Ashley Tisdalen tai Miley Curysin biiseistä snif......... =( Mutta nyt tiedän; siksi koska he ovat niitä ihme Disney hemmoja :D Enpä olepahemmin seuraillut, vaan löytänyt ihan muuta kautta ! ... tuli tässä mieleen, kun serkku kysyi joskus muinoin jotakin malliin "tiiätkö sen Mailisauruksen biisin...... ?" olin ihan häh, mikä MAILISAURUS? :D Miley Curys on siis suomeksi Mailisaurus... =)

7 kommenttia:

  1. Tosi kiva postaus jälleen kerran ja onnittelut uuden puhelimen johdosta ;´--D Tuo ikkunasta otettu kuva on kyllä ihana <3<3<3<3 Minäkin olen sitten lopulta löytänyt tieni blogimaailmaan (bones-and-paws.blogspot.com), että jos huvittaa vilasta, niin sieltä löytyy :D Tosin yhtäkään lukijaa ja yhtäkään kommaa ei ole vielä tullut, mutta eiköhän tämä tästä? :o xD Joo, kertoilen tääl vaan omia juttujani :o:O mut on kyl viel vähän matkaa ennen kuin saan blogini samaan kuntoon kuin tämä sinun=D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha kiitos :D Joo no on, tosi keväinen........... ♥ ;''---D

      Ooh käyn kurkkimassa !! Kyllä se siitä kun vauhtiin pääsee ;)

      Poista
    2. Oot mun eka lukija! *aplodeja* xD Hei kerro jos sul on jotain vinkkejöä blogspotin käyttöön =D

      Poista
  2. hei muaki ärsyttää jos jollai vaik ashley tisdalel on joku kiva biisi, mitä sil kyl on oikeesti muutamii nii sit kaikki on vaa sillee lol joku ashley tisdale !! :( oon joskus muutama vuos takaperin ostanu sen levynki =))

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niimpää ! =( Must sil on useempii tosi kivoi !

      Poista
  3. Moi :) Laitoin sulle joku aika sitten jo sähköpostia mut et oo vielä vastannut... nimittäin että rupeisko arvonnassa voittamani ulkoasu oleen jossain kuosissa jo? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kipitin kattomaan että onko jääny huomaamatta joku viesti, mutta mun sähköpostissa näkyy että oisin vastannu? ;o Mutta siis joo työn alla on, yritän tässä samanaikaisesti tehä kolmea banneria niin on vähän aika tiukassa... infoilen sulle kunhan saan bannun tehdyks, tausta ja ikoni on suht nopeita tehä (:

      Poista

Kommentit sekä postausideat ovat aina ehdottoman tervetulleita, kiitos kaikille :) Vastailen heti kun ehdin !