keskiviikko 22. elokuuta 2012

I'm finding I can fly so high above with you

Sori taas pieni blogikuolema, mulla ihan oikeasti on ollut tarkoitus kirjoitella mutta jotenkin se sitten vain on jäänyt... en kuitenkaan halua ottaa tästä mitään stressiä niin postailen silloin kun ehdin, on kuvia ja inspiraatiota. Muutenkaan meidän elämässämme Nuudelin kanssa ei ole tapahtunut juurikaan mitään maastoilua kummallisempaa. Viime perjantaisten hyppelyiden jälkeen olemme siis ottaneet aika rennosti.

Viikonloppuna olin kuvailemassa Vermon kansallisia poninäyttelyitä, joista halusin vielä tähän väliin julkaista pari kuvaa. Otoksia tuli kahdelta päivältä mukavasti yli 4000, hups... niissä on aikamoinen läpikäyminen ja muokkaaminen. Minulla on paha tapa vain räpsiä vähän turhia otoksia, niin suurin osa on sellaista matskua että suoraan roskakoriin... onneksi joukossa on sentään jokunen julkaisukelpoinenkin kuvanen. Sunnuntaina oli inhottavan sateinen ja jotenkin... kirkkaudeltaan todella vaihteleva sää, niin säätöjen tekeminen oli aika haasteellista. Kaiken lisäksi kämmäsin asetusten kanssa jättäessäni aukon liian suureksi... mutta ei se nyt maailmaa kaada, pitää vain seuraavaksi muistaa olla tarkempi. Tässä nyt kuitenkin viikonlopulta muutama rakennekuva !





Alkuviikossa ei sitten mitään kummallisempaa tosiaan ollutkaan. Kuvien muokkailua, vähän töitä ja talleilua :) Nuutti oli eilen sekä maanantaina maastossa todella pirtsakkana, valmiina lähtemään täysiä heti kun annoin luvan ;) Laukkasimme maanantaina ekaa kertaa pitkiin aikoihin yhden hiekkatie mäen ylös, ja voi että se oli hauskaa ! Muinoin homma ei oikein ollut lapasessa niin se mäen laukkailu sitten jäi... mutta nyt kuitenkin uskalsin taas koettaa ja hyvä että niin tein ! Nuutti kyllä laukkasi valtavaa laukkaa, mutta minulla ei ollut yhtään sellainen tunne, etteikö homma olisi hanskassa. Huippua !

Tänään Sofia pääsi taas mukaamme ja kuvaili meistä vähän videota pellolla ! Ylläripylläri, ihan emme taaskaan mutkitta selvinneet sillä pikkuruinen pokkarini (jolla siis oli tarkoitus videon kuvaaminen hoitaa) päätti olla kyvytön yhteistyöhön... se ei siis suostunut tallentamaan videota. Tosi hienoa... -.- Ei kun sitten vain takaisin tallille hakemaan Sofian kameraa...............

Viimein pellolle päästyämme laukkailimme Nuudelin kanssa siellä ristiin rastiin joka suuntaan. Heppa oli tänään aikamoinen lahna... miksei se alkuviikon virta voinut olla mukana tänäänkin ?! Ei tietenkään niin kun on kuvaaja matkassa :( Plöts. Kyllä Nuuttiainen ihan mielellään siellä laukkaili, mutta sellainen kunnon voima siitä touhusta puuttui ! Ylämäkeen tosin tuli hieman lisää vauhtia ;) Peltoilun jälkeen laukkasin vielä hiekkamäen ylös, whii se vain on niin siistiä ! Joo mutta tässä videokooste tältä päivältä. Bongasin tuon biisin tubesta jo jonkin aikaa sitten, ja eiköhän se nyt sitten pauhaa taas radiossa ihan kympillä... tallillekin mennessäni se soi kaksi kertaa ! Okei oli ruuhkaa ja matka kesti vähän tavallista pidempään mutta silti....... no joo, ei voi mitään, tässä tämä nyt kuitenkin on :P


Näiden videopätkien jälkeen oli tarkoitus käpsiä tallille, mutta minnehän päädyimme? No takalaitumelle, minne Tiina oli rakentanut maastoesteitä ! Voi jumpe, vähänkö hauskaa ! Siellä olivat Tiina & Winston sekä Petra & Labi jo verkkailemassa kun Nubasen kanssa saavuimme paikalle. Esteitä oli erilaisia ja eri kokoisia, pelottavin oli ehdottomasti semmoinen kapea rulla ! Apua, sitä me ei Nuutin kanssa hypätty. Pysyteltiin vain niissä pienissä ja helpoissa esteissä, koska kuski nössöili........... :D Eli joo tultiin sellaista pikkutukkia, mustaa jotain putkilopötköä ja miksikä sitä yhtä nyt kutsuisi... nouseva tukkieste? No, kuvasta näkee :) Tiina ja Petra hyppelivät niitä hurjempiakin esteitä, ehkä mäkin vielä joku päivä rohkaistun... ! Esteet ainakin ilmeisesti jäävät pellolle vielä joksikin aikaa..... ;)


Nuutti oli kyllä tosi innoissaan kun tajusi, että pääsee vielä vähän pomppimaan ! Sitä se jaksaisi tehdä varmaan aina, maailman tappiin saakka :) Se on niin ihanaa, kun tuntee miten heppa tykkää jostain. Tulee oikein sellainen fiilis, että haluaa tehdä kaikkensa, jotta heppa tykkäisi siitä vieläkin enemmän ja tuntisi olevansa todella taitava ! :) Voi Nuudelia kun se on niin hiano poikanen ♥ Hyppyjä ei tullut tänään kovin montaa ja estekorkeus oli melko alhainen. Pakko kyllä sanoa, että pieni maastoesteinnostus on vähän nostanut päätään tässä muiden innostuneiden puheita ja suunnitelmia kuunnellessa... ;) Olisi aika siistiä päästä joskus Nuutin kanssa kenttäkisoihin, vetämään ihan joku tosi helppo rata vain, koska mulla ei maastoesteillä rohkeus riitä kamalan isoihin / massiivisiin esteisiin. Nuutti kyllä menee kaiken, vaikka minä siellä selässä jäädänkin........ Näistä pikku maastopompuista Sofia otti kuvasia, joten ne tässä. Kiitos ! :)

Julkaisukelvoton naama........










"No mitä hemmettiä toiko me hypätään ?!"




Oli kyllä tosi hauskaa ! Ja kelatkaa, Nuutilla oli suussa vain nivelet, eikä se kovin vahvasti päässyt esteelle / esteen jälkeen lähtemään :) super ! Ja poika oli muutenkin taas tosi chillisti, vaikka paikalla riekkui kaksi muuta heppaa. On siitä vain tullut niin fiksu otus vuosien mittaan. Takaisin tallille lähtiessämme Nuutti vaikutti oikein onnelliselta pieneltä hepalta (joka yritti koko ajan milloin mistäkin puskasta napata matkaevästä mukaan...). Kiitos Tiinalle ja Petralle kun saatiin hyppiä mukana !!! :)

Nam nam nyt maistuu sitruunakakku. Apua kirjoitan tänne muuten tosi usein että syön jotain / olen menossa syömään... nyt kaikki luulee etten tee muuta kuin syön :( karu totuus maybe. Mutta tässä talossa vallitsevat viidakon lait, eli nopeat syövät hitaiden eväät tai jotain sinnepäin. Mutta meillä siis ei tietenkään nopeat syö myös niitä hitaita itse, kuten viidakossa. Eli saa elellä ihan rauhassa sen suhteen. Mutta onhan se mukavaa kun on ruokaaaa ! Okei joo meneepä väsyneeksi... asiasta korvamuussiin: onko täällä rakkaiden lukijoideni joukossa mahdollisesti joku tekniikkanero? Meinaan, I have a problem... Löysin vanhan videokameramme, tuollainen joku Sony, joka on tosi kiva ! Ainoa ongelma vain on se, että en saa siitä matskua siirretyksi koneelle? Tallennusvälineenä kamerassa toimii tuollainen baby CD levy, en tiedä onko sillä joku "virallinen" nimi mutta siis no tuollainen minikokoinen disketti. Eikä siihen saa normaalia muistikorttia, vanhanaikaista. USB piuhan kautta ei jostain syystä siirto onnistu :( Joten... mitenhän ihmeessä tuon nyt saisi toimimaan? Haluaisin kuvailla videopostauksia sun muuta, ja tuntuisi vähän tyhmältä ostaa uusi kamera kun tuo on hyvä ja toimiva. Mutta ellen saa materiaalia koneelle, niin mitä tuolla sitten tekee... :( ANY IDEAS, onko jotain muuta piuhatsydeemiä tms.? No joo pitää varmaan marssia joku päivä jonnekin kauppaan tuon masiinan kanssa ja kysyä asiasta. Koska olisi kiva saada tännekin enemmän videomatskua, eikö?

OKEI, mutta meni taas ihan pulinaksi koko postaus sori ! Nyt julkaisen tämän tekstin ennen kuin keksin vielä jotain turhaa eli joo moi !

16 kommenttia:

  1. Nuutti näytti jotenki laiskalta tossa videossa :o mutta ihania kuvia jälleen kerran <3 en jaksanu tänään kaikkea tekstiä lukea mutta eikös joskus ole ihan jees vaan ihailla kuvia :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se olikin jotenkin normaalia laiskempi. Tai no ei varsinaisesti laiska, mutta löysä. Kiitos :)

      Poista
  2. kauheeta könötystä toi sun ratsastus tossa videolla :/ mut muuten kiva postaus

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Öö jos et älynnyt niin oon kevyessä istunnassa koko ajan.................... :D

      Poista
    2. LOL naurahdin tolle anonyymikommentille :D mun blogiin tuli joskus lähes samanlainen komma kun menin kentällä kevyessä istunnassa :P ilmeisesti meidän pitäs vaan mennä perse penkissä aina ja ikuisesti!!! hohhoj.

      Mut hei sulla on kiva blogi :) oikeesti päätin sillon bloggaillessani etten välitä yhtään anonyymikommenteista jotka on vähääkään negatiivisia koska jos ei oikeesti tommostaki kommenttia uskalla omalla nimellä sanoa niin voi hyvä luoja, ei knnattais sit tulla pätemään!! ratsastat vaan niin hyvin että niitä kismittää ja pakko yrittää keksiä joku mistä huomauttaa ;)

      Poista
    3. Kiva :'---D mut siis joo no ilmeisesti !

      Kiitos ! Joo mä oon päättäny suhtautuu niihin ihan samoin... :)

      Poista
  3. Äää vihdoinkin kun jotain maastoesteiden tapaistakaan on Wiknerillä niin meillä on hyppykelvoton heppa :((

    VastaaPoista
  4. sul on iha huippu blogi! :) kaikki nää kuvat ym, ja haha ihana toi video :D ♥

    VastaaPoista
  5. meinataan viel viedä se vene sinne, ni sit tulee viel yks kiva este! JEEE

    VastaaPoista
  6. onks sul enemmän noita kuvia sieltä vermosta tai laitatko esim kuvasivulles niitä? :))

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo on ja laitan ne kuvasivuille kun saan käsiteltyä ! :)

      Poista
  7. Noi maastoesteet oli ihanat ja sull on tosi kiva blogi

    VastaaPoista

Kommentit sekä postausideat ovat aina ehdottoman tervetulleita, kiitos kaikille :) Vastailen heti kun ehdin !