lauantai 4. elokuuta 2012

Te doy toda mi vida

Whoo Lontoon Olympialaiset ja molemmat kouluratsastuksen suomalaisratsukot ovat mukana semifinaalissa ! Ihan super hieno juttu, kumpikin pari teki torstaina todella hyvän radan. Emman ja Spiritin ohjelmassa harmittavasti oli muutamia rikkeitä, mutta kokonaisuudessaan valtavan hieno suoritus ! Ai että se passage............ ♥ Ja muutenkin... rautias, jotenkin vain iskee ! ;) Oli niin siistiä eilen seurata kouluratsastuksen toista päivää ja jännätä suomalaisten puolesta, sekä nauttia upeista hevosista ! Ja oli myös hauska kuunnella Kainulaista kommentoimassa, kun hän on käynyt rataharkoissa meitäkin arvostelemassa :) Hyvä tyyppi ! ... nyt sitten vain innolla odotellaan tiistain Grand Prix Specialia... !

Tänään starttasi Lontoossa viimein esteratsastuskin, ja sitä tietty seurattiin aina kun mahdollista. Ärsyttää vähän kun noita ei näytetä kokonaan ja vähän väliä pompitaan milloin minnekin purjehduksen yms. pariin ;s hmh. Mutta sentään näkee jonkin verran. Pakko kyllä sanoa, että Saksan Christian Ahlmannin ja USA:n Madden Beezien pisteet minun silmissäni laskivat tänään hieman... ;s vihaan yli kaiken sitä, että hevosta rankaistaan omista virheistä ! Molemmilla ratsastajilla on upeat hevoset, jotka tekivät täysin viisaan päätöksen olla hyppäämättä sarjan B-osaa, kun A:lle oli tullut ihan mahdottoman huono hyppy. Kumpikin ratsastaja ratsasti sarjaan sisään huonosti; Ahlmann tuuppasi ja Beezie toi hevosen niin lähelle, että sen oli mahdotonta osua B:lle niin että olisi uskaltanut sen hypätä. Ja sitten ratsastajat rankaisevat hevosia. Erityisesti minua kuohutti kun Ahlmann repi hevosta suusta, ja sitten perään raippaa, kannusta ja vielä vähän suusta nyppimistä... En vain kestä katsoa sellaista, kumpikaan hevonen kun ei millään tavalla niskuroinut. Eivät ne todellakaan ilkeyttään kieltäneet...

Huoh vuodatus. Mutta tuo vain on niin epäreilua. Eivät hevoset ole mitään koneita, jotka pelastavat ratsastajansa kun he tuovat ne mahdottoman paikan eteen. Toki välillä on tilanteita, joissa ratsastaja auttaa hevosta ja hevonen puolestaan ratsastajaa, antaa anteeksi virheitä jne., mutta ei se voi lähteä oman kapasiteettinsa rajojen ulkopuolelle huonoa ratsastusta pelastamaan - eikä sen pidäkään. Ja en siis nyt tosiaankaan sano, ettäkö kyseiset ratsastajat olisivat huonoja - huhhei eivät todellakaan ! Etenkin Ahlmannin ratsastuksesta olen pitänyt kovastikin... - mutta tekivät kyllä tänään väärin. Ratsastajan pitäisi aina etsiä ensin vikaa itsestään, eikä rankaista hevosta kun se tekee fiksusti. Sellaista ratsastajaa, joka ei tee virheitä, ei ole olemassakaan. Virheet vain pitää myöntää, ja niistä ottaa opiksi, that's it.

Mutta sitten Olympialaisten puinnista tänne meidän arkeemme Nuudelin kanssa :) Sillä ei siis edelleenkään ole vasenta etukenkää, ja oikeakin on hitusen löystynyt, mutta koska heppa pitää nyt kengittää joka tapauksessa kokonaan, niin odottelemme Pekkaa käymään. Olemme menneet kentällä ilman satulaa, lähinnä käyntiä, ja tänään laskin Nuutin irti yläkentälle. Se sai mussuttaa ruohoa kentän reunoilta, kun harjasin sen puhtaaksi (siinä menikin varmaan tunti, heppa oli aiivan kurainen) ja sen jälkeen yritin vähän innostaa sitä juoksentelemaan. Eipä poikaa kauheasti kiinnostanut, mutta poseeraaminen oli hauskaa ! Voi tui miten söpö voi olla :)

Söpöläinen ! Harmi kun tuli niin lähelle ettei mahtunut kokonaan kuvaan... whii laukkaa, ja tyylikäs stoppi suoraan eteeni ;) Hello mi chico bello !
"Mammaa odota vähä, täältä miä tuun !"
"Mitä sinä siellä teet tule tänne aitojen sisälle minun kanssa senkin urpo."
Ah valotusaika melkein taas kohdillaan.........
Pikku ilkiö !
=P
"Olen söpö enkö olekin.
"Älä siellä huutele minä kuulin tuolta just jotaan kauheen kiinnostavaa !"

Haha, tutustutin Nuutin myös hurjan pelottavaan jumppapalloon, joka lojui kentän vieressä. Se oli varmaan mennyt puhki tai jotain, kun oli ihan sellainen lörö... mutta kyllä sitä silti sai vähän potkiskeltua :) Pallo on välillä ollut Nubasen mielestä hyvinkin jännittävä, mutta tänään se ei sitten pelännyt sitä yhtään...... :D Juuri niin, näkee taas kuinka paljon Nuutti todellisuudessa mitään pelkää ! ... mutta kun on menossa tylsä koulutunti ja maneesin nurkassa on sopiva mörköpallo, niin kyllähän sitä sitten kannattaa säikkyä ihan valtavasti !! Hölmö poika. Lörö pallero ei siis hätkähdyttänyt Nuuttia tänään lainkaan; heittelin sitä ilmaan ja potkiskelin ympäri kenttää, mutta heppa vain tölläsi puuhiani sellaisella "voi vitsi noi ihmiset on välillä ihan tyhmiä" -ilmeellä. Ei se välittänyt mitään vaikka laitoin pallon sen selkäänkin :D Rohkea pieni taavetti !

Tallilta tullessani kävin kaupan kautta ostamassa kirsikkatomaatteja + dippiä, nam niin hyvää ! En meinannut päästä sieltä kotiin lainkaan kun kassa kävi kehumaan hampaitani ja puhumaan oikomishoidoista... :D Juu no on näihinkin aika monet raudat tarvittu....... ! Mutta nyt menen syömään (ranskalaisia ja nugetteja mmmm !) ja katsomaan Olympialaisia tai jotain :) Kaikki kuvat © minä !

9 kommenttia:

  1. noi lajikohtaset näkyy netist www.eurovisionsports.tv/2012 :-) ilman selostuksii kylläki mut parempi ku ei mitää :-D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nii näkyy mut mul ainaki pätkii iha valtavasti nii ei tuu kattomisest oikee mitää... :(

      Poista
  2. eilku ...tv/london2012 XD

    VastaaPoista
  3. Sulla on kyllä niin ihana blogi ja postauksia on aina mukava lukea että ei voi muuta sanoa! :D

    Olen ihastunut myös valokuviisi :p
    Nuutti on kyllä komea herra!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos, tosi kiva jos tykkäät ! :)

      Hih, onhan se ♥

      Poista
  4. Voi miten sulonen tuo sun heppas osaa olla ♥ !

    VastaaPoista
  5. Nää espanjankieliset otsikot on aika tyhmiä koska ei ymmärrä mitään niistä.... voisit vähän rajoittaa niiden käyttöä..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No se on vähän voi voi, jos niin paljon kaivelee niiden sisältö niin esim. sanakirja.org on kaveri :) Tulen varmasti käyttämään niitä jatkossakin silloin tällöin, sillä itse luonnollisesti ymmärrän ne ja mun blogihan tää on... (:

      Poista

Kommentit sekä postausideat ovat aina ehdottoman tervetulleita, kiitos kaikille :) Vastailen heti kun ehdin !