keskiviikko 15. elokuuta 2012

Reaching the stars above, touching the sky

Hihii arvatkaapa mitä me tänään tehtiin? ;) No kasattiin pellolle maastoeste ja hypittiin sitä Nuperon kanssa ! Haha, vähän reeniä tulevaa varten, tuonne kun on kai tulossa lähipäivinä ihan kunnollisiakin maastoesteitä ;o wooh kuinka siistiä !

Tänään tosiaan rakensimme Sofian kanssa pellon reunaan tuollaisen sekamelska puuesteen, joka oli korkeimmillaan ehkä... max 60cm :D Nuutti oli ihan sitä mieltä että no onpa säälittävää tommonen........ mutta kyllä se silti ihan iloisin mielin sitä hyppeli... :) Ensimmäisellä kerralla heppa tosin oli hieman hämillään kun sen esteelle ohjasin, haha. Kiemurteli ja oli menossa ohi vähän kummaltakin puolelta, mutta rohkeana poikana paineli kuitenkin pienen maiskutuksen avulla hienosti hurjan örkkimörkkiesteen yli ;) Kyhäelmä vielä oli alkuun ihan minikokonen, kun ei tuo "yläpuomikaan" ollut paikoillaan... että siis aika jäätävää !


Yhdessä vaiheessä kävi sitten vähän surullisesti kun hieno esteemme otti ja kaatui ! :( Siihen se mätkähti maahan ja yläpuomi meni rikki... se oli niin laho ettei kestänyt kolausta, raasu... Piti siis laittaa sen tilalle tuollainen ohuempi risu - ja este näytti entistäkin säälittävämmältä, snif... :D Menimme siis yksinkertaisesti Nuutin kanssa niin kovaa, että ilmavirta kaatoi esteen ! That's for sure, ei muita vaihtoehtoja........ =)

Jonkin aikaa pellolla haahuiltuamme paikan päälle ilmestyi kaksi muutakin heppaa (tai siis ratsukkoa) ja hekin innostuivat kyhäämästämme huimasta maastoesteestä ;) Locri kunnon esteheppana lähestyi pikku risukasaa kuin suurempaakin estettä ja loikkasi sen oikein hienosti. Petran ja Labin kanssa menimme possujunaa haha, eli me Nuudelin kanssa edellä ja Petra Labin kanssa perässä, esteen yli :) Nuutti oli ihan tohkeissaan ja tärkeänä kun sai mennä ensimmäisenä. Sitten laukkasimme vielä peräkanaa yhden suoran ja tulimme esteen uudemman kerran :) Voi että oli hauskaa !

Voii Labi jäi vähän jälkeen ! :D


Lopuksi Nuutti jäi pellolle taas ihan yksin kun Locri ja Labi ratsastajineen lähtivät omille teilleen. Siinä vaiheessa sillä meinasi vähän keittää, mutta ihan hyvin pysyi hanskassa. Nuutti oli muutenkin tänään hirmu nätisti, myös siinä vaiheessa kun pellolla oli nuo kaksi muuta hevosta. Ei mitään riekkumista ja omaa showta, vaan todella kiltti poika :) Olin muutenkin jo varautunut edes pieneen hillumiseen - kun yhdistettiin sentään peltoilu + hyppääminen - mutta ei mitään ! Ilman kumipelhameita tosin olisi lopuksi voinut olla vähän vaikea saada pidätteitä läpi, Nuudeli kun olisi vain halunnut mennä ja laukata eikä yhtään kuunnella tyhmää kuskia... !


Juuu mutta hih, maastopomppuilua on varmaan luvassa siis nyt jatkossakin, mikäli niitä esteitä tuonne tosiaankin rakennellaan :) Tai sitten väsäämme omia kyhäelmiämme kaikkialle ! Suunnittelimme jo Sofian kanssa tekevämme ensi kesäksi kunnon maastoeste elementtejä, jotka sitten saisi helposti kyhättyä kasaan ja siirrettyä tarvittaessa. Hihi !

Takaisin tallille tulimme oikein hyvään aikaan kun iltaruokia alettiin jakamaan, heppanen vaikutti oikein iloiselta nähdessään täpötäydet heinäkärryt käytävällä ;) Huomenna ohjelmassa on varmaankin käyntimaastoilua ja ylihuomenna sitten hyppäilyä kentällä ! Sofia on taas lupautunut perjantaina kuvailemaan, jeii :) Tuossa yllä hänen ottamiaan kuvasia tältä päivältä, ihan tosi ihania (kun heppaa katsoo) ! :) Minulla oli tänään pitkästä aikaa ylläni tuo turvaliivi ja se oli jotenkin epämukava ! Muutenkin liian iso, vaikka narut ovat ihan kireimmillään. Mutta ajattelin että maastoesteillä ihan hyvä olla vaikka ei meidän maastoesteilymme tänään tuon hurjempaa ollutkaan... :)

Ah nam, mussutan täällä mustikkarahkaa ihan onnessani. Kohta keitän vielä jotain kaakaota ja katson Koston viime jakson netistä :) Joskus elämä on ihanaa !

P.S. Pitää varmaan hommata joku kunnon videokamera oikeasti ! Haluaisin tehdä videopostauksia, mutta kun jotenkin noiden videoiden kanssa säätäminen on aina järkkärin kanssa niin hankalaa... :( Ensinnäkin videon kuvaaminen on rasittavaa kun tarkennus pitää hoitaa manuaalisesti ja liikkuvaa kohdetta kuvatessa se on melko hankalaa... lisäksi kamera on aika painava, joten pitäisi olla jalusta aina matkassa ;P Ja sitten ärsyttää aina muuntaa noita tiedostoja toiseen muotoon, kun movie maker ei tue niiden alkuperäistä tiedostomuotoa. Niin että... videokamera, se on hankintalistalla nyt.

Eilen Sofia oli kuvailemassa videota meidän maastakäsin puuhailuamme Nuudelin kanssa. Yritän saada niistä jonkun koosteen väsättyä tänne näytille heti kun ehdin. Mutta nyt tosiaan sen Koston (ja kaakaon nam nam) pariin hei hei ! ;)

11 kommenttia:

 1. tuo labi asui joskus tallilla jolla käyn(: muttaa ihania kuvia!! + tähä blogiin ei ikinä kyllästy !! <3<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aijaa, hauskaa :D Hih kiitos, ja kiva jos tykkäät ! :'---)

   Poista
 2. kaakaota<3 mä vedään sitä nykyää joku 10 kuppii päiväs ja äiti raukka joutuu koko ajan ostaa lisää maitoo ja pulverii. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kaakao on rakkaus ♥ HAHA ainii oot hirvee kaakaojuoppo :D Mä juon enimmäksee tommosii pussikaakaoita ! Ne on nii ihanii ku siihe tulee se vaahto päälle mmmm ♥

   Poista
 3. hihii, Labi jää aina jälkeen, se yrittää kyllä, mut se on vaan niin hidas :)

  VastaaPoista
 4. sä jotenki ylihyppäät noi pienet esteet. oot aina tosi kaulalla/: mut muuten kiva postaus ja hienosti meette!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo tiedostan asian ja yritän korjata parhaani mukaan :) Kiitos !

   Poista
 5. Vitsi Nuutti on saanu lihasta :)

  VastaaPoista
 6. Tarkoitin siis, että siitä on tullut tosi muhku. Ku toi edellinen kuullosti jotenkin, että sillä ei oo ennen ollu lihasta :DD

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha kiitos, kiva kuulla jos oikeesti näyttää siltä ! :D Nuutti on muskelimies !

   Poista

Kommentit sekä postausideat ovat aina ehdottoman tervetulleita, kiitos kaikille :) Vastailen heti kun ehdin !