perjantai 10. elokuuta 2012

Once upon a time in the land beyond the sunset...

Hellouu ja sori pieni blogihiljaisuus, tuoreen kuvamateriaalin puutteen vuoksi en ole oikein jaksanut mitään kunnollista kirjoitella... mutta eilenpä Sofia taas lähti mukaan ja saatiin oikein ihania otoksia ilta-auringossa ja vähän sitten hämärän hiipuessakin :) Lähdimme tallille illalla vähän ennen kahdeksaa, noudimme ensin tallista tarvittavan varustuksen ja sitten Nuudelin laitumelta. Poikainen oli niin sulo tullessaan intona vastaan :) ... luuli varmaan pääsevänsä talliin iltaruualle. Lähdimme kuitenkin metsikön läpi kallioille, jossa en olekaan heppasen kanssa aiemmin käynyt :) Nuutti oli siellä alkuun vähän rauhaton, eikä se halunnut seisoa aloillaan oikein hetkeäkään, niin poseeraamisesta ei luonnollisestikaan tullut yhtään mitään... Ihan mukavia kuvia tuli kuitenkin useampiakin, etenkin siinä vaiheessa kun Nuutti oli saanut paikkaan hetken aikaa hieman tutustua :) Tässä kalliolla kuvattuja kuvasia, näistä ylin © minä, muut © Sofia !







Kalliolla hääräämisen jälkeen päätin vielä käyttää Nuudelin pellon kautta, niin se sai vähän purkaa energiaansa liinassa. Ja energiaa pojalla riittikin ! Vauhtiin päästyään se ei olisi halunnut hiljentää vauhtiaan lainkaan, mutta joutui viimein rauhoittumaan kun Sofia kelasi liinaa lyhyemmäksi. Itse siis kykin keskellä peltoa kameran kanssa ;) ... siellä sammakoiden keskellä jäiks ! Nuuttiainen oli kyllä aika söpö siellä iltahämärässä pikku tukka hulmuten rallitellessaan !





Juoksentelun jälkeen annoin Nuutin syöskennellä tuoretta pellolla, sillä laitumet ovat jo aikalailla kynittyjä. Kun poika oli niin rauhallisena ja pellolla oli suorastaan ihana tunnelma, Sofia punttasi minut vielä selkään ja napsi meistä hirmuisesti lisää ihania otoksia :) Muokkasin näistäkin (juoksutuskuvien tapaan) tuon liinan pois, eli ihan irtihän heppa ei siellä kuitenkaan ollut... ;) Joku päivä muokkailen näitä sitten vähän erilaisemmin juuu.




Aika meni jotenkin tosi nopeasti ja joskus kymmenen maissa oltiin Sofian kanssa ihan ohops pitäisikös palailla tallille... :D Hyvässä seurassa aika juoksee ! Oli kyllä taas niin hauskaa, vatsalihakset saivat kunnon treenin ;)

Tänään olikin sitten kunnon puuhapäivä... aamulla heräsin ennen yhdeksää, siivosin hieman ennen töihin lähtöä ja töistä pääsin kolmen maissa. Tänään saimme onneksi päätökseen erään maalausurakan ja rakkulaiset sekä muutenkin kipeät käteni kiittävät... toivottavasti ehtivät toipua seuraavaan keikkaan. Kotona ehdin syödä ja katsella hetken Olympialaisten kouluratsastusta, kunnes pitikin viiden maissa sitten taas rientää toisaalle :) Lähdimme nimittäin Sofian kanssa katselemaan ja kuvailemaan Mailiksen heppaa, joka asustelee myös Kirkkonummella.

Mailiksella ja Kongolla oli tänään estetunti, joka sujui ihan mukavasti :) Oli kyllä todella kivan näköinen heppa ! Valtavan kokoinen, mutta todella kiltti ja rakenteeltaan sekä malliltaan ainakin omaa silmääni miellyttävä. Tosi hieno pari he ovat :) Sofian kanssa tietenkin kuvasimme koko tunnin ja tässä onkin näytillä muutama otos !




Paluumatkalla kävimme Wiknerin kautta hoitelemassa Nuudelin ja koska kello oli jo suhteellisen paljon, päätin vain laskea sen irti yläkentän takana olevaan suureen tarhaan. Se oli tänäänkin ihan todella pirteänä ja mennä viipotti vauhtiin päästyään ympäriinsä ihan omatoimisesti :) Lutunen poika ♥










Kotiuduin tuossa yhdeksän jälkeen ja sainkin alkaa samantien tekemään ruokaa. Siskonmakkarakeitto on onneksi aika simppeli ja siskokin halusi kiltisti auttaa :) Koneelle pääsin siis tuossa kymmenen jälkeen niin hieman taas venähti tämä blogin kanssa puuhastelun aloittaminen. Tarkoitus oli kirjoittaa eilisestä ihan oma postaus, mutta en vain yksinkertaisesti jaksanut / ehtinyt siinä yöllä niin päätin sitten yhdistää eilisen ja tämän päivän... toivon mukaan ei haittaa. Kuvia ainakin on runsaasti :)

Tätäkö tarkoitetaan sillä kun sanotaan että eläimet ja omistajat ovat toistensa näköisiä?

28 kommenttia:

  1. Epäilen, että hevosia sais liikuttaa keskellä peltoa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No siinähän epäilet, kyllä tuolla hevosia saa liikuttaa ihan vapaasti.

      Poista
  2. vähä ihania kuvia!!:):) millä ohjelmalla muokkaat kuvat?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ! :) Photoshopilla (CS5) muokkailen :)

      Poista
  3. aivan älyttömän hienoja tunnelma kuvia noi ekat! ja hienoja noi muutkin on, mutta tosta varjokuvasta teettäsin taulun! vooih saisinpa Liinunkin kans joskus tommosia.. :p

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, mäki tykkään ! :) Joo aattelinki et siit vois teettää jotaa ! Voii ois nii kiva joskus tulla kuvailee ku Liinuki on nii kuvaukselline !

      Poista
    2. No joo ois kiva saaha joku kunnon kuvaaja (sä;D) vaikka ei äitin kuvissakaan mitää vikaa ole mut ei oi viel sitä tiettyä silmää äitillä :p muut kuvaaajat jota mul on nii on sit sellasii et ottaavat ehkä 5 kuvaa koko ratsastukselta ja mikää ei onnistunu :ddd

      Poista
  4. Tosi nättejä kuvia ! :) Sekä vähän erilasempia mitä ennen :) I Like ! =)

    VastaaPoista
  5. Huippu hienoja kuvia! :) Rakastuin täysin tohon viidenteen kuvaan, missä näkyy teidän siluetit.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ! Mäki tykkään siitä tooosi kovasti :)

      Poista
  6. vähän mä oon hyvä kuvaa ! höhöhö ;);)

    VastaaPoista
  7. aivan ihania kuvia! Mukavaa vaihtelua niille "tavanomaisille" ratsastuskuville, jotka nekin on kyllä hienoja, mut nää kuvat on jotenkin niin erilaisia että oli tosi mukava lukea ja katella postaus! (:

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ! :) mäki aattelin et kivaa vaihtelua välillä tämmöset "erikoisemmat" kuvat ja Nuudeli rallittelemassa... :)

      Poista
  8. Ihania noi kuvat! Varsinki ylemmät! Katoin hetke et apua Nubaha on irti ennenku luin alemmas :DD

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti, mäki tykkään ! ;) Haha joo, iha en vielä uskalla luottaa siihen että Nuutti tulee luokse kun huudan sitä nimeltä niin parempi pitää kiinni........ ;D

      Poista
  9. Onko totta et käyt Tallini.fissä? :D ht netis lukkee nii

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha joo siis, toimin edelleen sivustolla moderatorina vaikka harvemmin paikan päällä enää käynkään... :)

      Poista
  10. Nää siun kuvat on aina niin mahtavia että on ihan pakko kysyy minkälaisella kameralla nuo on otettu? oon jo pitkään meinannu ostaa uuden kameran että alkas kuvatki pikku hiljaa mennä parempaan suuntaa...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ! :) Nää on kuvailtu tolla mun Canon EOS 60D rungolla (+ Sigman 70-200mm f/2.8 putki) :) Välillä kuvat on kuvattu myös Sofian 600D:llä mut useimmiten täällä olevat kuvat on mun kameralla otettui :) Jos ei järkkärii haluu ostaa ni monet "puolijärkkäritki" on nykyää tosi hyvii ! Mun pitäs ostaa joku semmonen ku en jaksais aina järkkää raahaa joka paikkaan :'---D Mut siis joo kyl järkkäri antaa iha erilaisii mahdollisuuksii ku pokkarit, vaikka niilläki voi hyviä kuvia saada :)

      Poista
  11. ooksä muokannu noista peltokuvista narun pois, vai oliko nuutti ihan vapaana ?? :DDD

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo oon muokannu narun pois kuten tonne tekstiin kirjotinki :D haha, iha en uskalla vapaana pitää ! ;)

      Poista

Kommentit sekä postausideat ovat aina ehdottoman tervetulleita, kiitos kaikille :) Vastailen heti kun ehdin !