keskiviikko 29. elokuuta 2012

Why they say the sky is the limit, when I've seen the footprints in the moon

Jihuu, sain kuin sainkin tänään kuvaajan matkaan, sillä ihana Sofia suostui tallitöiden jälkeen vielä meitä kuvailemaan ! Koska tunnit olivat vallanneet kentät, päätimme lähteä sinne maastoestepellolle tuuppaamaan ! Mietin kotona josko ottaisin varmuuden vuoksi estesatulan mukaan (ah heti kuunvaihteessa saadaan vihdoin toinen satulapaikka), mutta arvasin että kiusaus saattaisi käydä liian suureksi joten jätin penkin kotiin. Hyvä niin, nyt oli siis pakko mennä koulusatulalla ja tehdä pitkästä aikaa jotain järkevää ! :D

Minulla ei ollut mitään kummia odotuksia tämän päivän ratsasteluilta, sillä kun Nuutilta ei taas vähään aikaan ole vaadittu mitään sen inhokkijuttuja, kuten ravipohkeenväistöjä tai kunnollisia siirtymisiä (shame on me) niin arvasin hepan olevan nihkeä. Se oli välillä ihan mahdoton ! Kuikuili muiden heppojen perään eikä keskittynyt yhtään, veti itsensä pitkäksi ja lähti viemään minua minne sattuu (kohti esteitä höhö...), ja no muutenkin kaikki oli jotenkin todellisen työn ja tuskan takana. MUTTA huomatkaa Nuutin uusi tyylikäs tukka ;)


Yrittää kiskoa irti satulasta minkä ehtii...... hop hop takajalat !


Juu juu tassuja ristiin vain !

Katse................

Brummm !

Pätkittäin meni ihan ok, mm. oikea laukka pyöri ihan kivasti (vasen puolestaan oli aivan järkyttävää...) ja pohkeenväistö (sekä käynnissä että ravissa) sujui vasemmalle jopa odottamaani paremmin. Oikealle ei sitten ihan yhtä hyvin, mutta ei kuitenkaan mitään aivan kamalaa. Pohkeenväistöjen lisäksi tein ravissa muutamia keskiraveja, jotka eivät tänään irronneet kovin hyvin. Liikkeessä ei ollut tarpeeksi ilmaa alla, vaan hevonen lähti vähän tikittämällä pois alta.

No, päätin tänään antaa hevoselle sekä itselleni hieman armoa ja olin tyytyväinen siihen, että sain Nuuttia hieman läpi ja huomattavasti taipuisammaksi kuin mitä se alkuun oli. Oma istuntani oli taas aivan hakusessa ja kädet seilasivat missä sattuu. Pitää seuraavaksi yrittää kiinnittää niihin enemmän huomiota, jotta saisin ne oikeaan paikkaan... Sofia kyllä huuteli siellä että "kanna kädet" mutta taisin muistaa neuvot vain hetken aikaa hehe... no kuten sanoin, yritetään saada ongelmaa korjatuksi.







Tämän postauksen kaikki kuvaset siis © Sofia, kiitokset hirmuisesti :) Haha voi raasu kun joutui taas viettämään tallilla almost koko päivän, mutta onneksi oli hyvä ilma ja keskellä peltoa ilmeisen kiva kelliä ;) ... ja laulaa haha. "Missä on mun saaalaisuudeet, eiku hups..." eli ilmoittautukoon se ken tietää missä Sofian salaisuudet ovaat ! ;o aika väsynyttä menoa oli taas loppumetreillä. "Susi ooksä kohta valmis? Mä haluun kotiin. Mä haluun ruokaa. Susi ooksä kohta valmis?" Juuu oon lähes yhtä valmis ku viis sekuntii sitte ! Nälkäinen soossi.

Anyways, nyt painun syömään nugetteja (joita mulle on jätetty huimat kaksi kappaletta) + ranskalaisia ja jälkkäriksi sitruunakakkua suklaakuorrutteella :) Sitten leffan pariin, ihan yksin nyf kun veli taas luuraa missälie. Onhan mulla toi koira seurana onneksi... voin sitä sitten rutistaa jos sattuu oikein hurja kohtaus ! Elokuvana tänään siis Sofialta lainaamani Phonebooth ! Se on kuulemma hyvä hii :) Heippahei !

P.S. Arvonta tulee kun saan palkinnon hommattua :) En osaa vielä sanoa milloin, mutta yritän järkkäillä piakkoin.

P.P.S. Löysin aivan ihanan mainoksen, sydän oikein rupesi tykyttämään kun tätä katsoi ! Ihana kieli, ihania miehiä ja tietenkin huippu urheilulaji ! Me like love ♥

18 kommenttia:

  1. mä taisin olla vähän kuin pikkunen lapsi. ups.

    VastaaPoista
  2. Mahtavia kuvia taas kerran, ootte upeita!! :o
    Tuli vain mieleen, kun tuossa sulla sivupalkissa on että '' ethän kopioi '' jne jne, tiiän yhen sellaisen koodin, minkä kun laitat niin ei pysty kopioimaan yhtään mitään blogistasi, kuvia tai tekstejä :) Jos et tienny tästä vielä, niin laita mulle sähköpostia niin voin mielelläni neuvoa sinua sen kanssa! :)
    Nuin upeet kuvat nimittäin menee varmaa takuulla nopeasti kaupaksi :SS

    eve.pokeri@gmail.com
    :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ! :)

      Oi joo, tommonen oiski hyvä ! ;o Laittelen sulle sähköpostia heti kun meen omalle koneelle !! :)

      Poista
  3. Nuba on niiin näyttävä! Vau!

    VastaaPoista
  4. No on sulla kädet paljon paremmin, kun mulla tavallisesti! Lähen jotenki tosi helposti painaan kättä alas ja se on nii ärsyttävää(: Mut hienostihan toi Nuutti noissa useimmissa kuvissa menee. Ja istunnassahan on melkeen aina jotain korjattavaa, kuka hyvänsä ratsastaakaan;D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo mullaki eilen meni toi oikee käsi varsinki iha vikapaikkaan enkä huomannu sitä ku vast kuvista ni ärsytti kyllä ! :D Kiitos, Nuutti meniki varmasti nii hyvin kun pystyi :)

      Mut joo totta toi että varmasti aina löytyy istunnasta korjattavaa tai vähintään hiottavaa ;)

      Poista
  5. aa taas ihania ja hienoja kuvia (: me like. Ja tuo huopa on super söpö kyl

    VastaaPoista
  6. Onpa hieno blogi ja kuvat aivan omaaluokkaansa! Pitääkin alkaa seuramaan :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kovasti, tosi kiva jos tykkäät ! :)

      Poista
  7. Moikka! Koitin katsoa viimeisimmät postaukset läpi mutten löytänyt, eli ootteko vielä muuttamassa Wiknereiltä? Muistaakseni pohdit sitä jossain postauksessa kun vuokrahinta nousi ja illan tunnit kuitenkin rajoittaa yksityisten ratsastelua. Tuli tänään vain mieleen, kun meidän tallille muutti kolme hevosta sieltä :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo ollaan nyt pohdiskeltu asiaa enkä oo vielä tänne blogin puolelle mitään puhunu, ku en oikeen vieläkään oo varma mitä meinataan tehdä :'s koitan ettiä toista työtä niin aateltiin et sit vois laskeskella uusiks, onhan tässä vielä pari kuukautta aikaa kunnes vuokra vanhoilla asiakkailla nousee !

      Sinne muutti varmaan Maukka, Elter ja Emmi? :)

      Poista
    2. Juu tutun kuuloisia nimiä :-D En ole vielä käsipäivää lähempää tutustunut mutta vaikutti mukavilta ja normaaleilta ihmisiltä :-D

      Poista
    3. Joo ovat kyllä tosi kivoja kaikki ! :) Harmittaa ihan että muuttivat, etenki ku Henriikka & Maukka kävi meidän kanssa samoilla tunneilla (ja Maukka oli yks Nuban laitsakaveriki) ja kisoissakin oli suunnitteilla ruveta käymään yhdessä nyh ! Harmi kun asutaan täällä niin kaukana, ois helpompi tallipaikkojen kannalta asua siinä Kirkkonummen tuntumassa !

      Poista

Kommentit sekä postausideat ovat aina ehdottoman tervetulleita, kiitos kaikille :) Vastailen heti kun ehdin !