sunnuntai 30. syyskuuta 2012

I'm pretty sure I just saw some aliens, no joke this time......

Nuutti koki tänään jännittäviä hetkiä kun huomasi yhtäkkiä ettei pellon reunassa ollut mitään ! Vaikka kuinka puhisi ja puhkui ja tähyili niin siellä vain oli ei mitään. Kumma maailma...

Lähdettiin Sofian kanssa kohti Kirkkonummea joskus puoli viiden aikoihin ja suoritettiin ennen talleilua pienet photoshootit hänen kanssaan. Pysäköitiin auto hienosti tien varteen ja olikin aika vähällä ettei oltu pientareelta siellä ojan puolella... Autosta kun ulostauduttiin niin katsoin vain että ohho, rengas juuri ja juuri siinä tukevalla maalla.......... mä vaan oon syntynyt taitavaksi. Jööö. No mutta loppu hyvin kaikki hyvin ja paineltiin iloisin mielin hoitamaan kuvaukset.

Minä olin siis kameran takana, ja oli niin kiva päästä kuvailemaan ihmismallia pitkästä aikaa ! Ihan true malli Sofia onkin ;) ... minä rähmäräpyläinen vain voisin vielä oppia kuvaamaan. Saan otokset jossain vaiheessa itselleni niin laitan niitä kyllä kuvasivuilleni :) Olen muuten työstämässä uusia sivuleita (joiden kanssa ihana Lauranen lupautui auttamaan ♥ !), sillä inspis vanhoja kohtaan on aika lähellä nollaa... siellä vain on niin paljon surkeaa matskua ettei innosta... ;( mutta uuden myötä saan varmasti intoa takaisin, ja yritän sitten päivitellä rästissä olevat kuvaset esille mahdollisimman sukkelaan ! Linkittelen tänne kunhan saan jollekin mallille.

Kuvailut kuvailtuamme nappasimme auton parkista ja huristelimme tallille. Siellä kävimme ensimmäiseksi moikkaamassa Jessicaa, jonka tunti alkoi kuudelta ja suunnattiin sitten Nuudeliduudelin luokse. Matkalla ylätallista yksäritalliin jumiuduttiin tosin hetkeksi kuvailemaan hienoa sateenkaarta ! Harmi ettei se ole kovin hieno noissa kuvissa... :(

Nuuttilainenhan on nyt (taas) tuon puuttuvan kengän takia pari päivää vain ollut kävelyllä, Pekka käy varmasti kengittämässä heti kun ehtii. Kengän voisi toki lyödä jalkaan joku muukin, mutta Pekka voisi samalla katsoa tarviiko laittaa koko heppa uuteen kenkään jo nyt, vaiko ei. Normaalisti Nuudelin kengitysväli on ollut sellaista 7-8 viikkoa, ja tällä hetkellä viime kerrasta on kuutisen viikkoa.

Tuitelitui ♥

Tänäänkin oli ohjelmassa ihan vain pieni käyntilenkki. Tehtiin reissu yhdelle sänkkärille ja Sofia oli tietenkin matkassa kuvailemassa :) Oli muuten kurainen matka, yöks, maa oli ihan litsläts joka paikasta...... Nuuttiaisen jalatkin olivat aivan kuraiset kun päästiin kuvauspaikalle, valkoisista sukista tietoakaan........... Pellolla otettiin kuitenkin heppasesta rakennekuvia, sillä on aina hauska seurata miten rakenne vuosien mittaan kehittyy ja mihin suuntaan. Harmi kun alkuajoista ei ihan hirvittävästi kuvamatskua ole :( mutta pitää katsoa josko löytyisi joku vanha otos niin saisi tännekin näytille sen eron.


Nuudeli oli löllöttelypäivistä huolimatta tosi lunkisti, niin Sofia punttasi minut hetkeksi selkään ja napsi meistä ihania yhteiskuvia. Uskaltauduin jopa pitkästä aikaa naistensatulaan haha. Nuutin selässä se vain on niin vaikeaa, kun säkä on sellainen jätti ! Onneksi heppanen seisoi tattina paikoillaan niin nou hätä. Hehhe, niin... nou hätä kunnes tulin alas selästä...





... ja sitten yhtäkkiä Nuutilla vain naksahti ja se rupesi puhisten kuikuilemaan jonnekin kaukaisuuteen sekä häsläämään ympäriinsä kuin nuori ori? :D Ihan ei taida olla hepalla kaikki nappulat omilla paikoillaan....... Olihan se ihan sika magee siellä patsastellessaan kaula kaarella, mutta piru kun tuli ihan kuuroksi kaikille avuille ! Nuudeli vain vei minua minne lystäsi ja olin jo melkein varma että kohta se kiskoo itsensä irti ja laukkaa hippulat vinkuen pois paikalta. Mutta eii, vähän se siitä sitten hiljalleen rauhoittui ja uskaltauduttiin lähtemään takaisin tallille. Kyllähän se vähän kävi kierroksilla tallinpihaan saakka (jossa sitten muuttuikin taas ihan löttänäksi...), mutta sentään kuunteli kun pyysin seis tai hidastamaan vauhtia. Mua vaan niin nauratti kun poikanen oli ihan pörheenä ! Vitsit miten upee se osaa olla, takapäästäkin kyllä löytyy terävyyttä ilmeisen hyvin........ hehhe.

Toinen astetta tarkempana !

Sori en ehtinyt jammailla kuvasta sivulle.....



Sofian kanssa vain naureskeltiin että mikä ihme sille oikein tuli kun ihan ykskaks sai jonkun tohotuskohtauksen... :D Muistiko se että "ai hemmetti kohta siellä jaetaan iltaruokia ja meikäpoika keikkuleeraa täällä pellolla voi jummi ny on kiire !", vaii onko olemassa joku ulottuvuus mihin ihmissilmä ei näe? Joo no varmasti on kun Nuutti ainakin ehdottoman varmasti näkee aina syksyn tullen metsikössä pieniä vihreitä miehiä ja mitä muuta........... !

Jouu ihan kiitettävästi tuli tänään kuvasia, iiiiiso kiitos Sofialle joka sai räpsittyä tooosi upeita kuvia :) me like muchooo ! Sukupostiin pitäisi myös muutama lähettää hih... :) Tänään oli muutenkin kaikenkaikkiaan hyvä päivä !! Mutta uaa kello on kohta puolen yön ja toi Ahvenanmaan reissussa ollut porukka ei oo vieläkään kotiutunut ! Odotan mun tuliaisia hahaha, jos semmosia on... :) mut oon ollu mun mielestä aika kiltti tyttö niin ehkä ne jotain tuo ♥ Täällä alkaapi siis taasen melkoinen puudelirieha kunhan saapuvat, sillä Piia ja Kukka (sekä heidän neljä puudeliaan) jäävät tietääkseni meille yöksi ettei heidän tarvitse väsyneenä ajaa Mikkeliin. Jooopsi, taidan nyt pistää koneen pois ja mennä vaikka lukemaan jotain... :) HEVOSHULLU LEHDET JA POLLE HERE I COME !

22 kommenttia:

  1. te ootte nii perfecto pari ♥ en kestä, nää kuvat on nii ihania :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Aw no kiittii hihi ♥ mäki tykkään näistä sikana !

      Poista
  2. Nuutti on niin hieno!! :) Oletteko muuten vaihtamassa tallia, kun etkös joskus siitä kirjoittanut vai jäättekö nykyiselle?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, niin se on ! :) Ei olla vielä tehty päätöstä oikeen suntaan eikä toiseen, mutta varmaan tällä viikolla äidin kanssa pohdiskellaan tarkemmin... :)

      Poista
  3. superihania kuvia taas! upea toi eka rakennekuva :)

    VastaaPoista
  4. Vastaukset
    1. Joo mäki katoin että uu muskelimies ! :)

      Poista
  5. Kyllä on upeita kuvia, häikäistyn erityisesti noista rakennekuvista. On sulla uea hevonen!! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, mäki oon niihin iha rakastunu ! Hihi niin on ♥

      Poista
  6. Linkkaatko Nuutin sukupostin tähään =)

    ootko joskus tehnyt varustepostauksen ? olis kiva lukea sellasiakin =)
    jajaja paljon olet hypännyt nuutin kanssa, satulalla ja ilman satulaa, ratana ja yksittäisenä? :D sori kauhee kysely nyt, oon uus lukija ... :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. http://www.sukuposti.net/hevoset/gastello/728077 eli nimellä Gastello löytyy suposta :)

      En oo tehny, tai siis semmonen on ollu työn alla jo pitkän aikaa mutta etenee tosi hitaasti ! Pitäs yrittää ryhdistäytyä ja saada se esille... :)

      Nuutin kanssa oon hypänny ratana korkeimmillaan 100-110cm, viime aikoina ehkä 90-100cm kun oli pitkää hyppytaukoa tossa yhdessä vaiheessa :) Yskittäisenä korkein on ollu 125cm okseri. Ilman satulaa oon hypänny vaan ihan mini esteitä, kun Nuutin selkä ei oo mitenkään maailman mukavin....... :D

      Haha, hyvä vaan kun kysyt, ja tervetuloa lukijaksi ! :)

      Poista
  7. Moikka,
    Sulle olis haaste osoitteessa http://js-riders.blogspot.fi/2012/10/22-syksyn-ensimmainen-haaste.html !(:

    / Sonja

    VastaaPoista
  8. Miten sä saat nuutin seisoo noin ryhdikkäänä? :o :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha, riippuu ihan Nuudelin mielentilasta kuinka ryhdikkäänä se haluaa poseerata... ;D

      Poista
  9. Nuutti tulee vaan komeemmaks joka päivä ! :--)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voii et arvaakkaa kui hyvä mieli sun kommentista tuli !! Kiva jos näyttää siltä :'---)

      Poista
  10. Voe mahoton miten komia hepo on sullakin ! Ja olet itse myös todella kaunis! :)

    VastaaPoista

Kommentit sekä postausideat ovat aina ehdottoman tervetulleita, kiitos kaikille :) Vastailen heti kun ehdin !