maanantai 4. helmikuuta 2013

I know you can

Eilen meidän piti ehtiä Nuudelin kanssa valoisan aikaan pellolle, ja sisko oli tulossa mukaan kuvaamaankin, mutta suunnitelmiin tuli sitten hieman muutoksia. Ennen kuin pääsin vetämään tallikamat niskaan, alkoi jo aurinko painua mailleen... se siitä siis, uutta yritystä joku toinen päivä. Koska taatusti vielä sinne pellolle mennään piruvie. Mutta hei ! Viime vuodenkin ensimmäiset hankitreenit tehtiin vasta 9.2., joten kyllä me vielä ehditään... ;)

Edellisen banneripostauksen vuoksi kuva-arkistoja penkoessani löysin kuitenkin suuren kasan videolta napattuja, julkaisemattomia kuvakaappauksia viime vuoden peltoiluista, joten päätin liittää niitä tähän ! Katsokaa nyt mikä liikekapasiteetti tuolla hevosella on, ja kertokaa miksei se liiku noin aina ?! Joo I know, ku ei oo pakko.......... voi Nuu.
"Älä hihitä vaa istu suorassa senki perunasäkki !"
"Yritä täsä ny sit ravata............."

Istunta vammaa, sillä ravi heitti ilmaan ihan tajuttomasti. Hyvä etten lentänyt selästä. Itseasissa nämä snapshotit ovat kylläkin siltä kerralta, jolloin sieltä sitten hetkeä myöhemmin hankeen tupsahdin. Siitähän löytyi kuvasarjaa tuolta joulukalenterin puolelta... :)

Mutta, ihan kiva tosiaan tietää että hepassa riittäisi liikettä, kun sen vain saisi kaivettua esille ilman puolimetristä hankeakin. Ainakin tuota on hyvä tavoitella hehhe. Eilen kuitenkin suunnattiin sitten maaneesiin haahuilemaan ja tänään on talutteluvapaa, kun maneesiin en pääse. Tämän viikon ohjelmasta ei ole ihan vielä varmuutta, riippuu vähän kaikesta, mutta toivon mukaan saisin kuvaajaa matkaan ! ... eli pellolle hoho ;) oi aurinko paistaisitko vaikka joka päivä kauniisti kiitoooos.

P.S. Napsin tänään koiravauvelista suloisia kuvia, mutta niitä vaikka seuraavassa postauksessa, sillä nyt pitää kiiruhtaa vaihtamaan vaatteet ja sitten tallille !

15 kommenttia:

 1. selasin melkein koko joulukalenterin läpi enkä löytänyt mitään kuvasarjaa, et viittisi linkata ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. http://puoliverinenprinssi.blogspot.fi/p/joulukalenteri.html ja luukku 18.

   Poista
 2. Oi ku on taas niin pörhee poni kuvissa! :)) Niin komia! :)

  VastaaPoista
 3. Tykkään ihan hirveesti noistan sun kuvateksteistä ja muutenkin postauksista, toisin kun monilla et kirjoita 'heppa meni peräänannossa ja muodossa ja kaulakaarella' ja vaikka mitä, vaan kirjoitat tosi mukavasti. Lisäks ratsastat super hyvin!:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos ihana, tosi kiva jos tykkäät !! :)

   Poista
 4. Siinä on oikeasti haastetta siirtää hankiaskeleet normaaliin koulutreeniin... Mutta mitä enemmän hangessa treenaa, sitä enemmän lihakset kasvaa ja lihasmuistiin jää iso liike! (vai puhunko ihan palturia, jääkö? :D)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En mä tiedä, toivottavasti ?! Koska... muuten en tiedä mitä teen XD jos se liikkuminen jää lihasmuistiin niin sit tiedän ainaki mitä ens talvena tehtään paljon enemmän ku edellisinä talvina: hankitreenataan hohooo ! :D

   Poista
 5. Ihanii kuvia ja Nuutti on niin hienon värinen! :)

  VastaaPoista
 6. Kaikki jää lihasmuistiin, niin tapaturmat kuin hankitreenitkin. Iso kysymys on vain se, miten sen lihasmuistissa olevan asian saa siirrettyä kuivalle maalle :D On ollut huippua lukea niin sun kuin Petrankin blogista, kuin on sairaslomailtu ja kävelty ja seisty ja kävelty lisää ja nyt toiset hyppää esteitä ja te menette hangessa. Meillä sairaslomaillaan ja kävellään ja sairaslomaillaan nyt neljättä viikkoa. Toivottavasti mekin ehdittäisiin vielä hankeen, ei tekisi munkaan puskakouluratsun nyt jo ihan tippuneelle lihaksistolle yhtään huonoa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo kuulostaa loogiselta, tulipa nyt vähän itselle tyhmä olo :D Mutta joo niin sitte toi et miten sen liikken tosiaan sais oikeesti esiin, apua, menee vaikeeks... :D

   Voiih ! On se kyllä välillä jotenkin kiva kun saa lukea "konhtalotovereiden" blogeja, ehkä siitä saa jonkulaista lohtua? :D vaikka eihän se kivaa oo tietenkää et heppa on saikulla, mut semmosta se välillä vaan on ! Toivottavasti tekin pääsisitte selättämään ongelmat ja tosiaan ehtisitte hankeenkin vielä :) Pitääkin alkaa seuraamaan sun blogia !!

   Poista
  2. Kiitos tsempeistä :) Eiköhän (toivottavasti) se tästäkin taas selviää!

   Poista
 7. Miten sun jalat näyttää noin kapeilta noissa kuvissa? Toi reisi osa hirveen kapee!
  Ai voiko hankitreenillä "parantaa" hevosen liikkeitä? Että niinku nostaa jalkaa enempi? Tietysti ne hevoset hangessa nostaa enempi, mutta jos ajatellaan niinku ihan perus kuivaa maata, ni kehittääkö syvä hankitreeni liikettä sitä kuivaa maata ajatellen? Pitääki lähtee heti treena ahkerasti lumihankeen oman hepan kaa!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En tiiä, ei ne mun mielest kovin kapeilta näytä? :D

   Joo kyllä sillä varmasti VOI, mutta ainakaan ihan heti ei kannata oottaa saavansa samanlaista liikettä ku siellä hangessa :D mutta kyllä siitä varmana hyötyä on, meinaan oon lukenu että ulkomailla usein tehdää semmosta et hepat ratsastetaan kotona tosi raskaalla pohjalla niin sit ne kisoissa liikkuu ilmavasti, koska sen verran ne on tottunu liikkumaan normaalisti :D en sit tiiä kui hyväks semmonen on jaloille, jänteille erityisesti... Mut joo eiku hankitreenaamaa vaa ! ;)

   Poista

Kommentit sekä postausideat ovat aina ehdottoman tervetulleita, kiitos kaikille :) Vastailen heti kun ehdin !