lauantai 2. helmikuuta 2013

My little boys ♥

Oho, helmikuun puolella mennään jo. Muutama päivä on taas mennyt ohi niin että hurahti, siitä taidan syyttää tuota syötävän suloista koiravauvaa, jonka kanssa puuhatessa kuluu helposti aikaa vaikka ja kuinka. Se on pian neliviikkoinen ja hirmu kova touhuamaan. Tälläkin hetkellä se kipittää ympäri sänkyäni ja puree vimmalla peitossa olevia ruttuja... :)

Löllöpallo ehkä ööm...vajaa viikko sitten? Pitää muistaa ottaa poikasesta enemmän (hyvälaatuisia) kuvia nyt kun sillä on silmät auki ja se on oppinut kävelemäänkin ♥

Nuutin kanssa olen mennyt maneesissa tehden milloin mitäkin. Lähinnä olen kokenut ärsytystä hepasta riippumattomista syistä ja näin ollen lähtenyt useasti ulos kävelemään osan loppukäynneistä. Ah rauhaa ja tilaa... ja pomppiva heppa (y). Toissapäivänä ratsastukset jäivät todella kevyiksi, sillä Nuutti yski ja oli jotenkin tahmea (vaikka parit lähdöt se kyllä jaksoi silti ottaa). Lämpö oli kuitenkin normaali. Lisäksi Nuutti oli todella jähmeä kädelle. Se osaa toisinaan olla hankala, mutta tuollainen se ei ole ollut aikoihin. Aukoi suutaan, vänkäsi eikä tullut mielellään tuntumalle..... pakko saada sille raspaus mahdollisimman pian, jos siellä vaikka on tuhmia piikkejä pikku poikaa kiusaamassa...

Eilen ratsastelin ilman satulaa ja pyrin pitämään tooodella kevyen tuntuman suuhun. Annoin hepan jolkotella ja se olikin hieman toissapäiväistä parempi. Ei silti ihan priima, eli raspaukseen saakka mennään varmaan aika kevyesti. Mahdollisimman vähän inhottavaa oloa Nuuden suuhun. Pitäisi päästä yksinään maneesiin, niin voisi ratsastaa heppaa riimulla ! Tässä kuitenkin muutama kuva eiliseltä, kaikki © Jonna.Hyvä poika.
Hölkönkölkön.

Etsiskelen täällä paraikaa vanhoja bannereita esille, kun joku niitä viime postauksessa toivoi :) samalla muistin että minunhan piti tehdä jonkinlainen postaus bannereiden tekemisestä, vinkkejä ja sen sellaista ! Ongelmana vain on etten oikein tiedä minkälaisia neuvoja te ihmiset kaipailisitte? Kaikenlisäksi pieni miinus on se, että itse käytän bannereita tehdessäni nykyisin poikkeuksetta photaria, mitä ei varmaankaan kovin monella ole? Nyt on kuitenkin tilaisuus kysyä, mikäli mieltäsi ulkoasuihin liittyen jokin askarruttaa ! Kaikki kysymykset ja toiveet asiaan liittyen ovat siis enemmän kuin tervetulleita :)

Nyt taidan lähteä puudeleiden kanssa ulos ennen kuin tulee hämärää, sitten jossakin vaiheessa tallille. Moikka ! :)

19 kommenttia:

 1. Minkä rotunen toi koira on? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Villakoira :) vielä ei tiedetä kuinka isoksi se kasvaa, mutta vanhemmat on toykokoisia, eli toistaiseksi se on toyvillakoira :D

   Poista
 2. mulla on ainakin photari (jota en osaa käyttää koska säädin sen jotenki ihan ihmeellisesti)! ois ihan kiva jos kertoisit jotain ihan perusjuttuja siitä :)

  VastaaPoista
 3. Kiva postaus ja ihana tuo hauva ♥ .... koirakuume iskee ;D

  VastaaPoista
 4. kyllä kiitos bannereiden tekemiseen ohjeita siis ihan kaikenlaisia vinkkejä. Sulla on aina niin mielettömän upeita bannereita mitä voi vaan kuolata ruudun tällä puolella

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha okei yritän keksiä jotain järkevää !! :D

   Poista
 5. Ihana tuo hauvelivauveli <3

  Miten noi vasemmalla olevat kuvalinkit toimii? Niinku et miten saa tollasesta kuvasta sen linkkaamaan jollekin sivulle?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin se on ! ♥

   Siis lataa tuolta ulkoasu kohdasta cadgetiin kuvan ja sit laittaa siihen yhteen kenttään sen sivun linkin mihin haluu et pääsee ku kuvaa klikkaa :)

   Poista
 6. Joojoo tee ohjeita kuinka tehdään photarilla noin upeita bannereita! Itelläni on, ja tunnen hirveetä syyllisyyttä kun en osaa muita kun tekstejä sillä kirjoittaa:D + Nykynen banneri on t ä y d e l l i n e n<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha joo se oiski hyvä ku ois joku taikasauva millä vaa heiluttelis täydellisiä bannereita ;) mut joo yritän kehitellä jotain fiksuu ohjetta !

   Hih kiitos ! ♥

   Poista
 7. Olisi kiva jos tekisit postauksen siitä millaista on hevosen omistajan arki ja mitä plussia ja miinuksia hevosen omistamisessa on. :) ja ois kiva tietää vähän että millasia ratsastus tavaroita sulla itselläsi on ja myös millaisia kamoja Nuudelilla on, eli jonkun näkönen tavarapostaus omistas ja Nuden kamoista :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Okei, voisin koittaa kyhäillä tommosta, kiitos ideasta ! :)

   Ja joo, varustepostaus on vireillään, semmonen ikuisuusprojekti että huhhu... :D yritän saada aikaseks kuvailla kaiken, jotta sais postaukset julkastua... :)

   Poista
  2. Näitä siis odotellessa ;)

   Poista
 8. Nätti tuo uusia banneri!

  Oikeasti, jos nyt ihan mitä vaan saa toivoa, olisiko mahdollista kattavaan postaukseen kuvakollaasien teosta? Mä olen ladannut koneelleni vaikka ja mitä, ja mitään en niille osaa tehdä ...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ! :)

   Okei, voisin yrittää jotenki neuvoo erilaisten kuvakollaasien teossa, joskaan en tiedä oonko itekkää iha huippu :D mut katotaan, kiitos toiveesta ! :)

   Poista

Kommentit sekä postausideat ovat aina ehdottoman tervetulleita, kiitos kaikille :) Vastailen heti kun ehdin !