sunnuntai 16. maaliskuuta 2014

Koska Nuutin naamaan ei vaan voi kyllästyä

... eihän? Luvassa pieni kuvapostaus sekalaisista käyskentelykuvista viime viikon ajalta. Palailen runsaampisanaisen postauksen kanssa ensi viikon puolella, tällä hetkellä olo on kuin nukkuneen rukouksella niin ei oikein tahdo kirjoittaminenkaan luonnistua. Ihan ennen kuulumatonta että sunnuntai-aamuna oon hereillä jo ennen kuutta ! Okei no nyt vähän huijasin. On sitä kerran jos toisenkin loikittu vuoteesta ylös ihan epäihmisten aikoihin tämän rakkaan heppaharrastuksen vuoksi, mutta tällä kertaa syypäänä ei olekaan yksikään kavioeläin. Lähdemme nimittäin käymään Haminassa, isoisän synttäreitä viettämässä ja luvassa on siis rento päivä rakkaiden sukulaisten kanssa :) Oikein hyvää sunnuntaita kaikille ! Syökää tota lunta niin saadaan se kevät takaisin........

"Kuule äiskä kun se yhteiskunta pyörii just niin että sä haet mulle porkkanaa ja mä en sitten heitä sua selästä seuraavalla maastoreissulla."
Välillä mietin miten näin söpöllä naamalla voi olla niin vintiö.
Voi pieni makkara miksi sinä aina seisot peppu ylämäessä?
"No mä istun sit. Onks täs nyt hyvä?"

Niin on tärähtänyt kuvattava ettei kamerakaan pystynyt tarkentamaan......
"Mitä uikutat siellä koko ajanhan mä täällä hienona poseeraan minkä ehdin !"
"Plaa, plaa, plaa... !"
"Siinä sulle !"
Loppuun vielä pari ponikuvaa.
Koska ponit on niin söpöjä.

Mikä kuvista on teidän suosikkinne?

95 kommenttia:

  1. Voi ei, nuo ponit on ylisöpöjä :33 ja nuutilla on ihania ilmeitä :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin ne on ! Mäki haluun tommosen pienen pehmopumpulan :D Haha ja joo, kieltämättä ;)

      Poista
  2. Ihania kuvia kaikki, ei nuista osaa päättää parasta! :3 mut jos on pakko valita, niin toi missa nuutti istuu, toi missä oli kuvatekstinä että on niin tärähtänyt kuva jne. Ja sit toi viimene ponikuva! <3 Nuutin naamaa vois vaan katella aina! :D

    VastaaPoista
  3. Kaikki kuvat Nuuttilaisesta ja vika 😍

    VastaaPoista
  4. Kaikki kuvat on kyl ihania <3. Nuunuu on söpö :):)

    VastaaPoista
  5. Kaikki kuvat olivat niin mahtavia! ;D ...joten en osaa valita parasta. :/

    VastaaPoista
  6. Ihana Nuutti♥ Kaikki on ihanii kuvii! :)

    VastaaPoista
  7. Miten nyt sen pelletti jutun kanssa on käyny? Ootteko saanu vaihettua turpeeseen takas vai?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kerron siitä enemmän varmaankin seuraavassa postauksessa !

      Poista
  8. susannaaa XD ''plaa, plaa, plaa..''

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. XDDDDDDD Nuutin huulet meni iha tollee plaa plaa haha !

      Poista
  9. Kaikki kuvat on ihania :)
    Ihana Nuutti♡♥♡

    VastaaPoista
  10. Noita Nuutin "asiallisia" kuvia on aina niin hauska katella. Nuutista tulis hyvä huippumalli jonhonki lehteen :D Sulla on muutenkin tosi kiva blogi! Tykkään sun kirjotustyylistä ja kuvat on kaikki hauskoja ja hyvälaatusia. Ja tietysti on vielä tuo söpö Nuu.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hahaa, sen naama ois kyllä kieltämättä ihan painamisen arvonen ! :D Ihana kuulla että tykkäät, kiitos !! :)

      Poista
  11. Sun hebosellas taitaa olla ihania ilmeitä vaikka muille jakaa! Tykkäsin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha, älä muuta sano....... :D Kiva kuulla !! :)

      Poista
  12. Ah tuo kuudes kuva :D! Hyvällä hetkellä otettu! Toinen kuvista oli ehkä lempparini, voi että on Nuuttikuutti söpölöinen, ei siitä pääse yli eikä ympäri! :o

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hahaa kiitos, harmi vaan että tarkennus jäi matkan varrelle :D Nuuttikuutti XD ♥ ... se on kyllä kieltämättä suloinen mies !

      Poista
  13. sä oot nii taitava kuvaamaan ! rakastuin tohon viimeseen ja neljänneks viimeseen ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha voi olisit nähnyt kuinka mä tuskailin ja itkin verta näitä kuvatessa, tuntu ettei ykskään onnistu... :D Mutta kiitos ♥

      Poista
  14. Mielestäni toinen kuva on ihana! Ja nuo ponit... Voi että!<3 Olis muuten kiva että tekisit sellasen postauksen mihin laittaisit niiku ennen ja jälkeen muokkauksen , vaikka niistä kuvista, mistä teit sillon syksyllä sen : yhtenä iltana lausuttais ei sanaakaan postauksessa :-D toivottavasti sait edes selvää... ;D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ! :) Joo oon miettiny et tekisin semmosen postauksen jossain vaiheessa kun saadaan taas Nuutin kanssa pidettyä "kunnon kuvauksia" (sellasia missä itekki hillun), mutta oikeestaan voisin jakaa postauksen kahteen osaan ja laittaa toiseen tosiaan noita kuvia missä pelkkä Nuudeli hilluu :) Yritän saada aikaiseksi tässä tämän tai seuraavan viikon aikana !!

      Poista
  15. VIKA <3 :D

    mä oon muuten ite alottanu nyt just kuvaamisen ja huomannu kui sairaan vaikeeta se oikeesti on :D arvostus sua kohtaan nous vielä vähän lisää kun tajusinmiten taitava sä oikeesti oot ! (:

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha, hattivatti :D

      Oii mukavaa että oot alkanu kuvaamaan ! Millaisen kaluston kanssa puuhastelet? :) Välillä mullaki on kyllä niin semmonen olo että apua eihän tästä tuu mitään (!!), mutta onneks ku räpsii runsaasti kuvia niin pakostikin osa onnistuu ;) Mutta kiitos, ihanaa jos mun kuvista tykkäät ! Tuli hyvä mieli :)

      Poista
  16. voi ei nuo ponikuvat! :3 ja tietty onhan nuuttikin söpö :)

    VastaaPoista
  17. Sun kirjoittamat teksit on niin kivoja! Kuvatekstit on ihan parhaita! :) Minun lempparit oli se jossa Nuutti istuu ja ensimmäinen ponikuva. Vaikka ensimmäinen, toinen ja kolmaskin kuva on tosi ihania! Ja kaikki muutkin :)

    VastaaPoista
  18. Voi eikä miten ihana Nuutti on :D Se on kyllä vaan niin upea hevonen, sekä luonteeltaan että ulkonäöltään <3 (äläkä sano että se on mikään makkara ;D) Ja apua mikä tuo jääkarhuponi on, syötävän suloinen !

    Kiitos Susanna sulle ettää jaksat piristää minun ja varmasti monien muidenkin päivää näillä ihanilla kuvateksteilläsi ja aina-yhtä-mielenkiintoisilla postauksillasi :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi ihanaa että mahtavan ulkomuodon lisäksi myös Nuudelin tosiaan upea luonne välittyy sinne ruudun toiselle puolelle saakka ♥ Joka päivä mä kiitän onneani siitä, että saan tommosen ihanan urpon (ihan vaan vähän makkaran !) kanssa touhuta :)

      Ja siis joo älä mä haluun kans itelleni joskus tommosen polar bearin :D Ottaisin sen kotiin ja yöks viereen nukkumaan, tui !

      Kiitos ihan hirveesti ihanasta kommentista ! ♥ Tulee aina niin super hyvä mieli, kun kuulee että on onnistunut toisen päivää ilahduttamaan :) Se on yksi bloggaamisen ehdottomasti parhaista puolista !!

      Poista
  19. Minkä takia Nuutti näyttää mun mielestä tossa kolmannessa kuvassa vähän ponille? :-D Tykkään kyllä ehkä eniten tuosta toisesta kuvasta :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha niin muuten näyttääkin :D Hieman ylikasvanut (etenkin leveyssuunnassa...) piiloponiini ♥

      Poista
  20. "Plaa, plaa, plaa"
    Ehdottomasti paras! XD

    VastaaPoista
  21. Kaikki kuvat on niiin ihania :3 Ja Nuutti on kyl komee :D

    VastaaPoista
  22. oi että toi kimo poni on söpö! kunnon halinalle♥
    Ja ei, Nuutin naamaan ei tosiaankaan kyllästy :D ihania kuvia ja osuvat kuvatekstit!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Älä ! Tekis mieli vaan nappaa kainaloon ja juosta karkuun ♥

      Hahaa, hyvä kuulla ! Kiitos :)

      Poista
  23. Mun suosikki oli toi plaa plaa. :3 ai että, teihin ei tosiaankaan voi kyllästyä!!

    VastaaPoista
  24. Kivoja kuvia! En osaa valita suosikkia, joku irvistys ehkä :D

    VastaaPoista
  25. herranjestas Nuutin korvia viimeisessä kuvassa! :D

    VastaaPoista
  26. Voi reps tuota valkosta ponia, se näytää vähän siltä että on heränny viikonlopun jälkeen jostaki ojasta :D Riepu toinen kasvattanu kauheen turkin vaikka mitään kunnon talvea ollutkaan XD

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hahaha eiikä, hajosin mielikuvalle ! :D Ja joo äläpä, innoissaan varautunu kunnon jääkauteen tommosel 10cm paksusella kokopuvulla ! Kattelee tos ympärilleen sillee "ei tsiisus mul on tän pudottamisessa kyllä edessä ihan hirvee duuni.......", voih ♥

      Poista
  27. Numerossa 2 on niin kaunis asetelma, väri ja tunnelma, ihana taidekuva suorastaan! :)

    VastaaPoista
  28. Voi vitsit että Nuutti osaa olla niin ihanan kuvauksellinen! :D Ihana!
    Ja voi herrajestas tuo valkea pikkuponi, ihan menis unikaverina tommonen :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, kuvattavana olemisen se kyllä kieltämättä taitaa ! ;)

      Ja joo älä muuta sano, ihan samaa mietin itekki ! Kyllä ois pehmonen ♥

      Poista
  29. Tykkään eniten tuosta tokasta kuvasta, Nuutti oikeen poseeraa! :) Huomaa kyllä eron jotenkin tässä 450d ja 60d välillä. Itsekin, kun kuvasin ennen 500d:llä oli se silloin joskus neljä viisi vuotta sitten ihan hirveen hieno kapistus ja aivan uusinta uutta, mutta nyt tuntuu, että sehän on hidas ku elefantti eikä laatukaan ole aina ihan kaveri.. :( Mutta hyvin se vanhus sielä kaapissa viettää eläkepäiviä pölyyntymässä ja sitten hätätilanteen tullen reippaasti toimittaa 70d:n virkaa. Ihan kiitollinen mä sille kuitenkin olen, että vielä jaksaa pysyä hengissä :D Ootko muuten ajatellut korjauttaa sun 60d:n vai hankkia jonkun uuden kameran itsellesi? Oot varmaan maininnut tästä asiasta, muttakun ei nyt sitä nyt tietystikkään kaikkea voi muistaa, niin joutuu kuulostamaan välillä sitten ihan idiootilta.. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ! :) Joo näissä kuvissa kieltämättä sen eron tosiaan huomaa. Heti kun alkaa hämärtää tai kuvaa vastavaloon, niin tää 400d rupeaa mössöttämään kuvia vaikka ISO ei ois ku "vaa" sen 800. Ton 60d:n kanssa voi iso olla ties missä eikä juuri kohise. Pitää yrittää ehtiä kunnolla päiväsaikaan kuvaamaan hyvässä valossa, niin vois saada tolla vanhallakin masiinalla hieman smuutinpaa jälkeä :)

      Hahaa elefantti :D Mut joo siis kyl on täs vähä ikävä kans tota uuden kameran nopeutta, varsinki ku siihen tosiaan on tässä useemman vuoden aikana tottunu. Mitä oot tykänny tosta 70d:stä? Se jotenki kiinnostaa mua, vaikuttaa kivalta peliltä :)

      Pyh sä mitään idiootilta kuulosta, ei sitä kaikkea voi muistaa ! :) Mä en ihan oo vielä päättäny mitä teen. Taidan kyllä ehkä vähän kallistua uuden hankinnan puoleen, mutta pitää miettiä. Just nyt tällä hetkellä ei kuitenkaan oo vielä mahdollisuutta mitään hommata, niin sitten pitäis ehkä tolla 400d:llä hetken pärjäillä... Vähän mietin että panostaisin johonki 7 tai 6d:hen, mutta ne on tietty vähäsen hintavampia. Putkia onneks löytyy valmiiks, niin ei tarttis ku runko hommata :) Pohdittavaa, pohdittavaa... !

      Poista
  30. Kuolen, voiko joku olla niin söpö kuin toi kimo pikkuponi :D mä haluun tommosen! tosin tää karvanlähtöaika lienee kiva...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No älä, mäki haluun !! ... mut joo tosiaan nää karvanlähdöt sit pikakelauksella kiitos :D

      Poista
  31. haha voi miten ihania kuviaa!! kuvatekstitkin uppoo just eikä melkeen.. susanna oot aika huippu :DD hahaaa!

    VastaaPoista
  32. Ihuna Nuutti (: Osaa se vaan poseerata :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitokset hevosen puolesta ;) Sen se kyllä tosiaan taitaa !

      Poista
  33. Ihan huippu tuo "plaa plaa"-kuva :'D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hahaa, mä niin kuulin kuinka se päänsä sisässä mietti just tolleen ;)

      Poista
  34. iiihania! :-----D
    aivan söpöjä kaikki kuvat!

    VastaaPoista
  35. En käsitä, miten sulla voi olla näin älyttömän ilmeikäs hevonen! Olen vaikka kuinka monet kerrat naureskellut Nuutin ilmeille, kuten nyttenkin naureskelin tuolle huonosti tarkentuneelle kuvalle...! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha, ihmettelen sitä edelleen kuule välillä itekki ! :D Se osaa kyllä olla niin hassu... ♥

      Poista
  36. Eikä, ihana Nuudeli! Miten voikaan olla noin suloinen :-) Hyviä kuvia olet taas räpsinyt, suosikkia on ihan mahdotonta valita!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En tosiaan tiedä, oon sitä itekki ihmetelly ! Pieni sulo ♥

      Hihii voi kiitos :)

      Poista
  37. vitsi nää sun postaukset piristää mun päivää, oot ihana! ja niin on nuuttikin! täydellinen kaksikko <3

    VastaaPoista
  38. Voi, nämähän on kaikki niin hyviä, että ei pysty lempparia valitsemaan! On se vaan suloinen höpönassu ^_^ <3

    VastaaPoista
  39. Ehkä osuvin otsikko ikinä xD Nuutti on niiiiiiin söpö ja hauska ja ihana jajajaja...♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hahaa, eikös ! ;) Ja joo ei voi muuta ku olla samaa mieltä ♥

      Poista
  40. Aiotko lähteä Nuutin kans vihille :D

    VastaaPoista
  41. APUA miten hevonen voi olla noin ilmeikäs?! xDD oma poni möllöttää aina vaan naama rutussa ja tylsistyneenä, pöh :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha voooooi, "naama rutussa" XD Nuuttiki osaa kyllä välillä näyttää niin kyllästyneeltä lahnalta ettei mitään rajaa !

      Poista
  42. Pakko kommentoida, katsoin eilen ensimmäisen kerran Itse ilkimyksen. Olen käsittänyt, että olette Aadan kanssa suuria Minions faneja? En voinut olla ajattelematta teitä kun leffaa katsoin! :D oli muuten huippu hauska.

    Asiasta kukkaruukkuun, meneekö Nuunuu aina itsekseen noin istumaan vai onko sinulla sille jokin merkki/käsky?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hahaa joo minionit on parhaita !! :D Se on kyl ihan sika hyvä, tulee aina sitä kattoessa semmonen olo et ei hitto henkinen ikä taitaa olla jotain about 7 v........ :D

      Joo itsekseen istuilee, en oo vielä keksiny keinoa saada sitä istumaan käskystä :D Mut se on hyvä tavote ! En tiedä tuleeko koskaan toteutumaan, mutta ainaki meillä on ollu ihan hauskaa tota "treenatessa"...... ;)

      Poista
    2. MAAILMAN PARHAIN LEFFA!!!!!!!!

      Ps. Susanna millon titaniccii

      Poista
  43. Haha, oon niii monet kerrat nauranu nuutin tempauksille ja ilmeille!:D En tajua miten joku voi olla voi olla yhtäaikaa niin söpö ja hassu ja 'pöljä':Dd tuohon naamaan ei kyllästy ikinä! Ootte muuten huippu pari, molemmilla,sopivasti huumorintajua!!;) ja sun postauksia on aina kiva lukea, sulla on tosi vetävä kirjotustyyli!:))

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hahaa voi miten ihana kuulla !! :D Kiitos tosi piristävästä kommentista, sait kyllä hymyn huulille ! :)

      Poista
    2. Hahaa voi miten ihana kuulla !! :D Kiitos tosi piristävästä kommentista, sait kyllä hymyn huulille ! :)

      Poista
  44. Mä asun Haminassa! Ihania kuvia! Tänne vasta eksyin. Onko omia? Kiva blogi!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on ihana kaupunki, monia lapsuuden kesiä tullut siellä vietettyä ! :)

      Kiitos ! Ai nuo kuvissa esiintyvät kaviokkaat vai? Nuutti on mun oma, muut ovat meidän kotitallin tuntiponeja :)

      Poista
    2. Se on ihana kaupunki, monia lapsuuden kesiä tullut siellä vietettyä ! :)

      Kiitos ! Ai nuo kuvissa esiintyvät kaviokkaat vai? Nuutti on mun oma, muut ovat meidän kotitallin tuntiponeja :)

      Poista

Kommentit sekä postausideat ovat aina ehdottoman tervetulleita, kiitos kaikille :) Vastailen heti kun ehdin !