torstai 15. tammikuuta 2015

Hööksin alennusmyynnit, check !

Yritin kerrankin sinnitellä ja kiertää riutuneen lompakkoraasuni kanssa kaukaa kaikki petolliset alennusmyynnit, mutta minkäs sitä ihminen heikolle luonnolleen mahtaa... Espoon Hööks on jo sijaintinsa puolesta vähän liian suuri houkutus, mutta uteliaisuuttani herättivät lisäksi myös tallikavereiden ihanat ostokset. Ja melkein kaikki puoleen hintaan ! Vain hullu jättäisi moisen tilaisuuden käyttämättä, eikö...?


Eilen siis vietettiin siskon kanssa tallireissun jälkeen Hööksissä kierrellen ja kaarrellen varmaan lähemmäs tunti. Ainakin puolikas. Välillä pyörin ympyrää keskellä putiikkia kun en tiennyt minne seuraavaksi ryntäisin. Alennustarra hintalapussa sai pinkin poniloimenkin äkisti tuntumaan tuiki tarpeelliselta hankinnalta. Jos sen vaikka seinälle ripustaisi...

Silti, onnistuin kuin onnistuinkin houkutuksista huolimatta pysymään suhteellisen järkevissä ostoksissa. Parhaana näistä ehdottomasti -50% alennuksella aivan ihanat CRW:n punaiset Calabria -ratsastushousut. Sukkapunteilla, kokopaikoilla ja hillityllä bling blingillä varustettuna vieläpä. Melkein teki mieli kiljua kun rekin viimeiset kolmekutoset menivät jalkaan ja joululoman aikana kertyneistä kiloista huolimatta nappikin sujahti mukisematta kiinni. Hintaa näillä 41,90€, kyllä kannatti muutama vuosi metsästää... !


Uusista pöksyistä innostuneena päätin tottakai hommata Showmasterin kouluhuovan samassa värissä. Tällä oli hintaa 24€.


Mukaan tarttui alennuksien ansiosta myös Showmasterin Absorb Impact Pad satulan alle. Normaalisti 30,00€, nyt 15.


Itselleni hommasin vielä JH Collectionin sinisen Latina -neulepuseron (17,40€, norm. 34,80) ja muutamalla eurolla CRW:n ratsastussukat. Ehkäpä nyt viimein raaskin heittää pois edes muutamat niistä vanhoista, joista tulee kantapää tai puolet varpaista ulos. Osa on ostettu ensimmäiselle ratsastusleirilleni vuonna 2004 (vai 2003...?), joten ovathan ne jo jokusen vuoden palvelleetkin......

Pitäähän sitä nyt Puoliverisen Prinssin omistajalta paidastaan kruunun kuva löytyä... ;)

Lisäksi jäin edelleen pohtimaan mm. erästä ihanaa otsapantaa (tai oikeastaan kahta...) ja Showmasterin punaiset fleecepintelit kipitän varmaan ostamaan joku kaunis päivä kunhan vain muistan, ehdin ja jaksan. Ne olivat listalla, mutta unohtuivat lopulta ihan tyystin.

Tänään meillä oli viikottainen koulutunti ja pääsimmekin heppasen kanssa painelemaan sinne tyylikkäinä uusissa tamineissa. Tuon yllä mainitsemani paidan unohdin kotiin, mutta ihan hyvin onneksi istui kokonaisuuteen myös valmiiksi päälläni ollut polo. Lainassa oli tänään(kin...) siskoni ihanat, ruskeat saappaat, joita niiiin kovasti himoitsen......... Lisää kuvia myöhemmin, tässä vain tämä meidän lookkimme tänään !

Superi poitsu, laukanvaihtotreenitkin ihan ok mallilla... !

Oletteko te tehneet alkuvuoden alennusmyynneistä hyviä löytöjä?
Viettäkäämme tuhlurit yhdessä hiljainen hetki kaikkien menneiden (vaan ei unohdettujen) rahojen puolesta, jotka tällä taistelukentällä jälleen kerran mielitekojemme jalkoihin jäivät.

53 kommenttia:

  1. Hahaa, täällä viittelöi tyttö joka on ohittanut kaikki alennusmyynnit - eikä tee edes tiukkaa!

    VastaaPoista
  2. Vitsit, että näytätte hyvältä tuossa kuvassa, vau! :)

    VastaaPoista
  3. http://varusteurheilijat.blogspot.fi/2015/01/hooksin-alennusmyynnit.html
    😄

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ojooj kommentoinkin jo sun blogin puolelle mutta siis toi otsis ♥ !!! Ihana !

      Poista
    2. Mä en oo kyllä tätä laittanut :o? Tai sit oon, mutta en ois anonyymi :D

      Poista
  4. Voi ei! Tähän saakka olen onnistunut välttelemään Espoon Hööksiä, mutta nyt on kyllä pakko käydä hakemassa nuo samanlaiset housut kotiin :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hahaa voi eii, tulipa syyllinen olo ! :D Mutta joo ei oo kyllä hinnalla pilatut housut, joten käy ihmeessä tsekkaamassa onko näitä vielä ! Aiiivan ihanat jalassa :)

      Poista
  5. Mäkin kävin viikko sitten Hööksissä tyhjentämässä lompakkoa... Voin niin samaistua tohon turhista tavaroista haaveiluun, mäkin katsoin silmät säihkyen pinkkiä sydämillä varustettua poniloimea ja vaikka mitä muuta ihan turhaa... :D Onneks nyt ostokset oli edes vähän jätkeviä vaikka ilmankin olisin pärjännyt...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hahaha hyvä kuulla että muillakin rupeaa alennusmyyntejä kolutessaan silmät kiilumaan joka tavaran kohdalla... :D Tulee välillä niiiin hölmö olo !

      Poista
  6. Niin ja toi punainen näyttää mun silmään hirmu hyvältä Nuutin päällä, se ei sulaudu sen omaan väriin liikaa vaan tulee tarpeeks esiin ja näyttää oikeasti kivalta. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ja kiitos, mäki yllätyin positiivisesti kuinka hyvältä näytti Nuden päällä ! En tiedä toimiiko kesällä punaisemmalla karvalla yhtä hyvin, mutta ehkä tää onkin sitten meidän talviväri... ;)

      Poista
  7. Pakko oli alennusmyynneissä käydä vaikka mitään en varsinaisesti olisi tarvinnut... :D ainoastaan botin poolokauluri oli ostoslistalla, kaikki muu oli ylimääräistä :D

    http://friisilainen.blogspot.fi/2015/01/alennusmyynnit.html

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hahaa no mutta taas säästettiin ! ;)

      Ja hei kiitti linkistä, piti tietenkin klikkautua lukijaksi ! Ihana päästä nyt tätäkin kautta seuraamaan teidän matkaanne Albertin kanssa :)

      Poista
  8. Voi vitsi punaset pökät! Niin himoitsen. Maybe joskus. Haha mun kuihtunu lompakko ei kestä alennusmyyntejä! Duunissa kyl oottaa euro-star huopa ja samanväriset pintelit ihan kivaan ale hintaan.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo noi oli kyllä ihan huippu löytö, valehtelematta varmaan kolmisen vuotta oon vastaavia etsiskelly ! Munkaan lompakko ei kyllä ois kestäny, mutta noh... menkööt :D

      Oih, huovat ja pintelit on mun ikuinen heikkous....... ♥

      Poista
  9. Just eilen kävin nappaamassa Euro-Starin tuulitakin/bomberin :') Tänään pääs testiin ja totesin hyväksi ostokseksi: Ei haitannut tuuli eikä tuisku ja nollakelillä oli varsin sopivan paksuinen kun alla pitkähihainen paita ja collegetakki :)

    Naureskelin kyllä myös, että onneksi ei ole hevosta mille ostella tavaraa, menisi viimeisetkin rahat siihen! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oii kuulostaa hyvältä, tommosen mäki muuten tarttisin ! Kingslandin vanhasta kun alkaa hihat hajoamaan...

      Hahaa, mä en kans tiiä pitäiskö itkee vai nauraa ku "Nuutti haluaa" kaiken mahdollisen joka paikasta........... :D

      Poista
  10. Noi punaiset housut ei kyllä nyt oikein sovi teidän vakavastiotettavaan kouluratsukkoimagoon :D T. itsekin punaisiin rakastunut "hei olen kouluratsastaja"

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hahahaa, totta...... !! Mut onneks me ollaanki vähä tonttuja ;)

      Poista
  11. Eivitsi oot hoikkka ja hyvässä kunnossa! Ihan superhieno havonenki:) oon pitkää jo seuraillu teitä ja aina vaa meno paranee:) ootte tosi hieno pari!:) ja hyvin pikee punanen molempia:D voisitko joskus tehdä varustepostausta sekä omista että nuutin varusteista?:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitokset !! :) Juu voin kyllä, kunhan saan buukattua meille kuvaajan..... :D

      Poista
  12. Aivan ihanat housut ja muutenkin kyllä tosi kivoja löytöjä! Itsekin haaveilen punaisista sukkapuntillisista housuista, merkillä ei enää edes väliä :) ja rakastan kyllä kans tuota istuntaasi, niin siisti! :)

    // Siiri
    siirixo.blogspot.fi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos ! :) Noi sukkapuntit on kyllä huiput, tarralliset tuntuu jotenki tosi hankalilta noiden jälkeen. Toivottavasti säkin löydät vastaavanlaiset ja yhtä mukavat jostakin !

      Poista
  13. Etkö ole enää Hippolassa? sua ei sieltä sivuilta ainakaa löydy

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olen rekisteröinyt blogini Hippolaan, mutta en enää kuulu tiimibloggaajiin.

      Poista
  14. Ihanat nuo punaset ratsastushousut! <3 Mä kuolasin hööksiltä sellasia tummansinisiä blingipöksyjä! Ehkä mä vielä joskus kiipeen hepan selkään nii on hyvä tekosyy ostaa ne :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oon iha rakastunu noihin ♥ Ja joo hei ehdottomasti, osta ne heti niin saat hyvän syyn ruveta taas heppailemaan ;)

      Poista
  15. Hih, ei tätä lukiessa vain voi hiljentyä murehtimaan alennusmyyntien syövereihin kadonneita rahoja!
    Olet niin mahtava kirjoittaja ja sun kirjoitus tyyli on vain niin piristävä! :D <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hahaha, voi ei, plörinäksi meni siis sekin :D Ihana kuulla, kiitos ♥

      Poista
  16. hahaa sulla on ihan loistava kirjoitustapa! :D nuo punaiset housut ovat kyllä ihanat! pitääpä kurvata hööksiin joku päivä katsomaan löytyisikö isompia kokoja vielä - omiin kinttuihin kun eivät ihan mitkään kolmekutoset sovi.. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha, kiitos ! :D Kurvaa ihmeessä, mun tekis melkein mieli käydä ostamassa toiset samanlaiset kun pelkään että nää menee rikki ja sit joudun taas metsästämään yhtä ihania monta vuotta.............. :D

      Poista
  17. Voi Susanna! Arvaa vaan onko munkin nyt pakko kiiruhtaa Hööksiin... Rahaa ei kyllä tuhlattavaksi oikein olisi, mutta phh... Ei se ennenkään shoppailua ole estänyt ;-)

    Te rokkaatte muuten tosi hyvin ton punasen, wau! Kunhan saatte laukanvaihdot kuosiin niin kesän vaativissa tavataan, eikös?

    - N

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo hei pikkuvikoja !!

      Ja siis joo, no, mehän aateltiin kisaa ens kaudella vähintään PSG:tä ettäh... nysvätkää te vaan Pokun kanssa sitä löllöhelppoo. Eiku...

      Vaativa B ois kyllä ihan kiva tavote, edes jossain harkkakisoissa. Sen pidemmälle en usko että kovin tähdellisillä tuloksilla päästäis... :D Laskee pisteitä jo niin kaameesti se passikäynti ettei ihan pelasta vaikka saataiski väistöt ja vaihdot sujumaan :( Väistöt tosin meni viimeks kangilla jopa aika jees !

      Poista
  18. Ihana tuo viimeinen kommenttisi :D Joo, Hööksin alesta pökät. Oli pakko tilata, koska lähellä ei ole kys. putiikkia. Sitten ei niin alesta uusi kypärä, oli pakko ostaa säädettävä kun kuuppani on näemmä jännän kokoinen. Ja tietty uudet hanskat, hiii.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha :D Hitsi, välillä mäki kyllä mietin miten paljon tulis säästettyä kun ei tota Hööksiä tossa muutaman sadan metrin päässä ois......... :D

      Poista
  19. Joo hei hyvä idea toi hiljanen hetki menneiden massien puolesta :D Viime kuun palkkabonukseni taisi mennä kokonaan alennusmyynteihin joten seuraavat kuukaudet syödäänkin sitten vissiin pelkkää makaronia... Ainakin on ratsun uraansa aloittelevalla lapsosellani nyt iso kasa uutta varustetta eikä tarvitse edeltäjänsä kuluneissa kuteissa römytä. Pikkujäbä oli tänään ohjasajotunnilla aika komeana kirkkaanvihreissä tekstiileissään... ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo ei sillä jääkaapin sisällöllä tai muulla turhalla niin väliä ole, kunhan on heppa tyylikkäänä ! ;)

      Poista
  20. ootko oikeesti kokoo 36 herranen aika! mun siskolla on samat housut samassa koossa ja se on 11! ny susanna kuule ruokaa naamaan ettet ihan olemattomiin haihdu :ooo

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo no mä oon tämmönen rimppakinttu... Syömäpuoli on ihan kunnossa kyllä ;)

      Poista
  21. Vitsi ku mäki oisin noin hyvässä kunnossa..! :DD
    ...meni vähä ohi aiheen mutta mitäs pienistä... ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha voi kuule näkisit, mulla on hirvee remppa päällä ku haluun saada paikat kiinteiks ! Oon varmaan 10 vuotta sit asettanu tavotteeks et kesäkunnossa 2015 ja nyt se on yhtäkkiä tässä......... :D

      Poista
    2. Hahaaaa, eikä, mulla ihan sama!!! :DDDD

      Veljeni oli ilmoittanut mut joululahjaksi Naisten kymppiin. Kuinka kieroutunut huumorintaju voi ihmisellä olla? Joo, ei se 10km tavalliselle treenaajalle edes mikään iso saavutus ole, mutta mä oon niin kunnon sohvaperuna ettei mitään rajaa. Isoin liikunta mitä harrastan, on heppailujen ohella kävely jääkaapille ja takaisin löhötuoliin :3.

      Mutta kyllä tää tästä! Hyvät ostokset teit! Itse käväisin myös Hööksissä ja mukaan tarttui pökät ja ihanat pinkit sukat! Ne sukat oli ihan turhat, mutta hintaa jäi alle 2e :D. Ja housujakaan olis tarvinnu... Ah, niin joo, se laihdutus pitää aloittaa myös siksi, että noi ostamani pöksyt on toooosi snadit. Ei ollu kokoa 40, niin piti ängetä kolmekasiin :D. Nappi menee kiinni, mutta kuinka helposti;).

      - Kipsu

      Poista
    3. Apua mä oisin varmaan repiny broidilta pään irti jos se ois mulle jotai tommosta kekannu ! Katalaa !! :D

      Hahaha ei hitto hajosin tolle löhötuolilta jääkaapille ja takaisin, I feel you !! Mä oon kans oikee pullahiiri, jatkuvasti nassuttamassa millon mitäki ja on kyllä taatusti ihan tyystin Nuutin sekä meidän koiralauman ansiota, etten jo aikapäiviä sitte oo levinny muodottoman sotanorsun mittoihin ! Ihan kamalaa :D

      Mutta tosiaan, kyllä tää tästä ! Sinänsä ihan rohkasevaa, että mun uuden vuoden lupaus terveellisemmästä elämästä on kestäny jo yli kaks viikkoa ku normaalisti oon kyllästyny suunnilleen siinä kolmannen päivän kohdalla.

      Uuu, mitkä pökät sä ostit? Mä kuolasin näiden punasten lisäks jotain liiloja, mutta pidin itteni sit kuitenki edes jonkulaisessa kurissa... Ja hei sama mulla noiden sukkien kanssa ! Otin ne vaan jotta saisin yhen ylimääräsen leiman mun siihen alennuskorttijuttuun.......... :D Mut pari euroo sinne tänne, ei tunnu tässä hevosenomistajan konkurssissa ihan kamalasti !

      Poista
    4. Mä ostin varmaan noiden sun katselemien lilojen housujen tummansiniset versiot! Niitä oli muutamat jäljellä heti sillon ekana päivänä. Vaikuttaa tosi hyviltä, ja kivat päällä. Toivottavasti kohta vähän ilmat lämpenis niin pääsis testailemaan!

      Mutta toi kahden viikon kuntokuurihan on oikein loistava saavutus;). Sitä pitää itsekin lähteä tavoittelemaan:D. Kerro toki välillä myös tilannekatsausta!

      - Kipsu

      Poista
    5. Oii ne oli kivan näköset kyllä ! Jäin vähä pohtii et oisko pitäny käydä ostamassa semmosetkii (iha kummassa värissä vaan oikeestaan), mutta mutta... ehkä mun pankkitili kaipaa nyt aikaa toipuakseen ennen uusia hankintoja :D

      Hahaa joo no mun mittapuulla ainaki ! :D Ja joo, vois kyllä jotain näistä kuvioista postaillakin ! Saattais toimia hyvänä vauhdittajana ku sanois tavotteita ääneen ;)

      Poista
  22. Näytätte ihanilta tossa kuvassa!
    Passaa hyvin yhttee ainaki mun silmää...:)

    VastaaPoista
  23. Itse olen kuolannut alennuksia netissä ja muiden blogeissa, mutta onneksi pysynyt erossa osta-napista :p ei sitä ylimääräistä rahaa vaan hirveästi ole vaikka kaiken aina haluaisi ostaa...
    http://ratsastuskouluoppilaantarinat.blogspot.fi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep, sama ongelma :( Mullakaan ei ylimäärästä yleensä liiemmin oo, mutta tällä kertaa sain käytettyä joulurahat alennusmyynteihin ku Nuutille ei (kop, kop, kop...) tartte eläinlääkäriä tms. soitella... :D

      Poista

Kommentit sekä postausideat ovat aina ehdottoman tervetulleita, kiitos kaikille :) Vastailen heti kun ehdin !