lauantai 8. huhtikuuta 2017

Alkuvuoden puhelinkuvat

Suunnittelin tätä postausta jo viime kuulle, mutta edellisestä tuntui olevan niin vähän aikaa, että päätin suosiolla jättää tälle. Neljäsosa vuodesta jo takana päin, sen aikana kuvattuja kuvia puhelimessa liki 3000 ja kamerasta tietokoneelle siirrettynä varmaan vähintään kolminkertainen määrä. Jälkimmäisiä näytille hieman myöhemmin, tässä luurin sisältöä!

1. Uusi vuosi alkoi sillä itsellään. 2. Ensimmäisen päivän ilta oli aika kaunis ja tunnelmallinen. 3. Tammikuu ja ulkona toistakymmentä astetta pakkasta. Tuollainen peukalon kärjen kokoinen hämppäri nautiskeli satulahuoneen lämmöstä siinä missä me kaksijalkaisetkin. 4. Erkin aamupalatarjoilut, kyllä näillä eväillä kuulkaa jaksaa rankemmankin työpäivän!
1. Työpaikalla istumassa iltaa parhaan porukan kanssa perjantaina 13.1. 2. Seuraavana päivänä vähän toisenlaiset illanvietot, parhautta 3. Todistusaineistoa siitä, että meidän varasto (töissä) on joskus ollut ihan siisti ja tyhjillään, tällä hetkellä se näyttää siltä kuin olisi pyörremyrskyn tielle jäänyt. 4. Tammikuun loppua. Aurinkoinen pakkassää ja kenttä täydellisessä kunnossa pientä hankireeniä silmällä pitäen. Näihin päiviin sitä aina talvea muistellessaan kaipaa!
1. Positiivisuusviikko ja rakkautta kaikille! 2. Paitsi Petelle, ainakaan tavalla, jolla hän kaiketi toivoisi sitä annettavan... 3. Erkki vauhdissa taas! Kyhäilemässä koko työpoppoolle lounassalaattia. 4. Lopputulos. Oli aiiikas nam!
1. Laskiaisen kunniaksi yksi bulla puokkiin Rosan kanssa. Huomatkaa taustalla Espoon lumeton maa. 2. Seuraavana päivänä Mikkelissä hieman valkoisempaa. Tällöin oli vielä ihana juttu, että tuli lunta! 3. Aamulenkillä satumetsässä. 4. Töissä taas, munkin voimalla. Näitä kuvia kun katsoo niin ei ihmetytä yhtään, että on tuota painoa vähän kertynyt.....
1. Uusi kone, ah, toimii kuin unelma! 2. Perjantain kunniaksi sushiöverit duuniporukan kanssa. 3. Maisema on aina parhaimmillaan silloin kun etualalla on iloisen hevosen iloiset korvat  4. Vähän huopia alennusmyynneistä, hupsii! Ihan uusi tuotemerkki meikäläiselle tuo Trinity. Näitä saa ainakin Hööksistä ja vähäisen kokemukseni perusteella voin kyllä suositella.
1. Helmikuinen talvipäivä tallilla. Kaikki hepat heinillään, ei kuulunut mistään mitään muuta kuin rauhallista rouskutusta vain. 2. Walking on sunshine, kanssa Ymmin. 3. Etsin kivoja lainauksia johonkin kuvaan, mutta löysin lähinnä näitä kaiken maailman omituisuuksia. 4. Meikän heppahoitajat hiihtolomavisiitillä Helsingissä ja lähtöpäivänä auttelemassa meidän varastolla. Hyviä tyttöjä!
1. Double dates night out ja ruokailemassa Amarillossa. 2. Sieltä jatkettiin Mikkelin konsertti- ja kongressitalo Mikaeliin kuuntelemaan Stand uppia. En enää muista keitä kaikkia siellä oli esiintymässä, mutta Jaakko Saariluoma ainakin. 3. Uusi potta, me like! CO sen olla pittää. 4. Vähän epätoivoista yritystä taiteilla Nuudelia pitkästä aikaa. Ei oikein lähtenyt, anatomia ihan pepullaan.
1. Se tunne kun tajuat, että olisit nätimpi yhdistyneillä kulmakarvoilla. 2. Maaliskuun alussa olin koiravahtina Lindan luona ja eräänä iltana törmättiin lenkillä aika isoihin tassunjälkiin. Millehän eläimelle mahtavat tuollaiset kuuluvat? Vertailun vuoksi ylempänä normaalikokoisen collien jälki. 3. Kyseinen collie seuraavana aamuna kello 7.30 tai jotain sinne päin. Oli ihan intopinkeänä löytämästään kepukasta. Oliver 4. "Mitä sä täällä taas teet?".
1. Karvanlähtöaika, jee! 2. Leffailtaa meidän ihan kamalan ja kamalan ihanan suurperheen kesken 3. En enää muista mitä keittoa tämä oli, mutta ihan sika hyvää. Varmaan jotain kanaa. Näitä litkuja voisi opetella tekemään itsekin. 4. Nuudeli jalkojen huollossa tunnin jälkeen. Niin mallikas söpöli
Biltemassa käydessään on aina pakko vilkaista hevososastolle, sieltä löytyy aina huikeita juttuja! Kuten 1. Nivelkuolainripustin. Siihen ei sitten muita kuolaimia laiteta!!! Meillä noita kyllä käyetään suitsitelineinä. 2. 4 x fleeceloimivyö. Mähän olen siis käyttänyt näitä aivan virheellisesti hevosen jaloissa! 3. Ratsastuskäsine ja laarissa näitä tosiaan 1 kpl. Hienoa, että nämä myydään yksittäin, meikäkin kun useimmiten hukkaa vain toisen hansikkaan! 4. Veikkaan, että tuo syömisenrajoitin rajoittaa syömistä sen verran, ettei se onnistu ollenkaan.
1. Fiilis aina kun taas on aika suunnata auton nokka kohti Mikkeliä! 2. Jennin kanssa tilattiin iilimatosia ja ne saapuivat sopivasti niin, että päästiin viettämään villiä perjantai-iltaa lieroja lajitellen. Mutta nyt näitä tosiaan taas on, jihuu! 3. Rontti-Nuudeli naruportin takana kun ei näytä muistavan sitä, ettei kynnyksen yli astuta jalallakaan - saatika juosta tukka putkella pitkin tallia. 4. Poikaystävän talon takaa aukeavat metsäpolut ja pururata ovat kyllä aika luksusta. Pian ovat sulat ihan kokonaan!
1. Päiväkävelyllä herra hölmöläisen kanssa. Ulkosalla oli vähän turhan liukasta, mutta onneksi maneesistakin saa tosi jännän paikan kun tarpeeksi käyttää mielikuvitusta! 2. Jädeöverit alkaneen työviikon kunniaksi! Erkki rocks once again. 3. Sushin ystävät! Jos ette ole maistaneet Lidlin kääryleitä niin suosittelen todellakin maistamaan. Tosi hyviä! 4. Toimistohauva Buddy aivan uupuneena.
1. Ihana maaliskuinen sunnuntai, lämmin auringonpaiste ja tie tallille. Ah! 2. Muutama tunti myöhemmin. Pieni tihkusade ja kaunis sateenkaari, joka ei tietenkään taas kuvassa pääse oikeuksiinsa. 3. Seuraavana aamuna matkustin Helsinkiin, olin päivän töissä ja iltapäivällä köröttelin takaisin Mikkeliin. 4. Hullu mikä hullu, mutta muutama kilometri (nooo, n. 250 km suuntaansa) sinne tänne. Auringon laskiessa olin tallilla ja elämä enemmän kuin kohdallaan
1. Huhtikuun ensimmäinen ja keli sen mukainen. Ehkä koko päivän huonoin aprillipila! 2. Viikkoa myöhemmin jo lupaavampi sää. 3. Karvaa lähtee niin maan perkuleesti. En malta odottaa, että saan ajeltua hepan nakuksi! 4. Nuudeli tänään, päivän hommat tehtynä. Maailman paras möllikkä 

P.S. Kuten varmaan huomasitte, osan kuvista olen ottanut Snapchatin kautta ja sieltähän meikäläisen löytää nimellä susannaniemi! Lisätkäähän seurantaan mikäli mielitte tiirailla mun (ja Nuudelin) arkea vähän tavallista tiiviimmin!

8 kommenttia:

 1. toi karvanlähtö on kyllä mahotonta..sais harjata monta tuntia eikä vieläkään valmista. Tosi kivoja nää :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo älä muuta sano, ihan hullua... :D Kiitos, kiva jos pidät!

   Poista
 2. Tosi kiva postaus!
  Oot ihan sairaan hyvä piirtämään! Tuo sun taiteilema Nuutti näytti niin aidolta.:)
  Nuo ruokakuvat sai veden nousemaan kielelle. Täytyy ehkä lähteä tästä syömään...:D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos, ihanasti sanottu :) Vähän ruosteessa tuokin taito, mutta pitää vaan ahkerammin piirrellä!

   Haha, ruokailu on aina hyvä vaihtoehto ;)

   Poista
 3. Mä haluan teille kans töihin kun tollasia ruokia siellä on tarjolla.. :D t. parhaillaan vaan kahvikupin kanssa töissä.. Mutta kiva postaus! :) Näistä jotenki aina välittyy sitä "oikeaa" arkea.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, kiva kuulla! Ja joo pakko kyllä myöntää, että meidän ruokatarjoilut saa ihan täydet pisteet! ❤️

   Poista
 4. Nää on tosi kivoja! Puhelinkuvissa on niin erilainen fiilis kun kunnon kameralla otetuissa, tarkoin valituissa ja muokatuissa. Mulla ei oo Snapchatia niin ihan kiva tätäkin kautta päästä kurkkimaan siihen teidän arkiseen arkeen. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla, kiitos! Oon kyllä samaa mieltä, nää tuo kivaa vaihtelua :)

   Poista

Kommentit sekä postausideat ovat aina ehdottoman tervetulleita, kiitos kaikille :) Vastailen heti kun ehdin !