lauantai 22. huhtikuuta 2017

Kerro, kerro kuvastin...

Ken on maassa höpsöhin?

"Äiskä! Ne on siellä taas!"
"Miksi ne on ihan meidän näköisiä?"
"No eihän ne mitenkään voi olla me kun me ollaan täällä ja ne on tuolla!"
"Onkohan toi se rinnakkaistodellisuus??"
"Kato jos toisista ikkunoista näkee ulos ja toisista sinne."
"Moi kaveri! Millasta se on se elämä sillä puolen?"
"Aha! Äiskä hei! Se sano et se saa siellä ainakin 100 porkkanaa päivässä!!!"
"Ai ei vai? No kannatti yrittää."

Peilikuvat ovat monesti hevosten - kuten myös muiden eläinten - kanssa hauska ilmiö. Niissä riittää ihmeteltävää vuodesta toiseen. Nuutti voisi seisoa varmaan koko päivän omaansa pällistelemässä ja toisinaan melkein kuulen kuinka sen päässä raksuttaa. Kuka tuo on ja miksi se aina tuijottaa? Tai sitten se vain - positiivisella tavalla järkyttyneenä - ihailee komeuttaan, sekin toki on mahdollista. Mene ja tiedä, huvittavaahan tuo on joka tapauksessa!

Mitä teidän heppanne tuumaavat peileistä?

3 kommenttia:

 1. meillä hevonen ei peilejä niin paljoon tuijottele, mutta kovasti mulkoilee niitä kun ratsastaa ohi ikään kuin "älä hyökkää päälle". Kotona koira taas on ihan ihmeissään peilistä, kerran pentuna istui 1h peilin edessä ja kallisteli päätään :D
  Ihanat kuvat ja mahtavat kuvatekstit taas, noiden kuvatekstien kautta pääsee jotenkin tosi ihanasti mukaan Nuutin "päähän".

  VastaaPoista
 2. Meillä poni kans tuijottelee itseään :D Hevonen ei oikeestaan välitä, välillä se saattaa vilkaista, mutta ei "ota kontaktia" peilikuvaansa mitenkään. Hauska postaus!

  VastaaPoista
 3. Mun poni pelkää peilikuvaansa 😅 Tai ei se varmaan silleen pelkää mut säikähtää välillä jos menee ihan peilin vierestä.. siks mennäänki vähän uran sisäpuolta aina peileistä ohi jos vaan on mahollista 😄

  VastaaPoista

Kommentit sekä postausideat ovat aina ehdottoman tervetulleita, kiitos kaikille :) Vastailen heti kun ehdin !