tiistai 10. huhtikuuta 2012

Päivä 1: omakuva

Ensimmäinen tällainen kiva päiväpostaushaaste ever, whoo ! Pöllin Rossen blogista heehe... :D On niin mukavat aiheet, että pakko tehdä ! Tällaisia on aina muidenkin blogeista todella mielenkiintoista lueskella... :) En varmaan laittele näitä ihan joka päivä, mutta käyn kuitenkin läpi jokaisen kohdan kuvan sekä pienen tekstipätkän kera :) Tai no niin... pienen ja pienen, tietenkin riippuu aiheesta ja fiiliksestä, mutta yritän olla löpisemättä turhia... Tuossa alla näkyvillä haaste kokonaisuudessaan, ensimmäisen päivän teemana siis omakuva, o-ou !


Tämä oli vaikea ! Etsin sopivaa kuvaa ties kuinka kauan ja päädyin viimein tähän, ainoaan siedettävään otokseen jonka satuin löytämään. Kuva on otettu viime vuoden heinäkuussa, Anniinan pikku Audin peilin kautta :D Koittakaapa muuten itsekin; on pirun vaikeaa osua kohteeseen (omaan naamaan) vaikka kuinka yrittää ! Tai ehkä vain olen huono... :D Mutta juu huh, tämän päivän tehtävä siis suoritettu ! ;)

Päivä 1: Omakuva
Päivä 2: Suosikkitavara
Päivä 3: Perheenjäsen
Päivä 4: Harrastus
Päivä 5: Vanha kuva
Päivä 6: Teema "vihreä"
Päivä 7: Kuva, jota en koskaan julkaissut
Päivä 8: Suosikkikuva
Päivä 9: Päivän asu
Päivä 10: Tämä tekee minut iloiseksi
Päivä 11: Hullua
Päivä 12: Arkeni
Päivä 13: Teema "valo"
Päivä 14: Talvikuva
Päivä 15: Rakkaus
Päivä 16: Mustavalkoinen omakuva
Päivä 17: Hetki
Päivä 18: Tunteet
Päivä 19: Täällä minä asun
Päivä 20: Teema "erilaiset"
Päivä 21: Kun olin pieni
Päivä 22: Tästä olen riippuvainen
Päivä 23: Kesäkuva
Päivä 24: Tämä tekee minut surulliseksi
Päivä 25: Kaikessa kiireessä
Päivä 26: Tämä naurattaa aina
Päivä 27: Teema "kaksi"
Päivä 28: Sää
Päivä 29: Uusin kuva minusta
Päivä 30: Valinnainen kuva

Pikaiset muut kuulumiset vielä tähän loppuun... ! Isä lähti tänään Espanjaan, ryökäle :( Heitin hänet kentälle ja osasin jopa pois ihan helposti ! Pelkäsin eksyväni harhailemaan jonnekin Vantaalle... mutta no problemoo at all ! Huomenna on ohjelmassa öö... en edes oikein tiedä mitä :D Valmistautumista Tampereen heppamessuja varten med Essii ! Tai jotain sinne suuntaan, näkee sitten whii. Sisko muuten lupautui huomenna mukaan tallille kuvailemaankin, mikäli on kiva ilma ! Ja koska kenttähän on taas käytössä, niin siihen olisi tarkoitus mennä = ulkokuvia ! Me like :) Ei sen kummempia, palaillaan siis varmaankin huomenissa !

5 kommenttia:

Kommentit sekä postausideat ovat aina ehdottoman tervetulleita, kiitos kaikille :) Vastailen heti kun ehdin !