tiistai 31. heinäkuuta 2012

Do what makes you happy, be with who makes you smile !

Wiuu, olipas hauska päivä :) Nuutilla ei edelleenkään ole kenkää jalassa, joten eilisen ja tämän päivän olemme menneet hyvin kevyesti kentällä ilman satulaa. Eilen otin vähän laukkaa ja ravia, tänään vain rennot eteen alas laukat kumpaankin suuntaan. Onneksi tuo kenttä on niin hyvä ! Kengittäjä tulee varmaan mahdollisimman pian, ja kengittää sitten samalla heppasen ihan kokonaan. Siihen asti ohjelmassa on jotakin hyvin rauhallista lillumista :)

Sofialla oli eilen ja tänään hoidettavanaan Era, joten liikuttelimme heppaset samaan aikaan :) Jumituin tänään vähän ruuhkaan niin Sofia kävi oma-aloitteisesti hakemassa Nuutin laitumelta ja harjasikin sen valmiiksi ennen kuin saavuin, tack ! On kyllä kiva kun Era ja Nuudeli ovat vierekkäisissä karsinoissa :) Muutenkin niin sulosia heppasia ettää... ! Kävelimme kentällä vieretysten ja ne menivät niin tyytyväisinä kylki kyljessä awww :) Nuutti ainakin on ihan rakastunut !! ... ja Erakin varmasti vain vähän esittää vaikeasti tavoiteltavaa ;) hihi.

Juuri kun olimme tänään ehtineet Sofian kanssa ratsuinemme kentälle ja päässeet selkään, niin Mailis saapui meitä moikkaamaan ! Pitkästä pitkästä aikaa :) Jutskailtiin kaikkea ja Maikki kuvaili meidän ratsasteluitamme, niin sain tähän pari kuvaakin ! :)

Joo tiedän kädet on hujanhajan enkä osaa istua ja plaa plaa plaa mutta ei voi mitään :) :) Katsokaa vain heppaa ja sen suuria korvia 

Kentällä palloilun jälkeen kävimme vielä maastossa kävelemässä loppukäynnit ja Mailis tuli tietenkin mukaan :) Sitten hepat pois ja iltatallin tekoon ! Sofian kanssa oli suunnitteilla leffa-ilta, niin jäin taas auttelemaan. Maikkikin lähti vasta kahdeksalta, niin puuhaili kanssamme yksäritallin iltaruokinnat + lakaisun :) Vähänkö meni supernopeasti kun kolmisin teimme... :D Ja oli jotenkin niiin kiva päästä vaihtamaan Mailiksen kanssa kuulumisia kunnolla, eikä vain nopeasti ohimennen :) Meidänkin pitää ehdottomasti joku päivä Sofian kanssa käydä katsastamassa Maikin Kongoheppa... !


Kahdeksan aikoihin Mailiksen piti tosiaan lähteä byää, ja meillä meni Sofian kanssa vajaa tunti kunnes olimme valmiita. APUA lopuksi kävikin jännä juttu kun löysimme heinäkärryjen pohjalta vaskitsan ! Huii se oli aika pelottava. Kuljetimme (tai siis Sofia kuljetti....... minä juoksin vieressä ja kuvasin ja huusin) otuksen yhteen syrjäisempään pusikkoon ja sinne se jäi tyytyväisenä möllöttämään. Takaisin palatessamme näimme vielä heinäkärryn alla kyyn PUOLIKKAAN yööök ! Sen pää oli jäänyt jonnekkin (varmaan pellolle !), mutta hirmu etova se silti oli. Käärmeet (ja huijari käärmeet eli vaskitsat sun muut) ovat jotakin niin pelottavaa :(

Siellä se oli ! Heinien alla ! Ryökäle ;o
Snakewhisperer !

Kymmentä vaille yhdeksän maissa pääsimme tallilta lähtemään, ja kiireessä lähdimmekin ! Yritimme nimittäin ehti Prismaan ennen kuin kauppa menee kiinni, mutta vaikka olimme siellä yli 5 minuuttia ennen sulkemisaikaa niin emme päässeet sisään :( miksi eivät ovet aukene meilleeee ! Joo no se siitä, mutta onneksi Kivenlahden Valintatalo oli auki ja pääsimme ostamaan leffaherkkujaa nam nam (ja oli taas hupaisaa kun meillä vaan on niin hyvät jutut) ! Sipsien ja karkkien lisäksi saimme Sofian luona mussutettavaksi vielä porkkanoita + kirsikkatomaatteja dipin kanssa, sekä ihan super hyviä mokkapaloja ! Huhhuh vähän on nyt kieltämättä paisunut olo !! Mutta pakkohan se on leffaa katsoessa jotakin puputtaa ;o Tämän illan elokuva oli The House Next Door (2002), jonka piti olla trilleri, mutta kokonaisuus jäi kyllä vähän vaisuksi... Tai siis hmm... se päähenkilö oli koko ajan oikeassa, eikä leffassa oikein tullut sellaista käännekohtaa ja loppukin oli jotenkin... liian helppo ! Mutta ihan kiva idea (joskin juonessa oli liikaa aukkoja) ja hauskaa oli :)

... ja kyllä tuo leffa vähän sai pelon nostamaan päätään kun tulin kotiin. Matka autosta sisälle oli aika pelottava kun oli niin pimeää ja täysikuu ja outoja ääniä........ ja sitten unohdin vielä kännykän autoon niin että jouduin ravaamaan ulkona uudemman kerran :( Mutta pääsin hengissä takaisin huh ! Nyt äkkiä nukkumaan jos on vaikka huomenna - tai siis tänään... - aikainen herätys töihin :P Moro !

4 kommenttia:

 1. Voisitkos joskus tehdä semmosen mitä Nuutti syö postauksen ? ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pitää kattoo, tällä hetkellä ruokinta nimittäin on niin simppeli ettei siitä tulis ku pari hassua lausetta... :) Saa heinän lisäks vaan kauraa ja ratsastuksien jälkeen leseitä + elektrolyyttiä... :)

   Poista
 2. hei. ihana blogi, rakastuin heti tähän<3 (: elikö se käärme? ja pitikö sofia sitä kädessä?!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voii kiitos kiva kuulla ! :'---) Joo eli ! Ja piti juu, kuten tossa kuvassa näkyy :D

   Poista

Kommentit sekä postausideat ovat aina ehdottoman tervetulleita, kiitos kaikille :) Vastailen heti kun ehdin !