sunnuntai 3. helmikuuta 2013

Puoliverisen Prinssin bannerit kautta aikain

Heihoo ! Eräs anonyymi esitti pari päivää sitten toiveen postauksesta, johon liittäisin kaikki tänne tekemäni bannerit. Hyvä idea ! Tuumasta toimeen ja ei kun etsimään kaikki vanhat bannut kasaan.

Blogihan on ollut tällaisenaan nyt ööh... reilun vuoden? Ennen sitä blogi oli aika hiljaisena pystyssä jo jonkun aikaa (puolisen vuotta ehkä?), mutta poistin vanhat tekstit vuoden 2011 lopussa, koska halusin aloittaa puhtaalta pöydältä. "Uuden blogin" bannereita on seitsemän, ja ennen uudistusta niitä ehti olla täällä kaksi. Yhteensä siis yhdeksän bannua olen Puoliverinen Prinssi - nimen alle väsännyt. Vaihtuvuus ei ole ollut kovin suurta, mutta yritän tsempata jatkossa !

Klikkailkaa bannerikuvia niin näette ne oikeassa koossaan sekä laadussaan ! :) Useissa bannereissa oli käytössä ollessaan jonkinlainen reunus, mutta näihin en niitä nyt laittanut.

1.


Ensimmäisen bannerin väsäilin tänne vuoden 2011 kesällä, ja se on tehty ilmaisella Gimp 2.6:lla, ehkä hieman Photofiltreä apuna käyttäen. Pakko sanoa, että kyllä vähän hävettää näitä julkaista............ :D No, ainakin voi toivon mukaan nähdä jonkinlaista kehitystä tapahtuneen... Ellen ihan valehtele, yllä näkyvä tekele taitaa tosiaan olla ensimmäinen koskaan tekemäni banneri minnekään.

2.


Toinen banneri on myös kesäinen, samaiselta vuodelta 2011. Käytössä samat ohjelmat, ja samanlainen tylsä toteutus... :D Jotenkin hieman kömpelöitä kokonaisuuksia kumpikin ! Vaikka Nuudeli onneksi komeudellaan pelastaa... ♥

3.


Ennen kolmatta banneria blogi tosiaan koki uudistuksen kun poistin kaikki aiemmat postaukset ja aloitin alusta. Kolmas banneri on ensimmäinen Photoshop CS5:lla tekemäni. Toteutus on yksinkertainen, sillä ohjelman käyttö ei ollut vielä lainkaan hallussa. Hyvä kun hiffasin mistä liitetään kuvaan tekstit... Lisäksi bannerin koko on ihan ääliö eikä se sopinut muuhun blogiin lainkaan...

4.


Neljäs banneri onkin samasta kuvasta väsätty, kolmannesta melkein heti perään hieman paranneltu versio. Painotus selkeästi sanalla HIEMAN, sillä kyllä tuo nykyiseen silmääni edelleen on aika urpon näköinen. Liikaa tyhjää tilaa, epätasapaino... voi miten paljon tuohon olisi voinut tehdä.

5.


Viides banneri on alkuvuodelta 2012. Photarin käyttöä harjoiteltu pari kuukautta, ja ainakin mun mielestä sen huomaa. Tämä banneri on varmaan nykyisen kanssa toinen lemppareistani, vaikka kyllä tässäkin muutama juttu nyt pistää silmään. Ensinnäkin otsikko "Puoliverinen Prinssi" hukkuu kokonaisuuteen ja toiseksi... pienemmän Nuudekuvan sekä "welcome" tekstin välinen tila on ärsyttävä. Näyttää kun joku olisi oksentanut siihen. Aaveoksennus.

6.


Kuudes banneri on viime kesältä. Kevät meni ohi kokonaan kun inspis huiteli taas omilla teillään. Tämänkin piti olla väliaikainen, mutta kuinka ollakaan, en koskaan saanut aikaiseksi tehdä parempaa. Kaikki meni aina mönkään, joten luovutin ja annoin tuon olla esillä koko kesän. Tämä banneri on mielestäni muuten ihan ok, mutta sen koko sekä nuo "pyörteet" häiritsevät. Miksen käyttänyt erilaisia brusheja? Onneksi tuo ihana kuva pelastaa... ♥

7.


Seitsemäs banneri on viime kesän lopulta. Inspistä sain muutamista ihanista, vanhoista draamaelokuvista, kuvitetuista kirjepapereista sekä inkkarimusiikista. Hain sellaista hmm... vähän haikeamielistä (?) ja jotenkin miten sen nyt selittäisi...? noh, vapaata, villiä inkkaritunnelmaa, mutta mielestäni epäonnistuin hieman. Kokonaisuudesta tuli vähän lattea, mutta kuvista kyllä pidän. Lisäksi bannun yläreunassa olevasta tekstistä tykkäsin, ja sainkin sen mukaan aikalailla sillä tavoin kuin halusinkin.

8.


Kahdeksas banneri on viime syksyltä / talven alusta, joka siis oli esillä ennen tätä nykyistä. Ideana tosiaan se, että syksyn ruska-aika on ollut ja mennyt (pahus kun en saanut sellaista värikästä syksybannua kyhätyksi... no ensi syksynä uutta yritystä tälläkin saralla !), ja ensilumi satelee maahan. Ensimmäistä kertaa muoto oli hieman erilainen, ja tuolla tapaa tulen varmasti toteuttamaan jonkun bannerin jatkossakin. Väreiltään tämä banneri oli ehkä hieman tylsä, mutta muuten mielestäni ihan toimiva kokonaisuus. Ja tietenkin ihana Nuu ♥ P.S. huomatkaa bannerin yläreunassa vähän vasemmalla pieni lovi varjostuksessa, ja alareunassa bannerista yli tullut brushi... :D onneksi nuo eivät näkyneet (ainakaan kovin selkeästi) kun banneri oli esillä taustaa vasten.

9.


Yhdeksäs, eli viimeisin banneri onkin luonnollisesti tämä tällä hetkellä esillä oleva :) siitä selittelinkin enemmän tuossa toisiksi edellisessä (voiko noin edes sanoa?) postauksessa, mutta lyhyesti vielä sen verran että tosiaan suurimman osan bannerista olen piirtänyt ja tähän meni varmasti kaikista eniten aikaa. Verta, hikeä ja kyyneleitä vuodatettuani ehkä kuitenkin sain mukaan jonkinlaista auringonlaskun tuntua, ja tykkään ihan hirmuisesti tuosta kuvasta minkä Laura on minusta sekä Nuudelista viime helmikuussa nappannut. Tästä pidän kuitenkin ehkä loppupeleissä eniten, vaikka toki kokonaisuus voisi olla parempikin. Laatikkomuoto on vähän tylsä, reunat hieman tyhjillään jne. mutta itse kuitenkin tykkään enemmän yksinkertaisuudesta, kuin liian täyteen ängetystä sekamelskasta.

Mutta, mitäs te olette mieltä, mikä on teidän mielestänne paras banneri ?! :) Taustat valitettavasti eivät taida kaikki enää olla tallessa, joten ne nyt uupuvat. Pitkään käytin ihan noita bloggerin omiakin. Nykyään teen kuitenkin kaiken enemmän tai vähemmän itse. Taustat siis myös, joko brusheista tai sitten lataan jostakin valmiin patternin, josta teen sopivan värisen "laatan" tänne ladattavaksi. Hyvä tausta korostaa banneria, ja antaa sille tukea.

Muistakaahan vielä, että tähän tai edelliseen postaukseen kannattaa nyt laittaa niitä kysymyksiä ulkoasuihin ja niiden tekemiseen liittyen, sillä jonkinlainen bannerivinkkipostaus on tulossa. Pitäisi vaan keksiä mitä siihen oikein höpisen......... :D Nyt kuitenkin painelen jälleen Nuudelin luokse, eli tältä erää se on moro !

74 kommenttia:

  1. Mun mielestä kaikki on tosi kivoja! (:

    VastaaPoista
  2. Nää sun bansut on kyllä vaan niin upeita! :) En käsitä miten joku osaa, pitäs vissiin alkaa ahkerammin harjotella itsekkin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo harjottelu tekee mestarin ! ;) mäki aina hoen tota itelleni ku tuntuu ettei suju :D

      Poista
    2. Hahah! Niiinpä niinpä, sen sanominen vaan on välillä helpompaa kuin mitä itse toteuttaminen :D

      Poista
  3. Tykkään tästä uusimmasta tosi paljon! Vaikka on nuo muutkin ihan sairaan hienoja! Oot tosi hyvä tekemään :)

    VastaaPoista
  4. Kaikki on tosi ihania, mutta mun lemppareita on ehkä tällä hetkellä käytössä oleva, kutonen ja nelonen.. Okei 7:kin on ihana ja kaikki noi, oot ihan liian taitava! :) Jos joskus on innostusta meillekin väsätä banneria niin olisin superiloinen, vaikka tiedän kyllä itsekin miten älyttömästi aikaa ja vaivaa se vie.. :/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ! :) Jep, mä oon vielä niin hidas tekemään et tuntuu että yks banneri vie päiviä, ellei viikkoja... venkslaan kaikkee edestakas, enkä pysty keskittyy yhtämittasesti kovin pitkään... :D mut en tiedä jos pitäis taas jossain vaiheessa järkkää taas jotain arvontaa tms. !

      Poista
  5. Kaikki bannerit oli hienoja, mutta parhaat ehkä tämä 9, 8 ja 5 :)

    VastaaPoista
  6. Hienoja kaikki, oot kyllä ihan hirveen hyvä tekemään bannereita! :)

    VastaaPoista
  7. tykkään hirrrmuisesti seiskasta (7) mutta kaikki noi on super hienoja! Tää oli tosi kiva idea :)

    VastaaPoista
  8. Kaikki on tosi upeita, mutta paras ehkä kuudes tai kahdeksas :)

    VastaaPoista
  9. Kaikki aivan taivaallisia ;) Huhhuh, ei voi muuta sanoa, kun että olet todella taitava bannerintekijä :)
    Kiitos tästä postauksesta, t: se anonyymi joka tätä toivoikin :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha voii kiitos, ja kiitos toiveesta !! :)

      Poista
  10. Hienoi on kaikki mutta omat suosikit on 2, 3 ja 6 :)

    VastaaPoista
  11. siis wau! nää kaikki on niin mahtavia

    VastaaPoista
  12. Mun mielestä parhaat oli joko 3 tai 5 :)

    VastaaPoista
  13. Voin vaan kuvitella, mitä ajattelisit mun bannereista, jos sua 'hävettää näitä julkaista'.... :Dd

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No mut mun omaan silmään noi (osa ainaki) on kauheita XD muiden tekeleitä kattelee mieluummi !

      Poista
  14. Kaikki on ihania, mutta ehkä 5 vie voiton.... ? ;) Jos sulla olisi jotain vinkkejä bannerin tekoon Gimpillä, niin niitä kaipailisin ! Senhän saa kuitenkin ilmaiseksi ladattua, niin monet saisivat hyötyä siitä. Sitten olisi kiva saada vinkkejä bannerin asetteluun tai kuvien ja tekstin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha kiitos :)

      Mä en oo käyttäny Gimpii niin pitkiin aikoihin etten varmaan muista siitä enää mitään D: en oo varma oonko sen koneelta poistanukki... ;s

      Poista
  15. Mikä fontti tos viidennes banneris on tos "puoliverinen prinssi" otsikossa, en osaa selittää :DD

    VastaaPoista
  16. noi kaks viimesintä on ehkä hienoimmat :)

    VastaaPoista
  17. Tykkään tosi paljon kaikista noista bannereista! Mun mielestä missään ei oo mitään vikaa, kaikki yhtä kivoja! Olet itse vain liian negatiivinen ;) Mutta 5 & 8 ovat omia lemppareitani ehdottomasti. Muutes, mistä oot löytäny noi tekstit? (esim. If you ever feel like letting go, i won't let you fall.. jne.) Ois kiva saada jotaki tollasia tekstejä omiinki bannereihin, kun en niin kekseliästä päätä omista, joka moisia tekstejä heittelisi tuosta noin vaan :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha voi kiitos ! :D I know, ite kattoo omii tekeleitään aina vähä kriittisemmin mut kai se vaa menee niin ! XD

      Yleensä kivojen biisien sanoituksista :)

      Poista
  18. 6 on mun mielestä paras :) ja sitte nykynen eli 9.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo harmittaa vähä ku en oikee "jaksanu panostaa" tohon kutoseen ;s siitä ois voinu tehä vähän leveemmän vaikka sit oiski muuten ollu aika samanlainen. Mut kiitti ! :)

      Poista
  19. Sun tekemät bannerit on kyllä niin upeita, että huhhuh! Sulla on omalaatuinen ja ihana tyyli tehdä niitä :) 6, 7 ja 9 on mun lemppareita noista :)

    Ja kysymyskin ulkoasuihin liittyen olisi. Miten teet taustoja, koska mulla on semmonen ongelma, että taustan koko on liian iso, kun siinähän on se 300kt rajoitus. Pystyykö sen tiedoston kokoa jotenkin fiksusti pienentämään muuten kun pienentämällä sitä itse kuvaa? Toivottavasti tajusit kysymyksen :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos !! :)

      Ja kiitos kysymyksestä, vastailen tuohon siinä postauksessa ;)

      Poista
  20. 6 ja 9 on aivan ihania :)

    VastaaPoista
  21. Tosi hienoja nuo kaikki bannerit! Tuo sinun ensimmäinenkin on paljonpaljon hienompi, mitä tulen varmaan koskaan itselleni tekemään. Käyppä vaikka vertaamassa.

    http://kuntylsyysiskee.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ! Pöh, harjoittelu tekee mestarin ja varmasti kehittyy jos vaan riittää intoa yrittää ! :)

      Poista
  22. noi kaikki oli ihan huippuhienoja <3

    VastaaPoista
  23. Tuo seittemäs on aivan ihana! Jos sulle ikinä tulee sellane fiilis että voisit tehdä huvikseks, ni ota muhun yhteyttä! Oisin haltioisani jos saisin noin hyvin tehdyn bannerin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ! :) Heh, harvemmin varmaan on aikaa :'---D tykkäisin kyllä tehdä, mutta oon vaan niin pirun hidas ! Tai semmonen... inspiraatio tulee ja sit se menee menojaan saman tien... :D

      Poista
  24. Ja sepä vielä pitää lisätä, että ei ole ykskään noista nolo! Jos vertaan mun banneriini tälläin hetkellä, on noi aivan upeita:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pyh ! Mun mielestä sun bannerissa on kiva idea, yllätyin kuinka toi mustavalkosuus jotenki sopii tohon ! Meinaa itte joskus yritin kans mutta siitä tuli niin hirvee että heitin roskikseen :D

      Poista
  25. En iki maailmassa osais tehä tollasia! Noi on kaikki upeita, oot tooosi hyvä tekemään bannereita :)

    VastaaPoista
  26. Mäkin tykkään paljon näistä :) Mun mielestä se edellinen banneri oli kivempi kuin tää nykynen, kun tää on jotenkin niin kapea :D Mä aloin lukemaan sun blogia, kun sulla oli toi 5. banneri :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haa, mä just yleensä tykkään ku banneri vie suhteellisen pienen tilan blogin yläosasta, mutta makuasioita ! :D Ohoo, pitkään oot lukenu, kiitos siitä ! :)

      Poista
  27. Ite rakastan vaan yli kaiken tota sun kuudetta banneria <3 Aivan uskomattoman hienoja kuitenkin kaikki!

    VastaaPoista
  28. Aivan ihania banneja!! Itse en osaa tehä minkään näköisiä banneja.. :// Millä ohjelmalla teet? Maksaako se?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos !! Teen kaikki Adobe Photoshop CS5:llä ja kyllä, se valitettavasti maksaa ;s hintaa en muista, mutta Adoben (www.adobe.com) sivuila pitäs löytyy tietoo :)

      Poista
  29. Huikaisevan nättejä kaikki bannerit, ehkäpä nelonen voittaa?? Kaunis heppa ja tausta (: Sulla ja Nubsiksella (kiva lempinimi :'D) on aivan ihastuttava blogi, parhaat tekstit ja mahtavimmat kuvat. Päivän piristys, kun avaa koneen ja klikkailee uusimman postauksen auki <3 Älä ikinä lopeta bloggaamista ((:

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voii aw kiitos ihanasta kommentista, huippua jos tykkäät ! :)

      Haha, rakkaalla lapsella on monta nimeä, ihanaa kun lista saa jatkoa aina vaan ! ;D

      Poista
  30. Kaikki on tosi hienoja, mutta lemppari ehkäpä tuo 6 tai nykyinen :) !

    VastaaPoista
  31. Vitsit tykkän 6, 8 & 9 ! Niin kivoja :o

    Olis kiva jos tekisit jonkun miten ootte kehittyny sekä koulussa että esteillä. :) Sekä jotain parhaimmista parhaita otoksia Nuutista?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, ja kiitos postausehdotuksista !! Hyviä ideoita, pitää toteuttaa ! ;)

      Poista
  32. Tykkään 6:sta ja 8:sta eniten :) Vaikka onhan nää kaikki tosi kivoja! Voisit tehdä taas jonkun mukavan kisan, jossa ois banneri palkintona.. haha vink vink :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos !! :) Haha jooo, ehkä semmosta vois kehitellä... ;D

      Poista
  33. Millä ohjelmalla teet sun bannerit?
    Mikä on sen osoite?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Adobe Photoshop CS5, ja www.adobe.com, sieltä löytyy :P

      Poista
  34. Ihania! Olispa itsekkin noin taitava... Tykkään eniten 5,6, 7 ja ehkä se seiska ihanin <3

    VastaaPoista
  35. Tulee ihan hymy huulille kun katselee Nuuttia :) Olet tosi taitava bannereiden tekijä, tykkään ihan kaikista! <3 Mutta nykyinen on jäänyt mieleen, ja nuo ihanat tekstit siinä ;) Jatkakaa Nuutin kanssa samaan malliin! :)

    VastaaPoista
  36. millä ohjelmalla teet noi hienot bannerisi??

    VastaaPoista

Kommentit sekä postausideat ovat aina ehdottoman tervetulleita, kiitos kaikille :) Vastailen heti kun ehdin !