lauantai 9. helmikuuta 2013

Something for my prince

En ehtinytkään eilen hakemaan sitä pakettia, mistä edellispostauksessa mainitsin, mutta onneksi tänään onnistui ! Meinasi kyllä mennä hermot kun tuolla painelin auton kanssa... liikenne ihan sekasin ku jotkut ajokorttinsa muropaketista löytäneet siellä uunoilee viittäkymppiä motarin kaikilla mahdollisilla kaistoilla. Onhan se ihan hyvä nopeutta laskea, ja ajella liukkaalla varovaisemmin, mutta joku raja sentään...

Pääsin kuitenkin perille ja takaisin kotiinkin, vaikka matkaan meni ennätyskauan. Edes normaali ruuhka-aika ei vie yli puolta tuntia yhteen suuntaan..... mutta se niistä liikenteen sankareista, onneksi itsehän siis olen täydellinen kuski... nimim. eilen Katajanokalle (äiti ja sisko lähtivät Tallinnaan, arvatkaa kymmenen kertaa kuka jäi koiravahdiksi) ajellessani olin varmaan joka ikisen mahdollisen kulkuneuvon tientukkeena...... hups. Mut Helsingin keskusta vs. normi moottoritie = eri asia.

SORI mulla on puheripuli. Eli siis tosiaan, kävin noutamassa tuon innolla odottelemani tilauksen, jonka hankintaa olen jo iät ajat miettinyt. Koskaan en vain ole saanut aikaiseksi, mutta nyt oli pakko kun löysin kivan yksinkertaisen huovan, johon sopi brodeeraus, eikä tarvinnut erikseen miettiä että "raaskiiko" brodeerata, entä jos se ei olekaan hyvä ?!

Tosiaan, hommasin siis Nuutille Horzesta satulahuovan brodeerauksella. Enkä ihan perinteiseen malliin heppasen nimellä (kuten alkuun oli tarkoitus), vaan tekstinä on jotain muuta... :) Huopa on ihan tavallinen musta kouluhuopa, tosi kivalla hopeisella nyörillä. Toisella puolen huopaa on hopeinen kruunu (joka sopi ideaan kuin nakutettu), ja toisella sitten tuo teettämäni brodeeraus. No, kuvista näette !

Oh god sori laadusta. Mutta siinä se on. Brodeerauksen piti alunperin mennä kaarevasti, mutta kone ei suostunut tekemään sitä, niin päädyttiin tähän ratkaisuun. Ihan kiva mielestäni :) Vähän ehkä jyrkkä joo, ja kruunu olisi mieluummin voinut olla tällä puolella, teksti toisella, mutta tykkään silti ! Pääasia, että yleisvaikutelma on siisti ja tasapainoinen :) 
Lähikuvaa tekstistä. Tykkään fontista, näyttää jopa paremmalta kuin esimerkkikuvassa :)
Kruunupuoli. Mä oikeesti luulin että kerranki nää kuvat ei ois tän laatusia mutta ilmeisesti oon sokee :D
Lähikuvakin tärähtänyt, möh !
Meme ja Memen good hair day. Karvanassu oli ihan että jee kiva ku ostit mulle uuden tyynyn !

Että sellainen ostos :) Mitä pidätte? Ehkä mä vielä joskus hommaan semmosen Gastello -brodeeratunkin, mutta mun mielestä tähän huopaan sopi toi Puoliverinen Prinssi. Tänään ei varmaan vielä onnistu saada kuvaa huovasta käytössä, mutta katsoo sitten joskus kun on kuvaaja mukana.

Kiitos muuten isosti yli 800:sta lukijasta ! Sen kunniaksi huomenna luvassa jotain, mitä on useampi tässä toivonut :) Nyt lähden kuitenkin huristelemaan tallille päin, moikka !

37 kommenttia:

  1. Aivan ihana huopa !! Mä oon miettinyt, jos Kihulle ostaisi ihan omalla nimellä brodeeratun huovan just horzelta, mutta vielä en ole saanut aikaiseksi.... Ehkä jonain päivänä ;D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ! :) Haha mullaki on menny sen melkee 6 vuotta et oon saanu hommattuu Nuudelle brodeeratun huovan, mut parempi myöhää ku ei millonkaa ! ;)

      Poista
  2. vähä oon hyvä arvasin et pakettis oli tää oon joku selvännäkijä hyypiö pitäs osallistuu johonki talent ohjelmaa joo moi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Siis sä oot NIIN PRO !! Kandee kyl mennä talenttii joooo sit paljastat niiden tuomareiden synkimmät salaisuudet dah. Ennustajaeukko soossilainen.

      Poista
    2. musta tulee vielä tähtijulkkis feimoooouus

      Poista
    3. Luin et tätijulkkis olin iha et ok JÖÖÖ

      Poista
  3. Ihana huopa, onpas Meme suloinen! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ! :) Hihi, onhan se, vähän vaan pesua ja trimmausta vailla... :D

      Poista
  4. äää mulle tulee hirvee huopakuume kun kattelen tota huopaa! Oli kyl kiva idea brodeerata toi Puoliverinen Prinssi -teksti. Ja toi kruunu on ihana tuolla toisella puolella! (:

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha kiitos ! Mullaki on varmaa joku krooninen huopakuume, mutku ne vaan on niin ihaniaa... ! :D

      Poista
  5. kivan erilainen brodeeraus ja muutenkin nätti ! :)

    VastaaPoista
  6. hahah ihana toi brodeeraus! :D

    VastaaPoista
  7. Ihana huopa! :) tykkään kovasti.

    Mietittiin porukalla koneen ääressä, että mikä tossa vikassa kuvassa on :D kaikki hahmotti kuvan ihan erilailla, oli marsua, pupua ym. Kunnes tuli vähän viisaampi kertomaan että silmä olikin nenä ja koirahan se siinä :D !!

    VastaaPoista
  8. eikä aivan ihana idea tuo huopa, tykkään tykkään tykkään!:)

    VastaaPoista
  9. Voi miten hauska idea! Tosi pähee!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, toivottavast Nuutti on samaa mieltä !! ;)

      Poista
  10. Wau mikä huopa!! :) Kyllä Nuutti varmasti tykkää! Paras blogi ja upeet tekstit/kuvat !

    - http://tiianlifee.blogspot.fi

    VastaaPoista
  11. huippu tuo huopa!

    mun oli tarkotus vuokrikselle sen muihin kamoihin sopivan värinen huopa brodeerauttaa, mutta nyt on mahdollisesti muutto edessä, jolloin joudun lopettamaan vuokrauksen :/ mähän oon siis perfektionisti kaikessa ja alunperin piti hankkia vaan loimen väriin käypä riimu, mutta nyt kaikki harjoista lähtiin natsaa loimen väriin :DD

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos !

      Voih :( no ehkä saat brodeerattua jollekin toiselle sitten tulevaisuudessa ! :) Oi vitsi vähän ihanaa ! Itekki tykkään ku kamat on yhteensopivia, mutta mulla taitaa pääasiassa natsata vaan huovat ja pintelit...... :D

      Poista
  12. woooow! Todella hieno on huopa! Kyllä nyt kehtaa näyttäytyä nuutin kans ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hih kiitos, toivottavast Nuutti on samaa mieltä ! :D

      Poista
  13. Ihana toi huopa, tykkään tosi paljon, se on just semmonen siisti, eikä täyteentungettu, esim se pohjaväri raidallinen tai jtn vaan ihan vaan musta sillä nyörillä=D Toivottavasti seuraava postaus on kiva, sitä jään oottelemaan=D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, mäki kyllä tykkään ku on aika simppeli ! :)

      Poista
  14. Tosi kiva huopa ja brodeeraus! :)
    Itselläni on yks kisoista voitettu huopa, mihin tarkotus brodeerauttaa ruunani koko nimi (Smokin Stolle) mutta en o viel löytäny sellast brodeeraus firmaa, jossa ois ollu just mun makuun sopivaa brodeeraus öö,kirjaintyyppiä :D Voiks sen sanoa noin :D Mut, enivei, se siis on listalla,kunhan vaan löydän sellasen just passelin tyylin! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ! :)

      Oii, kaksosaset nimet on niin kivoi brodeerattuna, pitäs varmaa keksii Nuudelle joku lisänimi ! :D Mut joo mäki oon ennen muutamissa paikoissa katellu ni ei oo ollu oikein mieleistä fonttia, mutta Horzessa sitte oli aika lähelle se mitä hain !

      Poista
  15. Tosi upee toi huopa :)

    VastaaPoista
  16. Kaikilla on nyt kauheasti varustepostauksia. Mäkin tilasin Leksalle uuden huovan, kun te kaikki muutkin! Nyt kun se jo ravaa ja kaikki, niin ehkä sitä ei laitetakaan kuopaan, vaan ostetaan sille sen sijaan uusia tuikitarpeellisia tavaroita :)

    VastaaPoista

Kommentit sekä postausideat ovat aina ehdottoman tervetulleita, kiitos kaikille :) Vastailen heti kun ehdin !