keskiviikko 3. heinäkuuta 2013

Me oltiin uimassa !

Jahuuuu, tänään oli ihan huippu päivä ! Olipas ihana herätä sateenropinan sijasta kirkkaaseen auringonpaisteeseen ja lähteä aamusta tallille valmistelemaan Nuuttilaista uittoreissua varten ♥ Sääennusteet tosiaan pitivät ainakin suunnilleen paikkansa, joskin aamupäivästä sää oli vielä vähän epävakaa. Välillä mä olin ihan kanannäppylällä.

"Mälsää. Millon lähetään?"
"Ihan typerää seisoskella tässä, tänki ajan voisin ihan hyvin vaikka syödä."
"Ai mitä kuka puhu mun päiväruuista ?! Tietty mulle saa laittaa päiväruuat mitä te ny oikee urpoilette siellähän ne sit odottelee ei kai työmiehen pidä tyhjään pöytään saapua häh ?!"

Tänäänkään ei ihan kuljetuskalusto-ongelmilta vältytty... :D Viimeksi kun oli hankaluuksia trailerin käsijarrun kanssa, niin tällä kertaa lainatraikussa oli vääränlainen se pistoke juttu mikä menee autoon kiinni, eikä adapteriakaan missään........... great ! Loppujen lopuksi saatiin lainaan tallikavereiden pikku heppa-auto, ja päästiin lähtemään pari tuntia suunnitellusta aikataulusta myöhemmin. Se ei kuitenkaan juuri haitannut, sillä sääkin vasta siinä puolilta päivin kirkastui !

Tuo ranta missä me käydään uittamassa on siis about 15 km päässä meidän tallilta, joten kuljetetaan hepat autolla eräälle pikkutallille, lastataan ne siinä ulos ja jatketaan jalan suunnilleen kolmen kilometrin taival rantaan. Tässä vähän mun räpsimiä kuvia suloisesta Nuudelista, joka autosta ulostauduttuaan tietenkin ihmetteli että mihinkäs sitä oikein ollaan saavuttu... !

"Missä ne kisat on millon on mun startti ?!"
"Aika hiljaselta kuulkaas näyttää, taidetaan olla väärässä paikassa !!"
"Kato äiti tolla yhellä hevosella on pussi päässä !"
Kauniit !
"Taidan ehkä tuntee ton yhen hepan. En viitti töllää ku sit jos se ei ookkaa tuttu. Ni vähä vaa vilkasen tälleen..."
Sehän on ilmiselvä... pistaasipähkinä.
"Sano mua pähkinäks vielä kerran niin... suutun ! Mä en ainakaa tästä nouse ennen ku pyydät anteeks."
"Kato äiskä mun fledaa ku heiluttelen tällee !"
"Sheikkaa, sheikkaa... !"

"Ai kellä on räjähtäy tukka sulla vai? No ei mitään uutta."

Heti alusta saakka Nuutin ilmeestä näin, että se onkin tänään aika virtaisalla tuulella. Se puhisi ja pöhisi, ja tuntuikin ajoittain aika räjähdysherkältä. Onneksi Shakira kulkee hyvin Nuutin perässä, sillä Nuutin on ehdottomasti pakko saada olla kärkiheppana... muuten ei hyvä heilu. Ukkelilla on niin vahva kilpailuvietti, että kyyti voi olla kylmää mikäli hännille jäädään. Ekana se kuitenkin onneksi kulkee yleensä ihan siivosti.


Voi miten pieneltä Shakira näyttää :) Jätti Nuu !
"MÄ OON AIKA SÖPÖ POIKA VAI MITÄ ÄISKÄ !!"
Miks mä en älyy tota mun ilmettä.

Osa reitistä rantaa kohden on sellaista hiekkatietä missä saattaa tulla vastaan ravureita, ja mietin vaan että se on kyllä moro mikäli joku juoksija nyt kohdataan...... Onneksemme hiittis oli täysin autio, ja uskaltauduttiin jopa laukkaamaan läpi eräs rata, joka tekee pienen lenkin metsän ympäri. Oli ihan huisin siistiä ! ... joskin yhdessä vaiheessa meinasivat ponit hieman villiintyä. Nuutti lähti eteen sellaisella voimalla että multa meinasi irrota tukka päästä. Siinä iski kieltämättä ikävä vähän vahvempaa hallintalaitteistoa, sillä nivelillä mulla ei ollut siellä edessä yhtään mitään. Ihan kuin olisi koittanut tuulta hallita. Mä vaan istua kökötin ja huusin minkä ehdin. "Ei ! Tuhma ! Seis ! Paikka ! Nuuskapoika ! Lopeta ! ...", kunnes heppa erehtyi kyttäämään kiveä ja pääsinkin ratsastamaan sitä taas. Vähän pitää olla äksönii sanoo Nuutti !




Loppumatka rantaan on pikkuista kinttupolkua, jossa sain tänään ainakin sata hämähäkinseittiä mun naamaan ! Mä en ymmärrä, miten on mahdollista että ne hämikset saa semmosen langan kahden puun väliin ;o Valaiskaa joku mua? Vai killuuko ne vaan puussa ja odottavat että tuulenpuuska tai joku muu voima heittää ne sinne toiseen puuhun? Häh.

No, hämähäkkien estelyistä huolimatta päästiin viimein rannalle saakka, ja siellä vietettiinkin aikaa varmaan ainakin tunnin verran. Nuutti oli tänään ihan huomattavasti rohkeampi mitä viime kerralla, ja musta tuntuu että sillä oli oikeasti aika hauskaa :) ainakin korvat olivat koko ajan visusti töttöröllä ! Paras oli kun Nuutti ihmetteli Shakiran vedessä lilluvaa häntää, "siis MIKÄ toi on äiti se seuraa mun ystävää tee jotain ?!" ... ♥



Sori selässä istuvan kasan puolesta mutta Nuutti ♥ "äiti tossa on VETTÄ, en mä voi mennä ?!"
Vauvanaama Nuu ♥
Suomen seuraava huippugorilla haussa.
Mä en kestä miksei hiukset ikinä voi näyttää fiksuilta ?!? Seuraavaks laitan ne kiinni.
"Kuka eka rannalla voittaa ja vika on mätämuna juhuuu !"
"Nii kerroppas mamma vielä kerran et kuka onkaa paras?"
"Niin MINÄ se olen !"
Siis oikeesti !!! Ois kiva olla ihmisen näkönen edes joissain kuvissa. Etenki tämmösissä ku heppa on ylisöpö ♥

Runsaan polskimisen seurauksena melkein jo merinilviäisiksi muututtuamme pakattiin kamat ja lähdettiin kotia kohti. Ja arvatkaapa tuliko vastaan ravuri ! Kyllä. Eka kohtaaminen oli ihan ok, Nuutti vaan ihmetteli, mutta toisella kertaa kun se tuli takaa päin, niin ukkelilla meinasi ruveta keittämään. Oh shit. Onneksi Lotta ja Sofia vähän tiukassa paikassa nappasivat ohjasta kiinni niin saatiin tilanne rauhoitettua. Kaiken kaikkiaan Nuutti oli kuitenkin ihan huippu, ja paluumatkallakin (ravurin unohdettuaan) niin tyytyväisen oloinen, että taatusti tästä retkestä nautti ! Ihana fiilis :)

Paras pikku huligaani ♥
Istu nyt vielä vähä enemmän vinossa.

Wiknerille palattuamme päästettiin Nuudeli ja Shakira vielä samaan tarhaan iltapäiväksi, ja sinne ne jäivät sulassa sovussa pällistelemään. Ihanat kaverukset ♥

"Moi Shakira sä oot ihan kiva tiesitkös."

Suuri kiitos mahtavasta päivästä loistavalle porukalle, ja Sofialle erityiskiitos hienoista kuvista (paitsi Nuutin poseerauskuvat ja noi + toi viimeinen © minä) ! Nyt on ohjelmassa muutaman päivän ihan kevyttä jumppailua, sillä paikat voivat olla vähän jäykkinä normaalista poikkeavan liikkumisen seurauksena. Sen jälkeen ruvetaan sitten taas palailemaan ruotuun, eli käytännössä... en tiedä, näkee sitten. Mulla katkeilee nyt ajatus niin pahasti, että pakko hipsiä jääkaapin kautta nukkumaan ennen ku käy köpelösti. Nati nati ! :)

Ihan parasta ! Vesipeto ♥

Edit: blogger ei ollutkaan julkaissut tätä postausta eilen illalla, niin tulee nyt sitten aamusta... t. aamuvirkku joka ei enää saanut unen päästä kiinni. En jaksanut muokata koko postausta uusksi niin menkööt noin. Eilen siis tosiaan käytiin uittamassa.

76 kommenttia:

  1. Kiva päivä teillä ollut ja hienoja kuvia :) Mutta nuo sinun omat kommentit kuinka kauhealta joka kuvassa näytät alkaa tulemaan jo vähän yli, missään näissä kuvissa ei ole mitään vikaa sinun tai Nuudelin osalta, eli tuommoinen "iik miltä mä ny tässäki näytän oumaigaad!111" on melko ärsyttävää... :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sori :D mua vaan ärsyttää ku heppa on hieno ja sit ite oon iha ruttuna ! Mut kiitos, oli kyllä kiva päivä :)

      Poista
  2. Ihania kuvia ! Voi kun pääsisi itsekin tollaselle rannalle heppojen kanssa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ! :) Toi on kyllä mahtava paikka, vaikka itse se ranta siinä niinku kuivalla maalla aika pieni onkin :)

      Poista
  3. Ihania kesäisiä kuvia (: missä käytte uittaa, onko joku yksityinen ranta?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ! :) Joo se on yksityinen ranta, en tiedä onko sillä nimeä, mutta Kivenlahtea vastapäätä toi kuitenkin on :D

      Poista
  4. ihania kuvia :o♥ Vähänkö noi uittokuvien maisemat näyttää mageilta, sopii hyvin noihin kuviin!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ! :) Joo toi on kyllä tosi kiva paikka !

      Poista
  5. Nää on ihania nää sun postaukset ! Varsinki noi kuvatekstit :'D eikä toi Nuutti on ihana<3!

    VastaaPoista
  6. Millä kameralla kuvat on otettu? :)

    VastaaPoista
  7. Voi miten ihanalta näyttikään, oli varmasti superhauskaa! :) hihhihii hauskoja noi kuvateksit :D Mutta ihan mahtavia kuvia, oli kiva kun oli vähän ehkä pidempi postaus kun normaalisti (?) Tai ainakin oli paljon hienoja kuvia! :) Kiitos hurjasti IHANASTA blogista, tykkään älyttömästi lueskella sun postauksia, osaat kirjottaa hyvin sekä blogi on täynnä uskomattoman hienoja kuvia. ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oli kyllä ihan huippua, toivottavasti päästään jossain vaiheessa uudestaan ! :)

      Voi kiitos, ihana kuulla ! ♥

      Poista
  8. Hahhah! :DD Hauska postaus taas! Repeilin ittekseni taas noille kuvateksteille:D

    VastaaPoista
  9. Aivan ihania kuvia! "Suomen seuraava huippugorilla haussa" aiheutti ruudun tällä puolen ankaraa röhkimistä :DD Ihana Nuu!

    http://pirinransu.blogspot.fi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hahaa molemmat on niin edukseen siinä ;) Kiitos, Nuu on huippu ♥

      Poista
  10. Aivan ihana tuo viimeinen kuva! :)

    VastaaPoista
  11. Oi miten ihania kuvia, varsinkin tuo viimeinen! :)

    VastaaPoista
  12. Oikeesti nää postaukset on niin parhaita! Nauran aina noille Nuutin "repliikeile" :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hahaa voi kiitos, Nuutilla on fiksuja mietteitä... ! ;)

      Poista
  13. Ihan sairaan hienoja kuvia!!:-) Muutenkin teijän reissu vaikutti oikeen kivalta:-) Kivaa loppuviikkoa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ! Oli kyllä ihan mahtava reissu :) Kiitos ja samoin sulle ! :)

      Poista
  14. Oikeesti nää kuvat on ihan huippuja! Tekis mieli itekki päästä tolleen jonnekki biitsille heppailee :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hihuu biitseily heppojen kaa on parhautta ! ♥

      Poista
  15. eikä miten ihania kuvia :-D ♥

    VastaaPoista
  16. Ihania kuvia tutusta maastosta! :) Ihmettelinkin eilen kun illalla kentällä tuntia pitelin kukahan on käynyt piehtaroimassa kentällä.... Nuuttihan se :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oo harmi ettei samaan aikaan paikalle osuttu ! Haha voi ei Nuutti siellä myllänny :D Yritin kyllä tasotella sitä maata ettei ois kauheita kuoppia..... !

      Poista
  17. En ookkaan pitkään aikaan käynyt bloggerissa ja nyt kun kävin niin jäin ihan koukkuun sun blogiin taas ! Niin upeita kuvia, aivan täydellisiä ! <3

    VastaaPoista
  18. Aivan ihania kuvia awws!! <3 Onko tossa sitten hiekkapohja? Mekin käytiin eilen uiskentelemassa ja on se kyllä niin hauskaa... Tosin laukata ei voinut kun pohja epämääräistä kaislikkoa/mutaa/hiekan tapaista mutta ei se mitään. :P Sarfvikissäkö tämä?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hii kiitos ! ♥ Joo on, ihan täydellinen pohja, en ollu uskoa silmiäni tai siis jalkojani kun siellä ensimmäistä kertaa kävelin !

      Oi ihanaa :) Pääasia että pääsee veteen polskimaan ;) Joo jossain siellä toi ranta on !

      Poista
  19. Aaaaaaaw mitä kuvia! Ja että nauroin taas sun kuvateksteille, ne on vaan niin parasta!

    Ja PÖH! Sä näytät ihan kyllä ihmiseltä kuvissa, iloiselta kauniilta ihmiseltä! Jos me haluttais huippumalli kuvia seurata, me oltais ihan erimoista blogia seuraamassa! Sä oot just tommonen luonnollinen kuvissa, ei mitää yltiöpäisesti mietittyjä jäykkiä poseerauksia jne.

    Ja HÄMIKSISTÄ: Seurasin aikoinaan semmoista verkon teko operaatioo. Se alottaa sillee, että se tekee pari tukilankaa, johon se alkaa sit punoo noita muita lankoja. Eli se yksin kertasesti laskeutuu langan varassa alas, kipittää maan kautta ja kiinnittäää sen sinne jonnekki, sit se kiipee, laskeutuu ja taas kipittää toiselle puolelle kiinnittään sen ja sit se alkaa niihin väleihin kutoon lisää lankaa :D
    Ihan hauskaa seurattavaa.. Löysin videonkin, missä näkyi, että ne kyllä pystyy näköjään leijuttaanki sitä lankaa: http://www.youtube.com/watch?v=eb6bqIWdQao
    MIÄLENKIINTOSTA! :D

    Mut hauskoja ja ihania kuvia jälleen kerran ja varmaan Nuutti pelkäs kaverin kelluvaa häntää :D Hassu <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos ihanasti sanottu ♥ Tosiaan eihän se onneks ehkä oo niin justiinsa ku pääosassa on kuitenkin Nuudeli !! :)

      Apua toi verkkojuttu !! Mielenkiintoista tosiaan ;o Enpä oo oikeesti ennen aatellu, että miten hämähäkit noi verkkonsa puuhaa. Niillähän on tossa kauhee duuni ! Nyt tuli melkein paha mieli että mä oon siellä naamani kanssa tuhonnu monien hämisten työn... =(

      Haha älä siis se oli niin huvittavaa et meinasin tippuu selästä ku nauroin :DDDDD Hassu tosiaan ♥

      Poista
  20. Upeita kuvia jälleen :) Ootte niin kuvauksellisia molemmat!

    VastaaPoista
  21. Missä kävitte uittamassa? Sen verran korkeita kerrostaloja näkyy tuolla, että veikkaan ihan Espoota ja merta. :D Menittekö Vermon vai jonkun muun raviradan läpi sinne?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo Espoossa on toi ranta :) tai siis en oo ihan varma onko se Kirkkonummen vai Espoon puolella, mutta Kivenlahti on ainakin tossa vastapäätä ! Toi rata on joku pienen ravitallin harjotusrata vaan, mutta siinä saa myös ratsastella :) En tiiä yhtään onko sillä jotain nimeäki :D

      Poista
  22. En tiiä oonko sanonut tän jo mutta sanon uudestaan, sun blogia lukiessa tulee aina niin hyvälle tuulelle kun osaat kirjottaa jotenkin niin hauskasti. Ja sinä ja Nuutti ootte kyllä tosi hyvä pari :) !

    VastaaPoista
  23. wau ihan huippuhienoja kuvia!

    VastaaPoista
  24. Nää sun kertomukset ja teidän yhteiset kuvat ovat kyllä niin ihania ja hyvänmielenjuttuja, että piristävät sateisintakin iltapäivää! :)

    VastaaPoista
  25. Ihana postaus! Nuutti on ihan supersöpö c:

    VastaaPoista
  26. Tää oli tosi kiva postaus! Nuutti on söpö:) Onks Nuutti Wiknerin ratsutilalla?

    VastaaPoista
  27. Oikein kiva postaus ja ihania kuvia! Meillä onnekkailla on uittoranta ihan omassa pihassa, mutta ei niin hyvä pohja/pitkä ranta, että voisi ravailla tai laukkailla. Onneksi päästään sentään uimaan ja on kyllä ihan parasta - meillä kopukka viimeksi yritti syödä vesikirppuja ja meinasi seuraavaksi saada slaagin, kun meni vettä nenään... Viisaita otuksia.

    Nuutin kuvatekstit kyllä osuvia (muutaman kohdalla pärskähti vettä näytölle :D), mutta samaa sanon mitä joku muukin, että nuo "Ou mai gaad miltä näytän!" -tekstit hiukan ärsyttäviä. Itse ainakin jo luopunut toivosta, että ratsastaessa voisi näyttää hyvältä :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha voi ei, on noi joo aika älykkäitä välillä... :D Mut onnekasta tosiaan, ois kyllä kiva kun meilläkin ois tallilla oma ranta, ni ei tarvis niin kovin suunnitella ! Mutta toi missä käydään uittamassa on kyllä niin kiva paikka että kyllä sinne ihan mielellään hepat autollakin kuskaa :)

      Heh, joo voi olla että munkin pitää kohta siitä toivosta luopua, ja olla odottamatta liikoja... :D Eniten mua kismitti eilen mun hiukset ! Koska ois ihanaa ku ne tommosissa laukkakuvissa oikein hulmuis kauniisti, eikä joko sojottais suoraan taivasta kohti tai ois liiskana... :D

      Poista
  28. Ihania kuvia! :)

    VastaaPoista
  29. Voi että, miten ihana uintireissu teillä olikaan! Sun kuvat on aina niin hienoja, respectiä kuvaajillesi ja tietty sulle! ;) Ootte Nuudelipuudelin kanssa niin samalla aaltopituudella, näkee, että heppakin nauttii kaikesta teidän yhteisestä puuhastanne.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos ihanasta kommentista ♥ kuvaajille tosiaan suuri kiitos, ilman heitä mun blogi ois paljon tylsempi :)

      Poista
  30. Ihana postaus! Kivat tekstit ja kuvat oli tosi kivoja (;

    VastaaPoista
  31. Mustakin on tyhmää, että tosi usein sanot itestäsi "hyi kuinka kauhealta näytän/istunta on ihan järkyttävä/miks en voi näyttää ihmiseltä yms. :D Kukaan ei huomaisi noita "virheitä" (ainakaan itse) jos et mainitsisi niistä ;D Joten lopeta turha kommentointi kuinka kauhealta näytät, istunstasi kusee yms. Se on täysin turhaa, ja ei pidä edes paikkansa. :)
    Kiva blogi sulla, ja voisitko tehdä varustepostauksen jossain vaiheessa? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä en voi sille mitään että kaikki apinointi aina pistää omaan silmään ihan hirveesti :D ehkä siinä on vähän taustalla jotain omaa epävarmuuttakin...

      Mutta kiitos, varustepostausta on tulossa juu, tai siis koko ajan sen parissa työskentelen :) hitaasti mutta varmasti valmistuu !

      Poista
  32. Kuka ratsastaa Shakiralla? :) Ja kenen heppa se on? Onko se ihan wiknerin? Ihania kuvia, menkää pian uudestaan niin saadaan lisää kivoja kuvia! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Matilda ratsastaa, ja Shakira on hänen oma poninsa :) Kiitos, haha, ois kyllä huippua lähteä uudelleen ;) pitää yrittää järkätä !

      Poista
  33. Paljonko painat ja paljo oot pitkä? Sun kroppa on täydelline<3 halun sun vartalon kiitos! Mutta ihana nubsku :3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi, vaihdetaan vaikka heti ! Voisin ainakin 5 cm ottaa pituudesta pois :D Oon about 175cm, ja vaa'alla en oo hetkeen käyny, mutta viimeks tais näyttää reilut 56 kg :)

      Hih kiitos, Nubsku on ihana kyllä ♥

      Poista
  34. Oon itekkin käyny uittamassa hevosia samassa paikassa vuosia sitten! Sillon tipuin veteen ja uikkarit lähti jalasta. Sai veneilijät hyvät naurut :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Aijaa, hauskaa ! Toi on kyllä ihana paikka :)

      Haha voi ei, uskon !! XD Tossa muuten menee aika paljon veneitä ! Aattelin ensin et Nuutti ois ollu niistä paljo enemmän ihmeissään mut eei ne ookkaan kovin kummallisia... :D

      Poista
  35. Ihania kuvia, ihana teksti ja ihan loistavat kuvatekstit!! ♡♡ tää oli super hyvä postaus ja sä et todellakaan oo ruman yms. Näköne vaan ihanan aito ja nätti!

    VastaaPoista
  36. Millä kameralla nää on kuvattu? Superhienoja kuvia!:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ! Näistä kaikki on kuvattu Canon eos 60d:llä :)

      Poista
  37. Vautsi en tiennyt että tuolla vielä saa uittaa, itellä oli poni kesälaitsalla tuolla pikkutallin lähellä aikoinaan (20v sitten about) ja sillon käytiin aina uittoreissulla ja vedettiin se ravirata aina täysillä ristiin rastiin: ) Sillon sanoivat etteivät enää anna siellä jatkossa uittaa... IHan täydellinen ranta sillon ainakin uittamiseen, lököteltiin siellä ponin kanssa välillä tuntikausia: )

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Aijaa, voi miten hauskaa ! :D Toi ranta on tosiaan ihan täydellinen, se pohja on ihan mieletön, en voinu uskoo että Suomestaki voi löytyy semmonen ! Onneksi antavat siellä vielä uittaa, parempaa paikkaa saa kyllä hakea :) Ja tosiaan se ravirata on ihan mahti myös, kiva että siinäkin saa painella menemään !

      Poista

Kommentit sekä postausideat ovat aina ehdottoman tervetulleita, kiitos kaikille :) Vastailen heti kun ehdin !