maanantai 29. heinäkuuta 2013

Yesterday @ Hanko !

Eilen oli ihan mahtava päivä, lisää näitä kiitos ! Ihanaa kiireetöntä kesän viettoa hevosten parissa (sekä mäkkiruokaa), ei kai sitä muuta heppatyttö kaipaa... ;) Yritin illalla ihan tosissani saada postausta valmiiksi ja julkaisuun, mutta puolen yön jälkeen kävi väsyttämään niin kovin että silmät meinasivat tippua päästä. Oli pakko luovuttaa ja palata tänne tänään uudella energialla :D

Eilen tosiaan yhdeksän maissa suunnattiin Sofian kanssa auton nokka kohti Hankoa ja SeaHorse Weekin viimeistä päivää. Tarkoitus oli käväistä paikan päällä jo perjantaina, mutta suunnitelmat hieman muuttuivat. Onneksi eilen päästiin ! Sää oli mitä mainioin ja löydettiin kisapaikalle opasteiden ansiosta tosi helposti. En ole koskaan ennen ollut Hangossa kyseisiä kilpailuita seuraamassa, joten en yhtään tiennyt mitä odottaa. Vastassa oli kuitenkin mukava, kompakti kokonaisuus; kisapaikka, jossa kaikki oli lähellä. Tunnelma oli jotenkin tosi iloinen ja rento !

Saavuttiin paikalle päivän ensimmäisen luokan palkintojen jaon aikoihin. Oli mukava huomata kaveri sijoittuneiden joukossa :)

Olisi ollut kiva päästä kuvailemaan aiempien päivien "pikkuluokkia", mutta sunnuntain isot kelpasivat myös varsin hyvin ;) Eniten jäi harmittamaan se, etten saanut Hanna Tardiveaun heittämää kukkakimppua vaikka se lensi lähestulkoon naamalleni ! :( Jäädyin totaalisesti, ja ennen kuin ehdin kukat kenkäni päältä poimimaan niin joku täti ehti napata ne nenäni edestä. No, ehkä se pikkutyttö, jolle kukat lopulta päätyivät, riemuitsi niistä munkin puolesta... :) Alla joitakin otoksia luokasta 17 (135cm).




Hölmö rajaus, mutta ei voi mitään kun sössin sen jo kuvaustilanteessa :D




Kiva kun oikeastaan ainoat hyvät hyppykuvat sain tolta Horzen okserilta niin sitten jos failasin / joku tuli eteen niin sain kuvia vaan näistä laukkapätkistä...... juhuuu.


Nää kukat oisin saanu jos oisin ollu skarppina !!

Päivän mittaan lämpötila nousi ehdottomasti hellelukemiin ja harmitti, etten ollut laittanut shortseja... huh, tuntui kuin joku olisi käristänyt mua elävältä. Yhdessäkään välissä en malttanut käydä autolla vaihtamassa vaatetusta kevyemmäksi, sillä piti ehtiä myyntikojujakin kiertelemään ! Yritin etsiskellä Nuutille uutta riimua, sillä arvaatteko mitä vanhalle kävi? Luulin, että se oli ainoastaan hukassa, mutta yksi tallityöntekijä kertoikin sen jääneen puimurin alle :( fak, meidän pisimpään niin siistissä kunnossa kestänyt tarhariimu !! Mulla on kyllä "varariimuja" ennestäänkin, mutta jostain syystä en haluaisi käyttää niitä... :D Pitää ostaa jotain halpiksia, kun noita tuntuu - syystä tai toisesta - niin tasaiseen tahtiin rikki menevän !

"Ostoslistalla" ei riimun lisäksi ollut muuta, mutta meinasin moneenkin houkutukseen langeta. Onneksi Sofia oli mukana pitämässä mut kurissa, "sä et osta huopaa !". En kai sitten :( Entäs jotain muuta sitten? Ehkä KL teltta? Huvittunut myyjä: "ei oo teltta, eikä makuupussikaan. Siellä on pintelipatjat...", ilmeisesti en ollut ensimmäinen kuka ihmetteli :D Se makuupussi ois kyllä ollu ehdottomasti seuraava arvaus...

Kisapaikalla oli myös alpakkatarha ! Tämän nimi taisi olla Bruno. Ihana toi päässä oleva karvamyssy !
Elämä on laiffii !

Sofia tunsi olonsa fiksuksi kun keksi että toi ylemmän kuvan toinen johde on tämä rakennus.

Päivän kolmas ja samalla koko kisojen viimeinen luokka oli numero 18, LähiTapiola GP osakilpailu 145 + 150cm, jonka aikana paikalle kerääntyi väkeä aika reippaasti. Tässä luokassa onneksi päästiin varaamaan paikat aivan aidan vierestä, niin kukaan ei tullut eteen ja onnistuinkin ehkä jopa yhdestä esteestä saamaan ihan ok kuvia... :D

















Punainen ja keltainen ♥



Komea on tämäkin Prinssi !

Jännittävä taisto päättyi siis tosiaan jälleen kerran Sanna Backlundin sekä Wiseguyn voittoon, ja palkintojen jaon jälkeen lähdettiin ajelemaan kotia kohti. Riimua tai mitään muutakaan rompetta ei tällä kertaa tarttunut mukaan, mutta Nuutti sai silti makeita tuliaisia, sillä Smart Ridersin Johanna antoi mulle matkaan Officinalisin heppanamipussukan, makuna strawberry and marigold (mansikka ja kehäkukka / samettikukka?). Kolmesta vaihtoehdosta päätin valita sen, sillä Nuutti on hulluna (metsä)mansikoihin... !


Mukavasti lämpöasteita !

Hangosta köröteltiin Kirkkonummelle tunnin verran, ja suunnattiin mäkkäriin. Meillä oli ihan hillitön nälkä, t. aamupala on ihan turha juttu joo-o.................. Päätettiin ottaa ruuat mukaan ja levittää takamuksemme tallin pihalle, voi sitä riemua kun sai nälän tunteen pois. Meidän oli tarkoitus pitää "pieni ruokalepo", mutta meinattiin molemmat nukahtaa, ja loppujen lopuksi taidettiin makoilla ruohikolla parisen tuntia. Uhups.......


Sofia: "tuliks mun nakki mukaan kuvaan?"
Sofia: "official sponsor... Volvo !" ... "eiku siis tarkotin sitä toista autoo." Ei, ei ole Audikaan......... :D
Bongailtiin lentokoneita ! Niitä meni ihan sikana.

Kunhan jaksettiin hilata ahterimme ylös, käytiin noutamassa Nuutti laitumelta ja se sai heti maistaa uudet karkkinsa :) Se oli ihan hulluna niihin, voin siis suositella ! ... joskin Nuuttilainen nyt varmaan söisi pikkukiviäkin jos niitä kädestä ojentaisi, eh. Mutta noi namit oikeesti tuoksuu herkullisilta, melkein tekis ittenki mieli maistaa... !!

"Anna jo !! Eikö sun nakkisormet mahdu sinne pussiin vai mikä kestää !"

Ennen kotiin lähtöä otettiin vielä yhdestä Wiknerin varsasta vähän kuvia ja mulla oli taas melkein asetukset kohdallaan ! Onneksi on olemassa Photoshop...

Hieno pikkuori !

Kotiin tulin kahdeksan maissa, ruokin nopsakasti koiravauvat ja jatkoin sitten matkaani Vihtiin hakemaan äitiä koiranäyttelyreissulta. Sen jälkeen alkoikin väsymys aika lailla painaa, kun en edellisenä yönäkään oikein saanut nukutuksi. Osan kuvista sain muokatuksi, mutta valtaosa jäi tälle päivälle. Löytyykö joukosta mitään lempparikuvaa? Kommentoikaa ihmeessä :) Kuvan numeronhan muuten näette sivun alareunasta, kun viette hiiren kuvan päälle (linkin lopussa numeroyhdistelmä mallia 000000.png). Oliko teistä lukijoista paljon porukkaa SeaHorse Weekissä kilpailemassa tai katselemassa? Jos otitte kuvia, niin linkittäkää ihmeessä. Katselisin niitä mielelläni :)

Tänään meillä oli Sofian kanssa alustavasti suunnitelmissa lähteä rantsuun, mutta aurinko onkin piiloutunut pilvien taakse vaikka hellettä lupailtiin :( Itku. Taidankin siis... mennä katsomaan Pretty Little Liarsia hihi. Hyvää alkanutta viikkoa kaikille !! :)

26 kommenttia:

  1. Ihania kuvia taas! Lemppari on ehkä toi Hannan ja Prinssin viimeisin kuva :)

    Yritän muistaa laittaa sulle sen piiiitkän listan haha :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hihuu kiitos ! :) Ja joo haha, mä yritän sit löytää kaikki kuvat kovalevyn kätköistä :D

      Poista
  2. Tulevaisuudessa jos ollaa yhessä käyty jossian laitan linkkii sun postauksii ku ne on aina paaaaljo parempii ku mun :(

    Ja höhö, taisin eilen olla aika vitsikkäällä tuulella ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Senkin pälli eihän ole !

      Olit kyllä ;) unohtu kirjottaa tohon se meidän älyllisin keskustelu !!

      Poista
  3. Tosi hienoja kuvia taas! :) Ootko muuten julkaissut jo kouluSM-postauksen? Mietin vain kun olin itse siellä kisailemassa.. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ! :)

      Ai niin hitto, ne on ihan jääny ! Mietin että viittinkö enää julkaista "kunnollista postausta" niistä, kun meni niin pitkälle, vai julkaisenko vaan suoraan kuvasivuille... Jos joku muukin SM kuvia etsiskelevä tämän lukee niin sähköpostilla voi kysellä kuvista, susanna.niemi@live.fi on osote. Lataan ne sivuille sitten ennen muita kuvia :)

      Poista
  4. Tosi mukava ja sopivan pitkä postaus :) Sun blogi on tosi hyvä ja kirjotat aina riittävän pitkästi ja asiaa! Tätä on tosi mukava lukea ja vielä plussana suloinen Nuudeli♥ Ja sun kuvatekstit on vaan niin parhaita!
    Oivoi, on ne varsat vaan niin hienoja ja suloisia ♥ Mutta jos hienosta puhutaan, niin kyllä tuo Sannan&Prinssin kuva on varsin hieno!! ;)

    VastaaPoista
  5. Vastaukset
    1. :) kiitos, kiva jos tykkäsit !! Nuudeli on kyllä söpö, samaten varsat ♥ Ihanaa kun jaksat aina kommentoida, näistä tulee tosi hyvälle mielelle ! :)

      Poista
  6. Huippukiva postaus, paljon kuvia ja selkeää tekstiä :)
    Nuutti on liian söpö :3

    http://rambojaemmi.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  7. Vau tuo varsa! :) Nuuttilainen on kyllä ihana<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hih, molemmat kieltämättä suloisia ilmestyksiä ;) ♥

      Poista
  8. voi ku mua harmittaa ku näissä kuvissa on niin paljon varjoja, tyhmä aurinko! lempparikuva oli varsa kuva, tosi nätti vaavi :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niinpä ! Ei tahtonu millää löytyy hyvää kuvauspaikkaa aurinkoon nähden D: Kiitos, varsa on kyllä tosi söötti :)

      Poista
  9. Miten voit osata kuvata noin hyvin! :o Olis tosi kiva jos joskus haluisit johonkin postaukseen laittaa myös asetukset joita oot käyttäny :)

    Ja taisin joskus kysyä tekisitkö postauksen jossa esittelet kaikki kameratarvikkeesi, niin sanoit että käyt sitä tekemään, ajattelin että ootko jo ehtinyt unohtaa vai millon sen julkaiset? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En mä tiedä, musta tuntuu etten ikinä oikein onnistu sillä tavalla ku haluisin :D Joo pitää laittaa johonki !

      Ja hei hyvä kun muistutit, olin unohtanu kokonaan !! Se on alotettuna jossain, pitää kaivaa esille ja jatkaa. Voisin vaikka seuraavalla kerralla ku oon kunnolla menossa kuvaamaan niin tehdä jonkun yhdistetyn postauksen kuvausvälineistä, asetuksista sekä kuvien muokkailusta !! :)

      Poista
  10. tosi kiva postaus ja upeet kuvat!! en ymmärrä miten joku voi osaa kuvaa noin hyvin!! sun pitäis tulla valokuvaajaks ihan oikeesti! mä en tänävuonna päässy hankoon mut ens kerral yritän taas:) ihana muuten toi varsa, sen päänmerkki on kaunis!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos ! Valokuvaajan ammatti ois aika hieno juttu kyllä, mutta opiskelupaikkaa vaan ei tahdo irrota :D ehkä seuraavalla kerralla... ;)

      Voih, no mut ens vuonna sit tosiaan uutta yritystä ! Mäki kyllä haluun seuraavallakin kerralla paikalle taas, oli sen verran kiva tapahtuma :)

      Ja joo älä muuta sano, mä niin rakastan läsipäitä ♥

      Poista
  11. sun blogi on ihan mahtava, tästä tulee aina niin hyvälle mielelle! jatka samaan malliin. :)

    VastaaPoista
  12. ihania kuvia olet saanut Hangissa ja Nuutti on sika söpö :3

    http://possssus.blogspot.com/

    VastaaPoista
  13. 7 ja 38 oli mun lemppareita,etenkii tuo 38 hevonen, vitsi,kun on upea ja pitkät jalat!
    Tosi kiva postaus taas :) Iteki haluisin kattomaa isompia kisoja,mut ei tunnu ikinä aikaa löytyvän :/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos !! :) Voih, kisoja on kyllä kiva katella, oppii siinäkin !

      Poista
  14. Tunnetko Hannaa?
    Ja kuka on sun esikuva? :)

    VastaaPoista

Kommentit sekä postausideat ovat aina ehdottoman tervetulleita, kiitos kaikille :) Vastailen heti kun ehdin !