tiistai 16. heinäkuuta 2013

Meidätkin löytää nyt facebookista ! + muuta päivittelyä

Monien lukijoiden toivomuksesta päätin viimeinkin tehdä blogille oman facebook -sivun. Päivittelen sinne kuulumisiamme mahdollisimman usein, ja luultavasti hieman reaaliaikaisemmin kuin tänne blogin puolelle. Samalla sivu toimii hyvänä tiedotuskanavana mm. mahdollisten kilpailuiden yms. varalta, sillä sivusta tykkäävät tietenkin saavat julkaisut suoraan uutisvirtaansa. Ei siis muuta kuin tykkäämään... ! ;) Alla oleva kuva toimii linkkinä.


Toinen ilmoitusluontoinen asia on nimeltään Instagram. Kuten osa jo tietääkin, mulla on ollut pieniä (ja hieman suurempiakin) vaikeuksia kyseisen sovelluksen kanssa, enkä siitä syystä siis ole sinne pitkään aikaan mitään päivitellytkään. Koetin jopa uudelleenasennusta, mutta ongelmat eivät siltikään kaikonneet. Tästä johtuen päätin tehdä kokonaan uudet tunnukset, ja riemu oli suuri kun huomasin homman toimivan ! ... ainakin jotenkuten. Koneella Instaan kirjautuessani se biografia juttu mikälie ei nimittäin näy ;( kysymys kuuluukin: näkyykö teillä?

Mikäli tämä uusi tunnus nyt suinkin vain toimii, niin lupaan myös Instagramin puolella olla aktiivisempi ! Sinne siis seurailemaan, uusi nimimerkki on sama kuin edellinen (sillä lisäsin vanhaan alaviivan), eli idasusannna !


Kolmantena juttuna muistilistalla oli mainita siitä, että sain viimeinkin (!) päiviteltyä tänne blogiin myös tuon oman esittelysivuni, eli nyt on Nuutin sekä mun sivu kumpikin ajan tasalla. Ne kannattaa siis lukaista, jos ei meihin vielä ole tarkemmin "tutustunut"... :) Kaikki kommentti - niin risut kuin ruusutkin - ovat oikein tervetulleita.

Loppuun vielä kasa Nuutista tänään räpsimiäni kuvia. Oltiin siis yläkentällä riehumassa ja no... antaa kuvien puhua puolestaan !

"No siis en todellakaan jaksa juosta. Eihän sulla oo ees porkkanoita mukana."


"Minua on nenusta purru joku tyhmä itikka."
Taidetta.
"Ite oot hassun näkönen."
"Mitennii en mahu kuvaan sulla taitaa sit olla liian pieni kamera !!!"
"Enkä varmasti poseeraa !"
Mitenhän se välillä onnistuu näyttämään jopa viisaalta ! Hieno gubbe ♥
"Äiskä kato, sairaan ruma paarma tosa noin iha mun lärvini edessä !"
Tässä se ilkimys puremajälki Nuuden masussa :(
Nuutin ilme kun nostin kentälle autonrenkaan.
"Mikäs se tämä on olevinaan?"
"Apua, äiskä, se kaatui kun tökkäsin sitä !"
"Siinä se vaan olla möllöttää !"
"Hei kuules ihme olio, juttu on nyt niin et sä oot tyhmä enkä oikeestaan ees pelkää sua joten mee pois."
"Äiti auta !"
"Okei mamma, se tais delaa."
"Ainakaan se ei liiku enää."
"Hmm, voiskohan sitä syödä?"
"Yäk, ei voi. Karseen makusta. Tällä oliolla ei kertakaikkiaan oo mitään virkaa."

P.S. Kuten joku jo varmasti onkin huomannut, niin blogi on nyt liitetty osaksi Indiedays Inspirationia. Käykäähän lisäämässä suosikiksi mikäli haluatte :) http://www.indiedays.com/blog/puoliverinenprinssi !

35 kommenttia:

  1. Osaat niin hyvin kirjottaa Nuutin ilmeistä ja hienoja kuvia taas jälleen kerran..:D oot taitava kaikessa mitä teet - kirjottaan blogia, ottamaan kuvia, ratsastamaan, muokkaileen photarilla, tekeen bannerit, naurattaan ihmisiä sun hauskoilla kuvateksteillä, tekemään omat päätökset jne jne.. oot muutenki aivan täydellinen! :D ihanaa, että pidät tätä blogia, on yksi mun suosikeista ehdottomasti!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi vitsi miten ihana kommentti, tää piristi ihan hirveesti ♥ kiitos !

      Poista
  2. Näkyy se instagramissa se mihin voi kirkottaa :) mut kiva postaus taas ! :)

    VastaaPoista
  3. Et oo pitkään aikaan hypänny Nuutilla. Eikö sillä voi enää hypätä sen jalan takia, jossa oli se liikarasitus?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi hypätä, en vaan pitkään aikaan oo saanu aikaseks (muuta ku maastossa hyppiä ohimennen jotain pieniä). Musta on kans itestä tullu vähän arka just niiden jalkojen suhteen...

      Poista
  4. Ihania kuvia kera tekstien taas jälleenkerran! :)

    VastaaPoista
  5. Ihania kuvia ja sun kuvatekstit on ihan parhautta!! ♡ Suloinen Nuutti ja harmillinen se purema jälki :( Jatka samaan malliin, sun blogi on Tosi hyvä! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hih voi kiitos ! :) Joo älä ihan typerää ;( just ku olin aatellu et vois joku päivä vähän hypätä pitkästä aikaa. Ehkä meidän pitää hypätä ilman satulaa ;)

      Poista
  6. Tää on kyllä yks parhaista blogeista mitä tiedän, oot tosi hyvä kirjoittamaan ja ootte Nuutin kanssa molemmat kiinnostavia persoonia.

    Mietin vaan, että ootko ottanut Nuutin kanssa nyt ihan rentoilulinjan? Kun aloitin lukemaan blogia joskus aika kauan sitten sai lukea välillä ja aika useinkin ihan treenipostauksiakin, mutta viime aikoina lähes kaikki postaukset ovat koskeneet irtojuoksutusta tai pellolla tai maastossa "hömppäilyä" ja harvemmin mistään kentällä pyörimisestä. Ei siinä mitään, itsekin tykkään ratsastella ja touhuilla hevosten kanssa ihan rennosti ilman suurempia tavoitteita ja minun puolestani saat vaikka aina maastoilla tai peltoilla jos se on mielestäsi hyvä ja ethän välttämättä kaikista talleilukerroista edes kirjoita.
    Oli vaan pakko kysyä, kun jäänyt hieman mietityttämään onko tämä joku tyylilajin muutos teidän harrastelussa vai mistä on kyse.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :)

      Joo Nuutti on ollu aika kevyellä tän kesän ja oikeestaan tän vuoden, ku en oikee tiedä kestääkö se aktiivista treenikäyttöä enää. Rankemman liikutuksen jälkeen sen jalat välillä turvottelee ja se on kankeempi, vaikka siitä kyllä aina vertyykin. Sit taas osasyynä tähän on se, että meidän valmennuskaveri muutti toiselle tallille :( sen jälkeen en oo vaan saanu sovittuu tunteja, ku haluisin siihen samalle tunnille jonkun kaverin, just sen takia että sais pidettyä enemmän lepotaukoja. Nuutillakin ku on ne jänteet mitä on, ni pyrin tekemään aina töitä useissa lyhyissä pätkissä, ettei se väsy.

      Ja tosiaan oon kans huomannu et paljon useemmin oon kirjottanu niistä kerroista kun maastoillaan ja löllötään, vaikka kyllä me ollaan kentälläkin paineltu :D ei vaan oo vissiin ollu oikeen kuvaajia niillä kerroilla, niin ei sit tuu kirjotettuakaan. Mut kesällä tykkään kyl tosi paljon maastoilla, ku saa noista maastoreiteistäki kaikki irti ja ku Nuuttiki on tätä nykyä niin mukava maastokaveri :)

      Varmaan sit viimeistään syksyn tullen alkaa taas tulemaan enemmän muitakin ku niitä löllömispostauksia, ja jos vaikka sais jotain tuntejaki sit taas sovittua... :) toivon mukaan, oma istunta ainaki kaipais sitä !

      Poista
  7. Ei apua nauroin niin paljon noille kuvateksteille! Tää on ehdottomasti mun lemppariblogi. :D

    VastaaPoista
  8. jeejee hyvä Susanna ku teit ton facebook- sivun !

    + nuutin kuvat ja kuvatekstit ♥

    VastaaPoista
  9. Nää sun kuvat on niin ihania ja kirjotat tosi hyvin noita kuvatekstejä! Mikä kamera sulla on? (okei oon kysynyt ennenkin mut en muista) ;D osaat säätää asetukset ihan nappiin (: <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos ! :) Kamera on Canon eos 60d. Haha, aina välillä jopa onnistuu... ! ;D

      Poista
  10. tää on paras blogi mitä oon koskaa lukenu! ja nuutti on niiiiin söpö ja ite oot tosi kaunis!

    VastaaPoista
  11. Nuo sun kuvatekstit on vaan niin mahtavia :) aina tullee hyvälle tuulelle

    VastaaPoista
  12. mie oon kans harkinnut noitten facebook sivujen tekoa, mutta en oo vielä kehannu :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. TEE !! :) Mä ainakin mielelläni seuraisin, kun tää blogger ei päivitä kaikkien blogien uusia postauksia ja sit välillä unohan käydä kattelemassa ! Face on niin kätevä ku siel kuitenki tulee pyörittyy :D

      Poista
  13. Ihana toi paarma kuva :D Muutenki noi kuvatekstit on aina tosi hauskoja ja kirjotat kivasti,eikä teksteihi kyllästy, jaksaa aina lukea :)

    VastaaPoista
  14. Moikka, mielettömän ihana blogi sulla! Itse en hevosista ymmärrä juuri mitään, selässä olen joskus nuoruudessani pari kertaa käynyt, mutta tämä onnistui koukuttamaan oikein toden teolla! Ihania kuvia, mielenkiintoista tekstiä, ja erittäin kauniit "päähenkilöt" :-) Tätä jään innolla seuraamaan!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi että kiitos, ihanaa jos tykkäät !! :)

      Poista
  15. voiapua nää sun kuvatekstit, vedet vaan valuu silmistä:D ja muutenkin nää kuvat, sun kirjotustyyli ja huumori, mä en kestä! :') oot ihana♥ jatka samaan malliin ja terveisiä nuutille!:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha voi kiitos, mahtavaa jos tykkäät ! :D ♥ Vien terveiset perille ;)

      Poista
  16. Ihana postaus!♥
    Voitko selittää, miten noihin kuviin saa liitettyä linkin? Tai sillain että kuvaa painamalla pääsee tietylle sivulle.. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos :) ♥

      Linkin saa tehtyä niin, että klikkaa kuvaa ja sitten sitä "linkki" kohtaa sieltä yläpalkista :) Mun tosin ainaki pitää aina toistaa toi kaks kertaa, ennen kuin linkki-ikkuna aukeaa. Sit vaan siihen verkko-osoite kenttään sen sivun url, minne haluat linkin vievän :)

      Poista
    2. ahaa, kiitos!:)

      Poista
  17. Miten oot saanu noi esittelysivut tollaseks ja tohon sivuun ?? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Lisäämällä sivupalkkiin kuvat ja laittamalla "linkki" kohtaan esittelysivujen osoitteet :)

      Poista

Kommentit sekä postausideat ovat aina ehdottoman tervetulleita, kiitos kaikille :) Vastailen heti kun ehdin !